Prosim za pomoč pri raziskavi

|

Dragi uporabniki foruma Sobotainfo.com,
s kolegico izvajava raziskavo o nakupnih navadah slovenskih potrošnikov in njihovem odnosu do domače in tujih držav. Ker bi radi zajeli potrošnike iz vseh koncev Slovenije, bi vam bili zelo hvaležni, če bi si vzeli 15 minut časa in rešili spletni vprašalnik, ki se nahaja na sledeči povezavi: http://www.1ka.si/a/15008
Vaše sodelovanje v raziskavi nama bo v veliko pomoč, saj podatke potrebujeva za dokončanje magistrske naloge.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Študentka

Dragi uporabniki foruma Sobotainfo.com,
s kolegico izvajava raziskavo o nakupnih navadah slovenskih potrošnikov in njihovem odnosu do domače in tujih držav. Ker bi radi zajeli potrošnike iz vseh koncev Slovenije, bi vam bili zelo hvaležni, če bi si vzeli 15 minut časa in rešili spletni vprašalnik, ki se nahaja na sledeči povezavi: http://www.1ka.si/a/15008
Vaše sodelovanje v raziskavi nama bo v veliko pomoč, saj podatke potrebujeva za dokončanje magistrske naloge.

Kaja Kuhar

Neščen šinfati truda, ali stalno prebivališče je po novon tan ge si vsaj tri dni na keden? Ge san večinoma v Ljubljani (začasno prebivališče) (če pa priden domov san pa doma kakši den ali dva, odvisno od svetkov) pa man stalno prebivališče še skoz v Ms...  In če recimo dan za stalno prebivališče mesto, te so po ton takšon socimre v študenti člani mojoga gospodinjstva? To je malo nerodno zastavljeno, še zlasti, če se ide za magistrsko nalogo.

Študentka

Sleepyka, hvala za konkstruktivno kritiko, vesela sem vsake povratne informacije. Zdaj je sicer prepozno karkoli spreminjati, a bova tvoj nasvet lahko upoštevali pri prihodnjih raziskavah.
V tvojem primeru je res težko odgovoriti na vprašanje o prebivališču. Jaz bi kot stalno prebivališče navedla Mursko Soboto in preštela člane domačega gospodinjstva. Sicer bi glede na definicijo "najmanj tri dni v tednu" res spadala v Ljubljano, vendar mi je nekako bolj logično, da imaš v Ljubljani v študentskem domu samo začasno prebivališče. Seveda je odločitev o tem vsekakor v tvojih rokah.
Veliko študijskih uspehov ti želim 

Kaja Kuhar

Ja saj mo rešila anketo po zdravi kmečki pameti :) Tudi tebi/vama.

lendavcan

Anketa je čisto v redu napisana in nastavljena. Stalno prebivališče imaš tam, kjer si uradno zapisana/registrirana kot prebivalka. Se pravi, če si doma na Slovenski ulici XY v Murski Soboti in si tam tudi registrirana, je tvoje stalno prebivališče Slovenska ulica XY, Murska Sobota. Četudi si tam samo 1x na leto.

V kolikor pa se boš kdaj registrirala/vpisala v Ljubljani na tamkajšnji UE, kot tam živeča/stanujoča, v XYZ ulici, bo torej tvoje novo stalno prebivališče XYZ ulica, Ljubljana.

Stalno prebivališče je lahko LE ENO, začasnih pa je lahko več. Torej, če študiraš v Ljubljani in si iz Slovenske ulice XY, Murska Sobota, je tvoje stalno prebivališče Slovenska ulica XYZ Murska Sobota, ali pa samo Murska Sobota.

Kaja Kuhar

Prešti si še enkrat komentare pa te komenteraj. Meni je to vse jasno... Ali v anketi piše pač stalno prebivališče (vsaj 3x na keden si tan) In ge san tan nej vsaj 3x na keden, tou gučin.

Študentka

Sleepyka, Copicar in Lendavcan, najlepša hvala, ker ste si vzeli čas, da ste izpolnili anketo  
Lendavcan, vse, kar si napisal, drži, je pa res, da je bilo vprašanje v anketi nekoliko nerodno zastavljeno, ker je bilo stalno prebivališče definirano kot kraj, kjer preživiš vsaj tri dni v tednu. Zato je prišlo do določenih dilem. Ampak, tako kot je Sleepyka rekla, pač rešiš po zdravi kmečki pameti 

lara_croft

15minut?malo več lekar to traja, ka san si mogla kavo poleg skujati:D

Študentka

Lara_croft, hvala za potrpežljivost in ker si vztrajala do konca 

Profile picture for user brndžek brndžek

Konkretna anketa. Spuno, pa se gor san priso ka man neksne probleme s hrckame. :D

trot

mojo inovacijo ste brisali ..... tako bom drugič komu tudi v pomoč.....

trot

za študene vem literature še in še online ampak je ne bom objavil ker ločujete od profi do amaterov... druga politična zadeva strah in ritolizniki ....sem na temo politike imel stran kjer bi te dandanes zaprli v demokratični državi ampak sem dal vse v javnost ...gledali so sicer lahko samo prijavleni je pa bilo bolj pikanto od wikiliksa in požareporta  toliko adminu sobotainfo ...lahko poleg pomurca in sobotainfo naridemo stran .... NE RINITE V DREK..... LP

_______________________- l.p._________________

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet