Prijava in odprava napak
Ta tema je namenjena prijavi in odpravi napak na prenovljenem portalu. Prosim pišite svoje komentarje, mnenja in pobude!
Komentarji
Tomi Močnik
Hvala za opozorilo, težava se odpravlja.
Malice so katastrofa. Prav tako če nekaj iščeš pod iskanje. Piše eno prek drugega, slike so pred besedilom...
Malice so katastrofa. Prav tako če nekaj iščeš pod iskanje. Piše eno prek drugega, slike so pred besedilom...
Chevapcic Himself
.. nemren se zajebavati in delati norca iz žensk na V živo odseku .. :P
.. cel cajt piše "the form is outdated" ..
Sem (bila) registriran uporabnik, ob prenovi strani moram zaprositi za novo geslo, na žalost pa ne vem več, s katerim email naslovom sem opravila registracijo. Za dodelitev novega gesla sem zaprosila večkrat, vendar ni prispelo na noben od emailov, ki jih običajno uporabljam..
Glede na to, da sem registrirana že kar nekaj let, se enostavno ne spomnim več emaila..vprašanje, če je še aktiven. Kaj pa zdaj?
Na email naslov [email protected] pošlji prosim podatek o svojem uporabniškem imenu.
Chevapcic Himself
.. Kiri ti narejdi en manever z mejlom pa rešeno .. samo ne vej se, ge je Kiri trenutno .. mogoče mata z Whatsonom debato in to vemo, da so to ponavadi debate, ki spreminjajo svet, dosti bolj, kot ga lahko miss sveta .. :))
zdravo. moja kritika gre na forum. moral bi biti tematsko razdeljen..npr. šport, politika, glasba, oglasi... tukaj je pa vse v en kup zmetano in nepregledno. jaz kot izkušen forumist vam garantiram, da ta forum ne bo preživel in bo popolnoma neaktiven.
lahko vam dam en primer dobro urejenega foruma.
http://www.alter.si/tabla/ubbthreads.php
Lahko bi dodali funkcijo v galeriji, da ko prideš do zadnje slike (s klikanjem "naprej"), da se "ustavi" in ne gre zopet od prve naprej. Je malce moteče, ko komaj po nekaj slikah opaziš, da si jih že gledal :D
forumist alter je neprimerno večji forum, kjer je ogromno tem. Kategorizacija je tam pomembna zaradi preglednosti. Tukaj je aktivnost foruma in število tem precej manjše, kategorizacija pa je uporabnikom, ki so odpirali teme, ponavadi pomenila samo en odvečen korak pred objavo teme. Zato smo se odločili, da kategorizacijo tem na forumu ukinemo. V kolikor se bo pojavila potreba, jo bomo vrnili.
SmileyDS: bomo premislili glede tega.
jaz sem pa mnenja da je malo ljudi na forumu ravno zaradi tega ker je slabo zasnovan. ni mus da je tako obširen kot npr. alter ampak vsaj nekaj osnovnih rubrik.
Status uporabnika o številu komentarjev in oceni ni posodobljen ali pa nepravilen. Če svoj status osvežim, mi prikaže čisto drugačne vrednosti.
Gladiator.
Moja 'kritika' je sledeča. Komentari, keri majo dosti minusov so skriti. In dosti krat se zgodi ka klikan 'Prikaži komentar' (ale kak že pač piše) in mi ga vseeno ne prikaže. Hvala.
Še en predlog. Forumske debate in tudi komentarji pod novicami bi leko bili malo bole razdelani. Vsak komentar v nek okvirček oz. nekaj podobnoga, ka bi bilo malo bole pregledno. Meni se vijdi vse skuper malo nametano in premalo razdelano.
Pozdrav.
Gladiator: kateri brskalnik pa uporabljaš? Bomo tudi komentarje poskušali malenkost razbiti.
Na ostalih popravkih delamo.
Gladiator.
Chrome. Zgleda ka ste napravili 'predelne' črte. Tak je že dosti baukše! :)
Ja ze komentare bi mogoče resno lehko, enega sivega, enega belega, itd..
http://sobotainfo.com/o-mediju
tu bi bilo fajn kaj pametnega napisati
Tudi jaz imam težave s prijavo. Registriran uporabnik sem že nekaj časa in pred prenovo ni bilo težav, no, enkrat že davno in rešeno, zdaj pa se ne morem prijaviti, ker naj ne bi vnesel pravega Uporabniškega imena in/ali gesla. Sem poskušal celo opcijo "Pozabil geslo? (čeprav ga nisem!), dobil E-mail, prišel do svojega računa, spremenil geslo, se odjavil in spet pristal na začetku, da se ne morem prijaviti. Uporabljam Opero ... poskušal sem tudi z IE, pa je težava enaka. Zaradi 5 neuspešnih poskusov prijave bi naj bil moj račun zdaj blokiran...
Vem še za vsaj en enak primer, pa dvomim, da jih ni več. Se to da rešiti sistemsko ali mora vsak pisati na vaš naslov in se rešuje vsako Uporabniško ime posebej?
Hvala.
Gladiator.
Mel san isti problem, zato san si pa tudi ustvaro novo uporabniško ime.
Hvala ... bom videl, kaj bom, če bom sploh kaj, ker mi na tem portalu ni skoraj nič več všeč. Ali pa se moram navaditi oziroma morajo ustvarjalci odpraviti "porodne" težave. Dajmo jim vsi skupaj nekaj časa...
Fotogalerij še vedno niste prenesli? Po mojem jih ne boste? Torej je sedaj smernica, da se objavljajo križniki in pečenke na njih?
Tudi meni nejde prijava. Mislin date novo stran, kera je na pol neuporabna. Tou bi do zaj resno lejko popravili.
Pa zakoj se vidi ime pa priimek pri registrejranih?
Püste prazno... lejko popraveš pre nastavitvaj!
Gladiator.
Še pripombe glede fotogalerij:
1. slike se nalagajo počasneje kak prlej
2. slike so za moj okus premale
3. nega opcije ocenjevanja slik
Tudi oštevilčenjue fotografij bi bilo zaželjeno. Na primer 21/125, da veš, da si na 21. od 125. Drugače se izgubiš, tam kje je veliko fotografij.
Dajte malo povečajte format slik v galeriji.
katastrofa! Ka ste to s toga foruma napravili!
Kda daš zahtevo za novo geslo je zadosta ka uporabniško ime napišeš. Načeloma bi torej ge lejko keroga koli uporabnika geslo spremenila pa pod njegovin uporabniškin imenon pisarila.
Prvi stavek drži, drugi pa nikakor ne. Kako boš spremenila geslo nekoga drugega?
Še to. Res pa je, da bi načeloma lahko dala zahtevek za spremembo gesla kateremukoli uporabniku. Kar pa en pomeni, da bi mu lahko spremenila geslo in pisala pod njegovim imenom. To ni in ne sme biti res, čeprav morda na prvi pogled tako izgleda.
Kakor koli, moje skoraj dokončno mnenje je, da je tale nova stran "strel fčelo"! Ni mi enostavno všeč!
... saj je vseeno, vendar se vas večina dobesedno blamira s temi minusi in plusi. Več ali manj vas večina novo stran šimfa in so plusi, jaz sem naredil enako, pa so minusi. To samo dokazuje, da vas je veliko tule samih sebi namen, ker vsebin sploh ne prebirate.
Odpravljamo težave počasi, ampak ne v živo na strani, temveč na testni verziji strani. Ko bodo zadosti daleč, jih bomo sproti objavljali tudi tukaj.
DomenXX na zasebno sporočilo mi lahko pošljete vaše staro uporabniško ime, da preverimo, kaj je narobe. Doslej so imeli težave s spremembo gesla samo tisti, ki so imeli vpisan neveljaven email naslov.
Calipso to sigurno ne bo držalo. Edino, kar lahko narediš, je to, da zahtevaš novo geslo za nekoga drugega...ampak povezavo s ključem za nastavljanje gesla bo dobil na svoj email naslov, tako da lahko samo pravi uporabnik dejansko spremeni svoje geslo.
Danes so težave izginile in sem se lahko prijavil. Tudi kolega, ki je imel enake teržave in sem ga omenil kot še en primer, zdaj le-teh več nima.
Hvala.
Gumb za koledar dogodkov ne deluje. Samo napiše "Bad gateway".