Prevara!
Na rojstni dan prevaral ženo! To morete čuti, svašta!
mtsmondo.com/entertainment/vesti/text.php
Komentarji
Chevapcic Himself
.. jao, jao, jao ..
.. nika naujvoga sicer, kar se varanja tijče, ale ona se mi malo smijle .. .. pa dobro, bar je zvedla in čau pero te zdaj z njin, formalni pravni postopki etc. in zadeva rešena .. .. pa seveda ma sakšna zgodba minimalno dvej plati .. ok, nema veze zdaj tau ..
.. pa mijslen, ka se nejde za nateg (humor) , izgleda preci pristno vse vkup ..
joj,pa da mene tau moj naprave!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adijo pamet,pa kak san ge nagle jeze,be v momente ta prletela pa bi ostal brez organa za razmnožavanje!
bože mili ka se vse ne zgodij!
pianeja, daj ne zejvle. Či bi ti tou tvoj napravo bi prletela do njega pa prle kak bi uspela trznoti s šeprtljavo oko bi ga že mejla v ustaj na deepthroat mode. Pa nema da mrdaš..
hahahha janez :DDDD
no zaradi toga znan nemo rezali genitalij...brezveze. Je pac nej vreden/vredna tvojega zaupanja. Pa tuj tisti stereotipi iz zajfanc pa telenovel pa rumenih revij, stere zenske prakticirajo kak sveto biblijo ne drzijo o moskih, kere razvijajo neksne trditve ces ka so moski bolj dovzetni na varanje. Oba spola varata. Moj "obcutek" je, da zenske prej varajo kot moski, ampak to so le obcutki oz. osebna mnenja...drugace pa, ce smo ze pri nekih statistikah, v katero se tako zelo radi poglabljajo druzboslovci, ki gonijo meglo in razpravljajo o njej, raje prej trdim, da vlogo pri varanju igrajo prvo geni. Iz osebnih izkusenj z varanjem zato iscem prej visoke blondinke, zenske majhne rasti in zagorele polti pa raje pustim na miru...(ampak vsak ima svoj okus kajneda?) Spet si bom drzni drezniti v panj in recti, da sem pred leti slisal od nekega psihiatra zelo zanimivo biolosko teorijo, prej trditev, da so zenske ki so bile podvrzene pogostemu posiljevanju in barbarskih vdorov v dol. podrocje, vzemimo npr. Prekmurje, ki je bilo nazalost prica Turskim grobim posegom in npr. mesanja z ogri, prej podvrzeno pozneje varanju svojih partnerjev. Podobna je trditev, da smo Slovenci obstali kot narod ob vseh teh groznjah in etnicnem in drugem nasiljem drugih narodov ze dolga tisocletja (trdim kot zagovornik Venetske teorije), ko so npr. z razliko od nekaterih Langobardov ali Gotov ter rimljanov narodi izginili. Slovenci smo ohranili specialnost ob obrambi in iznajdljivostjo pred sovraznikom. Tako je po navedbah nekega rimskega zgodovinarja znano kako so Veneti, predniki Slovencev poseljevali visoka obmocja in regije samo zaradi tega, da so na svojega sovraznika valili velike skale in napadali in vrhov in bili v prednosti. Torej v biologiji je znana bioloska raznolikost vrst, ki nastaja in se spreminja ob vsakem trenutku, da ohrani svoj obstoj. Tako se spremeni tudi genetska zasnova in posledicno fizioloska.
Zakaj torej taki tabu, ko govorimo o rasah. Rasa ni samo prazno govoricenje; le "da se razlikujemo po barvi koze", je nekaj vec. Na podlagi kosti, las, krvi in DNA in fizioloske zgradbe telesa in kosti. Tako se bodo npr. mozgani crnca razlikovali od aziata ali belca. Npr. crnci so razvili vecji nagon po razmnozevanju zaradi razmer v preteklosti; vroce podnebje, zaradi zveri so morali iskati novo bivalisce in skrbeti za svoj zarod tezje; zaradi tega eksokrine zleze izlocajo 19% vec testosterona kot npr. pri drugi vrsti oz. rasi cloveka, denimo pri aziatih, kjer je kolicina hormonov na dosti nizji stopnji. Njihovi otroci se rodijo prej. Tako je tudi pri zenskah...zaradi tega bodo mogoce zenske z bolj afriskimi koreninami iskali vec partnerjev in mogoce posvecali vec pozornosti razmnozevanju od neke druge zenske z drugacnim bioloskim ozadjem.
Teh stvari si nisem jaz izmislil. Lepo je, da imamo toliko vrst na svetu. Vsekakor nocem spodbuditi nobenih rasisticnih idealov. Hocem povedati le to, da imajo razlicne rase razlicno biolosko ozadje in posledicno razlicne vedenjske ozire. Te trditve se seveda nanasajo na npr. dol. raziskovalce ras npr. Dr Neil Rischa, iz Stanford University study, clanka objavljenega leta 2004 The American Journal of Human Genetics, 2004;
www.pubmedcentral.nih.gov/articlerender.fcgi
ali pa v reviji Scientific American iz leta 2004; "Does race exist?"
www.world-science.net/exclusives/exclusives-nfrm/040908_race.htm
ter nekatere druge bioloske znanstvene forume;
www.goodrumj.com/RFaqHTML.html
se opravicujem...endokrine zleze nej eksokrine,...:S (iz prejsnjoga posta)
odvisno kak gledaš. mogoče pa je profitabilneje iskati tiste variante žensk, kere bi naj več varale, in so trenutno zasedene ...
nej eh ge bi pa tej posnetek fake bil, pa ste nore pa ka de te takšen dober hrvaški radio z reklamov, pa sploj če de to reklamo v 3 dneh vidlo 184.000 folka... eh vejpa ne bojte nauri, to je pa ja čista istina....
zizek, v bistve si te na iston:D prej ali slej de te prevarala... ovaci pa ne sparaj zensk...zaljubljenost itak mine pa metuljcki, oz. kemija tan po 6 - 12 mejscaj, pri enij prej pri drujgij spet kesnej, te prijde tisti pravi test...zvestobe - ljubezen: navezanost, prijatelstvo, medsebojna pomoc in isti cilji - npr. otrok in sreca ter skupni interesi pa hobiji... na stara lejta pa mo itak vsi - stari pa neprivlacni:D
tak ka... ja zenske se z videzon zelo obremenjujejo nazalost. Neven edne ocitno majo travme iz otrostva kda so se Sneguljcico pa Pepelko stele pa lepe Princese kere so zacarale "grde" carovnice v krastace pa grde gospodinje medtem ko so cakale lepe prince na belih konjih... in zivele srecno do konca svojih dni... Se potrjujejo kak najstnice in naskakujejo 10 let starejse tipe, celo porocene moske, ki jih silijo v kruti hardcore in jih navdosujejo nad temnimi koticki...in naenkrat pridejo 30 in postanejo milfe ...Te pa vijdejo ka je svet sploj nej tak kak so si vse predstavlale in se sanje razblinejo...in na POP tv zagledajo zanimivo nadaljevanko "Sex v mestu" ali se bolje "Zacarane gospodinje", ki vedno tarnajo nad svojimi sivimi princi in gledajo skozi sosedovo okno, kjer telovadi 17 letnik... in potem vidijo staro kokljo Madono, ki zapusti starega partnerja in si poisce 18 letnika...in stvar ... postane nekaj normalnega, podobno kot je postala homoseksualnost neka normalna stvar in prikaz najstnikov kot sex ikon v nekih ameriskih soft nadaljevankah...
ena stvar me moti pri cejloj situaciji, namreč namigovanja, ka je vse skupaj zrežirano. ne trdim, da je ampak...
če greš "na službeno pot" zakaj bi doma najavljal hotel, številko sobe, tel. št. hotela, če pa maš v današnji dobi mobitel, itak si pa na službeni poti...
no, ja že dugo pravijo ka je kur@#$ja nej za smotane, po drugoj strani pa drek pa takša ku*****ja za kero nišče ne vej
BOltmanovakonstanta ta dva posta si pa lepo napisal pa tudi tak je
zizek, v bistve si te na iston:D prej ali slej de te prevarala... ovaci pa ne sparaj zensk...zaljubljenost itak mine pa metuljcki, oz. kemija tan po 6 - 12 mejscaj, pri enij prej pri drujgij spet kesnej, te prijde tisti pravi test...zvestobe - ljubezen: navezanost, prijatelstvo, medsebojna pomoc in isti cilji - npr. otrok in sreca ter skupni interesi pa hobiji... na stara lejta pa mo itak vsi - stari pa neprivlacni:D
pa ja. ali na te način, kak san ge napiso, té te že itak vara s tistin, s kerin je pač "uradno" skup, takka vseeno :D
poroka mi je sicer čist zgrešena, kemija (t.i. "zaljubljenost" oz. "zatreskanost") pa je rejsan lejko magična, dokeč pač traja; prej ali slej itak mine.
joj,marsikaj dobrega se da orebrati,oa tudi marsikaj resničnega.jaz sem ena izmed tistih,ki v najstniških letih tudi ni bila kaj pridna,zato zdaj želim uživati umirjeno družinsko življenje in imam pač slab pogled na varanje!jaz mojega nebi,pa če glih bi lahko,nočem niti da moj mene!
veš 100 ljudi 100 pogledov na življenje............
lp
heh, ale modri janez je zmago :D :D :D
zakoj že?
ge san pa že mislila ka toj debate nede konca,ka je mene tak zanimiva!
Na rojstni dan prevaral ženo! To morete čuti, svašta!
mtsmondo.com/entertainment/vesti/text.php