Prepovedan vstop v spartacus
Pred kratken san dva slišo na eni terase v sobote v enom lokale. Ka nesmeta v spartacus v disko ka njiva not ne pistijo , pa toga čujen zadnje čase fejst dosta, pa me zanijma zakoj nesmete notre kelko vas je ka ste ušpičile kaj tan pa kak je tau zakonsko podkovano, sten ka se za teva dva sploj tau nebi mislo, ka eden je ziher tan delo-je tau prave odnos v sobote ali nej, malo se raspijšte.
Nej san angažerane nej z stranij nobenoga lokala , nej super li, nej spartacus, nej cubo , nej unisex-stem ka san tude neman vstopa, pa nite več ven ne oden.
Komentarji
... ven ne hodiš, ker te doma ne pustijo ... mami in oči imata prav
Si že kakšno pizdarijo naredo. Še več lidij nebi smeli not pistiti, ker eni delajo samo pizdarije.
če ne smeta notre,te sta sigurno nej merneva!!!!!!radiva svajo delata pa pesnice stiskavata!!!!!!
Tu nega nikše zakonske podlage ka nebi smeli v lokale razen če je prisotna uradna oseba (policaj) keri to čuje, zapisnik napravi itd. ... To ka se pa po MS lokalaj dogaja pa je pač zakon ulice :)
Lastnik lokala ma pravico ka lejko zavrne strežbo in obisk lokala liden za kere se on odloče.
Zaj pa če delaš v gostilne bruko pa pač smola.
to možno... ali vstopa v javni prostor pa se nemre prepovedati brez uradne osebe ... smo meli enkrat en takši primer in znan iz prve roke...
Lokal je javna površina in niti lastnik ti ne more prepovedati vstopa ,iz nje te lahko odstranijo varnostniki,policija za kar pa mora biti razlog.V spartacuso je znano da varnostniki včasih ne spustijo v lokal ,niti lastnika Lucota,tistega malega smešnega bilderaša ki dela tam na črno pa je itak tako strah da se raje zaklene kam, pretepa pa ven meče samo deco.Ja tako je morate se navadit in hodit v lokale kjer imajo to urejeno spartacus je med najslabšimi.Imaš možnost poklicat inšpekcijske službe,podaj prijavo na policijo ali se poskušaj zmenit z lastnikom.
Ta tema je zlagana in je brez smisla in jo je butasto komentirati.
ajda-točno tak !
Branko Boldižar
Po mojen lokal neje javna površina ampak je lastnina od nekoga, keri pa ma absolutno pravico prepovedat vstop "neprimernim osebam". Na zahodi je to čisto normalno. Ob vhodi še slike gor obejsijo...
Vsak ki nima vstopa v Spartacus dobro ve zakaj ga nima. Edini ki lahko prepove in tudi prepove vstop v Spartacus sem jaz osebno. Če ima slučajno kdo kakšno težavo z tem lahko z njo mirne vesti pride k meni in bomo o njej podebatirali, tako kot smo vedno.
Seveda z tistimi ki imajo nekaj dostojanstva in osebnosti da pridejo in rečejo zajebal sem, se opravičujem se ne bo več zgodilo in smo stvar ponavadi zaključili. Vsak ga kdaj pa kdaj kaj zamiga in zaradi tega zagotovo pri nas nobeden nikoli ni nobenemu prepovedoval vstopa. V končni fazi je vsaka stranka zame stranka in bi moral biti hudo neumen da bi se branil potrošnikov v svojem lokalu. Iz navedenega bi predlagal vsakemu ki se želi po forumu prijavit kot nekdo, ki ne sme v Spartacus, da to raje naj ne dela ker bo potem o sebi povedal marsikaj:::!!!
Prepoved vstopa imajo tako imenovani POVRATNIKI ali butci po domače, ki si enkrat ne dajo dopovedati, da je lokal namenjen vsem ne samo njemu in da v njem ne more razbijati, se pretepati in delati kar bi on pač želel.
O tem bi se dalo razpredati še in še, vendar sem prepričan da tisti ki hočejo, stvar več kot dobro razumejo, ljudje kot je Srbija pa so na žalost na drugi strani zato pa tudi obnašanje kot ga lahko samo od takšnih pričakujemo (POVRATNIKOV namreč).
Za red v lokalu odgovarjam spet jaz, zato imam tudi pravico in podlago kakšno koli želite da za doseganje določenega reda uporabim vsa pravna in fizična sredstva.
Zgodba z zakonom ulice in ostalimi nedoraslimi filmskimi fintami nima pa nobene veze.
Dajte lepo prosim malo manj televizije, večkrat pojdite ven pa boste zagotovo imeli manj časa pisakat neumnosti.
Srbija, kar pa se tebe tiče pa je več kot očitno da sem te nabrisal iz lokala spet iz tebi dobro znanega razloga, po tvojem obnašanju sodeč pa si več kot dokazal da se nisem zmotil.
Pa še to: Izjeme niso niti tisti ki so kdaj delali v Spartacusu, ali pa celo sploh tisti ne, saj bi se morali glih tisti obnašati kolikor toliko normalno, pa se dostikrat ne. Nažalost!
lep pozdrav vsem in veselo zabavo vsem!
LUCU B.
Moren povedati, ka je bil lastnik fer, pa je argumentiral svoja dejstva. Bi bilou fer od vseh, ka se tou spoštuje.
Drugič pa odpiralci tem premislite, ka za teme odpirate, nej trbej na forume medsebojnoga obračunavanja, pa negativne klime. Vsi ki mate na forumi maske gor, si jih doj zemte, ka je fašenek mimo!
Sproščen vikend vsem...
Aleksičova Sestra "Aspirin"
V glavi cuka me od vijna, tij nemaš aspirijna, včeraj z tebof san se fejst zalokala.
Je naklaj postelijna, ne vidin te od dijma, kak tou mi znano je, kurvala pa san se.
Večer iden v varaš, šla mo nekan sama, že cajta nema pa, dragi pojeb moj.
Prej ide do pajdaša, mogoče tüj na kurve, tej film na pamet znan.
V diskoji norišnica, še grej smo zdaj gor zbüjdili, tij z očami snemaš me.
Ajde nesramno prijdi do menej, ljubav mine slej ko prej, znaj ges strinjan se z vsen.
Bi gnes rada neka vročoga, doma mi farcajg crkno je, znaš, ges nejsan trda fejst.
Tij si takšen cuker znaj, ti petko v šoli dala bi, boukši boš od našoga.
V diskoji norišnica, še grej smo zdaj gor zbüjdili, tij z očami snemaš me.
Ajde nesramno prijdi do menej, ljubav mine slej ko prej, znaj, ges strinjan se z vsen.
Samo vrag zna kak ti je ime, al ajde nej mi nika žal, mi taksi prosin pozovejš, of keden pa mogoče pa... V Spartacusi!!!
:)
ta pa je nevarna :D
Saj pa menej tude not ne pistijo oz varnostnik me not ne pistij ka si je ov Marko(natakar) zmislo ka san ga ge prej zbil tisti večer kda so me v vrgli ovači je pa že bil en vikend prej celi krastavi.
Cela zgodba:
San bil z kolegon pr šanki ščen naročiti čakan, čakan, čakan se deren nikomi nika okey te san se zgoraj omenjenomi natakari drau "se ode!", po nekaj krikov je končno prišo do mene in niti san nej usel njemi povedati ka mi naj da, opet odide te san se njemi pa zdrau "ide tij v PM!" in kak je varnostnik ta prišo je natakar njemi pravo tau je tej ka me prejšnji vikend zbil in tak se je večer končal!
Ironično pa je da me pred tistin 2 tedna bluzik MS sploj nej bilo. :D
zdaj tak je... načeloma če si nej *žaljiva vsebina je bila odstranjena* nebi smelo biti problemof. če si pa glasen pa nekomi mater jebeš ker te nej postreči hotel alpa neka, pa se hitro zgodi ka ti kdo kontro prasne tudi s takšimi ka so se nej zgodile.
šta da ti kažem... prema tome..
haha
ALEKSIČOVA SESTRA??????????
LEJKO ZNAN O KON SE TO IDE PA KOME SE PAMET MEJŠA???????
KA SE VAN JE ZDRODALO????
KAKŠNE VEZE MAN GE Z SPARTACUSOM????
lažeš lucu taka se vse kadij!
Resnica je kak pravijo nendri vmes. Ne vidin razloga ka bi nešče samo tak ti vstop prepovedo razen či si nej redno sranje delal.Dan Lucuji prav-što ne upošteva enih norm obnašanja pa sranje dela znova pa znova nema kaj iskati v spartacusi.
Preseratori namreč obstajajo ka mislijo ka lejko delajo ka ščejo kda pa prepoved dobijo te pa tu na forumi jokajo gor. Prav bedno.
Je pa istina tudi-iz prve roke- ka san enok pijačo naročo pri šanki in me kelnar ignorero in san glas malo zdigno pa je *žaljiva vsebina je bila odstranjena* že zval varnostnika ka prej delan nered in me naj ven fukne. Seveda san si z varnostnikon lepo pogučal in njemi pravo ka samo do pijače ščen pa nej bilo nikšoga problema več. Tak ka te ka joka tu gor ka ga not ne pistijo-san si je kriv. Dvomim ka nema Lucu ali kdorkoli dober razlog.
Še najbole mi je pa spartacus všeč ka ciganov nega tipa Coce pa podobnih. Neven či majo prepovedani vstop ali pa pač znajo ka so tan nezaželjeni in ne odijo sranja delat. Kakorkoli že
... še nikoli se mi ni zgodilo, da bi šel s Spartacusa žejen ... kvečjemu je bilo za kako promilo toooooooo much ... tako da... 5 minut gor ali dol, da splakneš .... ali ? ... sicer se pa ponavadi raje slinim okrog žensk in ne redarjev, čeprav verjamem, da imajo redarji hitrejši odziv ... ali pa sem jaz zarjavel malo ... :-(((((( ...
p.s. aha ... moje cunje nočnega pohoda se me držijo, tako da moja mami ne iše garderobe naslednji dan ...
Koga boli kur*c što lejko ide v spartacus pa što nej?
Mislin kakšne teme se zadnje čase odperajo!
Sandra, ne krejgaj se, ka je nej na tebe leto prevod komada aspirin. :):):)
Seka pomeni sestra in samo slučajno se ti isto pišeš kak ova pevaljka Seka Aleksič, kera popejvle aspirin. Iz čiste zajebancije san prevedo cejli komad v prekmurščino in san te avtomatski prevedo še naslov pa izvajalca pesmi. :)
PEACE!!! ;)
Matjaž
je pa dejstvo, ka man občutek ka je spartacus glede varnosti še vedno v samom vrhi v ms. osebno sem skoro vsaki vikend tan pa preci rejdko doživin, ka bi kdo gnjavo se pretepo itd...
tudi zaradi tega, ker tam ne najdemo določenih etničnih skupin kere lazijo, harajo in, na žalost, vladajo v ms! vupan ka je jasno kam pes taco moli. bole točen pa nemo, ker nemo opet po nepotrebnem prilivo olje na ogenj in izzivo neargumenterane reakcije pametnjakovičov... ;)
ko mački stopiš na rep zacvili kajne luuuccooooo.....nikol nisem delala,nikoli ne bom delala ,za takšnega idiota,IN NIKOLI LUCO TI NE MOREŠ MEN VSTOPA PREPOVEDAT,človek je napisal da ga niso pustili noter in to je to, vi pa pišete pravljice .Luco če si takšen frajer zaka si bejžal ko zec is pušče,preden obraćunavaš z gosti po forumih, pometi in uredi stvari z svojim osebjem.Si pač edini lastnik v soboti ,katerega varnostnik ni pustil v lokal ker je pač opravljal svojo službo in ni hotel delat dvojnih meril!
Seka Aleksič...dobra ženska!!! Pa Sandra valda nej si mislila,ka je tu guč o tebi???!!!
Srbija...brez zamere ale če ti kdo lahko prepove vstop v Spartacus je to definitivno G,Lucu. Koliko sem seznanjena je to njegova last in na podlagi tega ima vso pravico da nažene gosta iz lokala,če se ta seveda kljub opominu ne umiri in vede neprimerno. Kar pa zadeva varnostnika in spusta lastnika v lokal,pa mislim da nobeden od nas tu nima kaj govorit,ker se zadeva ne tiče nas. Lepo bi bilo če bi enkrat prišla na to spletno stran in našla pozitivne kritike ali pa vsaj vprašanja in zanimanja....Realno gledano drugega kot posrat,blatit in vlačit po zobeh ne znate... Izražene besede so zrcalo osebe....sedaj pa se zamislite kakšni ste...bodite pošteni, stopite do lastnika v katerem koli lokalu,kjer vas kaj moti...povejte to pač šefu lokala in mislim da boste vsepovsod našli pozitivno rešitev kot za vas tako za lastnika.... uživajte življen in ga živite,ne pa da se tako nizko spuščate....
Jah vsi bi radi bilij glavni, to tak nejde, vsaki ka je normalen, pa ma kaj v glavi nema problemof.
Ne vem kak se sploj lejko nešce spitavle, zakoj te notri ne pistij! Šef je fajn pravo, či si enkrat zajebo, se poguči pa de rešeno či pa zatou ta odiš ka komaj čakaš, ka kaj sküaš te pa tak ne vejn kak je to sploj lejko vprašanje.
SPARTACUS, najprej se nauči slovnico, redno zamenuješ nekatere predloge, poleg tega pa ima prav tisti, se mi zdi, da je bil 5454 ali nekaj takega - koga res to zanima, kdo ima kam vstop in kdo ne?! :)
Cura..muzika je dobra ,dy najboljši v soboti, da tudi pohvalim spartacus glede prepovedi pa si poglej malo v zakone o tem kaj je javna površina,kaj je javni lokal ali vprašaj na inšpekcijske službe da si razjasniš pojem JAVNO.LUCO ne more nikogar ven metat ali mu prepovedat vstop, to lahko naredi uradni varnostnik,poglej si zakon o varovanju,hkrati pa mora poklicat policijo.Seveda pa lahko Luco spremeni lokal v zasebnega kar potem menja stvar.Zakaj cigani nimajo vstopa,mar so vsi razbijali,pa tudi na sodišču so le-te razgrajače oprostili!
p.s koga je pa te luco kdaj ven vrgel,zato pa te že mora bit nekaj skup...pa brez zamere.......
Si pač edini lastnik v soboti ,katerega varnostnik ni pustil v lokal ker je pač opravljal svojo službo in ni hotel delat dvojnih meril!
HAHAHA HOHOHOH, pa da ne rečem še kako!!
Ja halooo kaj pa je s tabo? Tega še ti ne verjameš. Postajaš vse bolj in bolj smešna. Kar se mojih hlač tiče pa jaz na tvojem mestu ne bi kaj preveč skrbel za njih.
Lahko mirne vesti prideš k meni pa bova hitro razčistila kako te lahko nabrišem iz lokala brez varnostnikov in BREZ policije. Morda ti bo takrat jasno kaj mislim. Sicer pa bo to teško ko si pa ti tako herojska za vzdevkom ”SRBIJA”. Da ne počim od smeha. Ni drugo za pričakovat !
Komaj čakam tvojo novo generirano zgodbico za pavlihov almanah (beri sobota info):):):)
Analizika, enim je pomembna vsebina enim pač ....saj veš.....,,,,,????!!!!! Postavi si vsa ločila na svoje mesto, da te ne bo slovnica grizla. Lahko pa tudi zlektoriraš kaj če želiš :) Kopiraš lektoriraš in postaviš nazaj. Enostavno.
Nej san dobro napijso zaključek v začetki. Jas osebno imam vstop, sem pa enkrat prišo tja, z eno osebo, katera nima vstopa, pa san še san nej smel noter-zakoj neven še zdaj pa najverjetneje nemo znau nikoli.
Bolij me pa tau ka so bilij zaključki, cejla naša firma notre 9 ljudi, a menej not ne pistij zatau ka san poleg enoga šau kere nesme notre ka san ga na parkirišče tan srečo, stem ka san se nej štuko san se kar obrno pa šau domau. Cejlo leto delaš, pa čakaš zaključek-te pa takše odnos-HVALA
SPARTACUS, lektoriranje se plačuje, tak da .... :)
Ta debata čimduže kaple na totalno nizki nivo ...
Pravila varovanja, torej hišni red, določi naročnik - se prave gazda, šef lokala... in varnotnik na podlagi toga lejko vö fukne vsakoga, kere krši to... na kakšen način pa leko to narejdi maš pa lepau napisano v Zakoni o zasebnem varovanju... mislin ka so ukrepi varnostnika 43. člen...
Nenad preberi ti kaj so javne površine in javni prostori ter zbiranja.Kdo daje dovoljenja in jih tudi kontrolira.Prebrala sem tudi da mora bit eden varnostnik na 50 obiskovalcev ,ali pa lucek šteje za 3 varnostnike.Policiji v soboti sem naslovila enako vprašanje, naj gredo v spartacus ter preštejejo goste in varnostnike.Ko dobim odgovor ga tud na forumu objavim.
nadzor izvajata MNZ pa policija... neven ka ma to s ten veze...
Varovanje javnih zbiranj je zagotavljanje reda na javnih shodih in javnih prireditvah s pomočjo varnostnikov oziroma s tehničnimi sistemi in mehanskimi napravami za varovanje, v skladu s predpisi, ki urejajo javna zbiranja... in za te varnostnike vala 43. člen ZZasV...
lastnik lokala je BOG I BATINA...
kelko je varnostnikov je odvisno samo od pogodbe med naročnikon in izvajalcon...
Ojojoj pa ti si niti prebrati neznaš kaj šele dojeti.prvo si preberi predpise ki urejajo javna zbiranja,43 člen govori o dolžnostih,ukrepih in pooblastlih varnostnika.
lastnik je samo bog in batina, dokler mu ne zaprejo lokala....
koliko je varnostnikov je odvisno od števila obiskovalcev ....
dobro san si prešto, pa dobro san dojel, brez skrbi... še enok ti ponovin... število varnostnikov je odvisno samo od pogodbe med naročnikon in izvajalcon...
glej kakorkol ti praviš,mi je čist vseeno tudi Michael Jackson je živ...
Srbija, ne ven, ge si dobila podatek o minimalnon stevili varnostnikov, ali po malo googlanja san najso dokaj frisen clanek, ka pravi, ka je stevilo za lokale (se) nej predpisano, ka pa delajo na ton.
http://www.zurnal24.si/stajerska/stevilo-bo-predpisano-160935
Kar pomeni tocno to, ka Nenad pravi. Kelko se jih placa, telko se jih dobi. Zaidnouk.
Srbija, glej da ne boš tople vode odkrila in pisala na policijo da ti izdajo odlikovanje.
Kak patetičar. A je tebi že kdo povedal da se brigaj za sebe. Ali pa morda da v življenju najprej naredi nekaj pa potem pametuj. Ker take doze zabitosti in hinavščine v eni osebi glih ne vidiš vsak dan. Čestitam, si skalo sramotenja pomurcev spet malo premaknila tja kamor se vsi trudimo da ne bi šla.
Sicer pa prej ali slej vse pride na svoje mesto! VERJEMI MI !
Narod ka delate, namen tej moje teme je bil čista druge, samo san nej dobro vprašanje postavo-zajebo san, pa nema vejze-viden ka san zdaj rejsan svajo skup skuho....
Pa ka se bunete za varnostnike, je še kak dobro predpisano, vhodi, izhodi, šanke, dj kabine,zvočnike,.. Ampak jih lokale nemrejo spoštovate ka be te delale samo za varovanje pa nebi preživeli.
NAJ MAJO DVA ALI TRIJ SAMO NAJ SO BAR Z LICENCOF,nej pa na čarno keri te lejko skup spotere za brezvejze ka je že ovak normalno motene ka na dobij paperof za varnostnika, te pa kar sam izaziva samo naj se kaj gene že ma razlog za pesnico,saj se gible tu pomale tude dale saj policaje zberajo dokaze pa opazujejo tej zloglasne lokale -iz zanesljivih informacij vem da se bo v kratkem to uredilo
gocila pridi že enkrat k sebi,ne delaj pizdarij pa bo vse ok....
ti nardiš pizdarijo,Luceka pa potem ne spustijo v lasten lokal
Lucek prav dobro si sebe opisal, toda veš kaj, navaden napušeni PEZDE si!
adijo pamet ka delate eni
Pred kratken san dva slišo na eni terase v sobote v enom lokale. Ka nesmeta v spartacus v disko ka njiva not ne pistijo , pa toga čujen zadnje čase fejst dosta, pa me zanijma zakoj nesmete notre kelko vas je ka ste ušpičile kaj tan pa kak je tau zakonsko podkovano, sten ka se za teva dva sploj tau nebi mislo, ka eden je ziher tan delo-je tau prave odnos v sobote ali nej, malo se raspijšte.
Nej san angažerane nej z stranij nobenoga lokala , nej super li, nej spartacus, nej cubo , nej unisex-stem ka san tude neman vstopa, pa nite več ven ne oden.