Preobujmo avtomobil

|

Sicer nas še dober mesec loči od tega, a me vseeno zanima ge predlagate v ms, ka majo dobro izbiro (tudi cenovno ugodno) zimskih gum?
Pa dobra zadeva bi bijla tudi, ka ti na mesti "preobujejo" avtomobilček. Ka recimo na petrolu tudi prodajajo gume in v vseh teh večjih trgovskih centrih, a te je treba to vlačiti še k vulkanirezu itd. Taka zanima me kak pošteni vulkanizer ali kak avtoservis, keri še hkrati ma dobro izbiro gum.
Ka najbole me svadilo, kda sem šel enkrat oči gume menjavat na pooblaščeni servis, pa tam naletim na človeka z besedami "ehh eti man ene Savine gume pa tou je tou, koštajo telko pa telko, kaj drugega pa nemamo na zalogi". Izbira na vrhuncu.

No ajde napravite malo reklame za svoje favorite, hkrati pa meni dajte kak dober predlog :)

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Dani Smej

Sicer nas še dober mesec loči od tega, a me vseeno zanima ge predlagate v ms, ka majo dobro izbiro (tudi cenovno ugodno) zimskih gum?
Pa dobra zadeva bi bijla tudi, ka ti na mesti "preobujejo" avtomobilček. Ka recimo na petrolu tudi prodajajo gume in v vseh teh večjih trgovskih centrih, a te je treba to vlačiti še k vulkanirezu itd. Taka zanima me kak pošteni vulkanizer ali kak avtoservis, keri še hkrati ma dobro izbiro gum.
Ka najbole me svadilo, kda sem šel enkrat oči gume menjavat na pooblaščeni servis, pa tam naletim na človeka z besedami "ehh eti man ene Savine gume pa tou je tou, koštajo telko pa telko, kaj drugega pa nemamo na zalogi". Izbira na vrhuncu.

No ajde napravite malo reklame za svoje favorite, hkrati pa meni dajte kak dober predlog :)

5450

Neven... mogoče Režonja? Tan pri Čardi...

Dani Smej

@zizek malo žmetno nove gumije doma sam gor na felne djati ali???

Zvonko Žižek

neven. meni se je to skos keks zdelo mogoče se je centrejralo kda kasneje, ali glede same menjave pa jih itak puno samih dela.

/ /

zizek.......nemreš sam gumo demontirati iz platišča in novo na platišče, vsaka guma se more ob prvi uporabi tuci balancerate....ker drugače se je z njo nej mogoče pelate......
drugo je kda maš gume na platiščih pa jih samo premonteraš....

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. šrajfincejger v roke pa fajn pomale gor potegneš, ličiš parkrat po brejge, ka se doj pokotali in se tak balansejra  in to je to, indeed ..

Damjan Zakojč

gume kupi preko spletne trgovine, mas dokac poceni, montera ti pa lahko vsak vulkanizer

Dani Smej

@Jamo saj zato sem pa lih napijsal to temo, ka me zanima, če je tu v okrožju kak, ki bi imel malo večjo izbiro gum na licu mesta (da bi primerjal cene), hkrati bi mi pa lahko takoj zadevo zmontiral (ka ponavadi, kda kupiš 4 gume ti montirajo zastonj in te pač prihraniš še teh 20€, kere bi mogel doplačati, če recimo zadevo naročijš prejk spleta in pelaš normalno k vulkanizeru). Oz. je montiranje že več kak 20€, nevem več točno kak majo cene.

Damjan Zakojč

Ge sm dosta ceneje kupil gume (70€ ceneje kak v trgovini oz. pri vulkanizeri), zmonetral mi je gume za 20€, tak ka sm prišparal 50€.
Je tudi odvisno kere gume si boš kupil.
Kelko pa znam, nemajo nekše velke izbire. Malo si poglej test gum na AMZS.

lp

zoran veren

se strinjam, jamo. kupe na spletnoj trgovine in prišparaš še več, kak tisto brezplačno montažo. sicer pa, če že ščejš ite do vulkanizejra, pa itak kar nema na zalogi ti pokaže katalog, pa maš velko izbiro gum plus priporočilo o kvaliteti..  (vulko, režonja)

Dani Smej

No sem na koncu le uporabil spletno trgovino kot rešitev.

Najcenejši vulkanizer mi je še vseeno ponudil za 15€ dražjo gumo, kot sem jo dobil na spletu (ob predpostavki, da mi jo zastonj montira). Tako, da sem raje vseeno naročil zadevo na lasten dom, odpeljal tja in prišparal 40€.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet