Prenovljen Sobotainfo.com

|

hej! prva liga.....stare poste se da ge najte?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
>

hej! prva liga.....stare poste se da ge najte?

Uros Buzeti

prvi nove uporabnik prenovljene strani :D ge je kaksna nagrada :D:D

Matej Ficko

Do stare strani bo še možno dostopati. Ob priliki damo link.
Urkec, biti prvi je nagrada sama po sebi. Prve ne pozabiš nikoli ;)

E K

Super je. Le nekaj časa de trajalo ka se navadin:) BRAVO!

>

ja rubrike v javnih debatah bi lejko bile malo bolj barvno razlocene....ka se je tezko znajte

Sportman

ja, sem opazil da samo pri starih ... škoda ... mogoče lahko zamenjaš kodiranje?

>

koga pa trbej dregnote, ce hoces spremenite uporabnisko ime? ges bi ga spremenila..

>

pa ja...ali san vupala ka se tak tude da...ka na nekaterih forumih nemres bite veckrat prijavljene, ka te te banajo
ali pa obsodijo za psihica z shizofrenijo....

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. čevapčič bi biu prvi, samo je nej šlo prijaviti .. :P :D
.. ge so smeškoji?

Frenk

Ka quote ne dela? Pa dajte smeškoje čvapčiči vklopite ka de vačik pa sto oklepajov pa podpičij delo.

>

haha smeskoje...
nega countera nige

Tadej Kreft

Očesi prijazna stran :) Pohvale. Edino nekaj dolgo mi je nalagalo stran, ampak verjamem, da se bo tudi to uredilo s časoma.

.. ena napaka .. v vrstici (head) namesto Pomurska scena piše Pumurska scena .. ;)

Prek Murec

Eno pitanje glede Koledara Dogodkof
Ka de lejko štokoli  dodajo dogodke gor poželje in brez nadzora?
Ker de se prej ale slej en kekec najšo pa de štalo napravo. (tisto kukurco kar brište :))

Pa nikšoga šampanjca na mizi ne viden, ka se tau prave :)

Matej Ficko

Koledar dogodkov še naprej ureja admin, nekaj zajebancije pa more biti :)
Video naknadno.

.. predlog za fotogalerijo glede pregleda slik .. naredite "flash" v stilu, da ko pomakneš kurzor na sliko, se pokaže puščica in greš samo sliko za sliko naprej .. kak ma recimo 24ur.com .. simpl tehnična rešitev .. bo bolj praktično pa hitreje kot sedaj .. ;-)

KRT

Dobra, žal mi je edino staroga znaka, ka mi je bil še vedno dober. Saj ne da bi bilo z novim kaj narobe, samo se mi zdi, da logoja ne menjaš, kar tak, še celo če je strai dober.

Bojan Koltaj

Pohvalno, nekaj svežega in zanimivega. Meni se zdi stran fejst dobra! Čestitke!!!

Janez Kranjski

Me likes. Samo de se malo trbelo zadevo poskropiti z insekticidi pa bou. ;)

>

skoda ka se ne da stari account zbrisate...te bi odprla novega lol

Kaja Kuhar

Meni se zdi, ka je prle blo se vkup bole pregledno... Še posebej pogrešan stari koledar dogodkov.... Vse mi je preveč velko...  No glavno ka se večini vidi ;)

Mitja Podgajski

Sporočila - novo sporočilo ... pa vpišeš nickname (kolege ti avtomatsko izpiše). Bo pa to še poenostavljeno. 

LP

Temnovid

Čestitke za novi videz - stran je videti odlična!
Tako. Forma je prenovljena, zdaj se je treba posvetiti samo še vsebini. :)

Profile picture for user spidi55 R L

Bravo !!!  Lepo urejeno.
Me pa nikaj zanijma, ka ste napravili s tistin slovaron prekmurskega jezika? Škoda ka bi ga zgüjbili. Nikši link dajte ka do lejko lidge prišli do njega.

Profile picture for user Ella Ella --

mene so učili, da pri grafičnem oblikovanju moraš bit pozoren na smer branja in "ravnotežo" strani. naš pogled se npr. na a4 formatu namreč giblje iz levega zgornjega kota proti desnemu spodnjemu, zato mora stran biti "usidrana" levo oz. levo zgoraj.
Drugače pa kul:)
Pa ne vseh pripomb preresno vzet; Slovenci se težko navajamo novega, nismo change nation :)

Bonifacij Rumpelstilski

Fejst dosta napak se še pojavlja na strani...ka ste nej prlej nika testejrali preden ste zadevo dali gor???
Tan pri malicaj gda iščeš ka bi đo....zemlevid ge najdeš gostilno je skriti pod okvirčkon za dodajanje komentarov...pa še en küp drüjgih nepravilnosti je na strani....pa še preci nepregledna je stran...samo verjetno ste takšen namen meli pa se van takša stran vijdi. Mij se mo pa itak že navadili sčasoma! :)

qbase.

Mala prenasičensot z oglasi bi ge pravo... no vsaj bole opazno je ka so vsi na desno strani razporejeni... samo jebi ga, to smo si zbrali.. kapitalizem... če bi moja stran bila bi jih še več bilau :D

Bonifacij Rumpelstilski

He...pa gda objaviš svoj prispevek v posti te po objavi vrže na prvo stran posta pa te moreš klikati dale, če ščejš viditi svoj prispevek....brezvezna fora. Tou popravte ka več niti en forum nema takšne oslarije.

Primož Vogrinec

Dexter: to glede testejranja si bole trufo kak si mislis ;)
Glede na to, ka maš volou ugotalati ka vse neje vredi, bi bil hvaležen če bi vse takšne stvari, ka se ti zdijo kak napake dal na en seznam pa mi ga poslo v osebno sporocilo/email. Ge mo se pa potrudo pa rešo ka se da čim prem.
Btw si opazo tisti "BETA" znak tan gori desno? ;) to neka pomeni

>

lol
fajn bi bilou, kda isces zadnji prispevek v posti od uporabnika, ka bi bila poleg ena opcija/ikonica, ka te na ta zadnji prispevek flikne...

Voogy, fotogalerijo čimprej porihtat glede pregleda slik .. po koncepte 24ur.com je naj .. je hitreje in bolj praktično kot klikanje na posamezno sliko .. ;-)

p.s: možnost poprave posta na forume ne bo narejena? Ker vedno se lahko kaj zmotiš ..

oz . naj je fotogalerija tako, kot je bilo na starem sobotainfo, ko si s klikom na sliko samo šel naprej .. ;-)

Marko Faflek

Ej, pojđe ka pa stare "javno-zasebne" debate. Glij san ščel of kejp od restardusa k sej pripisati, pa te toga zdaj nega?
 Ka se van je arhiva odpelala, tako kako ovin štertin je šraf od Korejca pođo disk, pa so te meštre z sunce dojt nejt k sej pozvali in zdaj kumnujzarske novice davlejo na znanje kak ti li naše domače.... fuj in fej...
 lp,Marko Faflek
špej,.. pa fkraj od ijpija

Marko Faflek

Če nega staroga foruma kak vpogled v pol/polpreteklo preteklost nega nika! Ka zdaj naj štemo čas od Sobotainfo novoga veka naprej ali ka ?
Recimo 3 dni po Sobotinfo vaskršča, zdaj naj pišen v javne debate (forum po staron)...

Bonifacij Rumpelstilski

Voogy, neman glij volou iskati napake...ali če je stran nouva pač ideš pa malo poglejdneš...pa tüdi kaj takšoga najdeš. Nič zlonamernoga...samo pač opozorin, če je ge kakšen kiks. Nej san opazo tisti znak BETA zatou ka je po pravici povedano preci neviden in nigi nega nikšoga obvestila ali opozorila ka se stran ne vijdi dobro če tou ne klikneš.  Dosta lidij ne vej zakoj je tou tan...pa do pri obiski strani doubili občutek ka je stran nej dobro napravlena. Tou bi mogli nekak načik rejšiti.

Anja Brunec

ge se pa da email spremeniti? ker ta ka ga man že en čas ne obratuje zarad težav na emaili.. :O

simona24

Zdravo! Ne vem, če sem na pravem mestu, pa me vseeno zanima ali tu obstaja kak forum ali kaj podobbnega za spoznavanje novih prijateljev/-ic? Sem iz Murske Sobote, vendar nikogar ne poznam.. Hvala že v naprej za kakršenkoli odgovor in lep večer še naprej!

>

FALAAAA!!! zaj je vcase boukse, ka lejko takoj prides na zadnje poste pri temi. *thumbs up!*

David

nej ka bi me narobe razmili, saj je stran vrejdi samo neven nekak je stara bole pregledna bijla :(

Attila Szabo

Menim, da bi se vsaj debate oz. teme, ki so relevantne (za razvoj regije ali ki izražajo globlje družbene poglede - Težke debate), lahko skopirale na nov forum. Veliko energije in razmišljanj sem vložil v nekatere teme in si želim, da bi jih tukaj lahko obnovili in nadaljevali.

Hvala in LP.

>

lejko bi bil ge kakse counter, ka bi znali sto je online na sip, pa kelko je gostov, ki si ogledujejo stran...:)

Jožef Kociper

vse pohvale za trud in izgled novega portala,treba se bo navadit,je pa res da je prejšnja stran bijla bole pregledna,vsaj mene osebno

Podolski-20

Ja vrede vo vide somo je nej pregledno tak kak prle. Ale vaček je fajn.

Petra

Lipou zgleda prenovljena stran. Fajn ste se potrüdili. Eli zaj bon en čas nucala, ka se navadin. :)

Marijan Smode

galerija šteka über fejst, moj bogi dual core zašopa 100%...
malo mate zadevo skrejgano, recimo med oglasi mate fajn rešeno galerijo "pozdrav jqeury in lightbox" po drugi strani pa mate netlog varianto galerije...

Direktna Direktna

Kda de možno dostopati do starih sporočil? Mene nekaj dni nej gor bilo, vmes se je prenovilo, pa san zgibila kontakt z enim človekom pa zdaj niti ne ven če san vmes dobila sporočilo ali nej, nemren se pa zmislite kak točno že ma nick name.
Vaček me je stara stran bokša bila, dosta bole pregledna, de trajalo ka mo se navadila na tou.

Vesna Dolšak

Malo me je šok, ko sem odprla stran, ampak ... se bomo navadili.
Dexter, nimaš ti drugega dela kot napake iskat? Saj jih bodo odpravili ... nekega dne, Če ne prej, ko si bodo izmislili spet novo preobleko strani.
Direktna, se strinjam s tabo glede sporočil. A bomo preživeli tudi brez njih, se človek vsega "hudega" navadi.
Drugače jim je pa kar v redu uspelo, lahko bi bilo slabše. Pa tudi boljše. :)

SDA DEW

stran je za nix pomoje(vizualno) no nwm kak za koga

girly

pa vrede je ......samo me malo spominja na facebook.....

Tara Klun

Mi lehko kdo prosin razloži zakej ne gre kak spol določiti: ženski?  :D Sploh nesen mogla klikniti, ker se vedno ponovno zbriše. Samo moški spol ide :S

Prek Murec

En bug se mi pojavle in sicer,
gda kerokoli fotogalerijo gor odpren mi slike ka so na desnon raube porine pod "V ŽIVO" in pod reklame ka so na desnon kraje (tak ka slik ne vijden).
Tau se dogaja v IE 7 in Opera v Flock je OK.

e e

ges san tuj neka najšo. či se ščen po čitanji nekše rubrike prelinkati na prvo stran (kliknen gorik na sobotainfo logo poleg vremena), me najprle vrže na isto stran kak san buo.kumaj drujgič me vrže na prvo stran.
nucan pa firefox

Roman Hozjan

No sem raje počakal, da bi se navadil in bi šele potem pokritiziral... Pogrešam staro stran sobotainfo. Ta je pač preveč nepregledna.
Predvsem pa pogrešam konstruktivnejše debate. To kar se zadnje čase piše po forumih je eno navadno S****E.
"Modelatorjev" več nimate? ;)

Alja

Kdo je odgovoren za meteorološke podatke? 7. junija se vam sončni zahod dogaja ob 17.02?

Primož Vogrinec

aly_a hvala za opozorilo... soncni zadhod in vzhod sta bla malo pomesana ;)
popravljeno...

Aleks Bedic

Jaz imam problem z oddajanjem malega oglasa .Ne gre in ne gre.Sem prijavljen uporabnik strani,lepo napišem oglas dodam sliko ,oglasa pa nikakor ne morem oddati.
a mi kdo lahko pomaga prosim??

Janez Kranjski

En predlog - sprehajanje med fotogalerijami bi lahko olajšali tako, da bi implementirali funkcijo naprej/nazaj s pomočjo leve oziroma desne smerne tipke. Tako kot v famoznem fejsbuku, na primer.

soncnica20

Kako dobiti pozabljeno uporabniško ime za male oglase

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet