Prekmurje, stopimo skupaj!

|

Kak vsi znamo, je naša Nika Zorjan finalistka oddaje Misija evrovizija. Na facebook strani od te oddaje poteka nagradna igra,na kateri sodeluje tudi ona. Zbrati more činveč lajkov pa či zmaga dobi nekšo nagrado :'D
STOPIMO SKUP PA JI POMAGAMO.
vsi ka ste ji nej fauš te kliknoli na povezavo,dali všeč mi je,po možnosti pa še delile z ostalimi. NIKA NAS NUCA!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=210593135691648&set=a.210593095691652.53735.122745741143055&type=1&theater
fala vsen,ka te to napravili:*

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Pjfodj Eifhdjo

Kak vsi znamo, je naša Nika Zorjan finalistka oddaje Misija evrovizija. Na facebook strani od te oddaje poteka nagradna igra,na kateri sodeluje tudi ona. Zbrati more činveč lajkov pa či zmaga dobi nekšo nagrado :'D
STOPIMO SKUP PA JI POMAGAMO.
vsi ka ste ji nej fauš te kliknoli na povezavo,dali všeč mi je,po možnosti pa še delile z ostalimi. NIKA NAS NUCA!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=210593135691648&set=a.210593095691652.53735.122745741143055&type=1&theater
fala vsen,ka te to napravili:*

bono1

Se  pšopolnoma  strinjam, dajmo  pokažimo, da  smo  močni  in  da  to  zmoremo  naj  zmaga  NIKA  v  tej  nagradni  igri.
08.01.2012  pa  ji  pomagajmo  z  glasovanjem, da  se  uvrsti  na  EMO  2012.
PREKMURJE  TO  ZMORE!!!

Pjfodj Eifhdjo

saj nej ka bi ti kaj dobila.. samo tu se pokaže,što ji resno privošči zmago:)
či bi cejlo prekmurje skup stopilo, bi nika bijla na evroviziji (priznajmo ali nej). ali či ji naprimer nede to uspelo,naj bar v ton zmaga;)
čipa tak glejdaš je pa way lepša od eve boto, pa mijslin ka si zaslujži, samo se bojin ka jih je več takših ka do šli evi lajkat samo zaradi FAUŠARIJE :)
eni,keri so dobrosrčni do še delili to sliko PA NEDE NIŠČE PITO KA OD TOGA DOBI.. nesmimo vedno biti sebični pa samo na sejbe glejati,se strinjaš?;)

Pjfodj Eifhdjo

Nagrada je že znana, tekmovalka z največ 'všečkami' dobi 1000€ ... To pa še ne pomeni,ka bi mogo to biti dodaten razlog,ka vij nebi lajkali. Lejko bi glejdali na drujge tuj,pa niki pomagali.. Pa či što maj ka to prek z sobotainfo, bi ga/jo proso ka naj to da med novice,či bi se dalo?? ka bi resno cejlo prekmurje to vidlo,pa bi ziher bijla nikina zmaga, ajdi POMAGAJMO si med seuf..ka gnesden več toga dosta nega;))
FALA VAN VSEN:*

Pjfodj Eifhdjo

znan,ka marsišto nuca gnesden keš .. pa znan ka se najdejo osebe,štere to najnujneje nucajo, pa do vseeno šle pa lajkale.
FALA TEBI,PA FALA VSEN KA TE LAJKALI/ STE LAJKALI.. Še vedno pa lejko date share/deli z ostalimi,ka do tudi tvoji kolegi lejko lajkali:)
Ge bi pa najraje biu,ka bi sobotainfo bli tak fer,ka bi objavili NA VELKO, pomagajte niki zorjan z všečki,pa bi to napisali.mislin ka bi dosta večji odziv biu, mo vidli, dajmo se presenetiti:)

Direktna Direktna

Meni bi se pa zdelo glupo ka bi sobotainfo objavo prispevek, ka naj "pomagamo" Niki Zorjan z lajki na fb-ji...  

Pjfodj Eifhdjo

zdij se ti glupo ka bi nekomi pomagali? ne zdij se van pa glupo kak poročajo mediji ge do slavni preživljali počitnice/pričakovali novo leto? TO JE TU GE ŽIVIMO, ge glejdamo samo na tisto ge nej trbej nikaj pomagati.. Resno trbej včasik premisliti malo,ka bi raje vidli kak pa drujgo,pa vrvlen ka bi marsišto raje vido ge do slavni, ali meni je pa važna pomoč. Pa kama de tej svejt odišo či mo takši ka nemo ščeli pomagati? Resno neven kama... saj pa tuj či neščete,nej trbej lajkati, GE san vas proso, GE san vas zgnjavo.. Pa marsikeri prekmurec je šau pa od Eve Boto lajko,zato ka je vido ka je edina konkurenca Niki. in či si realna prekmurka bi lejko NAMEJNILA lajk Niki.. Či glejaš se pa Nika more z Petanjec do Ljubljane vsaki keden voziti ( mislin ka bi 1ooo€ najbole prav njoj prišlo )

Pa vupan,ka mi nede nišče nikaj zamero,ali ge tu pač pišen mnenje,meni je to kak kakša debata:) VSAK PA SE NAJ SAN ODLOČI ČI ŠČEJ POMAGATI ALI NEJ ((:

Jana Bohar

Jao, in zdaj bi Nika avtomatsko mogla biti všeč vsen Prekmurcon?!? Meni osebno je Eva Boto dosta bole simpatična tak glasovno kak karakterno. S ten, ka neman nika prouti Niki, ali Eva mi pač boukše "sejde". In zdaj zaradi toga nejsan prava Prekmurka? Svašta
@kmajkuna: vej fajn, ka tak goreče podpejraš Niko, ali ne pretiravli ... No, če pa bi Nika dala vsaj 500 € od toga družini, ka jin je na Markovskon vse zgorelo, ji takoj namenim svoj lajk

Direktna Direktna

@kmajkuna 
Mediji poročajo to, ka množice goltajo. Ka se mene tiče, who fuckin cares ge nekša "slavna" oseba prežive počitnice. Ne šten žutoga tiska.
Če si nej opazila (opazo) san dala besedico pomagali pod narekovaje. In  se zaj ti tü nekaj brez veze trgaš in ideš pa nekšo nagradno igro ( v keri lejko sodeluje samo par lidij) enačiš z pomaganje pomočin potrebnim. Že sam naslov teme se mi zdi totalno zgrešeni ampak ok, svoboda govora, taka naj bou.
Lepo ka ščeš Niki vse dobro oz. konkretno 1k€ (če san praf razmila je to nagrada) ampak nega nobene potrebe po ton ka boš mi (nam) očitala ka san fauš, pa nej realna Prekmurka (kak vragi je nešče lejko realen Prekmurec? WTF bi naj to pomenilo sploj?) pa kama de svet šau in ne ven ka še vse.

bullet4u

@Casiopeia, se podpišem pod tvojo objavo
Naj rajši dajo denar tistim ki ga resnično rabijo, ne pa tistim, ki ga že imajo dovolj. Drugače pa je Nika dobra pevka, ampak tudi meni je bolj všeč Eva...to pa še ne pomeni da sem "fauš" Niki al kakorkol že temu pravite glede medijev pa itak, objavljali bodo če je glupo ali ne, na to ne moreš vplivat... nekatere zdaj pač trenutno zanima Nika, druge kje bodo slavni preživeli novo leto... tretje zanima oboje, četrte pa nič, tak da bi mogoče,  @kmajkuna, pomislil na te, ki se jim zdi glupo, da se tolko objavlja od misije evrovizije ;))

bono1

Alo  nede  denarna  nagrada, je  pa  nagrada  v  protivrednosti  1000 evrov, trbej  dobro  prešteti, ka  pijše. TO  PA  JE  LEJKO  BILO  KA, ste  pa  eni  fčasi  nevoščeni, če  bi  štoj  kaj  dobo  somo  nej  vij  ništerni.

Pjfodj Eifhdjo

Aja, ge se opravičuvlen vsen,nejsan ščeu nikoga užaliti. Pa či van lejko nekaj poven? Nej ka bi van solo pamet.. Eva Boto je meni na začetki tuj bijla bokša od Nike.. Vendar,kak se ona v backstage-u obnaša (zaodrji či što slučajno ne razmi: p ) je to katastrofa.. Diklina ma 16 lejt ali kelko pa se obnaša kak či bi bijla najbole slavna. Bijla je na produkciji plesne šole Urška v MS. Pa san jo proso za avtogram (EVO) pa je pravla,k anaj po nastopi priden do nje.. Pa san šau,pa je pravla ka je dala že zadosta avtogramov pa se obrnila pa odišla. Diklina se pač malo više nosi.Sicer pa ge osebno neman nikaj proti njoj,raje pa bi ka bi bijla Nika na evroviziji. Ka de, to de! :)

Sicer pa to kama de Nika dala pejneze, ge neven.. Ge vupan ka či jih dobi Eva, jih naj da v prave roke.. :)
Aja, pa ovo za Prekmurce -nejsan mislo dobesedno. To je biu kak poziv ka bi naj vsaj nešterni stopili skup.. Pa či van pač bole paše Eva, OK. Nej trbej navijati za Niko, ge san samo pač proso či bi lejko kak eni prekmurki pomagali ka dobi nagrado nej ? :)
Pa zaj neščen ka bi štokoli kakkoli naopak razmo to ka san napiso.
Pa še neka bi samo zapiso... Ge san samo dau predlog ka bi lejko sobotainfo objavili,glede na to ka je na facebooki pomurec.com tuj objavo. Pa se je nikomi nej zdelo glupo. Viš kak mamo vsi načišne okuse? Meni je naprimer všeč ka se dosta piše od Misije Evrovizije enin pa pač nej.. PA VUPAN,KA MI NEJE NIŠČE NIKAJ ZAMERO,ZARADI TOGA KA SE PAČ MALO NORO IZRAŽAN :D
fala vsen še enkrat,ka ste niki namenili glasove:*

bono1

kmajkuna, se  popolnoma  strinjam  z  tebof, rejsan  bi  bilao  lepao, če  bi  Prekmurci  vkup  stopili  pa  pomagali  NIKI.Za  tao  tvojo  izkušnjo  z  avtogramom  znam, rejsan  toj  EVI  je  nikaj  v  glavao  stopili, sicer  je  še  čandra, do  jo  že  prizemlili.
Glede  nagrade  san  že  v  enom  posti  prlej  napijso, ka  je  v  protivrednosti  nej  pa  v  penezaj.

Pjfodj Eifhdjo

Se strinjan z teuf bono1, zaj pa do 19.00 traja še nagradna igra. To je moj zadnji post, ka nedo meli nešterni kakše slike haha:)
Evo do definitivno prizemlili,trbej jo.
Nagrada pa je 10 vr solo petja pa še nekaj,taka či to ne privoščite tepa tuj, haha:D

bono1

BuLsHiT, TI  SI  BUDALA  NA  KVADARAT  PA  PROSTAK.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet