Pregledi na medicini dela, prometa in športa v Murski Soboti

|

V preteklih dneh sem bil priča izredno neprofesionalnemu odnosu osebja na medicini dela, prometa in športa v Murski Soboti (Zdravstveni dom MS). Čeprav naročen na uro, sem čakal na pregled zdravnika 3 ure. Po pogovoru z ostalimi sem ugotovil, da so nekateri čakali celo 5 ur in še niso prišli na vrsto. Zdravnik se ob mojem prihodu v ambulanto ni niti pozdravil, kar se nikakor ne spodobi za osebo na takšnem položaju. Poleg tega se je izražal bolj ko ne le z mimiko in deloval izredno vzvišen. Opažal sem, da so bili zdravnikom pomembnejši pogovori in kava kot pacienti. Torej nikakor ne priporočam, da se odločite za pregled na že prej omenjeni medicini dela v Murski Soboti; pomembnejši jim je zaslužek kot počutje pacienta. Ne razumite me narobe; razumem, da se na pregled čaka nekaj časa in spoštujem zdravniško delo, vendar je to preseglo vse meje in sem se odločil izkušnjo deliti. Lep pozdrav!

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
123123

Najslabši doktori in najslabše medicinsko osebje je itak zaposleno v zdrastvenom domi Murska Sobota. Dobri so že davno odišli. Vodstvo nesposobno pa ka ne omenjam patronažne službe katastrofa od katastrofe.

inženir

Reskerajte 50€ pa ite v maribor v fontano. Majo skoraj vse možne preglede če nej večijno. Zdravstveni dom Murska Sobota nikole neje bil dober pa nikole nede. Tuj najbaukše doktor kda ta prijde za 1 leto grata takšen drek kak so vsi ostale, enostavno je mentaliteta dauma v kurce grdo povejdano.

Kda k dežurnome ideš te telko glih ka ne brsne v rit zakoj si v soboto večer betežen. Kak če si se san krijv ka si v soboto večer skup spadno ali kaj podobnoga.

Antoon

Ge san pred lejti isto cakal eno uro za laboratorij, neksa srbadija je tan bijla pa tou..celi zdravniski je trajal vec kak 3 ure.. jbg prekmarje..

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet