POZOR Z BENCINSKO ČRPALKO 24/7!!!!!

|

POZOR Z BENCINSKO ČRPALKO EN-PLUS 24/7.
ZGODBA: Tankala sem za znesek 15€ na Bs Dolnji Lakoš 24/7 z kartico Visa Electron.Tankala sem popolnoma prazen avto se reče da je svetila rdeča lučka, ko se je točenje zaključilo po enem času opazim da je moj tank prazen se reče ves čas sveti rdeča lučka. Pol sem mogla nažalost na drugo črpalko kjer sem avto dejansko natankala. Med potjo sem se ustavila na bankomatu kjer sem opazila da mi manjka 35€ ampak kako če sem z kartico opravila znesek 15€.Ko sem se oglasila na banki so mi rekli da je na bs Dolnji Lakoš bila opravljena transakcija v znesku 20 ter 15€. Ko sem klicala na center ki opravlja z bencinskim servisom, me je gospod vprašal: JA ZAKAJ PA STE TANKALI Z VISO TO JE PRI VSEH STRANKAH TAKO DA OBRAČUNA  DVA  ZNESKA:).Odgovor na prazen tank: JA KAJ PA NISTE POGLEDALI NOT ČE Z PUMPE TEČE GORIVO, SAJ 15€ JE PA ITAK NITI NE 10L TAKO DA SE VAM LUČKA ITAK NEBI UGASNILA, z kartico pa nemojte plačevat, ker se to pri nas dosti dogaja, da obračuna dvakratno!
Morem povedat, da pazite ko tankate na samopostrežni črpalki 24/7, ker boste odšli brez duplo denarja in še z praznim tankom!!!!
Mnenje šefa: KO BOSTE DRUGIČ TANKALI PRVO POGLEJTE ČE IZ PUMPE TEČE(vzemite karnister pa probajte če je bencin res not),katastrofalno mnenje šefa kateri opravlja z temi pumpami.

Ostala sem brez 35€ oz bodo v 8 dneh videli če bo stornirano, če ne se lahko pritožim bla, bla, bla nažalost bo treba pozabiti 35€ pa še prazen tank. Denarja pa ne boste dobil nazaj ker je to vašproblem če ne pogledate če res teče gorivo!

Lep pozdrav, pa ne tankat na tej črpalki raje si vzemite 3 min več časa pa tankajte na normalni pumpi, KJER BOSTE PLAČALI TISTO KAJ M0RATE PLAČATI PAA ŠE TISTO KAJ STE PLAČALI BOSTE IMELI, NEBO VAŠ DENAR V ZRAKU, KOT JE V MOJEM PRIMERU.Ko takate pa če tankate na tej črpalki pa prej preverite če kaj teče sploh iz pumpe malo bo treba ven spustit, KATASTROFAAAAAAA!

LEP POZDRAV!

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

POZOR Z BENCINSKO ČRPALKO EN-PLUS 24/7.
ZGODBA: Tankala sem za znesek 15€ na Bs Dolnji Lakoš 24/7 z kartico Visa Electron.Tankala sem popolnoma prazen avto se reče da je svetila rdeča lučka, ko se je točenje zaključilo po enem času opazim da je moj tank prazen se reče ves čas sveti rdeča lučka. Pol sem mogla nažalost na drugo črpalko kjer sem avto dejansko natankala. Med potjo sem se ustavila na bankomatu kjer sem opazila da mi manjka 35€ ampak kako če sem z kartico opravila znesek 15€.Ko sem se oglasila na banki so mi rekli da je na bs Dolnji Lakoš bila opravljena transakcija v znesku 20 ter 15€. Ko sem klicala na center ki opravlja z bencinskim servisom, me je gospod vprašal: JA ZAKAJ PA STE TANKALI Z VISO TO JE PRI VSEH STRANKAH TAKO DA OBRAČUNA  DVA  ZNESKA:).Odgovor na prazen tank: JA KAJ PA NISTE POGLEDALI NOT ČE Z PUMPE TEČE GORIVO, SAJ 15€ JE PA ITAK NITI NE 10L TAKO DA SE VAM LUČKA ITAK NEBI UGASNILA, z kartico pa nemojte plačevat, ker se to pri nas dosti dogaja, da obračuna dvakratno!
Morem povedat, da pazite ko tankate na samopostrežni črpalki 24/7, ker boste odšli brez duplo denarja in še z praznim tankom!!!!
Mnenje šefa: KO BOSTE DRUGIČ TANKALI PRVO POGLEJTE ČE IZ PUMPE TEČE(vzemite karnister pa probajte če je bencin res not),katastrofalno mnenje šefa kateri opravlja z temi pumpami.

Ostala sem brez 35€ oz bodo v 8 dneh videli če bo stornirano, če ne se lahko pritožim bla, bla, bla nažalost bo treba pozabiti 35€ pa še prazen tank. Denarja pa ne boste dobil nazaj ker je to vašproblem če ne pogledate če res teče gorivo!

Lep pozdrav, pa ne tankat na tej črpalki raje si vzemite 3 min več časa pa tankajte na normalni pumpi, KJER BOSTE PLAČALI TISTO KAJ M0RATE PLAČATI PAA ŠE TISTO KAJ STE PLAČALI BOSTE IMELI, NEBO VAŠ DENAR V ZRAKU, KOT JE V MOJEM PRIMERU.Ko takate pa če tankate na tej črpalki pa prej preverite če kaj teče sploh iz pumpe malo bo treba ven spustit, KATASTROFAAAAAAA!

LEP POZDRAV!

SAJ SE NI TREBA ZAHVALJEVAT TAKO PAČ JE, ISKORISTJO KJER MORAJO DOKLER NE NALETIJO NA NEKOGA, KI TO OPAZI, SAJ BO ŠLA MALO TRŽNA INŠPEKCIJA TO POGLEDAT, KER TO KAR SE JE MENI ZGODIL NEBI RADA DA BI SE ŠE KOMU IN TO MOGOČE ZA KAR VELIK ZNESEK, PRI MEN ZNESEK NITI NI VELIK AMPAK ZA TISTE KI NIMAMO JE.....
VZEMITE SI RAJE 3MIN VEČ PA VESTE ZAKAJ STE PLAČALI IN KOLIKO STE PLAČALI!

Unknown User

haha prej "se zgodi včasih da obračuna 2x" ta pa je ...
katastrofa....

Benjy V

Narediš reklamacijo pri banki:
20 eur - neavtorizirana transakcija (dobiš nazaj 100%)
15 eur - neven kak je s temi servisi če majo gor kakšo opozorilo ka trbej preveriti "če teče", prvič čujen kaj takšoga. Tu je zaj bole težko dokazljivo ka si kupljenoga blaga nej dobila, napravi reklamacijo pa boš vidla, načeloma je imetnik kartice zavarovan 100% in ma vedno on prav.
Šefa pa ne poslušaj ka ti tvezi, itak ka ti nede pravo tvojih pravic, šče se izogniti stroškon kere de mel zaradi tvoje uspešne reklamacije pri banki.

lendavcan

Sem povprašal družinske kolege ... Menda gre tukaj tankat le za TRI zneske: 20, 40 in še nekaj € (mislim da 60). Najmanjši znesek za tankanje je 20€. Kak si pol lahko tankala za 15? (Oni so tankali z Karanto) - mogoče je odvisno od kartice? - samo dvomim :S

LENDAVCA TANKANJE TA BS 24/7 JE MOŽNO OD 5€ NAPREJ SO PA PREDLAGANI ZNESKI(DO 20€, DO 40€, DO 60€)SE REČE ODLOČIŠ SE SAM .....MEN JE ZARAČUNAL ZNESEK 20€ IN 15€ SE REČE 35€ ZA NIČ!
BENJY JA NA BANKI SEM DALA REKLAMACIJO IN MORAM ČAKAM 8 DNI DA BOJO VIDLI KAJ BO ČE MI NEBOJO STORNIRAL RAČUN MORAM ODDATI PRITOŽBO.
SAMA PO SEBI VEM DA TEGA BS NIKOLI VEČ NEBOM UPORABLJALA PA ČEPRAV SEM GA REDNO KAR 1,5 LETA ZDAJ PA SI RAJE VZAMEM 3MIN VEČ PA VEM DA JE OK, NIKOLI VEČ NA 24/7

hydrant

@karmy- izklopi caps Lock,
očitno so napredne tehnologije nej za tebej

Ok če te moti sem že izklopila

Tadej žižek

Seveda moti ... je neestetsko :D
Ges san enkrat na Gradi tankal na tej 24/7 motor ... 10€ san not potisno, za 10 mi je natankalo brez problema :)
Sicer pa to moreš viditi oz čutiti če teče ali nej ... saj pa cela cev vibrejra pa pumpe se čujejo pa tudi pištolo lejko telko vö potegneš ka vidiš kak teče (nej je trbej do kunca not porivati) :)

miic miic

brez zamere... ampak nemren razmiti kak nešče ide tankat na takše črpalke. ok, se zgodi ka ni druge izbire in ka so ostale zaprejte ale vseeno. mislin ka je najbuakše ka tej črpalke ostanejo izhod v sili, nej pa stalna praksa.
načeloma takše vrste črpalka nemajo dobrega imena...

Tadej žižek

miic meni je kilometer pred Gradon vgasno motor ka süji bil :D vači bi tuj šou v ms nekan tankat :D

Sobochanec

Lekar si preveč naraji pištolo držala. Tou bi mogla občüjtiti, gda zača leteti.

www.en-plus.si/o_nas.aspx
Ovak je pa 24/7 rejdno kul stvar. Falejše gorijvo, boukši dizel, menje troši bole ide... glaven je LDS Kopač, na goričkon pa Kalamar - Grad ...

hydrant

@sobočanec- malo si se zmejšo,
24/7-glaven je Golubič-Ultra

Sobochanec

@hydrant
Prokurist je (bil?) bivši lds-ov minister Kopač Janez. Ovačik pa maš praf, Ultra z Golubičon cca 40% lastništva.

vruuum

Ljudje morate se zavedati ,da je poslovanje z karticami,nakupovanje preko neta ,klik  in vse te bedarije kjer se dela samo transakcija izjemno tvegano.
Vsak osnovnošolec ki ima malo pojma o računalništvu(govorim za plačevanje preko neta) lahko sh4cka  račun  pride do št kartice in gesla  itd

Tudi na bencinskih recimo je tvegano plačevanje s karticami in tudi v trgovinah ..
Najvarnejša varianta je suhi denar  ki ga izročiš to je vsa umetnost

BuLsHiT

rx7 daj ne seri pa ne siri nekso paranojo glede online kupuvanja. 

Tadej žižek

indeed ... neje tak nalejci hacknoti kartic pa online transakcij :)

Simona Zrim

Ne me držat za besedo, vendar so tisti okrogli zneski za to da preverijo, če imaš kritje na kartici, potem pa ti trgajo toliko za koliko tankaš.
Naprimer če veš da imaš prazen tank in bo to cca 50 eur, označiš 50 eur in če tankaš za 45 ti toliko trgajo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet