Povračilo Za Preplačano Elektriko

|

Rok za oddajo vloge preplačane električne energije je JUTRI 30.07 2010 .
Kdor hoče ali kdor še ni oddal naj odda  zahtevek  pravočasno - danes.Obrazce (3) dobite v trafiki ,stane 0,50 € kdor ima pa  printer  si jih pa lahko PRENESE TUKAJ:

IZJAVA
www.preplacanaelektrika.si/docs/izjava.doc 

POOBLASTILO
www.preplacanaelektrika.si/docs/pooblastilo.doc 

SPORAZUM
www.preplacanaelektrika.si/docs/sporazum.doc

Izpolnite vse tri obrazce in jih odpošljete na naslov:

Društvo za vračilo preplačane električne energije
Sokolska 46, 2000 Maribor

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
roxio

Rok za oddajo vloge preplačane električne energije je JUTRI 30.07 2010 .
Kdor hoče ali kdor še ni oddal naj odda  zahtevek  pravočasno - danes.Obrazce (3) dobite v trafiki ,stane 0,50 € kdor ima pa  printer  si jih pa lahko PRENESE TUKAJ:

IZJAVA
www.preplacanaelektrika.si/docs/izjava.doc 

POOBLASTILO
www.preplacanaelektrika.si/docs/pooblastilo.doc 

SPORAZUM
www.preplacanaelektrika.si/docs/sporazum.doc

Izpolnite vse tri obrazce in jih odpošljete na naslov:

Društvo za vračilo preplačane električne energije
Sokolska 46, 2000 Maribor

Prozac

Kelko je meni znano nej trbej oddati te vloge, saj naj bi elektro vsen vrno preplačano razliko.

_mt_

Na njihovi strani piše naslednje: "Nadzornemu svetu družbe bo predlagala, da gre družba v postopek vrnitve za vse odjemalce, ne glede na to, ali so vložili zahtevke za vračila."
Tak da zahtevka ni potrebno vložiti.

Prozac

Sicer pa je potrebno društvi za vračilo preplačane električne energije in Pezdiri čestitati, saj zgleda ka so edijni v toj državi ka dejansko za lidij nekaj napravijo.

Zanijmle me edijno kak do elektro distributeri odgovarjali za kartelno dogovarjanje - polek seveda vračanja razlike.

roxio

"Nadzornemu svetu družbe bo predlagala, da gre družba v postopek vrnitve za vse odjemalce, ne glede na to, ali so vložili zahtevke za vračila."

...saj ta predlagala me moti ,tu še ni rečeno da dobijo vsi ....jaz sem pač vložil  strošek je samo znamka in kuverta .

lendavcan

Elektro maribor bo vrnil preplačano elektriko tudi tistim, ki niso oddali vloge, ..... informacija preverjena

miic miic

zaj pa še naj pezdir pa matoz stisneta gradbene ''debeluhe'' pa DARS, izterjata evre nazaj, te smo pa resno na zeleni veji :)   ta elektrika je v primerjavi z preplčanimi avtocestami pičkin dim!  sicer pa podpiran to akcijo glede povračila preplačane alektrike ka nede pomote... :)

Marko Kepe

Nič nej.. dali do peneze nazaj.. te pa do zdignoli cene... najprej Elektro Maribor, te Ljubljana... vsak posebej... pa de šlo vse skozi ker "nede naenkrat"... in kao nede kartelno...

Boštjan-Boko Rous

Tole sem prejel na meil:
"V petek sem skoraj že podpisal izjavo na Prešernovem trgu, ko je društvo zbiralo prijave, a na srečo nisem imel davčne s seboj! Doma se temeljito prebral, kaj bi skoraj že podpisal !
POZOR: Pooblastilo, 2. stran izjave zadnji odstavek: Seznanjen sem, da pri uveljavljanju zahtevka NE BOM NOSIL NOBENIH STROŠKOV ZASTOPANJA NITI PLAČILA SODNIH TAKS (???) in dalje: SAJ BO LE TE V MOJEM IMENU ZALOŽIL POOBLAŠČENEC, (moj vprašanje: S kakim namenom???) in dalje najbolj važno (!!!): KATEREMU POSLEDIČNO ODSTOPAM SVOJO SVOJO TERJATEV (torej, društvu predajam ves znesek moje terjatve do Elektra za preplačano elektriko in jaz osebno ne bom dobil nič !!!) in še naprej: IZ NASLOVA PRAVDNIH IN PREDPRAVDNIH STROŠKOV DO DISTRIBUTERJA ELEKTRIČNE ENERGIJE.
Na naslednji 3 strani pa društvo prenaša moje pooblastilo na odvetniško pisarno (???) in sicer tako, da spodaj v 3.odstavku lepo piše, da se jaz zavezujem, da bom vse podpisal temu odvetniku, ki ga bodo oni izbrali, in še več, da se jaz tukaj sedaj obvezujem, da tega pisnega soglasja društvu in odvetniku ne bom nikoli preklical (????). Zadnji odstavek spodaj pa piše še: ODJEMALEC (jaz) SE ZAVEZUJEM, DA BREZ SOGLASJA TEGA DRUŠTVA NE BOM ODSVOJIL (predčasno prevzel denar od Elektre, ki bi mi ga "slučajno" vrnili na moj račun) ALI DRUGAČE RAZPOLAGAL Z TERJATVIJO, KI JE PREDMET TE POGODBE (ALI PRENESEL NA TRETJO OSEBO).
In še zelo zanimiv je prvi odstavek na zadnji strani pooblastila, kjer še piše: ODJEMALEC DRUŠTVU V PRIMERU USPEHA PRI UVELJAVLJANJU ZAHTEVKA ODSTOPA TUDI (vse priznane stroške, ki bi jih jaz tudi dobil) PRIZNANE STROŠKE, TO JE STROŠKE, KI JIH OŠKODOVANCU S SODNO ODLOČBO PRIZNA SODIŠČE, OZIROMA SE MU NA PODLAGI DOGOVORA ZAVEŽE IZPLAČATI ODGOVORNA OSEBA. (!!!!) Torej sem društvu podpisal celo to, da iz izterjanega zneska ne dobim osebno NIČ. NORO !
No sedaj pa naj vsak sam premisli, kdo nas zopet vleče za nos, iz nas norce dela.....
L.P."
Samo v vednost. Zdaj pa razmislimo ! 

Vesna Dolšak

Če bi se v vseh primerih barabije brez primere kot je ta z neupravičenimi cenami električne energije, našel kdo, da bi rajo zbral skupaj in vztrajal pri vračilu, potem se take stvari kmalu ne bi več dogajale. Tak pa ...

Pussy Galore

http://www.delo.si/clanek/115576

Pa tej se delajo norca iz naroda!!! 15 evrov??? 75 pa za odvetnika ??? kaj ni bilo povedano, da niso zahtevki potrebni, ker bodo poplačali vsa gospodinjstva?? S tem naredijo več škode kot pa haska. Banda ena pohlepna!

Vesna Dolšak

75 eurov za vsak zahtevek? Več kot banda hudičeva! Kaj je pa ta tip delal, da je to vredno 75 eurov?

Anubis Anubis

To ka vsak uradnik dela kda te po min. 30€ skasera.. Štempl vdare

Darko Hidič

Ja, ja raja naivna, kar podpišavlite in dajte, ka odvetnik masno zasluže, si predstavlate, ka če boste vsi podpisali pooblastila, ka bo dobo več kak de vseh vračil!? Nekdo se že lepo smeje iz naivnežev keri njemi omogočijo bajni zaslužek, ne bi me čudilo, če s to dobro dušo Pravdičem ali kak mu je že ime obstaja tihi dogovor ka mu bo kapnila kaka mala provizija kera bo šla v šestmestne cifre, če de pa to delitev na pol bodo pa že miljoni. Elektro bo pa itak čez par mescev cene dvigno in bo dobo vse nazaj. Tak ka se samo fejst veselte teh par evrčkov, kere bomo itak vsi dali nazaj in to z obrestmi in vsemi stroški kere bo nekak pokasiro vred.

Pussy Galore

ta denar smo že zdavnaj nazaj dali, še predno smo ga dobili. Pa še malo več. Zato, ker odkar več mesečno ne popisujejo  števcev, je pregled nad dejansko porabo ušel izpod rok. Plačujemo iz leta v leto več, pa še visok poračun dobimo za nagrado.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet