Poroka v čardi

|

zanima me, ali ima kdo kakšne izkušnje s poroko v čardi? 

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
pepek

zanima me, ali ima kdo kakšne izkušnje s poroko v čardi? 

Karmen

...prijateljica je imela poročno slavje v Čardi in je bilo zelo lepo...vsako leto imamo pri njih božičkovanje in smo zelo zadovoljni...

dupont

kakšne izkušnje bi tou mogle biti?postrežba, gesti, dovoljene bedastoče?

pepek

na prvem mestu hrana in ambient. kakšna norčija vmes pa tudi n bi škodila :)

Landini

Za poroke sicer nevem. Sem pa bil pred dvema letoma tam na pogrebnini in moram povedati da je bila hrana zelo okusna. Edini problem  je bila postrežba, saj smo čakali zelo dolgo.

nn nn

San bil na eni poroke v Čarde, nika posebnoga, povprečno... Hrana je itak odvisna od mladoporočencov kakšen meni zbereta, ambient soliden, norčije ti pa nede delalo osebje Čarde, tak, ka neven ka si tu mislo...

Popaj

bil na poroki v Čardi, postrežba zeloooooooo počasna...

Vesna Dolšak

Saj na poročnem slavju se naj ne bi mudilo, zato ni nič takega, če je postrežba bolj počasna. Mladoporočenca sta itak že takrat naredila "oslarijo", tak da ... lepo počasi in ziher se tudi daleč pride. Preveč hitro jest pa tudi ni zdravo. :)

ibaranj3

zelo žalostno če živiš v Prekmurjo,da neveš nič od Čarde.Čarda je v zgodovini in danes ta bolši Hotel za goste( Hrana) za poroke.V Prekmurju.V Čardi je zmeraj veselo .Dobra srtežba,dobra glasba .Tudi gstje ki prihajajo v Čarda so zelo zadovolni.

MRajka

Ko nas pot zanese proti Moravskim toplicam  je Čarda edino pravo mesto in postaja kjer se z veseljem ustavmo, tako je Čarda še vedno ostala konkurenca in to ne brez razloga vsem ostalim  boljšim in slabšim lokalom v okolici.

pepek

Vsem najleša hvala za odgovore!
@ibaranj3
Če vprašam po izkušnjah, še ne pomeni da od Čarde ne vem nič!
Žal pa ti moram napisati, da so se po razno raznih posvetih nekatera mnenja razlikovala od tvojih... saj veš kako pravijo, vsake oči imajo svojega malarja.
Sva pa šla preverit osebno, kar se je pač v tem trenutku preveriti dalo. Prostor nama je bil všeč, ampak za najino gostijo žal premajhen.  Tako, da sva "problemček" rešila drugje...

tomi kolmanič

Pa ka koji k...c telko to Č.... reklamerate.Naj plačajo za reklamo!

ibaranj3

@pepek,???
Prijatel,če imaš preveč povabljenih gostov, pa ti priporočam Hotel Dijana.M.Sobota,
Hotel v Radenci ali pa Dvorana v Šoli M.Sobota.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet