Popravilo TV
zanima me kje bi lahko dal popravit LCD TV poceni in kvalitetno v MS?
Komentarji
V kakšnem servisu najbrž.
pijtan na šteron servise?
Za LCD TV, poceni servisa ni, ker je popravilo specifično za vsak model posebej je najbolje da se obrneš na centralni servis za tvoj TV. povečini je ta servis v Ljubljani, sicer pa obišči URŠIČA , ima rtv servis poleg tretje šole in morda ti bo on vedel bolj objasniti morda tudi popraviti tvoj tv. JE zelo dober mojster za popravila tv- jev.
Toplo priporočam servis na Krajni - mislim da se gospod piše Franc (priimek).
Kvalitetno, hitro in po pošteni ceni.
Če maš možnost ti priporočan Birotehno/Avtotehno v Ljubljani, sicer je pa vse odvisno od znamke, kere si nej navedo. V iston kompleksi je tudi Avtera. Tou je servis vseh servisov in z vseh tejh malih se stvari/pokvarjeni izdelki pošilajo v toga centralnoga. Meni so recimo popravili leptop v menje kak 24h. Zadeva je hitra, zanesljiva in cenovno ugodna. Man tude primer, ka san dal artikel v servis v MS pa so mi ga naprej v LJ poslali. Tak ka kak pravi čriček, ide direkt v LJ, če maš možnost.
Pelaj ga v Lendavo tan Gej ejden šalabajzer ka tuj računalnike popravla, pa se neka prsi ka tuj televizije poprave samo ka ti dobro še pokvari.
What’s wrong with it?
Try downloading current EPROM software for free from
manufacture’s web site. It could be that simple. I fixed my
neighbors TV that way. It wouldn’t even power up.
prek od 3 šole je en dober servis celi čas ta vozemo pa nazaj te prepela !
Popravilo televizorja je lahko težka in dolgotrajna naloga. Vendar pa obstaja nekaj orodij, ki lahko olajšajo postopek. Eno takšnih orodij je programska oprema za popravilo televizorjev. Ta programska oprema vam lahko pomaga diagnosticirati in odpraviti pogoste težave s televizorjem. Na voljo je veliko programov, ki vam pomagajo popraviti televizor. Nekateri so boljši od drugih, vendar je najboljši za uporabo Andersen. Ta programska oprema je enostavna za uporabo in vam bo pomagala hitro popraviti televizor. Drugo koristno orodje je multimeter. Multimeter vam lahko pomaga preizkusiti kontinuiteto in napetost, kar je lahko v pomoč pri diagnosticiranju težav s televizorjem.
https://andersenlab.com/services/web-development
zanima me kje bi lahko dal popravit LCD TV poceni in kvalitetno v MS?