Popravilo cevljev
Moj stari Meindl gojzer je vceraj popustil pod pritiski - odlepil se je podplat. Glede na to, da so sicer se v precej dobri kondiciji, bi jih dal rajsi popraviti, kot pa vrgel v smeti in kupil nove.
Zanima me kam v MS se splaca nesti cevlje k cevljaru in koliko priblizno stane popravilo taksnega defekta? Mogoce bi se celo splacalo menjati celi gumijasti del podplata. Se to sploh dela?
Komentarji
nesi v radgono na avtobusno postajo.
Kiri,nesi jih mimo dijaškega doma ,pa tan ge je bila Stara radio VIVA zavij levo ,pa zadnja hiša na levi,Marjan mu je ime. Vredi majster za to popravilo ,pa nej dragi...
v MS je car popravila še itak Mundi. Mislim ka je ulica ob kanalu ...
En čevljar mislin ka je še tu pri Grleci prek od avtobusne postaje. Ne ven če je poceni in/ali če je dober, pozanimaj se, oziroma naj ti pove nešče, ki ima izkušnje z njim.
kanžor
Eden dober je na tržnici spodaj v Soboti .
mundi-ulica ob kanale
Če ti kaj lejko priporočan mo ti sigurno priporočo majstra z dolgoletno tradicijo, majstra stare čevljarske šole in upokojenoga vendar še vedno aktivnoga gospoda Kosednar Rajmunda, čevljara, meni sicer popravi zastonj pa tak se valjda za sosede spodobi, Tablo ma že sicer malo obrabljeno ampak njega de že predržala.Ja pa seveda, ul ob kanalu 10.
Popravilo čevljev
Drvarič Drago
Ulica Slave Klavora 7
Murska Sobota
Zelo dober!!!
kiri tou deneš 3 deke epoksija pa de držalo še 10 lejt
Jaz običajno nosim k Kosednarju, ki so ti ga že priporočali. Popravi dobro, cena pa je tudi ugodna. Predvsem ceneje, kot če bi jih vrgel vstran in kupil nove. Dobri pohodni čevlji stanejo vsaj 120 Evrov.
Za tistega na tržnici sem slišala, da je tudi dober, ampak drag. Je pa baje tisti radgonski, ki ga omenja eden, zelo dober in poceni. Se ti pa verjetno ne splača voziti v Radgono zaradi tega.
ges nosin k tistomi tam pri grleci! striček je prijazen, poceni, hiter, pa obenem mi še kakšni vic povej! ;)
tinka ka te pohodni šuh za 120 eur lejko samo glejdaš? ne razmin kak lejko maš problem s pohodnin šuhon ... pohodni šuh bi mogo pohoditi pa njemi nika ne bi smelo biti :D
Nimam problemov, dupont. Samo hočem reči, da je škoda dajati 120, 150 ali še več Evrov za nove pohodne čevlje, če so stari še čisto dobri. Podplat ti čevljar zalepi za drobiž.
Se strinjan ... stare pohodne popraviti, razliko do nouvih pa investejrati v kakšne pohoTne
Prek od avtobusne potaje pri grleci je dober čevljar naredi dobro, cena je pa tudi ok ni dragi.
Vceraj sem jih odnesel k Kosednari. Gospod mi je razlozo tocen postopek popravila, rezultat bomo pa vidli jutri :)
Sproti lejko napraviš še fajn reportažo, gospod Rajmund de ti znal dosti kaj povedati iz preteklosti njegove čevljarske poti .
Evo, oba gojzerja popravljena. Zalepljeno in zasito - majster pravi, da ni sanse, da popusti. Cena za oba cevlja: 8 EUR
Pa hvala vsem za nasvete ;)
Za naslednjih 50 let hoje, lepo napravljeno.
pa še spuco ti jih je.
Moj stari Meindl gojzer je vceraj popustil pod pritiski - odlepil se je podplat. Glede na to, da so sicer se v precej dobri kondiciji, bi jih dal rajsi popraviti, kot pa vrgel v smeti in kupil nove.
Zanima me kam v MS se splaca nesti cevlje k cevljaru in koliko priblizno stane popravilo taksnega defekta? Mogoce bi se celo splacalo menjati celi gumijasti del podplata. Se to sploh dela?