POMAGAJMO JIM
Zelo sem bila vesela, ko je krvolokova začasna mačja prijateljica našla svoje lastnike, zato sem se tudi sama odločila, da napišem par besed.
Vsem, ki želite posvojiti, kakšno mucko, sporčam, da se obrnete na Pomursko društvo za zaščito živali, oziroma na zavetišče Mala hiša v Lukačevcih. Muc je dosti in vsak dan se najde še kakšna zavržena. Sama imam doma tri muce, ki so bile zavržene in trpinčene in ne morem vam povedati, kakšno hvaležnost vsak dan izkazujejo te muce.
To sta samo dva izmed zavrženčkov, ki iščejo topel dom.
Komentarji
mi smo par dni nazaj odpelale tja eno malo mujciko, bila je recimo četrt bejla, ovak pa svetlo tigrasta. velka za dobro pest. stara baje mesec pa pol. v tistih parih vorah ka smo jo mele doma - je bila straaaašno zlata. še na psa se je navadila v tak kratkon čase. što jo zeme, de rejsan lejko srečen!!!! škoda, da je nesmo mogle obdržate:(
jebeš mačke, tau se tak množijo ka škoda časa ka bi ten staren iskale skrbnike.
ge bi tau samo likvidejro, mladeh je tak ali tak preveč
likvideraj rajsi svoja jajca, ka nes slucjano tij kaksih potomcov meu, ka taksih kretenov kak si ti je tuj ze prevec na sveti
Serif, tebe bi moral kdo "likvidirat". Tako lahko govori samo en primitivec tvojega kova. Tudi ljudje se preveč množijo - nekateri. Bi jih blo očitno treba likvidirat?!
Mmm, intrigantno vprašanje...
ges pravin ka bi mogli vse te posrednike malih živali in trgovinice kere riktajo klinično nepreverjene živali pozaprejti dol dokler se zavetišča ne izpraznijo. pa pogoje za licence spremeniti. domače živali pa sterilizirati ka se nenadzorovano nedo razmnoževale.
s ten ne cilan na dobre rejce, samo me svadijo eni ka štancajo živali na količino. polovica teh živali je zaradi napačnih novih lastnikov v zavetiščaj. dokeč pa morejo te živali po zavetiščaj evtanazirati de saki meu odpor do oskrbe takšne živali in de opet šou do pokvarjenoga posrednika.
beda no, v ton sploh ne bi smelo biti biznisa in bi blo marsikaj boukše.
od kda pa ljudi pa živali mečemo v en koš AnaLiza?
ka je tou za razmišlanja
Serif - AnaLiza ti je povedala točno to, ka ti pripada! Rajši se pitaj kakšno je tvoje razmišljanje! Ali pa rajši - ka sploh delaš tu?!
znaš kak me svadijo takši ljudje, ka se več brigajo za živale kak za sočloveka. za tej kurčeve živale neven ka nebi delale, nekša zavetišča, pa neven ka.
te si pa za primer pogledene lidij štere so pod milij nebon, ka nemajo niti streje nad glavo, nemajo za geste, ten živalen pa tau vse nudijo(pa tau še brezplačno).
jebeš tij zavetišča, naj doj zaprejo, tej živale vö stirajo, pa rajše kakša ležišča za ljudi napravijo, de več aska.
vij pa samo mislite ka so ŽIVALE več vrejdne od LIDIJ - PROKLETE PRIMITIVCI!!!!!!
Saj če se ne oddajo, se itak uspavajo ... kaš' te drujgo z njimi. Naj spijo v meri.
Nekšin je ukvarjanje s ten vir dohodka, pa tudi slaboga ne napravijo nika s ten. S ten, če nešče posvoji mačko ali dve, nede nikši človik na slabšon. Neven s koj si ti, serif, sklepo, ka je ten lidan več za živali. Pač pomagajo. Vsaj njin. Po ton takšon je sakšomi veterinari seeno za lidi, razen mogoče ovomi, keri gleda tan govedino; toga ful skrbi za lidi in je zato koristen. Kao.
IMO drži celo to, ka če nemaš rad živali, tudi lidi nemreš meti.
fak serif bogme ka si ti en veksih primitivcov ka je kda na ton forumi pisaro bedarije :D
ge vrvlen ka ma šerif tudi rad živali samo ma lidi še rajši.
fajn bi bilo či bi lejko lidje prinas malo spremenili razmišljanje pa bi začnili jesti mačke kak kitajci pa valda še što. pa bi bil volk sit in koza cela. mačke sicer ne bi bile cele samo itak bi jih v nasprotnon primeri uspavali pa zakopali negi pa nebi nikšoga haska z njih bilo. razen za črve. itak ka san tudi za posvajanje najdenih mačk, samo pač kda populacija mačk preraste kapaciteto zavetišča - eno fajn žurko. šenki meso
če ma lidi rajši, naj napravi te to njegovo zavetišče za brezdomce. naj jih ma doma! pa de mel? ....
Šerif, tej lidij si domau pelaj!
:)
Quote by dumb-ass šerif:
"od kda pa ljudi pa živali mečemo v en koš AnaLiza?"
Od kda pa se te tij s človekon identificejraš, šerif? Daj, idi raje kakšo žiletko zaliži, debil primitivni.
zizek. mogoče serif nemre napraviti zavetišča zato ka bi ga on tudi nuco. pa ga razpizdijo takši naslovi za mačke gda narod gine na cesti.
Durano. kelko jih pa maš ti doma? za vsako mačko enoga? pa še enoga potepuškoga psa. pa gejža. pa miš... tak kak Noe :)
Kdor nima rad živali, nima rad ljudi.
zato ka bi ga on tudi nuco
kakkoli že, sakši ma pravico vlagati svoj keš in trud v to, kar se njemi zdi pomembno. če pa s ten komi na kakršen koli način pomaga, in se zaradi toga počujti baukše, tudi dobro. meni je sicer poglavitno to, ka žival ne trpi. če je nišče nede mel, se pač usmrti. navsezadnje majo tudi klošari to opcijo ...
...šerif, šerif, razočarana san nad tvojim razmišljanjem...sicer pa vsak po svoji pameti dela pa guči...če bi vsi, ka majo doma mačke, poskrbeli za nenadzorovano razmnoževanje,ne bi nucali nobenih zavetišč, pa ne bi vo z sakšoga kontejnera mače cvililo, če pa maš ti srce, ka lejko takšo mače tan pistiš, pa ga pač maš...ge te ne obsojam...torej smo vsi šteri ščemo poskrbeti za te zavrženčke primitivci - tudi prav...
Samo za informacijo, rumeni muc je že našel dom - pri meni , šerifi de se tau zdelo primitivno, ali ka moreš...
Mala hiša ima spletno stran in je že res, da imamo en kup zavrženih muckov. Vsakega obiskovalca smo zelo veseli..torej "kar naprej" www.zavetisce-malahisa.si
ŠERIF, tebi gospodič pa takole
pa mi smo ja inteligentna bitja (saj večina), najbolj razvita med živimi bitji..ampak škoda, da nimaš blokade v sebi, po domače bremze, ki bi ti rekel STOP ali na ta način iščeš samo pozornost?
živali si žal ne morejo sami rešiti iz nebogljene situacije v katero so "ne po svoji krivdi" zašli..torej smo tu, da jim pomagamo in živalim damo novo priložnost za dostojno življenje
lp
sandra
V zavetišču Mala hiša čaka na posvojitev, kar nekaj mačjih duš
Kontakt:
MALA HIŠA zavetišče za živali d.o.o.
Sedež: Tešanovci 20, 9226 Moravske Toplice
Lokacija zavetišča: Lukačevci
Davčni zavezanci: DA
Dav. št.:69043647
E-mail: [email protected]
Telefon: 031/732-700
Dežurstvo: 02/537-18-90
www.zavetisce-malahisa.si
Katjuša je stara leto in pol in je izredno nežna, mirna in crkljiva muca. Kontaktna oseba za posvojitev je: vodja zavetišča Mala hiša Andrej 031-732-700
Več na: http://www.zavetisce-malahisa.si
Špela Horvat
koji carteki!!!
Prošnja.
V zavetišču Mala hiša že mesec dni ljubeznivo skrbimo za psička, pasme rottweiler in mu nadeli ime Roland. Veterinarji so mu ocenili starost cirka 8 let.
Roland je socializiran, hitro prilagodljiv na nove ljudi, prijazen, navajen boksa in povodca.
Torej, ker je Roland bil najden na goričkem (okolica Rogaševci) pozivam vse »goričance« in ljubitelje živali, da malo povrašate pri sosedih, prijateljih, znancih, če bi kdo vedel, kdo je lastnik tega kužka. Za vsako informacijo bomo hvaležni, da se bo vedelo, kam in komu kužka vrniti.
Sliko psička si lahko ogledate na naši spletni strani www.zavetisce-malahisa.si ali kontaktirajte vodjo zavetišča na tel: 031-732-700.
Hvala
Lp
Sandra
Mucka, samička stara 3 mesece išče nov dom. Kontaktna oseba za posvojitev je: vodja zavetišča Mala hiša Andrej 031-732-700
Oranžen-bel samček, star 3 mesece
Oranžen-bel samček z malo daljšo dlako, star 3 mesece. Kontaktna oseba za posvojitev je: vodja zavetišča Mala hiša Andrej 031-732-700.
Samček, star 2 meseca išče nov dom. Kontaktna oseba za posvojitev je: vodja zavetišča Male hiše Andrej 031-732-700.
ker sem opazila, da vneto klikate našo spletno stran iz tega dela foruma, vam samo sporočam, da če koga zanimajo živalce, ki se nahajajo v zavetišču Mala hiša, naj se poda v Fotogalerije in tam najdete vse slike naših kosmatincev.
nekako sem se odločila, da na forumu več ne bom popala slike, ker ko brišem oglas (ker je bil psiček že posvojen) mi tile rdeči križci tudi grejo na živce in mi je opcija fotogalerije boljša.
Pred nami je zopet hladno obdobje. Naprošam vse, ki imajo doma stare deke, rjuhe, brisače itd (prosim ne jogije), ki jih več ne uporabljate in bi tako ali tako romale v smeti, da jih dostavite v zavetišče Mala hiša in s tem omogočite, da bo kužkam čes zimo prijetno mehko in toplo.
Kosmatinci vam bodo hvaležni!
hvala
Zelo sem bila vesela, ko je krvolokova začasna mačja prijateljica našla svoje lastnike, zato sem se tudi sama odločila, da napišem par besed.
Vsem, ki želite posvojiti, kakšno mucko, sporčam, da se obrnete na Pomursko društvo za zaščito živali, oziroma na zavetišče Mala hiša v Lukačevcih. Muc je dosti in vsak dan se najde še kakšna zavržena. Sama imam doma tri muce, ki so bile zavržene in trpinčene in ne morem vam povedati, kakšno hvaležnost vsak dan izkazujejo te muce.
To sta samo dva izmed zavrženčkov, ki iščejo topel dom.