Polnjenje avto klime cena ter priporočila

|

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
0000

Meni je en klimo puno za 40 € .No to je bilo oktobra mogoče je zdaj kaj več ampak ne vem mogel bi ga vprašati .

bingo bango

Vse je odvisno od količine plina ge san plačo 30 eur.(avtoservis Aleš) nekda je bil tan seat ori :)

Gost

Punit san že pelo več avtojov na različne lokacije, pa lejko poven ka do zdaj je najbole fer biu Zver iz Odranec.

fbgtz

to je pa preprosto pa si lejko vsak sam napuni. Kujpiš plin za 30€ pa je včasih zadosta za dve ponjenji. Ge si doma sam punin. zeme mi 5 minut časa ka dopolnin plin na začetki leta

drago flisar

Mogoče me lahko naučiš, kako naj sam punim, nekje pušča pa ne drži več koz dva meseca. Ne bi rad popravlo klime, ker bom avto obdržal kvečjemu še dve leti.Avo je Vectra tdi. Lp

fbgtz

v youtube vpiši "How to re-gas the air conditioning in your vehicle" sicer tu pravi ka moreš preverjati t opa ono to ge nič ne preverjan...

fbgtz

zdaj san tej video pogledno. ge delan isto samo brez rokavic pa očal pa malo bole moreš trositi pa se prlej napuni.

prl

ke pa se plin lehko küpi?

struja

Pozdravljeni

vse lepo in prav .. ampak pri teh malih dozah za dopolnitev kupite le plin... kot vemo je v avto klimi oz v kompresorju tudi olje za mazanje 6 batov, ki ustvarjajo kompresijo...to olje je potrebno menjavati, če želimo, da klimatski sistem dolgo deluje BP, pri starejših avtih bolj pogosto... japonske znamke avtomobilov bolj po redko. Vnos olja v klimatski kompresor je možen le z mašino. S to isto mašino se tudi odstrani staro olje, odstani vlaga iz sistema, vakumira sistem in se preveri tesnjenje, nato se napolni celoten sistem s plinom in novim oljem. V primeru, da vakumski test ni opravljen oz sistem ne tesni je pametno dodati UV barvilo, da vidiš kje uhaja plin (po želji seveda).

OlegFus

af12

Prosim če mi lejko šteri sporoči ge lejko kupim ta plin za avtoklimo

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet