Polfinale liga prvakov : Bayern - real
Pozdrav
Zanima me če ide što na omenjeno tekmo?
In če ide što me zanima ge bi nabavo karte
lp
Komentarji
za nakup kart bodo ugodili manj kot desetini, tako je povpraševanje.
gnes do večera ma tako posameznik šanso prijavit še za nakup največ dveh kart, fanclub pa do 40 kart, odvisno od velikosti... tak je zapisano na uradne strane bayerna.. baje pa ka za na santiago bernabeu majo na voljo 4k kart še samo..
ajh škoda :D
ja škoda.. ge san tuj nameravo ite :)
na strani od tentursa maš opcijo za 349,00€ v madrid plus prevoz
munhen pa zgleda misija nemogoče :/
ja saj to san vido ja
za tentours se ge nebi preveč zanašao.... lani sta mojiva kolega mela vse rezerverano za milan-inter pa se je 2 dni pred zvedelo ka so nej dobili kart in je odpovedano... najbokše je prejk fanclubov v lastni režiji.... ge san tak bil v manchestri pa san nej mel nikših problemov...
sem zvesti navijač Bayerna in vam lahko zatrdim, da do kart v lastni režiji na Allianz Areni skorajda ni mogoče priti...že pred začetkom Bundesligaške sezone namreč je vsak sedež razprodan za celotno sezono:(....skoraj nikjer ni takega navala kot v Münchnu...razen torej pred začetkom sezone...za ligo prvakov pa moraš met ful sreče ali poznanstvo..
možnosti imate na AA ogledat prijateljske tekme...taka tekma je največkrat maja, tudi letos med Bayernom in nizozemsko reprezentanco - na uradni strani Bayerna so vstopnice na prodaj prek neta... se splača;)
p.s. lahko pa gremo skupaj na kakšo prijateljsko tekmo (če je kdo navijač)...pišite na zs;)....
VSI NAVIJAČI BAVARSKEGA PONOSA VABLJENI NA URADNI FCB FORUM (http://www.fcb-fan.si/), kjer razpravljamo na veliko:)
ka,hecate se..............................
Če imate srečo lahko pridete na tekmo tudi tako:
http://www.unicreditbank.si/sl/O_nas/Nagradne_igre/Z_UniCredit_na_UEFA?utm_source=UCB&utm_medium=730x&utm_content=UniCreditUEFA&utm_campaign=UEFANOV2011GlavP#.T4VTiUm7YA0.facebook
Pozdrav
Zanima me če ide što na omenjeno tekmo?
In če ide što me zanima ge bi nabavo karte
lp