POHVALA
Rada bi pohvalila natakarja (oprosti , ampak imena ti ne vem), ki streže v Baru CAFFE CUBO - način, kako sprejme gosta, kako ti postreže pijačo, ... Res PRAVI natakar v pravem pomenu besede. Meni je bilo zelo všeč, saj sem kaj takega prvič doživela :) HVALA! In čeprav sem danes bila prvič tam, bom še z veseljem prišla, ker kaj takega pa res ne doživiš vsak dan :) In, če se prepoznaš - ostani še naprej tak, saj je malo takih natakarjev :)
Lep pozdrav!
Komentarji
Simona od kec se pa te tij prišla v Soboto
to pa ziher Tadej :) jap, pravi natakar
In to bo ziher podobna tema kot je bila za Erika :)
turbo je car :)
Bravo Tadej....rejsan si prijazen do vseh enako.Ti si edina pozitivna oseba v tem lokalu.Sten san pravla vse...Lp
Ja ja, trikrat hura za Turboja!!!! :) :) ;)
ka je pa rejsan zdaj z erikon???
Prej ka ne dela več v BigBangi ka ga je ena ženska stalno prišla za en pa isti cd spitavat.. ;) nej, nej hec. Upam ka ga več ne gnjavi :)
Da razbistirim dvome - res se gre za Tadeja (sem danes izvedela ime :)). In kot sem že rekla, ostani tak, saj mi je všeč tvoj način dela in zato se rada vračam v lokal, koliko mi pač dopušča čas.. Lep pozdrav!
Zakaj mu pa tega osebno ne poveš, da moraš o tem pisati na forum?
Felix, veš zakaj mu tega posebno ne pove in piše raje tu o tem? Da bi še kdo prebral in si morda vzgled vzel po njem.
Prav to je bil moj namen. Hvala AnaLiza!
Prosim! :)
Rada bi pohvalila natakarja (oprosti , ampak imena ti ne vem), ki streže v Baru CAFFE CUBO - način, kako sprejme gosta, kako ti postreže pijačo, ... Res PRAVI natakar v pravem pomenu besede. Meni je bilo zelo všeč, saj sem kaj takega prvič doživela :) HVALA! In čeprav sem danes bila prvič tam, bom še z veseljem prišla, ker kaj takega pa res ne doživiš vsak dan :) In, če se prepoznaš - ostani še naprej tak, saj je malo takih natakarjev :)
Lep pozdrav!