Podaljševanje nohtov

|

Dikline, mene pa zanima, kam hodite na podaljšane nohte? Pred leti sem nekajkrat šla v Venusa, pa so kar dragi (tam okoli 45 eur so bili takrat, kelko je zdaj, ne vem), sem pa čula tudi za nek salon v Šavel centru. Bi bila hvaležna za vaše izkušnje oz. priporočila - kvaliteta in zmerna cena (pod kvaliteto mislim na nepreveč očitne umetne nohte, ker eni še vedno delajo tak debele, da groza). Za praznične dni pa si tega ne morem privoščiti! 

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Black Dahlia

Dikline, mene pa zanima, kam hodite na podaljšane nohte? Pred leti sem nekajkrat šla v Venusa, pa so kar dragi (tam okoli 45 eur so bili takrat, kelko je zdaj, ne vem), sem pa čula tudi za nek salon v Šavel centru. Bi bila hvaležna za vaše izkušnje oz. priporočila - kvaliteta in zmerna cena (pod kvaliteto mislim na nepreveč očitne umetne nohte, ker eni še vedno delajo tak debele, da groza). Za praznične dni pa si tega ne morem privoščiti! 

dupont

ja  bog ne daj ka ne bi za novo leto malo akrila gor dala!

econo

Snežana Bračko iz Beltinec....leko jo najdeš na FB.....dela zelo lepe pa kvalitetne nohte.

zeiss

Prave čas si pitala.. Spitavlen v imene dikline ka menite o:
- Glam studio, Vinka Megle 6
- Neil Art, Kajuhova ulica 14

kocka65

Najboljše nohte naredi Katarina v Šavel centru, kozmetični salon Lepota d.o.o.. Dela z dvema vrstama gelov: Catherine in Gelish. Ne glede na to, kateri gel izbereš, nohti izgledajo naravno. Večina se odloča za Gelish. Ta se nanaša bolj na tanko, izgleda kot lak, vgradi se v noht in ga ojača. Cena je 30 EUR, za podaljševanje verjetno še kaj več (ne vem, ker nimam podaljšanih). Za odstranjevanje Gelish gela 5 EUR. Torej, ko greš drugič, je 35 EUR. Sama sem imela Catherine 2,5 leti, pred kratkim pa sem se odločila preizkusiti Gelish. Zadovoljna sem z obema. Gelish je boljši za nohte, zato bom verjetno ostala pri tem. Najboljše, da se oglasiš pri njej, pa ti pojasni vse, kar te zanima.

Jasmina Štaus

Tudi Barbara Ferčak dela izredno lepe nohte ... Tudi njo lahko najdeš na fb-ju in si pogledaš še slike njenega dela ...

Simonca Limonca

v BTCju BEAUTY WORLD:
BIO gel zaščita nohtov, 06.12.2011

Prednosti:

nežni gel za zaščito nohta - garantirana urejenost vsaj 14 dni
se enostavno odstranjuje z navadnim odstranjevalcem laka za nohte

Izvajamo v vseh poslovalnicah.
Cena z manikuro, lakiranjem in okrasitvijo 29,99€.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet