Pod občinsko preprogo - E-magazin št. 2

|

avtorji držijo besedo:
www.petanjci.info

Roxio, pa san te prehito

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
roxio

.....nič zato   ,materiala je še in še .....!

fs sf

Ge pa bi pavo samo tou:" Svaka vam čast, ka bar eden opozarja na probleme, keri se pojavljajo!"
Pa te bi rejsan mogla biti TIRANIJA!! Dečki, zgodovina je svoje povejdala!! živimo pa v DEMOKRACIJI!
no ok saj enin je tak vseeno... glavno ka kruj nej falejše!
Kapo doj fantje !!

BlackAdler

Živite v demokraciji a zato nej trbej smetiti forume z vašimi umotvori. San si prešto tej vaš "izdelek" ge mirno napišete, ka ste to napisali na osnovi argumentov, te pa v celem tekstu ni niti enoga argumenta.

Kama pa pridemo če do iz vsake občine začali smetiti po Sobotainfo.  Napravite si Tišinainfo pa se izživljajte do onemoglosti.

Skratka: fail

pajo

@skriti
Beda ne pozna meja. Ti si že očitno spozno mejo, ka lejko sodiš o tun.

fs sf

Tak je BlackAlder ali ka si že!!
Naj se ukine sobotainfo, pa vestnik, rtvslo, pa še pop tv, pa idea pa as itd... Tou tou ja !  Naj lidgej ja ne znajo, ka se dogaja! Tak vseeno, vejpa hlapce smo bilij, pa vedno mo!!
Oprosti, ge mo se boril ka nemo!Ti pa ka izvoli!

vruuum

BlackAdler
Saj zato ker živimo v demokraciji se tudi to piše kajti eni še vedno mislijo da če so delali v prejšnjem režimu tako z lidmi in ukazovali da lahko tudi zdaj.
Nucaš slučajno očala da boš videl prečitati argumente?
Čestitam štokoli si /ste da odpiraš/te  ljudem oči.

BlackAdler

Ajde ne serite. 

Si predstavljate, ka za vseh 30 ali kelko je občin v Pomurje narod navali s tovrstnimi akcijami in odpiranji tem, kak se se v primeru Tišine?

To več ne bi bila Sobotainfo.com ampak PljuvalnikInfo.com. Nihče vam ne brani, ka si napravite transparente pa odite po Tišini in protestirate, kričite in pozivate ljudi, ka naj več ne volijo zdajšnjoga župana. To je svoboda govora.

Samo te več ne bi bili anonimni, gelibar. Tak ste pa samo kak anonimni pezdeci glasni in močni edino na forume.

BTW doj mi visi občina TIšina in župan, štokoli že je. Eni ste malo zamenjali svobodo govora s pljuvanjem. Podpišite se pod članke, ka de vas lejko človek tožil, pa se te duvajte do onemoglosti... 

Očitno ne poznate zelo preprostoga pravila, ka se svoboda enoga konča takrat, gda s to svobodo poseže v pravice drugega. Over&out iz vašoga bednoga sranja po občini Tišina

pajo

@BlackAder
Po tvojon je vse to laž. Ali pa ne ločiš razlike med argumentom in lažjo?

Mofo!

@Black Adler:
Torej, ti nisi iz tišinske občine, pa te ta tema zanima. To me veseli. In sicer me veseli zato, ker si si vzel toliko časa, da si to "sranje" prebral, potem pa si jemlješ še dosti časa za komentarje.
Če pa ti ni všeč, je tvoja pravica da to poveš.
Zaradi tega pa nismo pezdeci, ampak smo le slabi avtorji, ki pa jih berejo tudi tisti, ki jih to ne zanima in pravijo, da je to totalno sranje... Get it? 
Argumentirano je dovolj za povprečno inteligentnega bralca. Tako da, če te res tako zanima, ti pošljem linke do sej, pa jih prebiraj ...

No, hvala za tvoj čas. Upam, da boš prebral tudi naslednje številke. Konstruktivna kritika, kot je tvoja, je vedno dobordošla ...

fs sf

mogoče pa black alder lejko začneš razmišljati v tun pogledi, ka pa je v ostalih 29 občinaj nej tak, ke nega takšnih tem! in potem.... "pljuvankainfo" preraste v sobotainfo - se pravi preraste v pravi medij!
jaa in enin bi fejst fajn bilo, či be meli vsi zaprejte lampe...npr. tudi tebi
Vsaj en medij obstaja, keri zagotavlja pravico do svobode govora!
bay the mijmo: Dobro ka si nej ger urednik toga medija, ker bi nastala velika žalost

Vesna Dolšak

@Mofo
S tem pisanjem si pa zadel žebljico na glavico. Vsaka čast!

skapula

To super, fala boge ka se je nešče najšo ka de lidan oči odpro kakši je tej naš župan pa podžupan, oz vsi ka delajo na toj občine :)) komaj čakan ka mo lejko štejla naslednjo številko. Bravo še enkrat!!!

mile82

Težko je soditi što ma praf, pa što nej... Me pa tou nehote spominja na Krpana pa njegove prigode. Volitve do pa itak v kratkon, tak ka te tan lejko zvolile novoga, poštenoga in pametnoga človeka....fajn je, ka nešče opozarja na napake, samo pri ton trbej meti nekšo mero dobroga okusa. Ta meja, je pa za vas avtorje teh člankov (predvsem zaradi vaše čustvene povezanosti z dogajanjon) malo drugačna kak je tou v navadi v novinarskon svejti. Želin van, ka de občina Tišina po volitvaj zacvetela gospodarsko, kulturno in športno v vsem svojem sijaji...

.....sobotašinfo...Ka pa sudoku?

pajo

Žalitve? Kot že večkrat rečeno naj najprlej vsakše pred svojin pragon spuca.
Ka svetnik svojega stanovskega kolega svetnika, izvoljenega s strani ljudstva, imenuje "dečko" in to javno, na seji... brez komentara.

Zoran Vogrinčič

... Če je resno tak slab tej vaš župan neven ka se sekejrate... tak ga nišče nede znova volo... Razen če je nej? To ka je pa Black Adler povedo pa je čista istina... Če mate muda ka to izdate, te mejte muda pa se podpišite... Sten te predvsem pridobili na kredibilnosti... (P.S. nej san prešto e-magazina ker ga na(srečo)žalost uporabniki mac-ov nemremo odprejti v za to namenjenemu programu :)... tak ka če se spomnite pa zadevo spravite v PDF obliko, kak je to v navadi, de mogoče več folka to preštelo...)

cigel

@sinek
problem je v ton ka že v  uradnih vurah lidij ploudijo iz občinske kuče in tou s policijof 
župan folga van posvejtite se rajši prijatelon pa familiji in uživajte jesen živlenja delo pa prepustite drugin mislin ka je več kak očitno ka lidje nejso zadovolni

čriček

Nekoč sem prebral neko drugo zadevo in sicer.. Nobeden predsednik države ni slab, če ga izvolijo dobri ljudje, slabi pa ga tako ne marajo in ga niti niso volili....  torej na volitvah za vašega novega župana  ki bodo v kratkem, volite tisti ki si želita dobrega župana, ostali  bojo itak, volili, ali ne volili .

Sparta

Daj daj iz mišice delate slona.
Enih par si je zmislilo  ka do očrnili pa dol posrali župana in mislijo ka njin uspeva:D. Niti malo van ne uspeva :D. Cilau s takšimi primitivnimi pa smešnimi e-magazinami či lejko to sploj tumi e-magazin pravimo, bole me spominja na srednješolsko predstavitev  nekše seminarske naloge. Sami s sebej norca delate :D. Pa tej pesmi ka jih davate cuj k slajdan:D prosin vas lepo:D kak deca v vrteci:D smešni ste
Moj glas ide tude letos g. Poredoše.

Mofo!

@sparta: smešna, primitivna predstavitev je zbudila tvoje zanimanje? Si ti specializiran za primitivne stvari? Ivo Mojzer pa je itak car.
Kateri je po tvoje najboljši svetnik preteklega mandata, dečko? Voli Poredoša, to je tvoja pravica, mar ne?

fs sf

EE moj sparta :) Izvoli, voli, saj je tou tvoja odločitev!
Ka pa kumi uspeva pa je tvoje subjektivno mnenje... mogoče pa ne videš oz. neščeš spreglednoti! No pa mi povej naj nešče, ge štoj koga v tune e-magazine žali?????no da vas vidim?? Sparta tij bi tou mogo znati, ka pomeni žalitev, in ka pomejne "osebna odgovornost", kero prevzameš, kak funkcionar... Mogoče še hodiš v OŠ Tišina - ka je tvoja odgovornost samo domača naloga, in iti vgojno v šolo.... eejjeeej! Najdi si posel, pa boš mogoče razmo, kaj pomeni " OSEBNA ODGOVORNOST"

Popaj

Od drugih zahtevate OSEBNO ODGOVORNOST sami pa se skrivate za anonimni izdelki.

Pa koga vi to farbate? Točneje kelko let mate, ka mislite kakšni džeki ste... Več kak 15 vam jih nebi dal.

Že par ljudi Vam je približno v tem stilu povedalo vi pa tumbate kak so vsi drugi slepi edino vi vidite pravilno.

Damjan Bohar

Samo zakon eto na čukaj bilao,nej!!!! Dobro so tao na občini skup spravili,lidi se je trlo in trlo!!! Bravo!!!!

Damjan Bohar

Ka pa te več trbej kak kruha in iger??? Če ma tao človek v življenju je zadovolen!!!

pajo

Glej, se me zdij že brez veze razpravlate. Zatou san te tude dal link. Prešte, se poglobe,...
V 5-ih minutah si tij toga nej mogo preštete...

Damjan Bohar

saj san nej čito samo pravin ka je narod zadovolen če ma lejko oboje,že če samo eno ma je sranje in napet... :D ok si prečitan :D

sobotašinfo.com

@pajo: te ti jes zakelin kakšni pol kilometerski pdf uradni lijst o kakšnon občinskon sranji, pa te čitaj, pa se za kakši mejsec javi, gda prešteš ...

Vesna Dolšak

Sinek, ne vem, kaj si hotel s tem povedati, ampak ne, ne bom mu pisala, ni mi sipatičen. Pa tudi obiskala ga ne bom. Edino v primeru, če bom kaj tam okoli hodila, ga mogoče obiščem doma, če bo kaj gor narezal in kaki litrček dal.

Sparta

Če maš svoje mnenje nej mus biti z neken v sorodstve. Zaj pa iden na žurko ajd!

fs sf

Spata! Uživaj na žurki... Upan ka si nej pred PGD M.Črnce  ;)
Ka nekaj se fejst svejtilo tan prlej!!

pajo

@sobotašinfo.com
a sodeš druge po sebi? Pijtaj. Mogoče mo te celou znal odgovorite.

pajo

pa pitaj, guč je fraj. Samo kaj konkretnoga, nej neka brezveze.

veverca

Moški so lekar več tüj nej tou ka so fčasik bili!
Pravi moški so zaj pivo v rokaj držali, pa fuzbal gledali. Viva dva pa...

pajo

@veverca
Tude ženske so lekar nej več tou, ka so fčase bilej.
Ka pogrešaš pravoga moškoga s pivo v roke, pa pred fuzbalon...

Macamix

@SOVA
Ka je stric  oz teta Sova? ka te moti svetloba pri pgd Murski Črnci? ... zasebno zabavo mamo z nadimkom " volilni shod" .. ges si pridobijvan volilce ka mo kandidejrala za županjo.  pa tude vse veške statiste san že aktivejrala...

spravlajte se vij tu na župana pa na tišino pa tak dale... bilijc tak nemate ka bi kome kaj v faco povedale taka sploj neven ka diskutejrate tu... ale črnce mi pa pustite pri merje... ka kda se ges gor vuzgen... te do nastale trije e-magazine nej samo eden. ! 

lp, Macamix

Mofo!

@ Macamix: Koliko črncev oz. temnopoltih pa živi v občini Tišina? Jih bomo pustili pri miru.

Macamix

ka si naure kak se smejšen... ja ja kurblaj me gor... samo te boš tj srečen či boš sploj kaj čarnoga vido ..

no za tiste ka so preveč inteligentni ka bi razmili besedo Črnce: 
"...ale murske črnce mi pa pustite pri merje..." 
Torej g. Mofo! da Vam še razložim vse ostalo: Mene po domače povejdano doj visi ka vij tu tirate pa kome te klüko (kljuko) tirale... ale bog ne daj ka še kaj čüjen ( slišim oz preberem) čez Murske Črnce  ...ka te mo pa ges van klüko tirala...

p.s.: Murski Črnci - vas v občini Tišina 

Mofo!

Prepričanih ne mislim prepričevati ... .
Ostalim pa pusti možnost, da dobijo info tako iz Novin, kot iz e-magazina, pa naj se sami odločijo.
Sicer se mi je pa tvoja napaka zdela prisrčna in sem te le malo podražil ... .
Tvoje mneje spoštujem, čeprav je popolnoma nasprotno od mojega. Če ni seveda nedopustno in nemogoče imeti različno mnenje od tebe? Potem razumem, zakaj podpiraš župana.

Macamix

ah strijc mofo... mi2 se ne razmiva glij gele? .. znaš kome se 3x razlaga oz gucij? :) 
1.  mene je vseeno za tišino in za župana in za vse sodelujoče v tej pravljici po      abecednon rejde
2. ge san samo pravla ka mi naj čez Murske Črnce nišče ne povej žal besede, ka smo Črnčarji nej nikome nika narejdele, razen par posameznikov kere majo pač svoje probleme in do jih rejšile kak znajo in ščejo , in pač g.Kanus ja z Murskeh Črnec - nedre pač more mete kučo, ale? 
3. Ges nikome ne kratin možnoste ka zvej kakršnokoli resnico...ampak samo ka je resnica! 
4. to je nej napaka ampak (vsaj na ton območje) beseda za Murske Črnce, in fajn ka se ti/Vam je zdela prisrčna... mogoče zdaj kaj več znate... saj sarkazem je tude v mode :)
5. Vsak ma svoje mnenje, kak ges tak tij/ Vi 
In neven zakoj bi ges podpejrala župana če man drugačno mnenje kak ti/ Vi ... zgrešena logika:) 

Lp, Macamix

Vesna Dolšak

@Sparta
Svoje mnenje lahko maš, samo ti se nekam fejst trgaš za tega strica. :)
@pajo
Kaj pa ženskam manjka po tvoje? :)
Btw, pravi moški ni s pirom v roki pred ekranom s fuzbalom, pač pa bi moral bti kje drugje.
Kar se tiče moškega dela Tišinskega občinskega sveta in podobnih škricev, bi morala še ugotovit, če so pravi ali ne. Po moje bolj slabo kaže, vsaj večini. Bi se pa ziher kje tam našel keri ... :)
Zanimivi ste, ker sta udarili resno debato, kdo je s kom in kod je komu kaj in kdo ni in tralala in hopsasa - boljše kot TV žajfnica. :)

Profile picture for user buldog buldog

In kdaj bo izšel E - magazin št. 3? Že san cejli na trnih, komaj čakam!!!!

čriček

Danes nas ne motite--uradne ure so prestavljene na lepše dni  .......

gocila

Ka za enih bedakof obstaja v tej črncih, nej vsi ampak nekateri kreteni,...ki želijo doseči neven kaj, pa se nnobeni novinare ne zmenijo za to za to same neka pišejo na pamet po forumeh,......ges san še vv enih novenaj nej prešto ka be z županom pa pod županom bile kakše nepravilnoste, pa z občino tišino isto,...tau so samo nekše provokatore ka be rade župane bilij pa nemrejo,...

L3viatan

Pravi borci ste svaka vam čast  cp iz petanjci info

Dolg občine
V teh časih marsikoga zanima kakšni so dolgovi občine, kaj si lahko obetamo v prihodnosti in ali so podatki, ki nam jih servirajo odgovorni, resnični ali pa so dejansko (dosti) višji. Seveda pa bomo tako posredno izvideli tudi za dolgove, ki jih ima občina in ki nam jih prikriva. Vir, ki nas bo zalagal s podatki pa je na zelo dobrem položaju v obcini in je v nekaterih krogih zelo spoštovan in priljubljen.

petanjci.info

Krt v občini  vsaj nešče ka ma odprejte oči štokoli je čuvajte ga kak oči

pajo

Krti so zaščitene živali.

roxio

Pa dobro koji je zdaj to k***c ....pred parimi urami gledam je objavljen krt že 2 tedna na petanjci.info zdaj je zbrisano ker je pač objavljen še na tem portalu? .....se je administrator fsral od straha ali kako ?ali pa so ga že dobili-krta namreč?upam da ne in da je samo tiskarski škrat!!!
Hočemo krta nazaj

cigel

deči  vsaka  vam  čast ka  ste si vzejli  čas  ka  lejko mij  občani  dobimo tudi z druge strani  kakšno informacijo o delovanju  občine in občinskih  organov  ker do zdaj smo  dobivali  samo enostranske  informacije,kar me spominja  na negdanjo državo samo pogumno  naprej

Vesna Dolšak

@sobotašinfo.com
Kje je zdaj tisti pol kilometrski uradni list, ki si ga obljubljal?
@BlackAdler
Zakaj pa ne bi smeli ljudje iz vseh občin napisati svojega mnenja? Mogoče potem, če bi to storili, ne bi bli tak narod hlapcev, kot smo zdaj?!
@Sparta
Iz malega slončka zraste veliki slon. Mogoče tudi iz mušice zraste velika mušica ali pa kdaj pa kdaj celo ... slon. :)
Vsi dvomiljivci, omahljivci in ostali -vci - če bi si podrobno in pazljivo prebrali, kar je objavil oz. prilepil sem pajo, potem bi mogoče, mogoče razumeli, zakaj in kako.
Preberite spet ... http://murski-crnci.page.tl/

Vesna Dolšak

Tisti, ki ste prebrali objave na petanjci.info - razume kdo kaj tam? Jaz bolj malo. Mi lahko kdo razsvetli možgane, kaj bi radi povedali? Meni se zdi, da se ponavljajo in ponavljajo, čeprav ... ni glih čisto vse zanič, ampak kar nekaj.
Župan ga biksa? Pa kaj? Saj ga vsi župani. Smo pač hlapčki, ki nas lahko netegujejo na vse pretege. Od malega župnčka in svetnička v občini, pa tja do vrhovnega na vrhu.
Ta petanjci.info se mi pa zdi res ... no, diletantsko narejeno. Zamisel ni tak slaba, samo otrok v OŠ bi bolje naredil.

roxio

Ene srbi glava ,druge rit tretji imajo drisko in prebavne motnje,spet nekdo se peni nekdo celo nemore spati ....vse pa muči isto vprašanje , ki je ta trenutek vredno 1.000.000 dolarjev : KDO JE KRT?

Vem jaz:

Ko se je leta 1702 konj Viljema III. Oranjskega spotaknil ob krtino ter kralja Anglije in Škotske poslal v večna lovišča, so se krti za vedno zapisali v človeško zgodovino. Od tedaj se je nazdravljalo na »male gentlemane v črnem žametu«. Ob krtine se sicer spotikamo še danes...čeprav od nekaterih osovraženi obstajajo tudi nekateri , ki jih zelo cenijo saj uničujejo nevretenčarje.

Vesna Dolšak

Če bi dali ta video not na petanjci.info - to bi bil zadetek v črno. Bi imel človek vsaj kaj gledat, ker zdaj ni kaj. :)

pajo

Ste pa nekateri "zahtevni".  A ni že zadosti risank v tej občini?

cigel

v tišinsoj  občini  predsednik  občinskega  lds  g,  knaus lepi plakate  neodvisnemo kandidati  g, poredoši pa se zato pijtam  če je nej mogoče  g, poredoš  kandidat lds in se samo  deklarera kot  neodvisni  kandidat 

cigel

župan  občine tišina kazensko ovaden zaradi  zlorabe položaja  več v današnjem žurnalu in jutri v slovenskih novicah

repinclin

jaoooooo:Dna vse načine ga ščete očrnoti, pa li še mislite ka de van uspelo?:D nej ka bi v nedelo vsi od razočaranja meli duge nosej:D

teter8

Če de dale tej naš "nezmotljivi župan" mo dale ostale tan kak smo zdaj. Ka je nej važno kak se projekti pripravljajo, temveč samo ka se naredijo. Prav do mele samo tisti z pravim imenom. Če se opozori na napako se tou zeme gor kak napad na občino, župana. Dale mo mele nezmotljivo vodstvo, štero nigda ne naredi napake.!  Zato pa je občina v torek na sodišče proti podjetniki pogorela in kazen je 20.000 € plus povrnitev stroškov za povzročeno gospodarsko škodo. Što de tou plačo?!?!?

Cvetka Njivar

Ko čitam vse te komentare ne morem verjeti v kakšnoj Tišinskoj občini mi živimo. Če piše v časopisi, pa ka de še kaj več ven prišlo.  Pravijo ge je dim je tudi ogenj, očitno se je premalo naš župan trudil in nas gostil za naše denarce ob novem občinskem prazniku pred volitvemi, mogoče bi rabil dva srčeka!
Ja pa še to: na televiziji je povedal,  da jih je na občini zaposlenih 6, če pa jaz znam dobro šteti pa jih je 14, brez javnih delavcev, normalno. To se pravi, ka nam je v obraz lagal. Zdaj pa narod prekmurski presodi, koliko je v kateri občini zaposlenih, nas je manj kot pet tisoč prebivalcev.

cigel

morem še se enkrat oglasiti in g,  poredoši postaviti  nekaj vprašanj  , g, poredoš  vij trdijte  ka so vse obtožbe na vaš račun predvolilne seveda so    zato pa so tudi volitve  da se opozori na napake  katere  ste delali v svojem mandati  samo vi ste nej demokratičen človek pa vij to ne razumete,  pred  nekaj dnevi  je podjetnik  iz v, vasi dobil tožbo proti občini 20000 evrov  za ta znesek  ste odgovorni vij in zdaj  pričakujete da vas bodo  občani  še za vaše dobro delo še enkrat izvolili se zelo motite  v m, črncih steavtobusno postajo delali trijkrat pa ste prišparali  prinas v borejcaj   mamo takšne ceste  ka vam ne priporočam ka bi se po njih vozili mislim pa ka je še ena cesta slabša in ta je vm, črncaj to je tista cesta ge sta doma dva kandidata keriva kandiderata  na vašoj listi samo ka njeva tej ceste ne vijdita sicer bi jo mela v programi

vruuum

"Zato pa je občina v torek na sodišče proti podjetniki pogorela in kazen je 20.000 € plus povrnitev stroškov za povzročeno gospodarsko škodo. Što de tou plačo?!?!?"

LAHKO DOBIMO ODGOVOR ???

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet