Planica 2010
Nendre san vido nekše organizejrane prevoze pa ne najden več. Ma oziroma zna što za kakšoga? Pa ide što?
Komentarji
Objavljeno: Sre 10 Feb, 2010 11:47 Naslov: Planica 2010 (26)
ŠD Vidonci razmišljamo, da bi si ogledali letošnje polete v Planici, v kolikor bi bilo zadosti prijav!
Sobota 20 marec 2010!
Program:
• 09:00 - Poskusna serija
• 10:15 - Tretja serija
• Finalna serija
Odhod iz Vidonec ob 04.00 uri!
Cena znaša okvirno okrog 40,00 evrov pri prijavi vsaj 30 udeležencev!
Prijave na tel:
Mitja 031 674 683
Ervin 041 815 893
Janko 041 331 021
Prijave zbiramo do 28.2.2010!
S Pertoče tude idejo prijavite pa se leko v dnevnem baru Lapoša Večeslavci.
Pa tude vse ostale informacije dobite tan.
Zovi AC KUHAR BAKOVCI IDEJO 100%
Ges san biu včeraj tan... snejg je šou na pune.... tüdi priprave za tekmo so že v punon teki.... tribune so že postavlene.... tüdi VIP šotori se že vesejlo postavljajo... ka je pa najbole pomembno... nouva letalnica je krejdi... izgledne ubitačno!
mees emaila nemajo nikšoga?
Prijave zbiramo do 28.2.2010!
Hja no zaj :)
ja dečki, vej pa te si vsi vküper zgučite, če vas vseposedi malo falij pa ite vsi z enin buson... Pa še ceneje de...
Ali pa se vi ka nemate prevoza sedete skuper pa se pelate z avtojon (v eno smer je 250km). Te vas pride cca 30€ na osebo z vstopnico (18€) vred, tudi varianta kombi podobno pride. Edino šofera nucate, če de se što pripravljeni žrtvovati.
Jaz bi tudi šel na polete v Planico. Sem preveril na agenciji Klas imajo v planu prevoz plus karto.
Booking pokličite 5301690. Prostega je še puno, taka se prijavite ka bomo te šli.
Cena solidna, všteta je karta plus nezgodno zavarovanje.
No, pa ravno sem prejel ponudbo, da ne boste po nepotrebnem gnjavili za ceno .... (seveda z dovoljenjem :-) )
Pa še za tiste, ki me boste kritizirali da je slika prevelika :-)
Naredite na sliko desni klik in izberite pokaži sliko :-)
Rajše bi jo pomenjšal pa bi bilo, to nema nikše forme.
če jo pomenšan, te se tekst nede fajn vido , pa de predrouvno.
Za ustrezno velikost slike v novici bi lahko poskrbel portal in bi bili rešeni muk in tegob, ki sem jih povzročil.
Zakaj? : če želim optimalno prilagoditi sliko v širino pasice novic, moram to izmeriti in ustrezno resajzati sliko. In ne bodi ga len sem to na tvojo željo naredil. Širina slik za objavo je 550 px. Vendar bo to držalo samo do spremembe širine pasice za objavo, zato bi bila gornja možnost dosti boljša.
Tukaj pa je širina 550 px za tiste iz '' Y '' generacije, ki se jim ne ljubit anarediti desnega klika:
...hmmm, Direktna, spet sem zeznil, še malo je preširoka za lep estetski izgled :-)
Tako, da priporočam sliko širine med 520 in 530 px širine, border 1. (velja za objave tukaj na forumu, kako je drugje, pa nimam izkušenj). Upam, da sem sedaj zadovoljil vse apetite ;-)
Ma glavno ka se vse vijdi :) Y generacija, kera tira lenobo do groba uporablja Chrome, keri nema te možnosti, desni klik in pokaži sliko :)
edit: zaj vijdin ka ma, odpri sliko v novem zavihku, pa vseeno, to je moteče, kda se slika samo na pol vide.
Nendre san vido nekše organizejrane prevoze pa ne najden več. Ma oziroma zna što za kakšoga? Pa ide što?