Plac za praznovanje
Zanima me, kak je kaj s placami v bližine MS (predvsem gasilske dome), kere bi se dalo dobite za praznuvanje kakšnoga rojstnoga dneva, za približno 60-80 lidi..
Fala&LP
Komentarji
tudi v superliji se da dobite nekše prostore..
zvezda MS
nemčavci na igrišči je lepi plac :D
Gasilski dom Rakičan
San razmišljala o gasilskon dome v Rakičani..
Pa se da tan segrete, je zadosta placa?
Plac je fejst velki, notre je oder, kujnja, sanitarije itd. Seveda je vse ogrevano. Za več inf. piši na zs.
Lp.Ja res je v super liju lahko praznujes.javi se na 041522501,ce te zanima.Lp.alen
LP.Teško se bomo še kaj dogoviri.saj tu neki dejan vse kar ima veze z super lijem brise,Jasno mi je da dela za druge gostince.toliko o tem forumu,hvala
fuccker kje ti je kdo kaj brisal? kaj pa če bi si plačal reklamo pol ti nebo nihče nič brisal.
....pa v super liju raje nej ka tam nucaš puno pejnez ka tau plačaš, pa pazi ka te tej dejan ne zbrijše super lija z zemljevida ka ga ne najdeš ja pa otvoritev bau pa na sobota info nega reklame, že so začale šparate ob otvoritve....
Hijena ti si pa res brihten poba:)..Ka so te doma psihično pa fizično zlorablali zaj pa si cejle v kurce?Ali si podkuplena pička pa niti ne vupaš povedati što se..Tipi kak si tou ti mi idejo na kurac ker so sami goubci ko pa ga šteri nuca pa nige nikoga,skrit v nekon koti kak navaden sluzavec..Siher ti je nešče plačo ka samo šinfaš na forume pa zgago delaš al pa so tou samo posledice ki ti vo tučejo..Smiliš se mi,BOUGE SE:(
tak se guči _ona_! takše opasne dikline man rad :)))
Miic mi2 sva na isten nivoji,Lp,ONA:)
Zanima me, kak je kaj s placami v bližine MS (predvsem gasilske dome), kere bi se dalo dobite za praznuvanje kakšnoga rojstnoga dneva, za približno 60-80 lidi..
Fala&LP