Piškotek ali kaj drugega
Danes sem opazil, da mi je Firefox začel pod nekatere (naključne) besede vstavljati linke. Ob postavitvi miške na link se odpre okvirček z reklamno vsebino (Slikica). Zanima me, ali sem fasal kakšno nesnago-piškotek ali pa je portal pričel s takšnim načinom oglaševanja?
Komentarji
Chrome si dol potegni, pa blokeraj pojavna okna, pa pištotke, pa te pizdarije, pa ne preseravli zaradi toga pa ne odperaj nove teme..
Namesti si dodatka Adblock in Adblock Pop Up.
Verjetno bo kaj drugega, pri nas takega oglaševanja nimamo. Poskusi v kakšnem drugem brskalniku ali računalniku.
Kot kaže pred to nesnago ni varen noben brskalnik. Josef, tudi Chrome ne:
http://botcrawl.com/how-to-remove-text-enhance/
Hvala vsem za odgovore!
Ka nemo nove teme odpejro... že kar nekaj časa razmišljan ka bi to predlago... bi se dalo kakšen gumbek napraviti v desnon spodnjon koti, keri bi te na vrh strani odpelo? ker včasih (sicer mi nebi trbelo ampak san tak navajeni) te scrollan gor kak budalo... predvsem pri komentaraj pod novico... dobra zadeva bi tudi bila ka bi se zgornji banner vozo dol s stranjo tak kak ma to FB napravleno ... tisti gumbek pa lejko vidite na www.9gag.com ka se tudi vozi dol vrejd s stranjo ... probajte malo o ton razmisliti no, ker meni je fejst motejče :)
@tzizek: nad numerično tipkovnico najviše maš dve oznaki, stisni crtl+tiste tipke, pa ti ide, čista gor pa čista dol na strani. ;)
Lp
Znan ge za to ... ali san bole tak navajeni :)
Danes sem opazil, da mi je Firefox začel pod nekatere (naključne) besede vstavljati linke. Ob postavitvi miške na link se odpre okvirček z reklamno vsebino (Slikica). Zanima me, ali sem fasal kakšno nesnago-piškotek ali pa je portal pričel s takšnim načinom oglaševanja?