Php
malo se zajebavlen s php-jon pa mi li ne uspeva. naloženi man wamp (apache), php 5.2.9 pa mysql. sqlitemanager laufa brez problema pa localhost pa phpinfo sta tudi normalno dostopniva ampak kda ščen naložiti kakšo php stran mi vrže v blank screen. v error loge mi ne javi nič pa še display errore man na ON. ka be se še dalo preverite?
Komentarji
napiši kakšo "php kodo" odperaš...
totalno osnovo s tutoriala:
<html>
<body>
<?php
echo "Hello World";
?>
</body>
</html>
pa li nejde...
aja še neka:
če v kodo še vključin kakšo besedilo v html-je je to besedilo lepo vidno, tisto ka je pa php pa se ne vidi.
pa shranjuvleš kak file.php? ka ne bi slučajno kak .html ali kaj shranjuvo...
.php
no saj neka mi je že uspelo usposobite. če de dale štekalo se oglasin.
tnx
novi problem! phpmyadmin error:
- #1045 - Access denied for user 'root'@'localhost'
nastavitve v config.inc.php se vse ujemajo. ka bi lejko še prevero?
root geslo (mysql seveda) vpijšeš? Zgleda ka gda se prijavljaš podaš napačno geslo ali pa ga pač ne podaš.
password man doj štekane tak ka neven zakoj me geslo prosi.
V config.inc.php probaj spremeniti type z "http" na "cookie" al "config" al kak je... Pise poleg...
Ponavadi dela te... Fcasih pa nej. Cuda...
ze probo... same old, same old...
mislin ka mo kar server menjo. mogoce de kaj boukse.
OK. sake den malo napredujen. zaj je gor xampp, s kerin celo priden do toga ka kda se ščen loggate v phpmyadmin mi več ne vrže v ovoga errora ampak mi samo v fčesne "access denied". password v config.inc je naštelane tak ka san pa brez idej. any clues?
Jaz se tudi nekaj z serveron mantran keroga ščen usposobiti (pa joomlo gor naložiti) pa mi nejde na localhost. Naloženi man drugače xampp. Mislin ka je problem v porti 80 keri je očitno zasedeni. Skype san zbrisal, saj san prešto ka zna glih skype te port zasejsti, toda vseeno še mi nejde na localhost. Če vtipkam 127.0.0.1 te mi drugače ide na stran od xampp-a.
malo se zajebavlen s php-jon pa mi li ne uspeva. naloženi man wamp (apache), php 5.2.9 pa mysql. sqlitemanager laufa brez problema pa localhost pa phpinfo sta tudi normalno dostopniva ampak kda ščen naložiti kakšo php stran mi vrže v blank screen. v error loge mi ne javi nič pa še display errore man na ON. ka be se še dalo preverite?