Petardo vrgel v lokal

|

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
sandra

kdor koli je bil..v glavi definitivno nima vse pošlihtano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smrt +++

Se strinjam, tip je verjetno kakšen duševno zaostal psihič........

Dani Smej

"Neuspeli atentat na Boboja?"

ta je zmagovalna!!!

Tilen Gujtman

to se je gli moje mame zgodlo.. ka je bla tan včera..  :S:S:S :(

5450

Včera petarda, drugi keden vržemo bombo!

Lp, Slovenska podružnica Al Kaide

;)

>

ka folk resno nema nikaj bouksoga za delate?? to se je ziher sceu nekome mascevate

Karmen

...torej, poškodovane so bile štiri osebe, med njimi tudi jaz....utrpela sam precejšnjo opeklino na desni nogi...obe moji kolegici, pa sta potrebovali kirurško pomoč, saj je bilo potrebno, rane zašiti...poškodbo noge, pa je utrpel tudi  fant, kateri je bil v največji nevarnosti, saj se je nahajal v neposredni bližini, njegovo dekle je slišalo, kako je en izmed gruče fantov rekel ostalim naj se umaknejo in ga je ona potegnila vstran od njih...

samuel

.....pozabljate vsi da lokal dela leto dni do jutranjih ur brez varnostnikov kljub številnim prijavam pretepom policija ne ukrene ničesar zakaj še lokal obratuje.....v nabitem lokalu spartacus so zjutraj zaklenili vrata v gužvi ki je bila bi se lahko zgodila nova lipa  pretepi se vrstijo tako kot število prijav katere končajo neznano kje ..... nekdo mora mastno nekomu plačevat da lahko  še naprej tako delajo  v prekmurju veljajo drugačni zakoni....zato bojkotirajmo nevarne lokale in hodimo tja kjer smo varni

Iztok Frajman

samuel vse lepo in prav... samo ka je bokše ka se vse zapre napravi delovni čas do 1 vgojno in tou je tou ?? Mislen ka nej,,, Vseposedi majo iste probleme nej samo v MS, če se spomniš Diane je isto sakši vikend nevola bila, ka o beltincaj nemo gučo pred 10 lejtami....

samuel

diana je bila za to kar se zdaj dogavle varna hiša beltinci so varni in veš zaka ker so prazni ker naš vrli dule ni ščel za varnost poskrbeti pravim samo da je lokalov o murski dost in jih zdaj nečem propagirat problemi so samo tam  kjer se jim jebe za nas goste in naše glave in gledajo samo na denar 

Dani Smej

@samuel samo po mojem so dobro napravili, ka so pač nej notri več pujščali, saj so s tem poskrbeli za varnost notri. Ka zdaj te oni naj napravijo, če se lidje zunaj zbirajo pa nemrejo notri? Ka naj jih natirajo? Saj pa njihova skrb je, ka de varnost v lokalu.
Pa tudi glede same varnosti notri v samem spartacusi je po mojem še dokaj ql. Itak ka se na vsaketelko što skuper zgrabi, ali jih te varnostnik popoka pa ven z njimi. Je pa res, ka komot lahko te to nadaljujejo na parkirišču ali kje drugje (samo tam je po mojem policija pristojna, kere roko na srce zdaj v decembru ne manjka saj jih je kot mravelj).
V Cuboji je pa res, ka mogoče kaka varnost falij. Je pa dejstvo, da je lokal preci mali in te še navlečejo skupino, kera tak pol lokala zasede, te pa je pač konzerva party. In te polje eden kakega wanabe armani srajca, te pa znaš kelko je ura.

Glede bojkota, pa ka ti jaz vem. Saj smo pa vsi punolejtni in nišče nikoga ne sijli, kama naj ideš ("punolejtni", ponavadi le v spartacusi doživim in v ex superliju, ka kda koga legitimirajo varnostniki, preostalo je pa dokaj free vstop za vse)
Taka pač na človeki samem je, kama ide in kama nej. Aja pa še lep primer včeraj v spartacusi je bilo res lepo polno, a jaz nejsam doživo, ka bi se kljub tej množici nevem kelko skuper lovili. Recimo na božični večer nas je bilo notri zajtra ene 15 in neki loliji so se najšli pa zgrabili skuper. Taka to nemreš predvidevati, kda pa ge de sranje. Lejko je 5 lidij v lokali pa de sranje, lejko pa je za 5 avtobusov lidij pa nede sranja. To je pa od samega naroda odvisno in kulture.
Je pa roko na srce strpnost pač veliki vredna, ker se pač razmi, kda je telko lidij se včasih nenamenoma v koga spotakneš (celo če si malo v njem) in tudi marsikdaj se zgodij da koga poliješ, pa ga jebi. Nejsi mu sam rad polejal tistega armanijevega plašča, keri mogoče 400€ košta. Te če njemi je škoda, ga pač naj v avtu pusti :)

Profile picture for user black panter robin hood

što je pa te tou *žaljiva vsebina je bila odstranjena*,ka je petardo vrgel

samuel

smiley ko bodo koga iz tvoje družine krpali v bolnici ker ga redar iz spartacusa stepel komemtiraj tudi v lipi so zaprli vrata in kaj se je zgodilo kdo je kriv da je imel spartacuc včeraj 5x več ljudi kot je dovoljeno da ima nesposobne varnostnike lastnik mora poskrbet za varnost pred in v lokalo če že braniš spartacus potem si preberi zakone o javnih zbiranjih in prireditvah odi na policijo in vidi prijave kolko ljudi je bilo zbitih v spartacusu in ka če bi včeraj zgodil požar kamo bi ti zakljenjeni iz spartacusa šli policija lahko zapre lokal ima vse pristojnosti  pa ne dela nič ker jim luco donira peneze pa ga čuvajo
cubo ka ma veze če je mali za vse so isti zakoni zaka ga policija ni zaprla če nima varnostnikov  je nevaren tebi se še ni zgodilo ka slabega in ti želim ka se ti nebi meni in mojim se ne bu ker v ta dva lokala ne odimo več
če bojkot reši samo enega sobočanca je to vredno bomo videli ka bo za novo leto ka bodo inšpekcije in policija naredili upam samo da se komu nika ne zgodi

Prozac

tij si že gda čüu za ločila? 3x san preštiu pa še izdak neven ka si ščeu povedati. či te bog dau, pijši vsaj približno razumljijvo.

Dani Smej

@Prozac bravo, se čista strinjam s tebof.

@Samuel, jaz ne ščitim nikoga. Kot prvo je lokal nej bil zaklenjeni, ampak so pač nej nikoga notri pujščali. S tem so skrbeli za red notri, ka nebi še večja gužva bijla. Po drugom, ka bi pa te tij na njihovem mesti delal z ljudmi, ka se zbirajo pred lokalom? Enega bi vö poslal ka bi se zdiral ka se naj spakivajo domov, ka jih tak nedo notri pujstili doklerč nede zadosta mesta notri? Saj pa ma vsak pravico zunaj na mrzlem čakati, pa upati ka de šou notri feštat.
Glede tega, ka bi koga krpali ka bi ga redar stepel? Dvomim, ka do koga tak redno napokali. Samo po drugi strani, ka pa te tistoga, ka sranje dela? Naj ga redar poboža, pa ga pijta "ka sinek, boš priden??". S prve vö z lokala ga vrčti, ka še samo večjega sranja ne dela pa amen. Mogoče če je koga kda kaki redar vdaro je mogoče tudi posledica, ka se ziher huligan neje dal po mirni poti ven odvlejčti. Te pa je pač doubo ka je iskal (vsaj tako je moje mnenje).
Taka jaz nikoga ne branim in sem vedno za to, ka se varnost poostri, saj mi je vedno namen za vikend ka idemo kama feštat in znam ka sranje samo v slabo volou spravi tak mene, kak preostale goste. Po enoj strani se tudi ti malo ozri ne na same lokale, ampak na to našo smotano vedenje, ker ljudje smo krivi, da je tak malo strpnosti in se sranje dela. Lejko de tam 100 varnostnikov pa 10 obiskovalcev pa do se še vseeno lahko tepli kak majmuni.

Iztok Frajman

samuel, ka si ti na cvek stopo?? Luco donera policije pejneze :))))) svašta

mickyy

hmmm čudno...te smo pa srečo meli ka nas gli tej moment nej blo tan:)

sandra

Neuspeli atentat na Boboja?
vam pa tale bobo buri duhove

Dejan Aleksic

Nizkotno in neopisano idiotsko dejanje enega debila ki ga pozna vsa MURSKA SOBOTA. Po večih urah iskanja (videonadzora) smo prišli do storilca ki naj bi odvrgel petardo v našem gostinskem lokalu. v imenu lokala caffe cubo se vsem gostom opravičujem za nevšečnosti ki so se jim pripetile v lokalu, prav tako gostom ki so bili poškodovani v tem dejanju. V kratkem bom objavil v vseh medijih in blogih vse podatke vkljucno s sliko od storilca debilskega dejanja.
DEJAN ALEKSIĆ

sandra

upam, da ga bo doletela pravična kazen!!!!!!!!!!!!!

p.s..brez javnega linča tudi gre..ali ?

hitro objavi,ka vijdimo to *žaljiva vsebina je bila odstranjena*

Dejan Aleksic

Obljubljam da boste vsi dobili vse podatke od storilca, vključno s sliko in posnetek videonadzora. V kratkem

Frenk

cubo samo majhen nasvet. Ka te tip nede tožo. Kak je celo sodstvo malo čudno, je pač tak, da dokler mu na sodišču ne izrečejo pravnomočne sodbe, je tip pač nedolžen. Najbolje je da te ne premagajo čustva in vsepovsod napišeš domnevni storilec. Pa čeravno se jasno vidi ka ma v rokah petardo in jo vrže.

Dani Smej

@Frenk, saj pa se napiše "domnevni" storilec. Itak pa je v javnosti se vse zgodilo, taka po mojem nega nobene panike, ka se posnetek oz. slika prikaže. Pač nesmi se valda napisati storilec ampak domnevni storilec (pač dokler mu sodišče ne prisodi kazni oz. nebo sodba pravnomočna).

seblogger

Ja, Frenk ma prav, previdno. Uporabljaj pogojnike,  naj bi, domnevni storilec itd

samuel

joj smiley ti delaš za lucota da tako dobro veš vse....        v spartacusa nismo smeli 40minut VRATA SO BILA ZAKLENJENA VARNOSTNIKI SO BILI KJE NE VEM SKRITI ALI PA SO SE PUMPALI NA FITNESU NE GA SRAT DA SE RAZUMEMO NIMAM NIČ PROTI LOKALU VENDAR NAS TA NE VIDI VEČ VSI KI PA SI ŽELITE BATIN PA V SPARTACUS
KO PA PRIDEJO CIGANI IN NAS BIJEJO SE TI VRLI REDARJI SKRIJEJO
GOSPOD ALEKSIČ NE VEM KAKO IMAŠ OBRAZ SI PISATI PO FORUMU?
IMAŠ NEVAROVAN LOKAL SEDAJ PA SE ZGOVARJAŠ NA DEBILE LASTNIK LIPE JE NA BEGU KOT BOŠ KMALU TI SAJ SI TI ODGOVOREN UPAMO DA TE OŠKODOVANCI STOŽIJO TEBE PA ZAPREJO Z LUCOTOM IMATA DENAR ZA TAKSI DA VOZI LJUDI V LOKAL ZA NAŠO VARNOST PA SE VAMA MILO REČENO JEBE
ČE NE BODO INŠPEKCIJE IN POLICISTI POSREDOVALI BOMO PRIJAVE POSREDOVALI V LJUBLJANO V UPANJU DA SEKDOOD TAM ODZOVE
NAPOVEDUJEMO BOJKOT CUBE IN SPARTACUSA

seblogger

V bistvi bi bilo po moje najbole pametno, če se nič ne objavla, itak je vložena kazenska ovadba baje. Če de sodba pravnomočna, pa do se lejko vložili še civilne tožbe - zahtevki. Sicer se lejko vloži civilna tudi zdaj, ampak te de breme dokazovanja na oškodovancih, če pa počakate, ka de pravnomočna obsodba, pa van nede potrebno nič več dokazovati, samo odškodnino kasirate. Mislin ka je nekak tak. Pozanimajte se pri odvetniki, pravniki...

Frenk

smiley uporabnik cubo je začel uporabljati termine kot da je že te tip obsojeni. Sem ga pač opozoro ka njemi sledi nede žal. Objavljati sliko na forumu in napisati to je tuip keri je debil ect. je pač riskantno dejanje. Si pač tip najde dobroga odvetnika in evoga kontra tožba je tu.

Dejan Aleksic

Saj se ni nič objavljeno in do pravega trenutka niti ne bo;-)
TI SAMUEL PA IMEJ JAJCA PA PRIDI DO MENE PA MI TO V OBRAZ POVEJ, ALI PA PIŠI KOMENTAR S SVOJO OSEBNO IZKAZNICO KOT TO DELAJO VSI LJUDJE KI SE JIM LAHKO TAKO REČE OK......V NASPROTNEM PRIMERU SI PA SAMO EN BEZVEZNJAKOVIČ VEČ NA TEM FORUMU. NEKAJ SE NAJPREJ NAUČI V ZIVLJENJU PA POL LAHKO KVASIŠ,  AMPAK Z SVOJIM IMENOOOOOOM NE PA KOT ,MAH DA TE NE POIMENUJEM SAJ VSI VEJO KAJ MISLIM.

samuel

hej cubo če se kdo skriva potem si to SAMO TI.Moji podatki in vseh nas ostalih so na policiji in bodo tudi na sodišču ko bomo pozvani na pričanje.Ti si raje preberi zakone o delovanju o tvoji odgovornosti o posledicah to kaj si ti misliš boš povedal na sodišču a bi rad ti koga ustrahoval mogoče koga poslal da nas premlati ali kaj mogoče smo bezveznjakoviči kod so bili tudi tisti poškodovani in pretepeni v tvojem lokalu si se ti opravičil komu ??????? nobenem in to pove kdo si.Če ne znajo v soboti ukrepat zoper tebe bodo pa kje drugje smiselno bi bilo da razložiš zakaj nimaš varovanega lokala in zakaj delaš mimo dovoljenj.V TVOJ LOKAL PAČ NE VSTOPIMO  NIČ ZATO TAKŠNIH KOT SMO MI NE POTREBUJEŠ.Faca si najboljša reklama tebe in tvojega lokala so slike poškodovanih ljudi katere so videli po vsej sloveniji.

Baldrick The Brave Ruler

Glede na izražanje (očitno lastnika) lokala Caffe Cubo, ki je na zelo nizkem nivoju bom kot doslej, tudi v nadalnje ne hodil v ta lokal. Glede na obnašanje lastnika si lahko samo zamišljam (in berem) kakšni so gostje.

Lep večer še naprej.

Dejan Aleksic

PA ME POKLICI IN TI DAM VSE INFORMACIJE KI TE ZANIMAJO ,TI POKAZEM VSA DOVOLJENJA KI JIH IMAMO ,TI KAR IZVOLI IN CE JE EN KANCEK SLOVEKA V TEBI LAR PA STOOOPOOOSTO NI BI TUDI PRISEL DO NAS IN POVEDAL KAR TE MOTI. OPRAVICIL PA SEM SE VSEM JAVNO CE TE SE TO ZANIMA IN STOJIM ZA NJIMI S SVOJIM IMENOM IN PRIIMKOM. V NASEM LOKALU PA TE MORAM RAZOCARAT NI BIL NIKOLI NOBEN PREEETEEEPEEEEN IN SE ZADNJIC TI OSEBNO POVEM DA NE KVASI LAZI OKROG SEBE KER BOS TI ODGOVARJAL ZARADI TEGA IN NE JAZ .TI BOS UKREPALZOPER MENE TIII ,PA GDO PA SI TI A????????????GDOOOOO???? NEZAPOSLEN KI SE MU NE DA DELAT , IMAS PREVEC CASA ZA BEDARIJE PO FORUMIH A??MOGOCE PENZIONIST HAA????MISLIM ZELO SRCNO SI UPAM DA TE GDAJ KOLI SRECAM KOT CLOVEKA PA DA MI TO POVES V OBRAZ KAR SI TU NATROSIL ,PA DA SE RAZUMEMO NE GROZIM TI ,AMPAK ZAHTEVAL BOM OD TEBE POTRDILO ZA IZRECENE "KOZLARIJE" KI SI JIH NAKVASIL. SLIKE PA SO SIMBOLICNE CE NE VES KAJ TO POMENI PA MALO GUGLAJ ,IMAS PREVEC CASA ITAK.
TE POZDRAVLJAM;-))))

čRT CIFER

Pa zakaj obtožujete lastnika lokala za tako dejanje, kot krivega? Pa on je zadnji, ki bi so to želel. To ni nikakor dobrodošlo za renome kateregakoli lokala. Verjetno vsak dela na tem, da ima njegov lokal čim boljši renome. Pa tudi, če ima 8 varnostnikov, se najde omejen posameznik, ki stori takšno podlo dejanje. Vrže petardo lahko oseba od zunaj v lokal, sploh ni nujno da je gost lokala. Raje se ukvarjajte s storilcem in prispevajte kakšne ključne informacije, ne z lastniki.

samuel

seveda laž je da so bili poškodovani ljudje v tvojem lokalu slike so montirane kot tudi  naše slike res z da mobilcev  kako se pretepa v cubi pa tudi zaznamki policije seveda gospod aleksič samo vaša resnica je edina resnica mi ne bomo ukrepali gospod aleksič samo podali bomo prijave na ZATO PRISTOJNE INŠPEKCIJSKE SLUŽBE pa tudi pričali bomo kljub vašim grožnjam vaše pisanje o nezaposlenih penzionistih je pa samo vaš obraz POŠKODOVANI SO KOZLARIJE PO VAŠEM to si čuvajte za sodišče...

Thompson

daj samuel ne gnjave bv ka je dejan nika nej kriv!!

Dejan Aleksic

Samuelcic ti kar praskaj ,jaz grem delat ker imam kaj za DELAT.
Pzdravcek;-)

Iztok Frajman

tak je ka je te zdaj dejan v ton primeri lejko napravo ?? al pa tudi varnostnik kak ti pravis.. en dr...

samuel

hej črt a je to obnašanje odgovornega lastnika ti kot prireditelj a samo služiš ali odgovornosti nobene ne prevzemaš ti lahko o tem dost poveš LOKAL NIMA NOBENEGA VARNOSTNIKA IN KAKO DELA GOSPOD ALEKSIČ NA RENOMEJU TAKO DA PIJE V SPARTACUSU MEDTEM KOSO POŠKODOVANI GOStJE IZ NJEGOVEGA LOKALA V BOLNICI ti prirediš koncert seveda imaš varnostnike in seveda se lahko kaj zgodi vendar lahko zmanšaš možnosti a ne KOT ORGANIZATOR SI ODGVOREN STORILCA ZAPREJO VENDAR ČE TI NADALJUJEŠ Z DELOM KOT GOSPOD ALEKSIČ PRIDE NOVI ANE?Kaj slovenski zakoni govorijo drugače Črt zakaj se ti varuješ z varnostnikom verjetno iz potrebe in zmanjšanja posledic a ne....IN NI ZADNJI TEMVEČ JE PRVI SAJ SLUŽI Z NAŠIM DENARJEM verjetno lipa ni bila dovolj...

samuel

en drek je napravo vaš prijatelj dejan nič ni napravo škoda denarja za varnost a ne nobeden vaših bližnjih ni bil poškodovan in slovencev je preveč a ne... 

Tadeja B

samuel priporočan ti, ka uporablaš ločila ( . , ? ! ) ovak se tvojih postof sploj neda normalno prešteti. vse je kao en stavek.

Dejan Aleksic

P.S DEJAN ALEKSIĆ JE ODSEL OD DOMA IZ POSTELJE V ZDRAVSTVENI DOM TAKOJ KO JE SLIŠAL KAJ SE JE ZGODILO IN NA RAZGOVOR IN ZBIRANJEM DOKAZOV Z KRIMINALISTOM OOOOOK??!! IN NE PIL V SPARTACUSU IN NITI POGLEDAL NE NOT A TI JE JASNO ZDAJ. SI PA RES RES EDEN OBIČEN LAŽNIVEC KI MU NI PARA. TO PA SI RES SHRANI ZA SODIŠČE KER BOŠ ISKRENO POVEDANO BOLANO RABIL.
PA LAŽI ŠE NAPREJ KOT SI DO ZDAJ.

xzft4

@samuel: Tvoje objave dajejo občutek, kot da je glavni krivec lastnik Cuboja. Ne moreš krivit nekoga, ki ima lokal zato, da je nek *žaljiva vsebina je bila odstranjena* storil neumnost. Zadeva je povsod v novicah in verjetno lastniku ni lahko, ko prebira novice. Krivec naj bi bil že najden in bo primerno kaznovan (kritiziraj njega raje)... Lep pozdrav!

just_a_cook

Strinjam se, da lastnik neposredno ni kriv. Bodimo realni in pošteni, da je njegova le objektivna odgovornost pri zagotavljanju varnosti gostom. Tako kot če ma nekdo npr. cvetličarno, knjigarno, karkoli. Pa si verjetno ne predstavljamo cvetličarne z varnostnikom.
Pustimo sodbe za to pristojnim in "le čevlje sodi naj kopitar!". Javni linči ipd so na isti ravni kot je nizkotna raven tistega, ki je storil to idiostsko dejanje.

Karmen

...kot ena izmed poškodovanih, moram omeniti, da pri tem nizkotnem dejanju, ne bi pomagalo 8 varnostnikov...ne obsojam nikogar od odgovornih, saj za enega pozornosti željnega osebka, ni odgovoren šef lokala...aja, boli pa fejst :-(....

samuel

no no ljudje cubo ni cvetličarna in to ni javni linč kako lastniku ni lahko ,se vidi po tem forumu kako in kaj piše se sritnjam da tudi pristojne službe niso storile vsega ali pa če hočete tudi nič kako, lahko obratuje lokal z dy ,z prirejanjem koncertov , z delom do jutranjih ur brez varnosti, kako lahko obratuje še sedaj po teh dogotkih kot da stanovalci okoli  se še nigdar še niso pritožili al zarad glasne muzike ali razgrajanja resda se nobeden noče javno izspostvljati, zarad strahu ,vendar tudi sosedov otrok je kakor da bi bil moj ,če je bil gospod aleksič v postelji ,kdo je bil odgovorna oseba ,kdo je bil zadolžen za prireditev, zakaj se ni takoj klicalo policije, že ob prvem poku,kako lahko obratuje lokal z dy brez varnostnika,s katero varnostno službo ima gospod aleksič sklenjeno pogodbo vprašanj nešteto pa naj še reče gospod aleksič da ni bilo nobene prijave ali posredovanja policije v njegovem lokalu prav zanimivo bi bilo videti kateri lokal vodi v policijskih posredovanjih.... CUBO vs SPARTACUS

samuel

ja Daliborka ampak tega ne  vemo saj ni BILO NOBENEGA...

Tjasa Olaj

Lastnik in njegovi zaposleni so nej krivi, či v lokal odijo debili. Samuel, resno me zanima s čim se ti ukvarjaš v življenji ka maš telko "pametnih" nasvetov na to temo...
To ka se je zgodilo je sramota samo in izključno za storilca!
Cubo je pač zaj nasankal zato, ker najbole laufa in se pojavlja tan ogromna, zelo raznolika populacija. Med njimi tudi debili, kak san že prle pravla. Par lejt nazaj bi se to mogoče zgodilo ge drugje. Tak ka nej kriviti lastnika za to dejanje!
Cubo pa naj še naprej ostane tak kak je!

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. samuel, malo ga biksaš .. tu se je šlo več ali manj za afektno dejanje, kar pomejni, ka nema veze zdaj tu lastnik in če so varnostniki ali nej .. tudi če bi jih bilauj zunaj 20 v vrsti postavlenih pa pet notri, takšnoga dejanja nemreš preprečiti, ker je pač tau afekt in to je to ..

samuel

se strinjam moje delo je na sodišču kjer vidim ogromno takšnih zadev super da laufa nimam nič proti pa te vprašam zakaj je potem robert zavaštnik kriv?Dekleti ki sta umrli pred lipo sta krivi sami ali pa debil ki je zakleno vrata?Zakaj se odgovornost prelaga na druge kot se je zgodilo v cubi se lahko drugje kjer enako malomarno skrbijo za varnost in gledajo samo dobiček! Organizator je vedno dolžan poskrbeti za varnost !Takp pravi slovenska zakonodaja.Res je da se lahko enako zgodi tudi ob varnostnikih potem se odgovornost išče drugje seveda ni lastnik vrgel petarde vendar mi potem nekdo naj pove kaj je storil da bi se takšno dejanje preprečilo ali vsaj poskusilo preprečiti?STORIL JE TO DA KOT SAM PRAVI JE SLADKO SPAL DOMA!

xzft4

Še vedno ne razumem tvojih komentarjev. Tukaj nihče ni pretepal in nihče ni bil pretepen. Odvrgel naj bi se pirotehničen izdelek v množico ljudi. Povej mi, na kakšen način bi v tem primeru lahko odreagiral kakršenkoli varnostnik ? Kdo je pričakoval, da bo nek *žaljiva vsebina je bila odstranjena* vrgel petardo? To je zadnje, kar bi prišlo nekomu na misel, prej kakšen pretep, ki jih ni malo. Jaz definitivno vidim napako v tistem posamezniku, ki ima namen škodovati neki neznani(naključni) množici ljudi.
Lastnik tu sploh ni kriv, vsaj po moje! Vsem poškodovanim pa želim čim hitrejše okrevanje!

poši joši

samuel ti si malo .... al ka, kak lejko to primerjaš s primeron Lipa ?!?!? 
ti ščeš ka preden boš šau na pijačo v kakšno gostilno v poznih večernih urah ka de tan 10 varnostnikof pa ka de te preiskalo če maš kakšo petardo ger skrito al pa ka !?

p.s. nejsi ger ti petarde vrgo ? :)

samuel

A ŠE VEDNO NE RAZUMEŠ????? Če bi stal varnostnik pri vratih kaj bi vrgel skoz njega pa ni počila samo ena petarda temveč več tudi rakete so se spuščale  lahko bi krivca tudi zadržal če MU že ne preprečil dejanja stali smo zunaj in če bi stal varnostnik in opazoval kot mi  bi lahko to SIGURNO PREPREČIL pravilno si napisal množiča ljudi pretep mogoč že v šoli imamo reditelje koga smo imeli tu.Lastnik ti bo plačal pijačo ne vem če ti jo bodo starši otrok ki so končali v bolnici me res zanima kaj bi pisal če bi bil tvoj med njimi seveda je pato tvoje mnenje do katerega imaš vso pravico.ROBERT ZAVAŠTNIK LASTNIK DISCOTEKE LIPA JE BIL OBSOJEN NA 5 LET JEČE ZAKAJ KER NI POSKRBEL ZA RED IN VARNOST !

samuel

vsaka gostilna katera ima podaljšan obratovalni čas ali predvaja glasbo z dy mora imeti varnostnika in imeti varnostni načrt primerjate vi ki pišete da lastnik ni kriv tudi zavaštnik ni nikogar potiskal ali pohodil ali so v soboti druga pravila in zakoni .......vsi vi imate zakonik v uradnem listu pa si poglejte

just_a_cook

1. zavašniku se to ni prvič zgodilo, to ga je najbolj bremenilo.
2. Zvašnik je grešni kozel, da se je zadeva lepo v medijih zapakirala in pozabila.
 p.s. Nagradno vprašanje Samuelu: koga bi obsodil če bi lastnik bil delniška družba (d.d.). Lastnike? Delničarje? Če je po zakonu ...

samuel

1.problemi v cuboju so nonstop
2.dobil je samo 5 let in pobegnil
enako je da pristojne inšpekcijske službe niso storile nič kljub vsem prijavam

Leja Poldauf

samuel..dobil 5 let in pobegnil?
inšpekcijske službe niso storile nič?
ka be rad povedal?

samuel

OBSODILI BI ODGOVORNO OSEBO PO ČLENU ZAKONA AL PO AKTU DOLOČENEM V DRUŽBI V KATEREM JE DOLOČENA TA OSEBA.
PS:NA VSAKI PRIJAVI PRIREDITVE UPRAVNI ENOTI JE POTREBNO NAVESTI ODGOVORNO OSEBO ZA RED-VODJA PRIREDITVE DODAT POGODBO Z VARNOSTNO SLUŽBO
NASVET-PREDEN VPRAŠUJEŠ SI PREBERI ZAKONE IN UREDBE
TVOJA NAGRADA JE VERJETNO PIJAČA V CUBI ZATO SPIJ ŠE MOJO IN MOLI DA OSTANEŠ CELI

xzft4

@samuel: V Cubo in nasploh gostilne v MS ne hodim že približno pol leta, ker sem pač lendavčan in sem tam imel konflikte zaradi tega. Torej ne vem o kaki pijači kot nagradi govoriš..
Tega, da je bilo vrženih več pirotehničnih izdelkov NISEM vedel, namreč na rtvslo je bilo napisano (citiram) : "Policisti še vedno iščejo neznanca, ki je sinoči v skupino gostov v murskosoboškem lokalu odvrgel petardo in zbežal."
Torej: odvrgel le en pir. izdelek in sicer : petardo..

samuel

e lendavčan potem pa komentiraj tisto kar vidiš in poznaš

xzft4

Zakaj pa? Sem uporabnik portala sobotainfo.com in nikjer ne piše, kdo lahko sodeluje v kakšnem pogovoru. Nimaš mi nobene pravice govoriti, kaj naj komentiram RAZEN  če si admin. Sicer pa sem ti navedel na podlagi česa sem domneval, da je bila vržena le ena petarda. Naj komentiram kar vidim in poznam? Poznam tako Cubo, kot Spartacus, Maximus, Unisex, Street, Pomaranča BAR, itd., ker kot sem navedel sem pred približno pol leta še redno obiskoval zgoraj omenjene lokale. Lp..

Leja Poldauf

ej samuel zdaj si pa že odišo tak nizko,ka mi je že vse slabo...pa ka be tij rad? pa nika te ne paše...v spartacuse so varnostnike...tij maš kritiko in je nej dobro...v cuboje nega varnostnikov... opet kritika in je ne dobro...no zdaj pa boj tak čeden,ker zgleda ka se edine pameten pa povej kak bi tij, tau včera preprečo v Cuboje,če za vse poznaš ZAKONE?

Tadej žižek

"Poznam tako Cubo, kot Spartacus, Maximus, Unisex, Street, Pomaranča BAR, itd.," ...
Razsvetli me ka ges ne poznan ge je Street :D (pa san sobočanec) xD

Samuel... Malo premisli, preden kaj napišeš!!! Ka ti mogoče kaj preveč v nos ide???

jasmina muhič

Samuel kelko si tij star?? ass ti norrr...kakše tij maš. saj vedno se more en takši najti, ka ma take nevmesne kak tij. Ete se zaj neka na Dejana spravlaš...pa ka ti je nej jasno!? Ka je on tu krijv. Neje krijv tej ka je tou napravo, nej Dejan je kriv ka varnostnika nema...ne ven kak si ti predstavlaš ka bi varnostnik to preprečo...kda je petardo vužgo bi cuj prišo ka bio v njega počila!? K večjeme bi samo tou lejko  napravo :P Dejan je tu čist nič nej kriv.in nej tej ka so včeraj delale. Mi ka smo redne stranke Cuboja pa še preveč dobro znamo kak zna kolektiv Cubo-ja poskrbeti za svoje stranke.tak ka prosin te.če ne odiš ta.oz.nejsi ena izmed takših rednih strank, ne guči prejk Cuboja! Zanimivo ka kao ja telko stvari je nej kul.pa ka jih oz.ga bk za stranke, ka sam lokal laufa kak tou ma bite in vedno de! dokler de takši kolektiv! Malo trezno razmišljaj pa njaj Dejana pa obsojaj samo tistoga keri je dejansko krijv za tou!in to je le ena oseba!
Žižek hehehe ge san se tou tuj pitala...lekar so časi, ka so deca doma, mame pa malo okole po party-jaj :-)) scena :D
Kolektiv Cubo vi pa ostante še naprej tak kak ste.takše vas mamo radi!

jasmina muhič

Drejča ja saj se vidi ka je samo tou.ka mu ide rejdno v nos ka pač Cubo tak laufa in to zarad vas ;-) ka ste taki srčki ;**

piksi0

Dobro ka  petarde nej dao na sebej pa se rastrejlo na sobočanci.

xzft4

Re: tzizek

Naziv podjetja:
OKREPČEVALNICA "STREET" VERONIKA BENCAK s.p.

Ulica, hišna številka:
Vrazova ulica 12

Poštna številka in kraj:
9000 Murska Sobota

Lp

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. samuel, ka točno ti delaš na sodišči? Administracija? Lastnik v ton primere ne odgovarja, niti se njeme nej trbej opravičiti oškodovancon, tau dela samo iz dobre vole, štokoli, keri je biu v čase poka v lokale in bi v ton primere "odvrga petarde" ščeu zdaj tožite lastnika kak odgovornoga krivca, bi primer biu fčasek zavržen, saj je krivda nemožna .. lejko pa oškodovanec/oškodovanci ide/idejo z zasebno tožbo na povzročitelja, lejko tude skupno tožbo organizejrate, in tau te, gda de policija v postopke svoje opravila, potrdila utemeljeni sum povzročitve poškodb .. bla bla .. te tau ide na sodišče in tan se te komaj zača proces bla bla .. etc. ..

.. lastnik zdaj v ton primere ne nosi nobene krivde, samo ga lejko malo kači inšpekcija, če nema izpolnjenih vseh pogojev po zakonu o gostilniški dejavnosti etc. .. .. 

xzft4

@Samuel: Če si o nevarnosti celotne zadeve znal že prej, zakaj potem nisi ukrepal? Zakaj zvoniš šele po toči? 

SILVO BONIFARTI

Samuel, ti delaš na sodišču? Kaj sploh lahko delaš, glede na to, da si nepismen? Drugače pa, kolikor sem razbral iz tvojih komentarjev, igraš nekega pravičnika in iščeš krivca zaradi nekaterih osebnih zamer in frustracij.
Po tvoji logiki jaz lahko ugotovim kar nekaj "krivcev":
- njegovi prijatelji idioti, ki mu niso preprečili, da bi petardo sploh vrgel
- po dogodku se sploh ni nobeden javil, ki ga je videl in bi pričal proti njemu
- inšpekcijske službe,.......
Ampak vse to je brez veze nakladat in iskat krivca. 100% varnosti ne more zagotoviti nobeden (si videl napad na papeža???). Krivec je *žaljiva vsebina je bila odstranjena* s petardo in tega je treba obsojati za njegovo dejanje povzročanja nevarnosti.

samuelh

Spoštovani!
Oseba samuel NI Samuel Hodošček iz MS oz iz Černelavcev, kot očitno mislijo nekateri posamezniki. Jaz imam nick samuelh...torej zraven še prvo črko priimka :)
Upan, da bedarij ki jih piše uporabnik samuel ne prisojate meni.
Tudi moje mnenje je, da lastnik Cuboja in lokal sam ni nič kriv za dejanje, ki ga je storil posameznik in ki bi se ga dalo težko preprečiti tudi v primeru, da bi bili prisotni varnostniki.
Vesele praznike osebju Cubo in uporabnikom Sobotainfo !!!
LP

Karmen

...jasmin i tzizek...svet ide naprej ...smo pač sodobne mame ...vej pa nemo samo v službo odile, pa štrikale pa kvačkale doma ...

Tadej žižek

Saj nika ne pravin ... fajn to ka malo v lajf idete pa ne kujate pa pospravlate samo :)
@xzft4 ... še vedno neman pojma :D

vvv

samuel, na keron sodišči pa te ti delaš? glede na to, ka te nega v seznami zaposlenih niti na okrajnon niti na okrožnon...? mogoče si čistilec al kaj?.. + prilagam imena zaposlenih, ki so JAVNA in zapisana na strani www.sodisce.si/okrams in www.sodisce.si/okroms
OKROŽNO: Branka Arvaj Matejka Babič Metka Babič Bernarda Bačič Mojca Banjac Silva Bedek Borut Bencak Sonja Bogdan Andreja Bratkovič Dejan Cipot Marjeta Cipot Vesna Černi Nada Čerpnjak Metka Červek Mojca Čiček Majda Donša Marija Fras Nataša Gaber Andrejka Gerlec Jana Golob Uroš Gumilar Ivan Halec Cvetka Hari Karmen Hari Goran Hašaj Anita Horvat Janez Horvat Marjan Horvat Simon Hozjan Pavla Ivanuša Jožef Jug Jožica Kociper Nada Kohek Asja Kornhausler Jernej Kuzmič Nada Matuš Alenka Mesarič Tadeja Miholič Kosaber Zorica Nemec Darinka Novak Majda Novak Primož Obal Melita Ozvatič Marija Perkič Tadeja Perš Marko Pertoci Maja Pihlar Tatjana Pintarič Martina Recek Franc Sečko Marija Smodiš Aleksandra Sovjak Marjanca Sukič Marija Šadl Tanja Škrlec Gabrijela Šnepf Martina Šooš Pavel Štrakl Marjana Štrtak Kovač Marjeta Štuhec Petra Švenda Valerija Turk Bernarda Varga Marko Vöröš Hedvika Vogrin Igor Vogrin Tjaša Volf Tanja Zach Petra ZonikOKRAJNO:  Sanja Antolin Marija Belovič Dušan Bočkorec Anita Bohar Daša Brunec Martina Caf Šaruga Jožefa Časl Milena Čerpnjak Slavica Fartek Lidija Gaber Zdenka Gornjec Tomaž Gregorec Aleksandra Györek Darko Hidič Edita Horvat Marta Kelemen Tamara Kežmah Milena Kikec Margareta Kocjan Andrejka Kodila Iztok Kodila Jožica Kohek Monika Kološa Nataša Kos Manuela Kosalec Marjanca Kreft Stanislava Kučan Helena Kuzmič Marinela Lang Bojan Lovrin Mateja Matuš Gabrijela Mekiš Kos Alojzija Mesarič Jure Novak Adrijana Opaka Marija Oršoš Angela Pok Etelka Poredoš Nataša Poredoš Jurij Recek Stanislava Recek Lidija Ropoša Olga Sedar Urška Selčan Milena Senekovič Alenka Šebök Tomaž Šemen Jožefa Terplan Silva Titan Simona Tratnjek Alenka Višnjei Jožefa Vučkič Lidija Zorjan Stanislav Zver Ana Žalikto je seznam vseh zaposlenih, brez sodnikov, med katerimi pa zagotovo ni nobenega samuela.

jasmina muhič

@ Daliborka ja mene je tou čist kul.nič neman prouti tomi ka ste vne.samo se je zanimivo čulo, ka jih je neka napisalo moja mama... :-) itakk zakon, podperan ka odite vö :-)) !samo tak dale:D .ps.pa hitro okrevanje
vaček pa ge ne ven.slika je gore.pa van je li nej jasno što je bil :D in ja tudi ge mislin ka de tu opet keš poleg malo rešavo...kak ponavadi :@

ne ven ka se je te samuel šalabajzer, spravo na lastnika cuboja,edini ka si zaslujži ka se ga "raztrga "na forumi, je to budalo šteri je petardo vrgo

SDA DEW

Najbaukse be bilau ,ka be zdaj po novem v MS varovale lokale varnstnike !!! In tau ze na vhode !Nej ka not odijo deca sprepita ..*alkohol tak vsen odavlete# enE pod vplivon drog,in nwm ka se vse ne vides.V tujin je vse tau drugace reseno .Kak je p-zdarija dobis prepoved vstopa v lokal,oziroma lejko se samo mimo odes:D .Pomale se vec nebos pocutil varnega nikjer.SPARTACUS  tau pa tak no coment .Kelko znan je vsako soboto sranje.Slisate je tude po sobote kak be naj v cuboje se trlo inventar itd... PA TE SE PITAJTE ZAKOJ LECEJO PETARDE NOT.

jasmina muhič

em sasa1000 in ti misliš ka de on mel še vstop??? tao je tao.zaključena kariera :D predugo je bil frajer.zdaj de prišo na svoj račun...
pa še enx več.koji k**** se telko na Cubo in sam kolektiv spravlate!? Sam Cubo je nej nikaj kriv..ka takše norce mamo v Sobote. ja pač.faušarija je v Sobote.splošno znano ;-))

jasmina muhič

ka se pa tiče sranja, pizdarij in podobno.to je blo pri nas VEDNO! Ka ste neka Diana bijla varna.... po moje so tej osebki nej odle v Diano...ka je saki vikend blou tan sranje.če nej prlej.kda se je končalo...tak ka...
nej o ton ka se ZDAJ nemo več varnoga počutili!

Sasa1000 - Prej se prosim pozanimaj glede informacij, ka se v Cuboji dogaja, če že tja ne hodiš! Ne pa ka nekše lažne stvari gor na forum pišeš!

xzft4

@sasa1000: rajši (po tvoje) madžar kak pa četnik! "NAJJAČI" INTERNET NAVIJAČI
Kolko si star? Te ni sram, da na internetu skoz provociraš? Deluješ mi UNDER 16 - po obnašanju sodeč. Glede madžarov mi nimaš kaj očitat. Imam slovensko državljanstvo, slovenske starše, govorim slovenščino doma in nasploh in se ne skrivam za nekim narečjem, kot ti. Če sem doma iz Lendave, kjer so TUDI madžari in hrvati (manjšina) še ne pomeni, da sem madžar! Pa nehaj mešat navijaštvo in navadno življenje. Na tekmi pa si tiho kak miš! Se opravičujem vsem, da sem odstopil iz te teme(zaradi sasa10). Lp

xzft4

To, da se dela nekega slovenca, slovenščine pa ne obvlada 5%, nadomešča jo z narečjem.

manja konkolic

toga, ka je storilec odvrgel petardo, nej mogo nišče predvidete. Očitno nej smo nige več varne... tau,ka se dogaja v ms, je več nej normalno.. pred čason so se dogajale čudne stvari v spartacuse, zdaj se že selijo na tej lokal.  me ne be presenetilo, če do ger kakšno bombo nastavele... lekar je cele svet znoro!   me prav zanima, ge so tej lokale, kere so po vašon "varne" ???

vvv

@xzft4 -  se strinjan s tebo! ampak jebiga, eni pač nemrejo iz svoje kože..namesto, ka bi kak narod skup držali, slovenci...rajši jebemo en drugoga..škoda..

gemma

dejstvo je, ka je očitno v soboti preveč takšnih in drugačnih đekov

kapa

xzft4 ja kapa pametuješ neka na pamet.. a vrede je či mariborčan guči po štajerski, ljubljančan po žabarski... itd  a sobočanec, či guči po prekmurski včasi nevej slovenščine??  kama smo prišli oj joj

xzft4

@kapa: tega konkretno nisem rekel! Če tudi bi... zakaj pa nas lendavčane glede govora tako rečeno "pikate" skoz? Vem in priznam, da nekaterim lendavčanom gre slovenščina sramotno slabo. Sam pa dobro vem, da je kaj takega med mladimi res redkost, kajti starejši so tisti, ki delajo govor za vaše norčevanje. Sicer pa poznam nekaj sobočancev, ki davajo izbiro: guči ali govori, ker ne prenesejo slednjega "govorjenja". Poznam pa tudi štajerce (študente), ki jih to definitivno ne moti. Izbira je vselej vaša. Mi zmeraj poslušamo kritike od vas, če tudi niti vi niste bleščeči.... Brez zamere in upam, da me razumeš kaj mislim. Pa, da ne bo kdo mislil, da imam kaj proti prekmurščini! (sasa1000 in podobni) Lp vsem sLOVEncem!

SDA DEW

kakso narecje:) ka ti bluzis eh NO COMENT.Hrvaška manšina vsaj deluje normalno!!!!

evo zdaj san miš:D ZA TEBE PA ČETNIK...Pa še neka o tekem .... Pa ka mo se glaso ce pa mate izpade kak zivina pridete na tekmo:D PA SRECNO NOVO LETO 2011.         
tak zdaj pa neva si vec metala pod noge:) ajd uzivaj (ENKRAT MURA VEDNO MURA)

Bernarda Lesjak

ge pa poznan osebo iz lendave kera mi je pravla ka se sramuje prekmurščine.ka nede nikoli gučala.in se mi zdi fejs žalostno pa sramotno ka to guči pa je sama prekmurka.

SDA DEW

Drejča

Dober vecer .

Man kolega keroga so zagnjavile tan tocno v Cuboji ...za berzveze !!! Biu san tan da je bilau zrebanje nagrad BENETKE prva nagrada .Po polnoci naj bi prislo do razbijanja. In se neka : kdo je dolzen poskrbete za varnost v lokale ( po tvoje goste sami) NEMO VEC NIC  GUCO KER LAZEN ZA ENE .Pa saj je lepo branite svoje interese samo ene tude lejko izrazimo svoje mnenje. Ce nej pa naj mocnejse prevladajo.

Bernarda Lesjak

jasmin...eni pravijo ka nejsmo več varni v ms.pa dan ten osebam na prav.pa tuj če se samo en takše đak najde je to zadosta ka vred zeme več lidi.ge se sama osebno več tuj ne počuten varno v ms.zato pa ne odin niti več v  ka je preveč pizdarij.pa nišče se nej spravo na cubo..pravijo samo to ka si pač mislijo.ge san sama recimo tuj doživela ka not odijo dečica kere še nemajo 18.let pa majo v rokaj alkohol.pa nej samo cubo ampak tuj vsi ostali.sploj neven ka jin starši pravijo da takši domov pridejo...to se večkrat pitan.poškodovancem pa želim hitro okrevanje.

Bernarda Lesjak

soboški586 ja lejko bi jo bilo samo jo je nej sran.kar je žalostno!če bi jo zaj to pito še 1x bi ti isto pravla nazaj.pa da od svojoga dečka zahteva ka more z njo govoriti vače se neta pogučavala.ge je nebi mela če bi na njegovon meste bila.

Bernarda Lesjak

aja še glede varnoste bi samo pravla ka ge tuj mislin ka bi mogli za to poskrbeti v vsakon lokale gnesden v ms.

SDA DEW

POHVALO BE LOKAL POMARANČA KER JE MEU EN ČAS ORGANIZERANO VAROVANJE KAK SE SPODOBE!!!!!!

pegas kaca

zaj smo pa na enauk nej varni ka se tan enomi ftrgnilo. Zaj de se še njemi začalo trgati. Ka eni delajo.

prekmurje

Pa varni smo nej nige že lejta pa lejta nej zaj, ges se spomnen pred lejtami vejpa pred diano ali v njej neje mijnola sobota ka nebi pizdarija bijla. Varnost je ena taksa čudna zadeva v ton časi. Maš varnostnike, ki so samo preventiva ka vijdeš ka so varnostnike pa se že podzavestno malo pazeš ka delaš no či si bar malo normalen, ali če se pa kome vtrgne pa šče pizdarijo naredete de jo naredo pa njemi nede preprečo ni boug. Tak pač je, če odiš redno vö v nočnij uraj se avtomatski izpostavlas taksin stvaren. Nažalost je tak.

jasmina muhič

_cebelica_
znan ka nejsmo več nige varni...ampak ščela san poudariti,ja ka se je folk totalno spravo na Cubo.to bi se lejko zgodilo ge koli.in sam lokal je za to nej kriv ampak pač ta oseba. in pač tudi tou.ka san zasledila ka je bla diana varna hiša itd...mislin tej što je tou piso v diano definitivno neje odo.ker vsi ka smo znamo ka se je saki vikend-več al menje tan dogajalo...pač nejsmo varne že dugo v našoj maloj sobote-žal! pa dobro bojmo bar mij ene pametni pa se zabavajmo kak trbej.pa brez pizdarij.eni pa pač morejo z vsejme tejme pizdarijami iskati pozornost itd.

jasmina muhič

in ja še poudarila san ZDAJ ka se nemo varne počutili...eni se že dugo nej :D

matt

še ena lekcija, da se naj žura v lokalih, ki so namenjeni žuranju in ne v kafičih brez  varnostnikov in ki so popolnoma brez nadzora. Če bi se zanašali na "normanlnost" folka, bi pol ljubljanskih lokalov že bilo razstreljenih, zdaj pa čefurjem z bombami uspe priti le do vhoda, kot npr v ultri ;) ... aja saj res varnostniki stanejo :S

anja forjan

no zdaj ste se še pa na lendavčane spravili. Pa nej je to brez vejze? Isto tak so lidje kak mi. Poznan jih nekaj in sploj so nej smejšne kak vi ene pravite. Če vas to tak mote, te bi si mogli samo po vasaj med sebof gučate, kar se narečje od vasi do vasi razlikuje. Nesmete bite tak diskriminatorne, ker od toga nemate nika. Če srejčate koga ka rejdno jeclja se tude norca delate? Če bi se malo v njihovo kožo postavili pa vidli kak je njin pri srce, mi vrvlite ka bi čista drugače glejdale na to.  Če je pa to tisto ka van fali do sreče te pa je žalostno ka vas nemre kaj drugoga osrečete.

JB TITO

Malo san prešto tau ka ste pijsale tu gore pa moren povedate ka ma po mojon mišlejne vsake neka prav. Tau ka je pač tej "model" vrgo petardo je samo njegova odgovornost, nej pa lastnika lokala. Ka bi mogle v lokale mete varnostnike be lejko bila drujga tema oz. kda bi mogle mete varnostnike. Lejko pa poven ka se ludgej obnašajo včasek bole premišleno, če vijdijo varnostnike.
Glede narečja, pa otkejc je što se je pa čista brezveze krejgate ka smo premale za tej bedarije.

Kria85

nekateri so ze nekaj povedali o tem ampak bom se jaz pristavil svoj piskrcek.
objavljanje kakrsnihkoli informacij razen s strani pristojnih organov se smatra kot kaznivo dejanje, dokler je stvar se v postopku obravnave.
lastniki gostinskih lokalov so odgovorni za varnost svojih obiskovalcev. varnostni ukrepi morajo biti primerni namembnosti lokala. v primeru nezgode ali storitve kaznivega dejanja je lastnik primoran predloziti vso dokumentacijo in podati izjavo policiji o varnostnih ukrepih v obratu. ce vse stima je lastnik oproscen vse odgovornosti, v primeru da je blo dejanje/nesreca povzrocena zaradi neustreznih ukrepov ali malomarnosti lastnika se lahko ta obravnava tudi kot sokrivec ali krivec.

toliko o tem kako odgovornost ima lastnik. zdej kolikor sem jst razbral je bil lastnik poklican s strani policije in zaenkrat vse stima iz njegove strani.
bi pa se enkrat opozoril lastnika, da se naj rajsi zadrzi pri izdajanju informacij o dogodku, ker je lahko zaradi njih tudi kazensko odgovoren, enako velja za vse ki kazete s prstom na osebe ki bi naj bile krive.  vedite da vas lahko zaradi tega tudi kdo tozi.

bilo bi pa tudi zelo zrelo da se ljudje vzdrzujete lincanja posameznikov, ce ze oni nimajo vesti, potem pokazite da jo imate vsaj vi.
lp in cimprejsnje okrevanje poskodovancem

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet