Parodontoza

|

Parodontolog je tudi Šimonka v Radencih.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Simonca Limonca

Ima kdo težave s paradontozo? Pozna mogoče kdo delo dr. Šraja v Rimski Čardi z laserjem?

Roman Hozjan

In kaj ti naredi z laserjem, kakšna metoda je to?
Empirično: prava prehrana, ščetkanje, nitkanje, vnos zelenjave/sadja in dobra zobna ščetka.
Hm, po onih dveh "tako izdatno reklamiranih"  zobnih pastah sem imel še hujše probleme. Zdaj pa jih nimam - ena druga, obična zobna pasta je bila bolj učinkovita in še boljši okus je imela.
Sicer pa bolj kot z laserjem se ta problem trajno reši, s hamrom. It' s hammer time... (TO JE HEC) - Za vse "trdorokce in trdobučneže". Kapiš?

Petra Verzel

simoncalimonca sprašuje po delu dr. Šraja v Rimski Čardi z laserjem, ne po drugih parodontologih, ne po preventivi, ne po pastah...

Roman Hozjan

Čeravno sem zvedav pa me spet toliko ne zanima in nimam časa/interesa, da bi si sam pogledal "zilijon" ostalih, podobnih strani in mnenj, da bi sam ustvaril mnenje in se odločil za karkoli. Torej ona ali kdorkoli že kaj več ve o tem in lahko napiše - strnjeno. Tak sem se pač odločil, ko sem napisal prejšnji tekst. Lahko pa prosiš "admina", da odstrani ta in prejšnji moj tekst, pa je.
Sicer pa je to javni portal in so mnenja zaželjena. Pa še kaj drugega bi se tudi dalo izvedeti... Ti pa tudi nisi napisala nič. Pa, če te naslednjič kaj zmoti, ko napišem - mi napiši ZS, da ne smetiva tega sveto odmerjenega kibernetičnega prostora. Bova smetila, drug predalček.
Jigljigl, gucguc

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet