Parfumi

|

Zdravo. Zanima me če ma štoj od vas izkušnje z naročanjon parfumof preko ebay-a oz. kakšnih drugih spletnih strani, in sicer če so ti parfumi ''original''? ker npr. na spletična.si so parfumi cenejši tudi 30-40€ glede na ceno v mulleri kar se zdi sumljivo..? ali so pa to samo takše marže teh trgovin?
fala, lep pozdrav :)

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Nina Škerlak

Zdravo. Zanima me če ma štoj od vas izkušnje z naročanjon parfumof preko ebay-a oz. kakšnih drugih spletnih strani, in sicer če so ti parfumi ''original''? ker npr. na spletična.si so parfumi cenejši tudi 30-40€ glede na ceno v mulleri kar se zdi sumljivo..? ali so pa to samo takše marže teh trgovin?
fala, lep pozdrav :)

Landini

Če se že küpüješ takše parfume, mijslen ka te cejna nebe smela  zanijmate. Pa če te tao telko pomejne, te tüj nej.

Špela Hozjan

Kupila prek Spletične, zadovoljna. Obakrat dobila original. Ne nasedaj pa stranem, ki ponujajo točene parfume, so daleč od originalov. Pa srečno!

Nina Škerlak

landini žal, me zanimle. ker ista stvar pride v mulleri 102evra, na neti pa 80.. sicer je pa blo bistveno samo to, kakšne izkušnje mate kaj sten in nej to, ali naj menej cena zanimle ali nej. get it?

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. priporočam ti tega .. 

.. tak fajn malo gor na dekolte špricneš in to je to .. mmmmmmm .. 

.. juuuuuuj, zatok .. mhm .. ženske lejko lipauj zadišite, mhm .. 

Nina Škerlak

čevapčič po 2 letih svojega še itak ne menjan za nobenoga drujgoga :) kar pa ne pomeni ka je tej tvoj nej dober :)

bunny

mislin ka eni poznajo parfume za 12e :) landini obstajajo parfumi v mulleri npr. od diora keri zelo lepo dišijo.
ninaa. ugotovila san ka parfumi v douglasi majo daljši obstoj kak v mulleri pa neven zakoj, jes sicer čakan ka mi trenutni parfum sfali te pa že man naglednjenoga od  Miss Dior Cherie:)
glede naročanja prek spleta san pa tudi sama malo skeptična, rajši iden v trgovino pa tan kupin, neven no mene je malo straj glede na tau ka man parfume nad 60e, ka bi naročala prek spleta

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. prosim lipauj, nej dvomiti v Chanel-ko .. 

.. no, ajd, sicer je res, ka vsem znani inu velka klasika No.5 ne premore nekšnoga opasnoga vonja in ide bole za status, kak sam parfum ( preci ženskan tudi ne ugaja vonj toga popularnoga parfumčka ), ali ostala dva parfumčka Chance inu Coco pa sta glede vonja vau vau .. 

.. ah, nanč ne gujče, gda tau fajn gor na cecke zadišij po ton, tau direkt volaj dobiš  .. 

.. čevapčič, ok, enjaj, idi malo na luft, ne začaj že pa tij s tejmi tvojimi erotičnimi izpadi in podobno ..  .. če like si pa samo resnico napiso .. 

Jana Bohar

Spleticna.si je čista gvušna bauta, cene pa so pač telko nižje, ka majo menše marže kak Müller, ka pa je nekak logično glede na tou, ka se ide za spletno trgovino ...

Petra Verzel

Tudi jaz sem že naročla parfum prek spleta...Tam sem dala 54€, v trgovini pa stane 72€. In nevem zakaj nebi izkoristla pa plačala manj, če je že možnost.
Landini, daj ti več, če ti paše. 20€ vseeno ni malo.
ninaa, če te zanima stran, kjer sem naročla, se mi oglasi, pa ti jo pošljem (ker nevem če je dovoljeno oglaševanje strani)

Petra Verzel

no sicer pa če boš vtipkala v google tvoj parfum,ti bo itak zmetalo ven te strani pa lahko malo cene primerjaš. O originalnosti pa ne dvomi.

niina. Škerlak

bunny tudi mene je zato straj.. v primeri ka je nej original mi tistih 30eur menje nika ne pomaga, dan te rajše telko kelko pride če znan ka je original.. če je pa možnost originalnoga pa še cenejšoga pa telko boukše :) janisjoplin vem ja, 100 različnih ponudnikov, pa tudi 100 različnih cen, precej različnih.. hvala vsem ;)

KitKat

Zakoj so parfumi na spletični cenejši?
torej..ker spletično že spremljan lejpi čas san ugutovila ka je res ka majo parfume keri so trenutno v mulleri dosti cenejše(torej kujpimo prek spletične ker je cenejši), zato pa majo tude sezonske parfume kerih se v mulleri ne da več dobite, cene tistih pa so dosti večje kak so bile prej v mulleri(torej če jih ščemo meti jih moremo za večje pejneze kupite prek spletične ker jih v muleri nega). In s ten izenačijo ka so prle meli znižano.
Zaj pa če je to edine razlog neven. en pa ziher je.
Parfumi pa so originalni.

sašo sever

idi v šavel center pa ti natočijo, plačala boš 0,25 eur na mililiter, pa tudi dišij kak original.

Nina Škerlak

gabryponte12 (očitno) tak dobrih parfumov tan ne držijo, žal :)

brezka

ninaa.
Niso samo marže krive.. Ni treba trgovine, prodajalca i skladišče colat, pa še kej... Drugače pa Thierry Mugler ALiena najdeš tut na leelee - parfumi. Pa primerjaj ojre še tu.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet