OTVORITEV SUPER LI-JA

|

Ajd ka vijden vaša mnenja, ka je tau konkorenca v sobote ali je nej?
Kak se vam zdij postrežba, ka je baukše kak prlej ali slabše,se vam zdij dj vrejde?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
hijena

Ajd ka vijden vaša mnenja, ka je tau konkorenca v sobote ali je nej?
Kak se vam zdij postrežba, ka je baukše kak prlej ali slabše,se vam zdij dj vrejde?

hijena

Ja bil san tan dvakrat, obakrat razočaranje patau velko , kajti čako san spremembe nekaj ka de me navdušilo-capucino ocena -1-tau je bilau popoldan, ponoči pa presvetlo prazen prostor ta rjava barva pa zavese, nega dj kabine ,turoben občutek, neznanje delovnega osebja, nenasmejane ....-ČE TAU NE SPREMENIJO TE LEJKO DOJ ZAPREJO-DAJTE NEKAJ ZA GOSTE NAREDET KA DO SE VREDE POČUTELE
POHVALAglede cen kelko san zasledil dokaj v mejah normale
Pa še tau PLAYBOJ PARTY-san pričakoval plejbojove zajčice, nej pa tej napitek playboy, tau so pa prestare finte ka be gostje tome nasedale
Skratka dajte se potrudet pa zadeve uredit pa se zraven spravit kot profesinalci ne kot amateri

Scartona

Hijena strejli se, ka ĐUBRE. Acount bi ti blokejro, če bi bil moj portal. 

hijena

Scartona-tvoj je edino tiste ka ga na wc nosiš pa se daj tistoga okinute

hijena

Najprlej se za nodija držo pa zagučavo, te se pre petardaše doj steme cejli čas šau pa bremzo-in  evo te spet tu-pa tij se angažerane od koga..

zen

Glede super lija.. san dosta več čako od "RE OPENINGA" :D Najprlej bi se pikno v strežbo, saj ok ideš na čik, pa vse, ampak nej pa kda je gužva pa vsi žedni. Drujgo san nej čul kak kelnari delajo pa eno pa ovo.. Neščen nikoga doj srati, ker je nej tau moj namen, ampak je pa rejsan ka ti spadne to v oči in v vüja. 

Jože Bosanc

Hijena,lekar si ti angažerani od nekoga,ka samo pluvati znaš...rejsan si pravi ej...

mandarina3

Zen si potrdu tistu ka san udguvurila Ajdi na tistu njinu ka de una kak šef osebji pravla kak dugu de delu pa kda de delo.Šolane kelnere nemreš dubiti ka bi delali kak se spodobi,ka pa še študentje.Prideju da ščijeju,udideju da jim paše,pavze itak moraju meti kak se spodobi.
Sam kak pravi Ajda"DELAVEC MORA BITI ZADUVOLEN" 

Miki Makoter

Mah ambient je tak tak...
Roko na srce. Spartacus ima tak zrihtano kadilnico, ka se marsikateri lokal z notranjo opremo lahko skrije pred njihovo kadilnico.

Klavdija Hozjan

Glede na to, da je bila otvoritev sem pričakovala, da se bom imela boljše. Prostor me je presenetil, nevem zakaj ampak prej mi je bilo bolj všeč. Natakarji, ok naj jim bo, so mladi, verjento preko študenta, novo okolje in se še ne znajdejo. Vendar ,da že ob 23 uri zmanjka kozarcev ... Nevem, če so jih goste toliko strli ... :)  Glasba-ah joj, zgoraj še kolko tolko za prebavit (vsak ima svoj okus), spodaj pa katastrofa-dj (ali karkoli je bil tisiti fant tam) je šel iz ene skrajnosti v drugo, npr. imaš neko čisto srbsko narodno naslednja pa je huda rock pesem. Da ne omenim to, da so ljudje ob yugo pesmih (tudi nekaterih popularnih angleških peli in plesali) potem pa zavrti neko rock remix verzijo pesmi in na plesišču ni nobenga, se obrneš proti dj-u in vidiš, da se stepa (pleše) le on. Kaj ti to pomeni, nevem dj-bi se lahko prilagal gostom. Cene pijač-solidne.
Sklep: vprašanje kdaj bom naslednjič navila v Super Li

Dani Smej

Kakorkoli bo zdaj kdo popljuval moj komentar, dejstvo v ms je to, da vlada precej huda konkurenca.
Imaš Unisex, Cubo, Spartacus, Party Max, Btc... "lokali", kjer pretežno vse deluje na podobnem principu. Se pravi urejen ambient in dobra glasba.
Dejstvo je, da so malenkosti, ki prevesijo zadevo v "ali je dobra, ali ni dobra". Nekje ne paše nekomu glasba, nekje ne natakarji, nekje ne varnostniki itd.? In kaj je posledica? Šel bo tja, kjer mu je boljše in če se tega dejstva Super Li ob ponovni otvoritvi ni zavedal, potem je to njihova slabost.
Če danes hočeš uspeti med to konkurenco, potem moraš ljudem ponuditi res nekaj novega, nekaj izvirnega in zabavnega, drugače ti bo prekleto težko zvabiti goste v tvoj lokal.
Sicer nisem še bil v novo odprtem lokalu, a si ga bom slej ko prej sam tudi ogledal in potem dal komaj svoje subjektivno mnenje. Zaenkrat po branju komentarjev ne pričakujem tam kaj posebnega (oz. ne kaj boljšega, kot je bilo v starem Super Li-ju. O komentarju starega sem pa tak že velikokrat napisal, kaj sem si mislil).

Bojan Peček

Imaš Unisex, Cubo, Spartacus, Party Max, Btc... "lokali", kjer pretežno vse deluje na podobnem principu. Se pravi urejen ambient in dobra glasba.

Oh, bože mili. Resno se tu ide za subjektivno mnenje ali meni je to vse poden.

V zadnjih 20 letaj, ka je bilo v MS "dobrih lokalov" za mene, lejko poven samo pub pri Grlece, Zvezda po prenovitvi (koncerti), pa recimo še Kenny in Fado občasno. Tudi mikk, ajde.
Pa nejde se za tou ka se per se rock in podobno more vrteti, ampak ka te pof.... komerciale in narodnjakov enostavno nemren čuti. Komot bi se lejko ge house vrto, zaradi mene reggae, dubstep ali pa kakšen lokal ge je blues/jazz (sanja svinj kukuruz)... in še x stvari je, ampak verjetno niti nišče ne vüpa v tou iti.
Čeglij, house, D'n B, trance scena je drugje že standard, pri nas pa se na žalost nič okoli toga ne zgodi.

Mateja

Se mi zdi ka je bilo to tak na silo gor odpreto. Male plac, dj brez svoje kabine, tiste grozne zlate zavese, mislen lejko bi plac tak zriktale.
Mij smo bile 5 minut pa smo šle, ge san dosta več čakala. Bom pa še spremlala dogajanje okrog super lija pa bon šla še kda poglednit, ka mo vidla če se kaj spremeni.

Dani Smej

@Cave s svojo opredelitvijo lokalov sem mislo glede na zvrst, v katero se hoče umestiti tudi Super Li  (nisem mislo, da recimo Mikk nima dobrega ambienta... le glasbeno ne cilje v tej smeri kot prej omenjeni lokali in tako po mojem tudi cilja na drugo publiko/obiskovalce). Tolko še k mojemu komentarju, da me ne boš napačno razumel.

Bojan Peček

Tu pa maš prav.

Bi pa pravo ka Mikk nema dobroga ambienta, tisto je bole koncertno prizorišče in več kak dobro služi svojome namene. Ampak je pač nej "večerni lokal".

Anja Rešeta

San bijla na otvoritvi, pa je bilo porazno.... problemi glede kupic,  neiznadljivost.... ampak okej, je biu prvi den, delo prejk študenta... samo pol vore ti pa palik nej tribej čakati na pijačo :(
hmm, muzika? : preveč skakanja iz zvrsti v zvrst, preveč šopanja :(
v staron super li-ji smo se pa sikdar mele fejst fajn :) pa plac je biu boukši, večji
ka zdaj nede več koncertov, glede na dejstvo, ka nega odra? škoda, no...

snake

mi smo tudi bili na otvoritvi, ajde cene pijač še kar zadovoljivo, muzika spodaj pač tak kak je, Zgoraj pa tak, nejsan nekše ekspert  ampak vrtelo se je brez nekšeh posebnih prehodov, ena pesem se končala pa se druga začala ... no te je nekše mixo v črtaste belimajce, tisto je še bil mix :), te pa pa isto sranje kak je blo ka  ov bil. Edino na konce je še dobro kelko telko blo ka je ovi mixo v rdeči majce :).
Če de se takša muzika vrtela kak se, bravo super li :D, mene se dopade :)
lp

hijena

Cave-tak je trbej vrteti moderno muziko,kajti vsečina mladih gleda na svet moderno nekšo mešanico dance komerciale.
Najbole me pa maute tau ka je baje šef v prejšnjom forume super li opisoval kak do one prisluhnele gostom pa kak naj damo komentare -pa smo vsi skup napijsale vse mogoče finte,včasih žaljive ali pijsale smo zgolj resnico, pa če be pau toga uresničele be bil lokal pun -nabito pun. samo nevejo ka je tu konkurenca huda pa ljudij premalo.
oni mislijo ka smo prekmurce naivne, ka mo prlekon nasedle-nej še bole pametne smo ka tau vsaj gor pridemo
ADIJO FOLGA ME VEČ NEMO PIJSO

Bojan Peček

Ali ge ne razmin kak je možno, ka mamo v Soboti recimo 5-6 nočnih lokalov (Spartacus, Cubo, Super Li, Pomaranča, Unisex, Party max... pa še kaj) in vsi so isti. Fakin isti.

OK, mogoče preveč posplušujem in nejsan najbole na tekočen s scenof (zato ka pač glij iz teh razlogov "nikan" ne odin), ali mislin ka je situacija že takša.

marko gfagdgs

Še tukaj prilepim svoj post:
Kot sem že v temi super li pisal: bili smo redni obiskovalci preden se je zaprlo. Vozili smo se iz maribora, tud včeraj smo mogli prit pogledat. Velika graja gre še vedno smradu iz WCjev(RESNIČNI MIT!!!), osebju in pa DJem! V tisti temi sem tud bral veliko pritožb s strani prekmurcev o "štajerskih" DJih. Ker sem izobraženi glasbenik(nisem DJ, da nebo pomote) sem slišal veliko kiksev in prosim vas lepo, spodaj DJ totalni polom, ni bil D od DJa... Kar pa se zgoraj tiče: prijatelji ki so bli zravn imajo očitno dost več pojma o DJ tehniki kot jaz, vglavnem, zgoraj je bla oprema recimo super, kar pa se tiče mixanja pa ocena 1 od 5(več kot pošteno!).
Kelnarji... ojej ojej ojej... videl sem samo en znan obraz, še najbolj pridn je bil. Pa v spodnjem šanku, kaj je to delala za ena babica WTF???
Pa ko smo odhajali in prihajali, zunaj oz v bližnji okolici sami hantli in neki wannabe fajti...
Kakorkoli že, katastrofa in razočaranje na celi črti. Upam, da se stvari hitro izboljšajo sicer, kako hitro ste odprli boste lahko zaprli(pa tudi mi se še kdaj vrtnemo če se stvari porihtajo).
Pa brez zamere, moje oz naše subjektivno mnenje.
Lep večer!

hijena

Viden ka se tak nikome ne dopadne,tej smrad z wc-ja ja z prvoga šanka-nevem kak lejko v takšen kuhinja obratuje, kak je tau sploj higijensko oziroma dovolijo.
Tau neven će so taun  totalne amatere ali ka tau drek odperajo, če je slabše kak je bilau

Dani Smej

No kot sem obljubo, bom dal komentar o lokalu šele sedaj, ko sem ga obiskal.

Meni je vse bolj ko ne izgledalo, kot če bi bilo na pol narejeno. Kot če bi se kdo zraven spravil in začel stvar urejati in tako bi tudi pustil. Glede muzike, se pa kar pridružujem komentarjem, ki so že pred mano, saj je le-ta res bolj ko ne porazna. No da o strežbi žal zaenkrat še ne govorimo, saj mi bolj ko ne vsi tako zmedeno delujejo da ne veš, ali boš dobil zdaj pijačo ali ne (pri takih stvareh se spodobi, da se vsaj za začetek najame nekaj ljudi, ki zadevo že obvladajo in poizkušajo čim prej vpeljati tudi kolektiv, ki še žal tega ni počel.)

Joj zdaj pa zadnja stvar. Ti wc-ji. Prideš noter in se ti že na začetku vse copati gor lepijo. Da o papirjih, ki so kar naslani poleg koša, na košu, ob košu in smradu niti ne govorim.

Žal je tudi moj zaključek tak, da ne vem, kdaj me bo zopet pot odnesla v ta Super Li. Kakor kaže žal v bližnji prihodnosti ne.

laure g

..ges vas resno ne razmin. .ka ste vi zdaj tu čakale glede toga superlija. ? nej mi je jasno! ena znajo vse samo doj srate . .kaj dobroga se pa nevej povedate. mislen. problem pa je v ten ka te zdaj tu neka doj serejo Super Lii te pa itak zahajajo ta. glede strežbe nebi komenterala. .zato ka je bijla grozna gužva pa je nišče nej lado delate. . nej je dobro če je gužva pa nej je dobro ka nega nika lidij. .kda se ges pač v odpravin neman glih nekše pretirane sile ka bi nej mogla malo počakate. .bili so skoraj vse novi kelari prek študenta in ges razmin ka trbej nekaj časa ka ujameš ritem dobro glede dj-jev ges tude neman glih nekšoga pozitivnoga mnenja ampak naj bo.  1 kak 1 moreš dosti dela pa truda vložiti ka lejko sploj kaj takšoga spelaš, 2 kak 2 je bila le otvoritev in neven ka so eni zdaj tu čakali . .
tan san vidla en komentar ka je biu playboy party pa ka je un playboy zajčice čako.  hehehehe ja. . te bi se naj un oblejko v zajčka pa tan fajn hopso. .mislin s ten je noben nej ščeu zaslepiti naroda ka je dau partyje naslov playboy. .saj je pa vse pijsalo na plakatih pa po radijih je bilo vse razloženo ka de se na ton playboy partije odvijalo. 
ka se glede placa tiče neven. .prej je bilo spodaj tude odpreto. .saj se je meni bole vidlo amapak nema smisla velke plac če je te itak prazno. .telko ka vas pomirin .  kda do kakši koncerti de pa spodaj odpreto. mislin saj njin še falij do profesionalnosti. .ampak nej trbej včase po prvon dneve vse pokritizerati. ges znan ka de se to vse uredilo.  

lep pozdrav!

Primož Zrim

laure

nem se kaj dosti vtikoval v tvoj post samo ena malenkost me je zmotila!
2 kak 2 je bila le otvoritev in neven ka so eni zdaj tu čakali .

Veš kaj ti povem, lih na otvoritev se je treba maksimalno potrudit! Da ljudi očaraš, pridobiš si njihovo zaupanje v dobro zabavo, da bodo še prišli pogledat in potem vnaprej držiš ta tempo od otvritve kolikor pač okoliščine dopuščajo!
Da pa bi bil izgovor za slabo otvoritev pač to da je bila otvoritev in je prvič pa lahko povem le! Ne prodajaj stvari dokler ni povsem dokončana in dokler povsem ne zaupaš v njeno uspešnost!

Lp!

pinkney pinkney

vsak lejko povej svoje mnenje,taka nevne ka se vužigaš bv.Z ten ka povejmo na forume ka se nan ne vijde lejko to popravijo lastnike,kajti mi nosimo svoje peneze tja in če se na nede vidlo do lejko paa zaprli,uni nemrejo brez nas samo telko ;),mij brez njih lejko ;).

lep pozdrav

mandarina3

Na zgornji post bi še dodala ka nišči nikoga "doj ne sere",ampak so to pač opažanja ljudi ki so željni zabave:Lastnik pa bi moral vedeti v kaj se podaja pa zaposliti osebje ki ma prakse v tej branži.

Dani Smej

Seveda ka so forumi za to, ka se mnenja podajo in to je v dobro lastniku, saj lahko brez kake "privat" raziskave dobi rezultate, kje mu škripa v lokalu in kaj popravit.

Je pa res kot je Neooo pravo, ka moraš ob otvoritvi napraviti BOOM in ta ritem držati dalje če kaj želiš z lokala. Od otvoritve naprej lokal gradi svojo imidž in ni prav prijetno, ko so že na začetki take kritike. Kot prvo to odvrne ljudi, ki so bili že tam, hkrati pa mogoče odvrne kakega obiskovalca, ki je nameraval tja it.
Lokal de se po mojem moral precej potruditi in striktno spremeniti zadeve, če ne želi iti po poti starega Super Li-ja (no tukaj zdaj govorim za zabave ob vikendih. Ne vem pa kako bo laufala zadeva med tednom. Ker kakor vidim je bar na poligonu bil kar okupiran z mladino in ek. šole. Če se bo to preselilo zdaj v super li, potem bo po mojem tedenski izkupiček kar dober)

laure g

saj je res ka bi mogo biti bum na otvoritvi. . saj je bilo nabito do kraja. . .ampak nej je bilo to to . . šefa ges osebno poznan pa znan ka je človek na meste. . meni je ambient nej slab. .pa lokacija je po mojon mnenje super. . trbej poskrbete za organizacijo .  manjkajo določene malenkosti. . .saj spoštujen mnenja drugih. .in mo probali na ton delati ka izbolšamo tej Super Li . .edino sranje je pa še to ka te nekše 15 letne notri pistijo. . in tude to se more urediti. . što pa ma volo tan gledati nekše otročaje. .in te vsi rajše idejo v spartacus.  ka se pa glede tega tiče ka de med tednom odprto. .pa mislin ka de kar zadovoljivo.  . ges vupan ka mo to v najkrajšon možnon čase uredili. .
Lp.

hijena

LAURE-mogoče naš neščeš razmete,v saka nauva zadeva more ite ven kak je neooo pravo ka je nekši bum.tau je sigurno izgled lokala kak prvo ka da vstaupeš ka maš občutek ka se nekan prišo ge te je všeč,,nekše poseben stil ka te navduše nad nečim ka se še nej vido,,
Druga stvar je solidne cene in profesionalni odnos osebja, nasmeh malo  zajebanceje v mejah normale, ka dobiš občutek zaželenoga,ka če san prijdeš ka hitro najdeš temo za pogovor z delavce ka te je nej dosadno v lokale-nej pa samo nauve študente vzejte pa naj delajo kar tja v en dan bres znanja osnov gostinstva ge se lejko kupica prijme, odnos do gosta....
Tretja pa je čistoča higijenske razmere pa vonjave -kajti v diskoje morejo bite osvežilce ka tu narod švica, pa če še wc-je zaudarjajo .Pa te komaj prijde zvrst glazbe z dobrimi dj-.ji z izkušnjame ka je med drugimi lejko tude balkan če se želijo na tau populacijo opredelite
PA ČE SAMO ENO OD TOGA NE ŠTIJMA LOKAL NEJDE
Pa zakoj ne najamejo arhitekta nekšoga mladoga z svežimi idejami zadnjih trendof-če je pa tau slučajno arhitekt tak uredil kak je te pa naj on lepau pejneze vrne pa krije stroške preureditve, ka te tej arhitekt lejko samo štale obnavla 

laure g

saj ges to vse razmen kak bi moglo bite.  ampak nej san ges tak daleč za to kompetentna ka se glede organizacije tiče.  ! vi pa morete tude razmite ka kda je gužva te tan kelnar nema časa se zajebavati . .  cene so dokaj solidne. . glede čistoče pa maš pač praf drujgo nemren povedati! 

hijena

Pa kak de se uredilo , pa tau mora lokal bite zaprejte najmenje dva tedna ka se menja cejli ambijent, ka se cele lokal barvno spremenij v nekaj bole živoga , ka se notre napravijo nekši motive, ka se postavijo kakše umetne palme ka dajo kakše kole tapete gor kere gnesden obstajajo vsaj 5000 vzorcov, pa ka do znale ka je čas dolgih zaves davno mijmo-ka so moderne bele kratke zavese--pogledne se slike špartakusove kadilnice---TEJ ARHITEKT JE EDEN NAJBAUKŠEH POMOJEM -tau je stil modernosti-pa tau so tapete z praven veličasnim stilom z občutkom razkošja
TREBEJ vložite 10.000 evrof pa se tau v dvej mejsecaj te povrne

gipsy gipsy

ka se pejtlate, kome neje nej ne hodi v super lija, pa ite v spartacusa gnilega.....

hijena

Gnijlo je tan ge smrdij ,ta se pa zna ge...

laure g

''hijena''  tak ti odkrito poven. .dobro ka neven što si:D v končni fazi me niti ne zanima. .ampak če je tebi tej nič kaj poseben spartacus tak zakoooon . .se v superli ne vlače pa ne odi gledat kak je. .ka maš te kaj komenterate . . tij vozi v spartacus pa uživaj! ti pa če si tak pameten pa idi pa študeraj arhitekturo pa te te mij najamemo ka superli prenoviš. .pa te ti plačamo kelko boš ščeu! . 
gipsy ma praf. .

alen feus

Lp.Še enkrat pozdravljeni. Lure in gipsy kaj se sploh prepirata z gosdopom hijeno.Človek ima probleme sam z sabo.Vi samo pridite v lija.Pa tud če je lokal tako slab kot gospod hijena govori, bo pa vedno najbolj poceni pijača v liju. Upam da je vsaj pijača v redu. Gospod hijena ali ima kaj proti nam , ali dela v korist nekoga , ne vem ,pa me niti ne zanima. Ampak tako pametovat to je pa res  zanimivo. Gospod hijena želim ti da ti odpreš kaj ,pa rade volje pridem k tebi kaj popit , pa da vidim ta MEGA-LOKAL. Pa uživaj dalje.

mišo sereš

Usi lepo pozdravljeni! hijena mene ena stvar zanima če je tebi gdo iz super lija punco ven odpeljal al zakaj take komentarje pišeš?al te slučajno luco lastnik iz spartakusa prosi da take komentarje tu pišeš??? Eno stvar ti povem hijena in to si zapomni v svoji prečudoviti glavi da tebe in lucota nabijem na kurac! Nimam nič proti Lucotu al pa komur koli al na živce si mi stopil res ker take pišeš tu zgoraj! Prvo kot prvo hijena ustvari si nekaj u živlenju ,ne da sam pišeš za druge kaj gdo ima pa kak ima! Tole ko berem za kelnarje za u petek nemore vam kelnar takoj postreči če se mu usak dere iz vsake strani! logična stvar da morate malo počakat na pijače,kajti nemore useh na enkrat postreči!Pijače u super liju pa so najbolj poceni u celi murski soboti.Pa prosil bi če bi mi gdo lahko zaupal gdo je ta hijena??ker bi se res osebno znjim pogovoril kaj njega pri srcu najbolj boli da piše take komentarje za super li! 
Danes pa usi lepo vabljeni na Rock Party  u Super Li  
Lp

snake

hm meni oseebno je super li vrejde, cene pijač so ok, zgoraj pa še dober dj z dobro muziko, ka rejsan uživaš not ka se neka vrtij ka se pač spodobi za disko,  za vse ostale pa je še spodaj plesišče :). spartacuse pa se vse vrtij pa še cejne so astronomske :D ka nucaš najmenje 20€ ka plaćaš rundo, v super liji pa san samo gledo kda mi pravla 6€vse skuper ka san računo ka de najmenje kakšeh 10 al še več :). Mi bomo še naprej obiskovali super li.

laure g

mah ta hijena je živo budalo! . .ges se popolnoma strinjam z avanturo. .in če nekan ideš ka boš žuro pomoje se ti ne midi. .pač počakaš za pijačo . .in ker tude kelnar ne lada vsen na enkrat postreči. .včeraj san bijla v spartacuse pa smo tude čakale na pijačo kar en lepe čas! to kakše koncerte je superli nüjdo lani od big foot mame do mineje in še in še . .to spartacus lejko senja. . ta vedno samo eni isti odijo. .! pa stalno en isti bend špila ka se te že vsega naveličaš ka vsako soboto isto sranje. .eh! superli je pa sploj nej drage pa nika. .pa še biljard je zgoraj. .ges neven. ka ma te hijena telko prote. .
to je pomoje makari, keroga mi vsi dobro poznamo! Lp

alen feus

HVALA SNAKE. ZARADI TAKIH GOSTOV KOT SI TI SE BOMO TRUDILI DALJE.NAPISEM LE TO DA NISMO BREZ NAPAK , NIKOLI NE BOMO . VEM PA ENO , NISMO ODERUHE NE POKVAERJENI.PROSIL BI TUDI TO , DA JE RES DA NISMO IZ PREKMURJA ,AMPAK NISMO PRISLI ODIRAT LJUDI IZ PREKMURJA , SAJ IMAMO VEDNO ENAKO CENE, NAJNIŽJE CENE.TAKO CEŽ DAN KOT ČEZ NOČ.TUDI ČE LOKAL RES NI THE BEST , PA LE NI NAJSLABŠI.LP

Ajda Jeseničnik

Ah, vej pa ne biti skromen, ka je lokal dober. Fejst dober. Pa osebje na otvoritvi je bilo zelo delavno in prijazno. Prijazne, ustrežljive in lepe dikline, nemaš kaj. Ambient je bil pravi. Sicer pa naj guči pa bluzi te ščuknjeni Hijena, ka bi ga tak v tou gumijasto čelo tresnola, ka bi odleto na Mars, odkec je itak prleto...Nej se ozirati na njegvo mnenje, ka nema teže, ka je zabiti, kak pič v zemlou. Vej pa tej za burek nema, ka itek samo na neti visij...pa druge ma čas v glavo j....i.
No mislin ka ma osebne zamere. Resan je fejst v redi v Liji. Ej ne pozabite fešte tuj za fašenek meti...

hijena

Ja lejko vij menej nabijete koma ščete ges san van nej krijf ka je tau polomija gratala pa na foromu lejko pijše što ščej samo osebno nesmi  nikoga žalite ,drugače so pa tau zgolj debate na katere se van nej trbej ozirate,razen če vas resnica tak bolij.
V MOJ MEGA LOKAL PA RAJŠE NE OTE KA STE NEJ ZAŽELENI

hijena

Pa neda se mi več ubadate z vami, zdaj san van že tak vse ven pravo ka san mislo
ADIJO

laure g

nej san znala ka na Marse tude mega mega lokale mate! idojtsko budalo! hijena tebi tak pes jajca nose zato pa spizdiš. .vozi nekan ge še takših lažnivcov ne poznajo! 

hijena

PA POGEJTE SE OD ZAVISTE -GES VAS NA OSEBNON NIVOJE NE ŽALIN ka san nej takše slabič ka be me tau trbelo delate
RESNICA VAS LEKAR FEJST BOLIJ

laure g

resnica je v ton primeri edino to ka si ti totalno govno!
faušijaaa se tomi pravi ka ti tude delaš neka. . daj . daj nemaš za burek

hijena

pa ka te tej burek telko fascinejra, vej pa se ne ponižuj sama ali san -ide delat ka ježe ura čas
Kak gnes fajn naraje snejg naletavle, pa kak je lepau vse bejlo,upan ka mo se lejko vutro kepale pa sankale.

alen feus

Gospod hijena ,Pa saj če že nas šinfaš pusti te punce na miru. pisal si o dveh gorilih ,zdaj se pa sam zapletaš. Pomisli si če bi bil ti gorila , se zavedaš kako bi se obnasal ,če vidim da cele dneve tukaj bluziš.Pa še na koncu mi je všec to,saj tge noben resno ne jemlje.LAHKO TI PA NAPIŠEM,DA ČE ŽE SEM GORILA ,SEM Z VAŠIMI PUNCAMI V DOBROH ODNOSIH.Malo bolj spoštujem ljudi kot ti,trud nekoga ki se poskusa trudit.no sem pa zdaj tukaj,pa lahko prideš na drink v ta slab lokal.jaz te častim, seveda raje sem pa res da pridejo te prijazne punce , saj ti res ne hodiš v tako slabe lokale.Pozdrav gospod hijena. fucker

laure g

tij si živi norc. .mah superli je zakoon pa ka koli tij govedo povejš!  gnes idemooo !

alen feus

Haha,hijena pa kaj je to? punce te kličejo govedo,gnoj.Najbolje je da se pokažeš,da vidimo tvojo kvaliteto, še samega me zanima, ker drugače boš na koncu totalni *žaljiva vsebina je bila odstranjena* izpadel.

laure g

iq hijene je glih telko ka ne oponaša krave! :D heheh pridi hijena v superli gnes pa se pokaži . .ti ponosnež! 

marko gfagdgs

Moram pristavit svoj pisker - ponovno:
Dobre, marljive kelnarce???????????????? Pa od kje vam to??? Ste bli včeraj na otvoritvi??????? Mam občutek, da par nickov, ki zagovarja fucckera(kdorkoli že to je) je on sam, ali pa kak drug insider al outsider, ki pač zagovarja njegov, svoj lokal. Saj to vidiš marsikje po forumih, me niti ne preseneča.
Se pa je včeraj že poznalo(negativne strani lokala), po mojih informacijah ste na veliko "pušli", pa je šele drug dan po otvoritvi...
Kar se pa tiče DJ: prekmurski DJi, ki ste jih tako vneto zagovarjali, no zdaj jih pa imaste, furajte z njimi, poveličujte jih ko bodo ponovno spravli lija na kolena(prvič ga ziher niso DJi, smo še na zečiču bli, ko je blo baje zadnjič takrat odprto, folka je blo puno!).

GOOD LUCK, samo to bom rekel! Krvavo jo boste potrebovali...
Lp.

laure g

1 kak 1 je včeraj nej bijla otvoritev. ( tak ka ti se prvo navči datume po vrsti) 2 kak 2 kelnarce? so vrede. .sicer bi pa rada vijdla tebej na njihovon mesti. 3 kak 3 smo mij eni fucckere nej fauš kak vij tej eni uličare. .ka nemante pojma o pojme. ! samo faušija nika drujgo! ges. . neven ka tan odite če se van ne vidi? zakoj? obrazloži? ka te lejko jezike brusite! ti si isti kak ovo govedo hijena. .samo lape lape lape.! pridite pa se pokažite tan . pa bodite tan ponosni nej pa zdaj tu neka pametuvlete. pridi če vupaš pa povej kdo pa ka si. .:) saj pa faccker se s takših kak si ti pa hijena  smije nej pa ka se ubada z njimi. .te že očitno nej tak slabo v lije če še vedno ta zahajate! . .hahaha  gnoji eni! 

alen feus

snake.ti samo pridi če želiš.boma samo zate zgoraj imel,če bo treba,No zdaj se zazvedel da ima ta hijena nekje 15 do 16 let.  Mislim da je tudi mmarek enaka liga. Pa mmarek da ti nekaj napišem,jaz sploh ne kadim , ne pijem alkohola, se z športom ujkvarjam, pa tudi nobenmu ne govorim naj zagovarja mene ali moj lokal. Zadeva je to ,da so vaju ljudje skuzili ,da bluzita brezveze, mislim da vidva sploh nimata vstop v ta lokal zvečer.Lahko pa zdaj prideta, se spoznamo v zivo,pa kaj rečemo.Hijena tebe je natakarca skužila da si ti,ker si za nek capuccino bluzil.Pogledal sem te na kameri,pa nisem videl pravzaprav nobene kvalitete.VAJU POZDRAVIM Z MMAREKOM.ČAO

Ajda Jeseničnik

No,no pisker ges cuj devlen da ščen kaj od koj meti. Pa ka bi rad pravo ka je bilo s kelnarcami kaj naopak? Naš ka kelnarce se menjajo, ka so se kelnarce Spartacusa, pa drugih lokalov s kelnarcami Lija kolegice...vej pa ne guči, ka je z njimi kaj naopak???
Naš ka če vidiš koga pod drugin nickon...ma ja. San pravla, ka man svojo glavo, pa je nemam svojo glavo zaradi vlasi. Vej pa meni nej mus koga zagovarjati.  
Na kolena??? Pa so te kaj prosili? Na kolenaj se prosi...pa je tu nekša druga stvar, kero tij pa ge ne vejva. 
Tij pa se znaš, ka pa te maš takšoga tij od toga, ka se opazi ka ti je Fuccker nej po godi, pa kelnarge nej, pa mnenja komentatorjev nej...
Ti skratka vsaj srečo želeš, pa tudi tou je neka...ali ta želja ma priokus...

>

vi eni resno nemate niksne olike!!!
ce se van lokal ne vidi, ne hodite tja, mate puno drugih, pa se v tem boste naredli plac za druge, keri do radi sem hodili, pa njin nede en taksni kak je hijena kvaro vecera. Kda se je Super-Li doj zapro van je nej pasalo, zaj van pa zipa ne pase, ka se je na nouvo odpro. Taksna neodlocnost se pojavlja samo pri otrocih. te pa rajsi ostanite doma, pa se kujajte.
Bravo Super-Li, pa upam, da vam bo res dobro zalaufalo!

laure g

aaah vejpa nejmogoče no! kak majo eni prote superlije. .ges ga pa obožujen neglede na to ka de štoj prek njega pravo.  uživajte! :)

mario bajic

cjoj vejpa ce se van ne vide van nei trbej odite nisce vas ne sile ka be mogle prite tja. sto se tan dobro pocuti nay ode sto pa nei pa nei.. kar se tice  pijace pa moren pohvalit resno po ceni,,,aja glede strezbe ka je nei hitra..malo premislite ce bi van tan 20ludi se na enkrat drlo 2pijve ov 4redbul vodke pa tak naprej...nemres to tak

gipsy gipsy

mislim, ka že malo konkurenca nagaja pa hujska ka se šimfle super li. poglednite si kako gužvo so meli v spartacuse...

aja, neso meli gužve :D

only12345

lehko bi bilou boljše.... ampak tak je! edino kaj mislim povedati da je res da so DJ-eji tu drek bili... ampak niso VSI prekmurski DJeji drek... saj eni niti nevejte kelko nas ge.. ge se sploj rola... pa če zaj sakši mali WANABI šče malo rolati tou nepomejni ka ZNA DJej biti!

LP

hijena

Gnoj ,ponosnež,15letnik,krava,debil,in še puno drugih hudih žaljivk, kere se uradno na tem forumu baje nesmejo pijsate ka so žaljive-pa naj van bau če van je zdaj ležej tude vrede, tak ste že pošinfale cejlo konkurenco, nekša imena si zmišlavlete-na koncu vsega pa nemate pojma od pojma
ŠE VEDNO VAS SAMO RESNICA BOLIJ

hijena

Ja čvap tij be se pusto ka te nekak žale ka njemi napijšeš ka je nej vrejde z lokalon pa te zmerja z žaljivkame-ges se ne dan

alen feus

HIJENA ČAS JE DA GREŠ POČASI SPAT.PREGREL SI SE.

hijena

segro se ti je šparet v kunje gda se panđole kuho

Vesna Dolšak

Pogrešam dexterja tu, nobenega komentarja v zvezi z muziko?!
Očitno še ni bil v tem Super truper liju.

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. nej se telko onejate .. če so še kakšne pomanjkljivosti v Super Li-je, do sigurno odpravljene tekom časa .. zmerna potrpežljivost je glaven point v življenje, brez panike .. dobri si bojte ..

hijena

Bil je ka san ga vido samo ga še vuja bolijo od tej mejšance nove zvrsti

lethal lexi

Hijena nemo te žalila pa nika, ampak daj ka si ti za profesionalca z doktoraton ka se spoznaš na kelnarijo opremljanje lokalov barvanje muziko itd.... Pa nema veze glej mene tej super duper fantastičen fenomenalen neven ka še vse spartakus  ne diši oz mi neje všeč pa ne šinfan ponjen pa ne seren kak gnile cene majo pa varnostnike pa na kupici šminka. Ej boli me kurac če de me tak laufalo ka do zide spokale ali pa ka de dol zapro, če njeme ide fala boge če nej pa nej pa ka. Ka ti to mene briga, zato pa tude ne razmen ka šifaš telko LIja pa če njeme nede šlo boš kaj bogatejše boš starejše ali mlajše??? Neven no 4stranij si naklamfo in samo šinfaš šinfaš in šinfaš pa ka je tebe? Pa pusti lidij če ti Li ne paše nejde ta obrne se vkraj pa ga puste ali te slučajno kaj prose???

gipsy gipsy

Ka se telko obremenjujete s super lijom. Pač greš v spartacusa, če ti tu ne paše. Glavno ka je konkurenca v murski, končno. Toga kak je v murski tak nigi nega, ka je samo en diskač v celem mesti. Zej de se vsej malo porazdelilo to...

matt

aja v soboti je ger diskač?.... v soboti so samo cafiči, keri so wanna be diskači in v kere si odi zafrustrerani prekmurski folk, s šminkeranjon samopodobo zigavat ne pa žurat... če njin to v soboških pajznaj grata, svaka čast ;) .. 

marko gfagdgs

LARUE: se opravičujem, vem kdaj je bila otvoritev, v petek 15. januarja, se iskreno opravičujem, nisem nezmotljiv(ni blo treba s takšnim tonom nazaj odgovarjat).
Ok k temi: kaj je narobe s kelnarcami? Več stvari! Že pred mano je nekdo napisal sicer v prekmurščini, tako, da sem imel malo težav z razumevanjem ampak šlo se je o odnosu do strank oz do NAS!!! Mi bomo namreč super lija držali na nogah, MI in VSI OSTALI, zato prosim malo več strpnosti! Če še ostanem en stavek pri kelnarcah: že omenil prej: 50 letna kelnarca v takšni diskoteki??? Oz nasplošno v takšnih lokalih??? To enostavno ne gre skupaj! Pa nimam nič proti nobenmu starejšemu, da ne bo nesporazuma, tud sam bom starček enkrat(upam, če me prej vi ne zadavte:D).
Tak to sem želel razčistit samo. Pa nisem nek 15 letnik fuccker, imam denar, redno službo in smo lani puščali vsak iz družbe po 30€ + ... tokrat pa žal nebo tak... raje ostanemo v našem bednem mariboru al kje drugje, kot pa, da imam-o opravka s takšnimi zafrustriranci kot ste vi v tem liju. In isto se dogaja sedaj, zagovarjate neka svoja stališča brez izpodbitnih argumentov... še enkrat: GOOOOD LUCK!!!
Lp.

Mateja Buhin

Pa ka je z vami folk?Pa vi ste sploj nej normalne..Vej pa več kak očitno ge ka tu neke hijena skače pa šinfa že od vsega začetka,še prle kak se je sploj odprlo..Ka neka brezveze bluzite v prazno,vsaki si naj sam odpre lokal pa mo vidle ka de napravo,nej pa ka samo goubce vrtite..Pa da bi tej Spartacus te bio neka,je pa neke drek,notri pa odi folk ki si misli ka je neka,sama gamat zdrogeirana LOL..Pa cene pijač tudi kakšne ma spartacus v primerjavi z S-Li..Sobočani pa so tak bogati ka si to lejko privouščijo nej?Polovica pomurja na BORZI PA SOCIALNIH PODPORAH pa se tu neka idejo,luco pa jim samo nabija cene..MA NAJ SE GONI V PIČKO MATERNO on pa njegov spartacus

Mateja Buhin

Pa še tou..neki komentari kao ka prleki pejneze odnašajo..Vsaj pocejni majo nej pa v spartacusi,ko "domači" "domačega" obrača z vrtoglavimi cejnami,te pa daj vo 20e za dvej pijači,druge den pa si brez keša..ges siher nemo

Ajda Jeseničnik

Moren čestitati komentatorki "_ona_", ka je zelo dobro komentirala, vse drži, pa vsaki si leko preštej kelkokrat ščej njene komentare...pa tou je vse istina. Poven van, ka de najbole zaradi cen Super li mel ljudi. Sicer pa mmarek, v Super liji je bilou več ljudi z debelo denarnico. (moram pisati po slovensko, ker ne boš razumel !) Ti bom povedala, da nas ma več službe in znamo zapravit več denarja tam. Ja, smo bili skupaj na otvoritvi z enimi Celjankami, ki so kar metale denar iz denarnice, pa so rekle da bodo še prišle, ker jim po avtocesti ni daleč. Pa smo se tam srečale in spoznale. Vse resne ženske, ki so prišle na odklop, a ni to lepo? Pa njim se "jebe", če ma to Prekmurec ali kdo drug...sicer pa roko na srce, a je za tvojo dobro voljo dolžan skrbeti kdo drug? Ma ja, v najslabši beznici je ful fino, če maš dobro družbo, če pa je ambient v redu, kak je v Liju, pa ni kaj.
No, te se pa vidimo pa za vikend, zdaj pa pridno delajmo...lp

laure g

mmarek:  prvo kak prvo se meni jebe če tij prijdeš kdaj v Super Li ali  nej. .drugo kak drugo te je nišče nej prisilo ka tan pustiš 30 € .  3 kak 3 ka pa vem kak boš ti pri 50 letih zgledo? mogoče še hujše kak zdaj  . 3 kak 3 pa dobro da se vsaki službi služba pravi! . . boli me k. za tebe pa tvojo službo!  pa nej mi jasno ka sploh hodiš sem z maribora če je tak zanič. .pa bodi tam! 
hijena: se popolnoma strinjan z komentarom _ona_ svaka čast glede hijene ka je navaden podlež keromi je v življeni do boga bedno pa samo neka kritizira vse po vrsti od superlija do neven česa vse! mislin ka se osebje poponoma trudi ka bi bil super li uspešen.  komi je ne dopadne naj je tiho pa naj doma sedij pa je stvar rešena! 
Lp

snake

larue nice one
tisti kerome se ne vijde naj ne ode, tisti keri pa mamo radi kaj drugoga kak pa balkansko muziko, pa mo rade volje prišli :) 

Zima Bela

Ta debata gre že malo čez mejo!
Smiley:  WC-ji so ogledalo vas, ki ste tam. Vse pošč..., pos..., poko...., potem pa se zgražate. Jaz bi v WC postavila eno Cilo pa Nacija, pa naj kasirata 50 centov, pa za vsakim v kabino pogledata. Potem bi bil pa seveda spet škandal: za WC kasirajo !!!
Tistim, ki jim vam ni všeč, Zima prepoveduje vstop; pojdite tja, kjer vam je všeč.
Ostali se pa fino zabavajte in takšno brezplodno debato ne terajte. Na foromu ima lahko vsak svojega navijača, ki dela zanj - ni mu pa treba nasedati.

Mateja Buhin

Se strinjan z zimo.belo,vsake ma svoj okus pa naj gre kama šče,keremo pa se ka na vidi pa naj ne odi ta,saj pa ga nišče ne sili..Al ka koli bi blo napravleno,vedno do komentari za in proti

laure g

saj,  ampak eni super li doj serejo zato ka pač nemajo drujgoga dela, v bistve pa ka s ten ka to telko znajo povedati kak se njin to ne vidi pa to pa ono spet dokažujejo kak so blentavi ka vseeno ta zahajajo! . .
naprimer : hijena ( težki profesionalec na stotih področjih) looool

alen feus

Lp.Še enkrat se vam javim,namreč jutri zjutraj bo žačela delovat tudi kuhinja.V ponudbi bodo pizze,hitra prehrana.Tudi tukaj bodo najnižje cene v mestu,tako kot pri pijači.lokal se odpira zjutraj 7.30 pa do 16 ure.SEVEDA SE BO HRANA PO ŽELJI DOSTAVILA TUD NA DOM PO MS.  DA SE NAPIŠEM DA BO JUTRI VSA HRANA OD 9 DO 11 URE ZASTONJ V ZNAK DOBRODOŠLICE. LEPO VABLJENI VSI. VAŠ SKROMNI KOLEKTIV SUPER LI. LP

Mateja Buhin

Ja vejpa:),on je glaven v ton.Pa bilo ka ge,za vse de neka kritizejro pa v negativnoj luči prikazo,še tan pod slikami neka modruvle.Da bi biu prave ded,bi to v faco folke pravo nej pa prek foruma,da je pička jedna,saj pa nišče nikoga ne sili v nika,vsake se odloče po svoji izbire,če mu neje mu pač neje,al te naj toto blendato bučo zapre že ednog

alen feus

ONA  NE JEZI,PRIDI ZJUTRAJ PA KAJ POJEŠ,PA POPIJEŠ.JAZ ČASTIM

ballack

larue, avantura, ajda, _ona_, ... Kak zgleda ste ve štiri plačane za tou, ka delate reklamo za super li :D:D:D

Ja, smo bili skupaj na otvoritvi z enimi Celjankami, ki so kar metale denar iz denarnice

.. bi me kera od teh gospodičen slučajno mejla?  .. se ponujam ..

laure g

gospod ballack! če bi bijla plačana za to bi si tetoverala po cejlon tejle super li pa bi zdaj naga po ms lejtala.  telko o reklami. .:)

Mateja Buhin

Pa naš ka smo plačane,vsake den služimo na ton.kelko ti folga?5K de zadosta?Rofl

Če bi delale reklamo siher nebi prejk interneta ka bi blo preko osebnoga kontakta,vejpa nesmo več avstralopiteke kak tijsti hijena ki mo falijo žice v tikve
Čudno ka si nika nej za hijeno pravo ki je blo več kak očitno ka je podkupleni,začno šinfati še prle kak se je sploj odprlo,taka što dela reklamo?bi se malo zamislila na tvojon mesti..Al folk neje več na nivoje avstrolopiteka ka nebi opazo šta se dogaja,ge san povejdala svoje mnenje,pa dobro san seznanjena s soboto kak sobočanka taka JEBAT GA

gipsy gipsy

zej si lehko jutri dečki iz spartacusa pa luco naročijo malico iz super lija :D

alen feus

POZDRAV. BALLACK SPLOH NI PROBLEMA ,SAMO PRIDI TUDI TI. PA ZAENKRAT JAZ ŠE TEH PUNC NE POZNAM,VSAJ DO ZDAJ NE,PA NE ŽIVIM TAKO ŽIVLJENJE DA BI NEKOMU PLAČEVAL ZA NEKO MOJO REKLAMO. EDINI CILJ MI JE DA Z VAMI ŽAŽIVIM, KER PAČ NISEM IZ PREKMURJA , DA POSKUŠAM USTREČT VAŠIM ŽELJAM ,ČE JE LE MOGOČE.PRIDI ZJUTRAJ PA KAKO REČEVA. LP

mario bajic

wah kak mete eni brezvzene komentare....namesto ka be podpirali diskoteko ka be vsaj meli diskoteko v ms vi pa zdaj to neka dol serete...te pa vij nikakj odprite pa mo vidle ka te leko nudili...vsi mislite ka je pac v najem zejte prstor enostavno malo razmislte kelko stroskov je tu pa tej stvari a vsi samo znate sinfate pohvale pa nisce neve date raznem eno prat izjem ki vsaj razmijo dejstvo nocnega zivlenja.
to je moje mislenje in ce se sto srinja z menof hvala sto pa nei pa njme nemren pomagat..   v soboto pa priden fajn na eno dobro pico  z malo vec sira ;) 
lp mario

gipsy gipsy

kdo ma sploh super lija? isti lastnik kak je na ptuji, al je le ta da plac v najem komu drugemu?

mario bajic

nema isti lastnik drugi ma....tukaj pod nikom fucker ;)  

milena janežič

Še jaz moram dodat tale koementar!U petek sem bla na otvoritvi in se mi je zelo dopadlo tole vse skupaj...Res še par kolegic ko so bile zmano se jim je zelo ugodno zdela pijača..res v kamor koli drugi lokal gremo je vsepovsod dražje za enkrat več.nemorem verjet! Sem danes bila u murski soboti in sem videla letake za hrano,in nemorem verjet kako poceni hrana in vse ostalo..najcenejše kolko vidim u celi murski soboti! Fuccker a vi ste zdaj šef lokala al gdo je zdaj šef?me zanima in par kolegic kaj prirejate zdaj za vikend kak party?in upam da ne sprašujem preveč

tomi kolmanič

Čestitke mcmario:sedi 5 
Že en mesec znamo ka je fucker lastnik tega ??????????? či je resan ?
PA ŠE fucker če si res lastnik Super lija ti priporočam (????) ka rajši bereš poste ka či komentiraš se enim predstavlaš v slabi luči.Pa nemam nič poleg toga pa tudi tan me neboš videl dostikrat.Slaba reklama sebi, nič drugo..

Zoran Vogrinčič

:D prava telenovela se z teh komentarjev razvija... Komi paše naj ide, kome nej, naj nejde... edini način ka ugotoviš če ti je nekje fajn ali pa nej, je ka obiščeš lokal, pa vidiš če ti paše ali pa ne... Sicer pa je normalno ka je vsen nej všeč enaki lokal (sama sreča, ovak bi takša gužva bila ka popidiš....) Moje mnenje je ka je konkurenca zdrava stvar... Takšne besedne vojne pa pomoje samo škodijo ugledi diskoteke... Pametnejši popusti... Če so obtožbe, pa šinfanje osnovane na fiktivnih argumentih, de narod to tak spregledno, če pa je res, pa toga nej trbej popularizirati, saj de se obrnilo proti diskoteki prej ali slej...

milena janežič

Ljudje zakaj maste take komentarje glede tega super lija?meni osebno se dopade in mojim kolegicam enako,komu pa ne odgovarja za tja it tudi sploh nevem zakaj je potrebno sploh vam komentarje pisat pa človeku kar voljo vzet in tako dalje?Pustite človeku on že ve kako mora poštimat stvari,in jih po moji logiki tudi bo če se ne motim! Na živce mi greste z takimi moralnimi komentarji tu zgoraj na tem forumu,ker drugo neveste pomoje napisat kot slabe stvari sam! ustvarite si nekaj najprej u živlenju in odprite lokal pa boste videli kolko truda se to vloži in vsega v nek lokal! jaz se nočem z nikomer kregat,sam hočem povedat da meni osebno je super li vredu,pa ne da bi kogar koli zagovarjala al pa kaj v zvezi stem! ima najcenejšo pijačo in seveda tudi hrano u celi murski soboti,in komu je bo prišel komu pa ni pa ga pač nebo,odvisno od ljudi! 

Unknown User

Či je te fucker lastnik toga Superlija te do tau pomali še enkrat zapirali.. Glede na tau ka pijše kak kakša deca oziroma delfin, pa niti caps lock nevej odklopiti...

mišo sereš

Ljudje kolko vidim sami gobci vas prek tega foruma držijo,zakaj niste tak močni pa da bi prišli u super li kateri dan pa pol to povejte v obraz fucckerju!?ker ste fauš človeku da si je nekaj odprl,drugo pa tak ni! pa veste da mu do živega noben človek ne pride,in morate se na tem forumu bar ven izpovedati če mu že v živo pa v obraz nemorete povejati! take pičke ste osrane ,prekmurske ! Mickeycek ti pa si zelo veliki frajer na tem forumu kolko berem kake pišeš za fucckerja..Glejte lastnik se trudi po najbolših močeh,pa vlaga trud v situacijo a vi pa sam nekaj bluzite po tem forumu pa sam nabijate najbolj slabe stvari! nevem tudi v čem vam je težava da imate take pripombe če vam ni za hodit ne hodite,noben nikogar ne sili da more prit! Če pa vam štajerci gredo na kurac,pa raje držite za sebe te besede,kot pa pisat bedarije tu zgoraj! Jutri od 9 zjutraj in do 11 ure je hrana v super liju zastojn,vsi lepo vabljeni! Lp

yellow

Tej sobotainfo je grato "šimfajmoinfo", kelko faušije je v lidaj tou nemreš vorvate...

Ajda Jeseničnik

Čvapičič v Lija moreš iti, Celjanke do še prišle. Če mo znala da pridejo, ti tu napišen...Nede ti žal.
Ej vej pa rejsan je tak ka delamo reklamo z našin pisanjon. Saki komentar tu je reklama, Super Liji. Še saka anti-propaganda. Mislin ka si saki od nas zasluži, ka nan Fuccker piti pa gesti plača. Ej vej pa ka se bunite, ka mij eni dobimo plačano reklamiranje, vsi mo dobili, šteri smo avtorska dela zapisali.
Glede na vire informacij, mislin, ka de gnes gužva, če si samo zmislin što de se šou. Ges nemren ka man gnes obveznosti. Mo šla drgouč za malico na pizzo, ali mo pa prosila ka nam v službo prpelajo.
Mejte se skrajno simpatično!

lala lala

Ljudje,prosim vas,henjajte že enkrat s tem Super li-jom,ker to ni S od super li-ja,kot je nekdaj bil.VSoboti se je odprlo že nekaj deset lepih lokalov, pa nihče ni delal takega cirkusa po tem forumu,kot zdaj.Lastnik bi moral vedeti,da je treba nekaj vložiti in narodu ponuditi,da potem lahko čaka,da se mu povrne.Tu pa niso nič napravili,lokal izgleda,kot dom v Križevcih,le da mu gasilske klopi manjkajo.Ne more en človek,ki je bil do zdaj navaden redar,voditi takega lokala,ki zahteva veliko idej in drugih stvari,da to lahko laufa.Ni  stvar samo v tem, da spustiš cene,pa da raje pije in se napije pa potem dela sranje po soboti.Lep primer je Spartacus,ki je v lokal nekaj vložil in zdaj tudi žanje in pred njim kapo dol.Ta super li pa po mojem mnjenju in mnjenju mnogoh na tem forumu pa v tem stanju ne bo nikoli zalaufal,saj je bil dokaz v soboto.Toliko od mene pa brez zamere.

Ajda Jeseničnik

Dom v Križevci zgleda nameni primerno, pa idi se na Občino tan obrni, pa povej ka je nikše nej, pa gasilske klopi itd... "ta Super li", ma ja Bučman, ges mislin ka si marsišteri kapo doj devle, ka ga straj za promet. No, kelko se je čulo, je bil sedanji lastnik že prej solastnik, tak ka nej bluziti. Zdaj pa glede idej, daj tij ideje, sicer pa za ideje se ti ne sekiraj, de se plačalo. Pa ideje že deca majo, ka tij misliš ka se idej v šouli navčiš?  Ne skrbi, tij maš prosto pot v Spartacus, nišče ti nej zabrano. Ka se narod napigej...vej pa ne nori, kak so pa sranja v Spartacusi, ka se mlatijo, pa vinej avtoje škrabajo, pa gor skačejo...pa daj seposedi je tou. Garant, pa v Liji nej bilou niti inouk takšoga sranja. Po tvojem mnenju si ne bi smel nišče drugi odpreti lokala, pa ga voditi po svojih načelih. Kak de vodo, tak de mel.
Ena lastovka pa ne nosi pomladi. Sicer pa leko boš tij tuj kaj od Super lija mel, vsaj hamburger. Ah, pa tej po tvoje tak nej dober. Spartcusov je bokši.
Stanje kak je je nej slabo, ne pomeni ka nemre bokše biti? Meni je ambient vredi, pa nemreva muva vplivati, če se še drugin vidi. Meni je Spartacus lepi, pa se...pa se tan ne počutin tak dobro, pa ka naj zaj?
Zakoj telko rom - pom poma? Tudi tij si primakno svoj delček, a ne? (iden kaserat AH-idejo za reklamiranje!)

Čvapičič v Lija moreš iti, Celjanke do še prišle. Če mo znala da pridejo, ti tu napišen...Nede ti žal

.. no, tau se mi vijde, ne bi bilauj slabo, če bi me kakšna ščela meti ka ma mučo suske .. ( suske je money) ..

hijena

Pa je fuccker pravo ges njih ne poznan one pa pijšejo ka tan delajo-jaj jaj kakše lažij
Neven kak lejko v vsakem komentare  same žaljivke za druge pa ka ka ste z vrteca nešaulane pa ne kulturne ljudje ka se date tak fejst ponižavate na svojem nivoje, pa samo pijšete ka naj pridemo ta pa šefe povejmo v očij - zakoj ka de se te lejko na nas spravo vej pa če že ma tak lejpi nik faker pa te naj prijde v petek ob paunače v soboto v park ge je kmica pa njemi povejmo ka se mislimo o lokale kajti ma dosti sovražnikov že gledej preteklosti in teh žalitef.
SE VIDIMO

Mateja Buhin

Hijena,saj pa ti se takše frajer ka pa te to tebi ge če se što na tebe sprave?PA TI SI HARDER:)..al kak san ti ze prle napisala znaš što se..Pxxxx..Pa što je tebi pravo ka kera izmed nas dela tan?Tou si pa neke prebliske doubo al ka ti ge?

laure g

ges se moren s toga enostavno smijate ka je izjavo ka naj prijde faker v park. .  omg koja izjava. ! 1 kak 1 če si tij takši težki harder kak _ona_ pravi te prijde san   nej pa s 100 kolegami. .2 kak 2 misliš ka de se on s tebo dejansko ukvarjo! ? neeeej! 3 kak 3 pa itak brez veze blatiš ime superlija. . rajši si nekše delo v roke zemi! 

Mateja Buhin

Larue,ka je hijena šteo povedate je samo tou ka sam nikan ne vuple ki je pička,kak san že prle pravla(kar je tui san potrdo s ton) pa nika ne vupa brez kolegov.Ges poznan več žensk štere majo več "jajc"kak pa on..Zatou pa še enkrat..Pxxxx
Pa telko o ton štere je deca pa brezizobražen? L-o-L
Od vsega začetka neka pamutvle pa vsake komentar je neka negativnoga..štere LOOSER si ti hijena,sam goubec te je nika drugoga..pa če nucaš zaščito pred kec/kon samo povej,ti ge zriktan neka,neoš trebo kolegov:)
Pa ka si s ten šteo povedati ka se sovražnik od fucckera pa ka zatou pišeš vse tou?Saj logično,glede na tou ka si piso neka še prle kak se je sploj začelo odpejrate

tehtnica

heheh, ka ste se zdaj toga SUPER LI-ja tak zgrabili ;)  ka koli de se odprlo v ms, nede zanimivo.. sicer pa mamo tudi super porihtane lokale, npr. partymax  pa b&w..  Problem neje v ten kak je porihtano ampak je v organizaciji, vedno poslušamo ene ta iste DJ-e, pa eno ta isto pesen - ali je to POKER FACE, ali pa IDI IDI NEKA TE =))) namesto ka bi pozvali kakšno srbsko pevačico z oblinami varianta Seka Aleksić pa bi bil problem rešen ;) ampak to se prinas neda, ker je narod nej pripravleni plačati vstopnine,  večina rajše spije 2 pive več kak pa pač reskera tistih 10€ za vstopnino.. jebiga ;)
http://www.youtube.com/watch?v=qmnYqO6We9k 
opaaa ;)

.. namesto ka bi pozvali kakšno srbsko pevačico z oblinami varianta Seka Aleksić pa bi bil problem rešen ;)

.. epic ..

kapa

Glavno ka je konkurenca, direkt se vidi kak so lidje fauš!!!!

>

ja ali kuharja pa bi resno mogo menjate, vejpa ta clovek spije vec piv na den, kak pa pic specej, seveda pod pogojem, da se mu sploh da delati. Saj njegovi bivsi delodajalci znajo, zakoj so se ga znebili. G. fuccker, ce ti je kaj na tem, da ti bo lokal laufal, prosim porihtaj kuhinjo in kuharje.

alen feus

Pozdrav gotha.Veš kot sem napisal,sem zelen zaenkrat v tem poslu. Prej je to vedno vse opravljal moj prijatelj. Zato tudi prosim za razumevanje.Jaz se nimam za nekega tipa v tem poslu zaenkrat,pa čeprav sem po discotekah res veliko let.Prav imajo tisti,ko pisejo da je to velik projekt , ampak če me boste le mal razumeli,boste videli da se trudim po svojih močeh.Napišem še enkrat,da je čas da ne neha kreganje tukaj,če je le mogoče.Vem pa da nisem prišel v ms, da bi zdaj želel samo ljudi obrat. Pa gotha saj če kuhar popije mogoče mal več me ne jezi,drugače pa se še kar trudi.Moram stat tudi za svojimi delavci,tak pač sem. Pa prosim ne zameri.Naredil pa bom vse ,da bi vse skupaj nekako laufalo.Tvoj komentar se prejel kot iskren. Lp

>

saj je bil misljen tudi dobronamerno :), upam le, da ne bos imel prevec preglavic z njim. Da pa je to kar velika stvar, in da se trudis, pa je razumljivo. Drzim pa pesti, da ti bo tudi uspelo. :)

Profile picture for user Warlord Square

hm me zanima kako ti to veš, a človeka mogoče poznaš ali se ti samo tako zdi, hmm gotha.

diši na osebno zamero,ali je forum pravi plac za rešavanje osebnih problemov.

mnogonas

Ajda. V super liji so se že na otvoritvi stepli ti koza neumna, zato ne pisakaj neumnosti.
Od kod ti pa finta o solastništvu.
g. Fakkker za burek nima, ko pa bo vrnil sposojene denarje pa bo mogoče še kdaj kakšen solastnik v kakšni pravljici.

Ajda Jeseničnik

MNOGOVAS: - MOREN REPLIKO DATI, PRAVIJO KA SAN TAKŠA KOZA, PA ZATO, KA ITAK RADA PO ISTINI GUČIN, PA ŠE SOU RADA LIŽEN
GLEDE TOGA ŠTO JE KOMI DUŽEN...MOREN TE POVEDATI KA SAN SIKDAR DUŽNA VEJ PA BREZ KREDITA VEČ NEMREN BITI. V PROMETNOJ SKOZ PIŠE MOJE IME, VČASIH JE CILOU PISALO "FIT LEASSING" VEJ PA TIJ TAK POJMA NEMAŠ, ŠTO PA KA.
AJA, PA STANOVANJE MAN TUJ SVOJE, SAN TUJ LASTNIK KA JE VPISANO NA MOJE IME V ETAŽNO LASTNINO. PA KA, EJ NA BANKO IDI PITAT KELKO LIDIJ MA KREDITE. ČE PA ŠTOJ ZA BUREK NEMA, PA NJEMI TIJ MOREŠ KUPITI. TIJ MAŠ ZA DVA. SI SE ZATOU LOGERO, KA MI REPLIKO DAŠ? SLABO, SLABO...ZNAŠ KAK NA MARKOSKON PRAVIJO? TAKŠE KAK SI TIJ PRI NAS S KUKORŠČA DELAMO!

Ajda Jeseničnik

AJA SO SE ZBILI V LIJI, PA KA TA N LEJČEŠ ,ČE TI ŠTOJ NA TVOJ MINI KURAC IDE?TIJ SI PA TAK VUJŠO, KA JE NEJ FAJN KA BIŽIŠ, ALI ITAK BOKŠE KA VUJDEŠ...
TIJ SI ZA MENEJ KAK PET DKG POSEBNE PA ZNAŠ KAK JE TOU? GES SE S TOGA NE NAGEN, TAK KA NIKAK...

Ajda Jeseničnik

NE POJMAJU RUSKI...GES TIPKAN NA PISALNI STROJ PA MAN DUUUUUGE NOJETE, PA SE MI JE ZATEKNOLO, ah vej pa ide.... ej gratalo me!

mnogonas

Če daješ repliko se še ne rabiš dret.
Kaj pa sem hotel ispostavit pa si si itak sama odgovorila. V bodoče prosim da ne nakladaš o stvareh za katere je jasno, da o njih nimaš pojma ker ljudje itakna koncu  niso butasti, Sobota pa je premala da bi nakladala o takih kozlancijah ki jih skoraj da nobeden še z nivojem tvoje inteligence ne more verjeti.

mandarina3

Men se zdi ka je ona skregana sama sabo.
Itak da nišče nič ne ve razen nje in tistih ki mislijo kot ona.Vsi ostali pa nimajo kaj pisati svoja mnenja razen če mislijo kot ona. 

>

Warlord, poznan ga.

hijena

Ajda je čisto vredi samo pač ma nekše zlajane zgodbice za napijsate, pa tau večkrat opažan ka ma nekše splošne življenske pripovedke, katere tak vsi vemo-ona misle ka smo mij tu deca v vrteci ona pa naša tvaršica ka mo zdaj naprej njau baugale, se pa ne zmisle nič pametnoga pa te vedno čaka če ges kaj napišen ka hitro kontra vdare, če pa nej te pa nan povej kak vedno nekšo zgodbico z njenoga vsemogočega življenja...

gipsy gipsy

hmmm, pa se sploh splača meti lokal v MS? gledam podatke edinega večjega lokala v MS ... www.bizi.si/podjetje/o-podjetju.aspx meni to deluje, kot da se ne splača...še huje, kot katastrofa. Toliko vložiš, potem pa tak dobiček

bo fucker zdaj povedal, če se splača...

Te pa če človeka tako dobro poznaš kak gučijš mu v faco povej ka je pijanec

Sinkhet

Ka zdaj tu neka nakladate.. sama deca..
Dejstvo je, hijena je *žaljiva vsebina je bila odstranjena* kero očitno nema života.. fertig..

Kak drugo pa, sigurno je ponovna otvoritev Super Li-ja ne bila glih 100% uspešnica, man kar par idej kak bi se lehko lepše začalo, in pa tude po moje uspešno nadeljevalo ampak ka tu zdaj neka šinfate nad osebjon itd. je pa tude malo too much.
Bi rad vido enoga od vas ka se za šank postavi v na novo otvorjeno oštarijo oz. klub kda se siple not narod.. Vejpa za sebe nete znale nej pa ka bi stranke postregli v petih minutah.. Pač treba malo potrpljenja met..
Pa glede na trenutno situacijo, ka majo vsi tak dosta penez itd.. bi še srečni lehko bili ka majo takše cene kak majo, pa se vsaj trudijo.
Sama faušija od zagovornikov ala "the best" kluba v sobote, pa bi se rajši drek piso kak pa tja not stopo še 1x..

Dajte se vsi skuper malo pomiriti, če se van ne vidi, vrede ne odete tja, samo te držte gobce tude, ne pa ka samo dol serete pa šinfate kak to smrdi, pa kak počasi strežejo pa ka je muzika slaba, pa kuhar pijanec pa lenoba (kar tude je, samo ok :) )

Kda te pa sami tak daleč priplezele ka te svoj lokal odprle pa de vse super in fajn v njen, pa te meli takše velke dobičke z najnižjimi cenami pa vse zadovolne stranke te pa se dale glaste.. 

Mateja Buhin

Sinket dobro si to pravo.Razumsko razmišljanje maš.Svaka ti čast

Ajda Jeseničnik

Množinski samostalnik, ka ga nemreš primloti (pojem) ma prisluhe o drenji. Sicer, pa na nivoji tvoje inteligence razmiš, ka man repliko kak boug zapovidavle in v mojon življenji in v poslovnoj karieri,  man svoj glas, keri ma čista zadosten ton, tuti če potiho gučin. Ups, prisluhi so nej bolezenski valjda?
Moje pripovedke, so življenske izkušnje, jih saki ma, eni jih mamo več, eni menje.
Pa gnes san čula, ka majo eni šefa "hijena". San pitala zakoj ga tak zovejo, pa so mi pravli, ka je najbole nečloveški, najbole aroganten, najbole špotljivi in zahrbten človek...sega se niti ne spomnin, ka mi je bilo povedano, ali tej gospod k meni na vrata dostakrat pride, ali zaj ka znan kakši je do svojih delavcov, te me enostavno odbija. Hijena, tudi tij odbijaš lidij. Šinfaš, pa šinfaš, pa šinfaš, pa šinfaj v nedogled.
Mandarina, ne boj limona. Mej dale svoje mnenje, ka mo ges z njin.
Ej, fajn se mejte, vidla san ka se redno šetajo proti Liji.

dna

gipsy.... moreš malo vklopiti logiko kda gledaš ali se njin splača ali nej.... 60% lokal je samo zatau ka se pejnaze perej in lahko si ziher da ti lastniki še poleg lokalov imajo še kakšno drugo neprijavleno dejavnost ali celo nelegalno....kot drugo pa koliko dobička se pa prijavi v takih lokalih.... taki lokalči so največja sramota v celotnem gostinstvu.... po nekaterih raziskavah se prijavi le 30% delež davka.... če si kdaj delal v gostinstvu veš kaj pomeni besedica stornirati, in to je samo prvo stopnja prikrivanja realnega prometa.... zdaj si pa vzemi tvoj primer lokala , pomnoži številko dobička krat 3 pa se boš gibal v območju realnega dobička... aja pa  ne pozabi na moj začetek posta.... ;)

gipsy gipsy

davčne pa to ne zanima izgleda ali ne morejo dokazati nič nikomur?

Rok Petje

Dobro vse lepo in prav, da spremljamo 1000 tem na tem forumu okrog superlija že zadnja dva meseca in danes želim sprobati to odlično in poceni hrano ter pijačo v Superliju.

A kaj se zgodi: zaprto je??? Zares fajn, da najprej odprete, reklamirate že dva meseca potem pa pričnete renovirat in zaprete. Res profesionalno ni kaj...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet