Odkup rabljenih računalnikov - Računalniška trgovina Komponentko
Pozdravljeni,
dalj časa prebiramo ta forum in zasledili smo že nekaj tem, kjer se zanimate za prodajo svojega računalnika. Pri računalniški trgovini Komponentko nudimo odkup računalnikov po vsej Sloveniji.
Več o postopku odkupa računalnikov si preberite tukaj: https://www.komponentko.si/odkup-rabljenih-racunalnikov-v-sloveniji-z-n…
Prijeten pozdrav,
Ekipa Komponentko
Pozdravljeni,
že kakšni 2 leti prebiram tale forum in na njem sem izvedel marsikaj o sestavi in nakupu računalnika, in sicer vse odkar sem ga leta 2020 kupil pri emisiji, kjer sem imel dobre izkušnje pred nakupom, po nakupu, ko sem konstantno imel blue screene pa mi niso znali več pomagati, čeprav sem ga imel 2x na servisu in so me imeli že kar čez vrh glave. Na njihovih testih PC nikoli ni crashal, pri meni doma pa tudi večkrat na dan... sicer sem igre lahko igral vse, razen Starwars battlefront 2, tam je vedno takoj crashal PC.
Prejšnji teden sem ta PC iz emisije šel prodati v eno manjšo trgovino Komponentko v ljubljani, za katero prej še nisem slišal in mi jo je priporočil prijetelj in izkušnja je bila fenomenalna. Tako, da sem fantom obljubil, da napišem mnenje.
Skratka, najprej da povem glede tega računalnika, ki ga emisija ni znala poštimati. Njihov serviser je takoj ugotovil, da je PC imel 3866 mhz rame in povedal, da sicer rami sami po sebi so ok, vendar da so prehitri za ryzen 5950x v mojem PCju. Nato jim je nekaj par minut ročno nastaviljal v biosu (nisem čisto razumel), vem samo, da je bilo ogromno nekih črk tc, tcc, trr, tbb in podobno. Potem je računalnik ponovno zagnal, postavljal se je sicer dobri 2 minuti, ampak... ko sva prišla v windowse in zagnala Starwarse, so delovali. Nato mi je pustil, da pri njih PC, ki sem jim ga prodal, še sam testiram namesto njih. Zraven so mi ponudili še kavo in neke čokolatine. Tega še nisem doživel v Sloveniji.
Pri njih sem potem vzel še nov PC oziroma smo skupaj izbrali komponente. Komponente so včeraj dobili in danes sem šel k njim in sam sestavil računalnik, malo so mi pomagali le z LED lučkami, saj jih je bilo težko nastaviti. Ker niso hoteli nobenega plačila za pomoč in za prostor sem rekel, kako se jim lahko zahvalim in rekli so, da jim največ pomeni dobro mnenje na tem forumu, saj da je to edini prostor, kjer niso priljubljeni.
Ekipi želim vso srečo in da bi le več trgovin v sloveniji delovalo tako kakor delujejo oni