Oddaja Preverjeno v torek 30. oktobra
Ste gledali oddajo Preverjeno v torek 30. oktobra? Kako komentirate nepravilnosti pri zaposlovanju na DOŠ Dobrovnik? So vodilni v Dobrovniških javnih ustanovah res tako zelo prepleteni in povezani, da eden drugega ščitijo?
Baje so še ene pikantnosti na tej šoli, ki niso za javnost?!
Komentarji
Te pa še povej"što koga"?
kanžor
Če pa ravnateljico še župan zagovarja .Povedali so da je ena sama ves vsa rodbina .Krivci so tisti ka vse znajo pa nikmor nič
Misim, da pri celotni stvari zaposlovanja na DOŠ Dobrovnik gre samo za čisto nevoščljivost! Mislim pa kaj če so v sorodu, saj pa učiteljica ni dobila službe zaradi tega. Ne vem kak so lahko eni ljudje tako naivni, da nasedajo nekim zgodbicam, namesto, da bi se prepričali za kaj se sploh gre.
Če nekdo izpolnjuje pogoje za zaposlitev je to to, ni pomembno kdo je komu kaj in če poleg vsega svoje delo opravlja vestno, pošteno, dobro ter so mu na prvem mestu otroci in veliko svojega tudi prostega časa žrtvuje za njih pa je vse ostalo nepomembno!
Na žalost se mnogi raje obremenjujejo z nepotrebnimi slabimi stvarmi, namesto, da bi v vsakem raje poiskali tisto kar ima dobrega!
analina pogledne si še onovk oddajo pa te komentejraj. Nobeden od zaposlenih neje izpoljnjeval pogoje za zaposlitev ............. vsi so zaposleni glede na sorodstvene veze.
Vidiš trol to je to ka san ščela poevdati, gučijte nekaj ka ste čuli v oddaji. Brez skrbi boj jes san oddajo vidla pa znan za koj se ide.. V oddaji pa so prikazali točno tisto ka so ščeli. Jaz konketno sem govorila o DOŠ Dobrovnik drugo me ne zanima... Pa še enkrat če dobro delajo, naj delajo!
analina ka si mogoče nej ti konkretno omenjena v oddaji ka vse to znaš?
mislin ka analina more mete nekaj s tem razpisom, glede na to da se je samo zaradi te teme prijavila na sobotainfo.
kanžor
trda vogrin je vsega zmožen če je vse ena samo rodbina tak kak pri Amiši -h
Ste gledali oddajo Preverjeno v torek 30. oktobra? Kako komentirate nepravilnosti pri zaposlovanju na DOŠ Dobrovnik? So vodilni v Dobrovniških javnih ustanovah res tako zelo prepleteni in povezani, da eden drugega ščitijo?
Baje so še ene pikantnosti na tej šoli, ki niso za javnost?!