Obrazložitev prosim!!!

|

Nekaj me muči.....
Malo prej sem gledal zapisnike vseh tekem 3.slovenske lige in v zapisniku iz Beltinec (Beltinci - Malečnik 0:1) je po mojem grozna napaka....Rezrervni vratar domače ekipe Boštjan Maučec v 85.minuti dobil rdeči karton zaradi grobe,nasilne igre.....Z prvim vratarjem pa na tej tekmi ni menjal....kako je to mogoče???
Malo mi razložite to situacijo....tu sem na nuli!!

http://www.mnzlendava-zveza.si/news/images/beltinci.10.pdf

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Robert Horvat

Nekaj me muči.....
Malo prej sem gledal zapisnike vseh tekem 3.slovenske lige in v zapisniku iz Beltinec (Beltinci - Malečnik 0:1) je po mojem grozna napaka....Rezrervni vratar domače ekipe Boštjan Maučec v 85.minuti dobil rdeči karton zaradi grobe,nasilne igre.....Z prvim vratarjem pa na tej tekmi ni menjal....kako je to mogoče???
Malo mi razložite to situacijo....tu sem na nuli!!

http://www.mnzlendava-zveza.si/news/images/beltinci.10.pdf

Dani Smej

Prišlo je do prepira, ko je glavni sodnik prekinil napad domačih, ko je nogometaš gostov obležal v bližini kazenskega prostora domačinov (simuliral je), ... domači pa so bili v naletu za napad.

Potem je prišlo do prepira in ugovarjanja z domače klopi na stranskega in glavnega sodnika... verjetno je padla marsikatera kletvica in potem je sodnik izključil rezervnega vratarja domačim. Z grobo "igro" pa je valda mišljeno, ka so se skoraj dobesedno cotali in petelinili

Robert Horvat

uzk....sobotainfo nema nikše veze s ten ampak san jes pijto forumaše o tej situaciji.... nejsan biu na tekmi in me je pač zanimalo zakoj je prišlo do izključitve rezervnoga golmana,ki v zapisniku piše,da je imel grobo,nasilno igro v resnici pa na igrišči niti nej biu....

MisterD

Avto Škafar Beltinci : Malečnik
Igralec ekipe NK Avto Škafar Beltinci Maučec Boštjan je bil izključen v 85. minuti tekme zaradi vstopa na igrišče z rezervne klopi potem, ko ga je z igrišča z žalitvami izzival nasprotni igralec. Pri tem je tudi odrinil nasprotnega igralca in z njim hotel fizično obračunati. Po prejetem kartonu je igralec mirno zapustil igrišče. Na podlagi določil 9/2., 19. in 20. člena DP se igralcu za ta prekršek izreče kazen prepovedi igranja na 2 (dveh) tekmah. Pri izreku kazni je bila upoštevana olajšev alna okoliščina, saj je šlo za povratno reakcijo na izzivanje nasprotnega igralca. Kaznovani igralec se je za dejanje tudi v pisni izjavi opravičil.
Evo ti uradno obrazložitev.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet