Oblikovanje obrvi.
Kje v ms oz. okolici je kak studio, kjer ti dobro oblikujejo oz. popipajo obrvi? Pa kake so kaj cene? Se je treba naročit ali greš tja in to je to?
fala.
ps. ja to sprašuje moški in ne, nejsam gay, če koga zanima zakaj bi si dal urediti obrvi :D
Komentarji
Maš mercedes? Vilo za 500kEUR? Maš Rolex? Nej? Maš prav.. nejsi gay.. čist obična *žaljiva vsebina je bila odstranjena*čina :)
Malo heca ;-)
On Topic: Po moje to dela vsaki salon za urejanje ženskih fac... saj tvoje obrvi so iste kak ženske...
Me pa prav zanima kaj in kak boš spremeno.. če je možno poročaj...
pa nej ka de si moške dal pipate obrvi, te je resno nej drugo kak *žaljiva vsebina je bila odstranjena*čina ali pa David Beckham
joj, clovek bi rad bil urejen, kak te ti znas Apachi kake obrvi ma, lejko ma redno kosate in celo skup zrascene...
Meni se pa to vidi, kda se moski uredi, tudi populi obrvi...znam za Venus, pa tisti na st.rozmana, kaka je pa cena, pa ne vem..
V Palade je 7e pa fejs vrede naredijo. Ge san gli eto šla.
GOTHA mene čisto nič ne moti če si što obrvi puli... če ne vidiš san celo napiso ka to dela vsaki salon... tista slika pa je pač malo za intermezzo :)
Saj veš: humor je najvišja oblika inteligence ;-)
Predlagan ka si daš tak napraviti:
El pa tak:
jzs...Apachi brez zamere, gnes san malo razdrazljiva (verjetno puna luna vpliva na menej)
PMS
V Venusi ne spipajo gli fajn, kljub prošnji ka naj nedo preveč tenke obrvi, so na konci vseeno bile ... Tak ka ges osebno ta več nebi šla :)
(seveda je pa to samo moje mnenje)
neje PMS... ka je puna luna!
Venus, Tiffany..hm tu san do zdaj bila pa je blo ok :) je pa fajn če se naročiš ja.
Ka je narobe s skup zaraščenimi obrvmi :( ?
Ali pa z preveč dlakavimi :D
Mene so v Venusi čist dobro obrvi uredili.. Nič pretanko.. No mogoče odvisno što ti dela.. Cene pa nvn... mogoče od 5€-7€
Kje v ms oz. okolici je kak studio, kjer ti dobro oblikujejo oz. popipajo obrvi? Pa kake so kaj cene? Se je treba naročit ali greš tja in to je to?
fala.
ps. ja to sprašuje moški in ne, nejsam gay, če koga zanima zakaj bi si dal urediti obrvi :D