Need help :)
Naj mi prosen nešče povej zakoj mi DVD od maturantskoga plesa ne dela :(
1. na vseh računalnikih dela, samo na mojon nej - kda cd denen not, me pita če ščen zapečti cd - smatra ga kak praznoga
2. uporablan xp sp3; san misla ka je problem v XP-ji ampak sošolcon dela
3. vsi driveri so naloženi, ostali dvd-ji delajo brez problema
4. problem v DVD predvajalnike? nej, ker majo nešterni istoga in dela
Naj mi prosin nešče razjasni stvari, ker meni nejde :((
Komentarji
V kerom programi gledaš?
Uporabi CyberLink PowerDVD, meni do zdaj s tem programom vse lepo delalo.
Al pa VLC ;)
ne dela nikak. zazna ga kak praznoga, tudi če program zaženen pa te tan dan odpri datoteko mi nejde
piše E:// is not accessible. Incorect function
Sicer dvomim, ampak imaš mogoče tako star predvajalnik vgrajen, katerega bi mogoče za*ebavala fora DVD+R, DVD-R?
Če prav razmin, točno tej isti DVD, ka ga maš ti doma, dela na drugih pcjih, samo na tvojon nej? To, ka je smiley napiso je možno, če maš tak star DVD vgrajeni. Možno je tudi, ka te zajebavle kakšen driver Lejko napišeš keri DVD-ROM maš vgrajeni? Mogoče je potrebno znova inštalirati driverje, pa de te šlo. lp
Če maš slučajno inštalejrani program Easy CD Creator, ga zbriši.
seblogger da. drivere so že bili naloženi znova, vseeno ne dela. san pomislila na to +-R, ampak neje to to. vsaj mislen ka nej, ker na iston DVD romi je delalo :(
optiarc dvd rw a7173a
Si probala pri kon drugon tvoj dvd? Ka lejko je rejsan prazen .... Nan so lane tuj kar eno par praznih podturile .. nazaj neste :)
san, še budalo san vo spadnila ka san šla ta k njin kao ka je cd prazen pa of not dal pa pun bil :) ide drugje, samo pri meni nej :(
Tu piše par stvari, ampak ne vem če je to to.
support.microsoft.com/kb/315350
Kelko san guglo in so meli ljudje to težavo, se je vrtelo okoli programa za pečti.
Probaj še malo brskati, če to ne pomaga, so različni predlogi predlagani.
neman Easy CD Creatora, tak ka je to nej vzrok
mnja... čudno. Če si preglednola vse ka google ven plüne, ti preostane še kakšen tehničen forum a la slo-tech.
DVD naj ti nešče prekopejra, pa probaj kopijo če de ti delala! Mene se je to tude dogajalo ka san na enon PCje posnemo pa na drujgon nej štelo, na trejtjon pa. Probaj, ne košta te dosta.
Neven sicer v kon je problem, in nite san se nej poglablo v to kaj dosta. To se mi zgodij na sake telko časa, pač dvd/cd še enkrat zapečen.
je možno ka vsi 3-je ka smo jih doubile nebi delali? ( prviva dva sta ples, tretji so fotografije); Cave tudi slo-tech je bil že preglednjen
Malo verjetno. Mogoče pa ti je pravkar crkno hehe, kar je sicer nej smešno. Probaj dati en čist tretji DVD notri, keroga si že gledala in za keroga znaš, ka 100% dela na tvoji mašini. Če tistoga nede zagnal, te je crkno oz. je nekaj narobe. Če ostali DVDji delajo, probaj Hašišov nasvet uporabiti. Kelko san na googli opazo, je s ten DVD-romom melo dosti lidij težave.
Daj nekomi DVD, pa naj ti ga pošle po neti, pa ga maš na računali.
To je že teška verjetnost ka nebi vsi trije delale, je pa itak verjetnost. Kak san pravo, probaj enoga pre nekon presnemate pa boš vidla.
Tude zizek-ova ideja je čist ok, samo traja .... najde si nekoga z laptopon pa naj se poveže prek kabla tebi na pc pa ti prekopejra.
Pa te kda boš mejla na svojon PCje zapeči DVD z tvojen pekačon. Pa toga nega ka ti te tvoj pekač nebi štel. Če pa še itak nede ščel pa ga bacaj skoze najbližje okno.
Ja pa še neka, mogoče man ges cilo iste pekač. Trenutno nemren preverite, se mi pa zdij iste, če me spomin ne vara.
kupi novoga če je nej tak strašno dragi... :)
na dvd prek televizije se probala gledati? tan dela?
To je moj DVD rom tude delo, pa san drugoga kupila, pa je presto vse Cd-je/DVD-je. Mogoce je napaka v samem hardware.
Chevapcic Himself
.. pa naj ti nešče, pri kerome dela, šutne iz dvd-ja na usb ( itaq zdaj že vsi uporabljamo 8gb velke) in to je to ..
to je najmenjši problem dati na usb pa to.. ali nej mi je jasno zakoj mi glih teh 3 dvd-jov ne štej, ove pa vse. keroga koli drugoga mi ide glejdati, tej 3-je pa neka mrčkajo :S never mind, bo že :) fala vsen za nasvete, če što še kaj najde, naj samo javi :)
Chevapcic Himself
.. te pa verjetno nemaš kakšnoga kodeka in ne zazna formata, v keron je video zapakirani etc. ..
.. glej, potegni tau doj --> tinyurl.com/2xypbo .. tan samo priteži, ge pijše ˇˇ
Download K-Lite Codec Pack
te pa še enkrat na
Download [ K-Lite Codec Pack 5.6.1 BASIC - Mirror ]
.. in de te že vleklo dol .. tü so zajeti skoron vsi kodeki, ka je možno ( samo kakšne čistak specifični falijo, )gda potegne do konca, samo dvakrat klikni gor in de se že inštaliralo na pc .. samo püste, naj do konca napravi, znova zaženi računalnik in te probaj, če de dvd šau ..
.. sporoči, če de šlo ale pa tüde nej nikaj pomagalo ..
Chevapcic Himself
.. male popravek: .. FULL si doj potegni, ka de bole ziher, nej BASIC .. se pravi .. ˇˇ
Download [ K-Lite Codec Pack 5.6.1 FULL - Mirror ]
Čevap povej mi po kakšne teorije oziroma logike naj bi bilij kodeki krijve za to? Si sploj prešto ka ma diklina/ženska za problema?
Kak če moje mame nebi delala pečica na šparate in bi ji ges predlago naj mleko shranjuvle na okenski police nej v hladilnike. In to bi naj rešilo problem z pečico!?
niti to ne pomaga :S sicer pa mislin ka je to nej krivo ker man K-Lite codec MEGA pack..
zdi se mi kak nerešljivi problem :S
niina. nema to nikšne veze z kodekami! Tip pač bluze ker očitno nema pojma in telko ka zvišuje številko njegovih brezveznih postov na strane.
Kodeki bi bilij krijve če ti naprimer nebi predvajalo filma ali nebi bilo slike ali zvoka ali bi bila slika kockasta ali na kakše drujge način popačena!
Kak san že pravo šparat pa hladilnek nemata nikšne veze med sebo razen ka sta oba v kunje pač!
še kakša ideja? :S lih san probala enipar dvd-jov, vse mi štej :/
Ti je nešče probo prekopejrate in te kopijo zagnate?
nej, ju3 bon probala..
dvd +-R je nej krivo, ker mi oboje štej
Mogoče še to. Prlej kak ti presnema ali napravi kopijo, probj dati od toga kolega/kolegice "original" DVD notri. Če nede delo, te naj ti napravi še kopijo. Če pa še kopija nede delala, te pa več resno ne ven... :)
seblogger kak zaj to misleš njegov original dvd no3? tej dvd ka meni ne dela naj proban v njegov dvd-rom?
Nej, obratno. Predvidevan ka ste vsi sošolci dobili DVDje pa vsi majo isto vsebino gor. Vzemi (sposodi) si od sošolca DVD pa ga probaj zagnati v svojon računalniki. Tak san mislo (če si to slučajno še nej sprobala - ne ven). Če nede delo, te pa probajte še kopijo toga DVDja napraviti, kak je hašiš predlago.
mo probala, fala :)
Chevapcic Himself
.. nekak se mi vseeno zdi, ka je napaka čistak mala .. ok, se pravi, kodeke maš vse, kakšne nepotrebne navlake na compjutere a.k.a virusa verjetno nemaš, druge dvd-je ti vse normalno štej, se pravi, ostane samo še to, ka je glih te dvd, ka si ga dobila tij, pač nej dobro posnete oz. je napaka na njen .. etc. ..
.. idi k tistome, što van je snemo, tan na njihovon sedeže sprobajte, de se fčase vidlo, če dvd ne štima in ti dajo naujvoga ..
čevapčič, pa boš krejgani, to pa zato ka si nej teme prešto, če glij je nej duga .
27. 1. 2010
ob 19:59
san, še budalo san vo spadnila ka san šla ta k njin kao ka je cd prazen pa of not dal pa pun bil :) ide drugje, samo pri meni nej :(
Chevapcic Himself
.. aja, točno .. ..
.. Nina, naj ti nešče na usb vrže pa konc zajebancije ..
seblogger glij dala dvd od sošolke not, tudi tej ne dela. unbelievable :S
Chevapcic Himself
.. golden words: USB ..
.. Nina, prenosnoga maš? če ja, zemi računalnik pa dvd pa ga nesi ta, ge so van snemali maturantskoga .. ge san prepričani, ka do ti rade vole pomagali oz. de tan en gospodič/gospodična/gospod/gospa fčasek, kak de dau/dala plošček notre, za 30s pravo/pravla: " .. aa, že znan, v kon je problem .. " .. in že boš polna veselja inu optimizma zakorakala v novo življenje ..
čevapčič žal, neman prenosnoga :)
Chevapcic Himself
.. prosen, baujgaj me pa naj ti nešče djene na usb, prosen .. preveč je bilauj komplikacij nepotrebnih ..
pitala san samo, mogoče bi pa štoj znal pomagati
lejko pa so bili prehitro snemani, pa jih zato tvoj dvd ne stej...
GOTHA bingo.. to bo to :)
No, super ka si rešila. Zato san ti tudi predlago, ka sprobaj najprej še DVD od sošolca/sošolke. Ker če tudi od njih DVD v tvojon pcji ne dela, pomeni ka je nekaj "narobe" s temi DVDji. Se pravi ka ste te zdaj posneli z manjšo hitrostjo in dela? No, glavno ka dela zdaj. lp
seblogger nejsmo posneli.. ali drujgo nemre biti kak to.. samo še vedno mi je nej jasno ka meni nejde, na iston DVD-romi pa dela.. najbrž je laserska igla (ali kak se tomi pravi) že rahlo vničena
GOTHA ma mogouče praf, čiglij se ti zdij smešno :)
Se še spomnim časof, kda so vun prišli tej hitri snemalniki, pa si posnel nekaj z največjo hitrostjo kakpa, te pa ge indri nej bralo posnetoga, te so pa ploščki leteli po zraki :) Tou je čista možno, to pa zatou, ka je nej tak močna sled zapisa kak pri počasnejšon pijsanji, pa še te je kakši cenejši DVD, te pa prijde do toga. Probajte zapeči kopijo DVD-ja z menšof hitrostjo pri nekom pa boš vidla, če je to. Druge razlage ne najden!
To ka pa na iston DVD-romi dela, pa sploj nikaj nej takšoga...
Naj mi prosen nešče povej zakoj mi DVD od maturantskoga plesa ne dela :(
1. na vseh računalnikih dela, samo na mojon nej - kda cd denen not, me pita če ščen zapečti cd - smatra ga kak praznoga
2. uporablan xp sp3; san misla ka je problem v XP-ji ampak sošolcon dela
3. vsi driveri so naloženi, ostali dvd-ji delajo brez problema
4. problem v DVD predvajalnike? nej, ker majo nešterni istoga in dela
Naj mi prosin nešče razjasni stvari, ker meni nejde :((