Nakup in dostava proteinov v Mursko Soboto/Lendavo
Pozdravljeni,
delam za mariborsko trgovino s športno prehrano in prehranskimi izdelki The-Nutrition Maribor Sansport.
Vem, da je v Prekmurju manjša ponudba kakovostne športne prehrane in predvsem kolikor imajo po fitnesih in vam lahko dostavim proteine ter ostale izdelke, seveda z računom.
Ponudim vam lahko 9 okusov 100% sirotkinega koncentrata in sicer: čokolada, vanilja, lešnik, čoko-lešnik, jagoda, banana-jagoda, banana, malina, kokos. Lahko tudi čisto natural, brez arom, brez sladil.
Profil na 100g:
403 kcal
79,7g beljakovin
5,9g hidratov
6,7g maščob
Cena: 2 kg = 39,87 €
Če vas kaj zanima, prosim vprašajte, dostavim lahko tudi kaj drugega, proteini so pač neka osnova.
Če je kdo za, naj prosim napiše v komentarjih ali na zasebno sporočilo.
Sicer pa grem v soboto, 16.3. dopoldan, iz smeri Maribor -> Murska Sobota -> Lendava. V nedeljo popoldan se vračam na enak način.
Hvala,
Lp
Komentarji
V Murski Soboti že 17 let obratuje Fit shop, ki je solidno založen.
@rija
In ka ščeš zaj sten povedate? Primerjaj kvaliteto/ceno whey-a od T.H.E pa od Scitec Nutrtion.. Tau ka je nekša trgovina "solidno" založena ne pomeni nič!
Delat se sprafte, nej pa ka peoteine žrejte,,,
haha.. kak smo čedni.. mi samo doma sidimo, pa proteine žremo ;) ti ne gejš proteinov??
Se strinjam z zeissom. Kdorkoli lahko primerja ceno/kvaliteto/sestavo/okus med obema ter se nato odloči za kar njemu ustreza.
Jaz sem hotel samo združiti prijetno s koristnim, ker sem slišal, da je veliko zanimanja za te vrste produkte, ne pa tudi prave ponudbe, oziroma izbire. Na vsakih par tednov bom namenjen v Lendavo, pa mi je še najmanjši problem komu kaj spotoma dostaviti.
@okroglazoga: popolnoma nepotreben komentar. Vsak naj ima svoj hobi in ga podpira. Sicer sem pa proteine omenil, ker sem slišal, da je največ zanimanja ravno za to. Na voljo imamo tudi veliko za zdravje in sicer:
- vitamin C
- vitamine/minerale
- vlaknine
- omega 3 maščobne kisline
- dodatek za pomoč delovanju jeter
- itd.
Lp
MESEČNA AKCIJA APRIL 2013!
Vsak mesec imamo 3 izdelke v mesečni akciji, kar pomeni, da so še dodatno znižani. Ta mesec:
- THE Amino Whey, 2300g = 35,61 € (čiste beljakovine, oziroma proteini)
- THE Creatine, 500g = 12,15 € (kreatin monohidrat v prahu)
- X3M Boost, 600g = 27,23 € (pre-workout izdelek)
Po želji podam tudi več informacij o posameznem izdelku.
Akcija velja ves april, v Lendavo se bom odpravljal nekje na polovici meseca.
Lp
Redkister, nuco bi neka za nadomestek obroka. Treniram obcasno. Kompleksne beljakovine? THE Amino Whey bi bil vredi?
Al_pacino: kot nadomestek obroka, bi lahko uporabil sledeče:
- THE Amino Whey (čiste beljakovine, zdaj v akciji) + THE Fiber (čiste vlaknine, super za prebavo, zgosti in nasiti)
- beljakovinska čokoladica
- beljakovinski nadomestek obroka, kjer lahko izbiraš med:
- THE Ketonic (dobrega okusa, zgosti se kot puding, 90g beljakovin na 100g)
- THE Casein (sicer namenjen za pred spanjem, ampak se zgosti in nasiti tudi kot nadomestek obroka)
- THE Protein Blend (mešanica štirih virov beljakovin + vlaknine, se ne zgosti)
- All in 1 PROTEIN (mešanica 10 virov beljakovin, nasiti, ampak močen okus)
- THE Power OatMeal (mešanica beljakovin + kompleksnih ogljikovih hidratov + maščob )
--------------------------------------------------
Če ti poenostavim, THE Amino Whey se ti zdaj splača, ker je poceni,ampak ne bo nasitil. Če dodaš THE Fiber (vlaknine), imaš pa takoj super obrok.
Vsi ostali so dokaj na isti ravni kar se tiče sitosti, tako da se ne splača komplicirati. THE Ketonic Protein, THE Casein in All in 1 Protein se zgostijo kot puding, THE Protein Blend pa ne, odvisno kaj ti je pač bolj všeč. THE Power OatMeal je super, ima pa ogljikove hidrate, ki sem jim nekateri v prehrani splošno izogibajo (ne vem kako je s tem pri tebi, jaz se jih ne).
Če imaš še kakšno vprašanje, kar napiši,
Lp
menej pa samo zanima, od ge je tej The Nutrition? glede na tou, ka se ga odavle samo v Slvoeniji pa v bivši jugi? ovači pa je nišče v sveti nej za njega čul? ka se na trgi pojavlajo nekše srbske stvari, kere so pa nej kvalitetne?
če je tak dober, zakoj ga niti ena recimo nemška spletna trgovina ne odavle?
lp
Redkister, hvala za izcrpen odgovor. V mojem primeru je Power OatMeal najbogsa varianta ... kvaliteten nadomestek obroka ... san ga ze naroco :D hvala se enkrat :)
@AlanFord: The-Nutrition je slovenska firma, registrirana v SLO, proizvodi in zasnova THE proizvodov je plod slovenskega znanja. Kot takšna, je seveda razširjena predvsem v SLO (kjer prevladuje) ter območje Balkana. Zelo majhna aktivnost je tudi po Evropi, ampak nič kaj omembe vrednega - na lokalnem področju pač prevladujejo lokalne firme, a ne ? =)
Vprašanja z srbskimi stvarmi ne razumem.
The-Nutrition je SLOVENSKA trgovina z športnimi dodatki in prehrano in kot takšna ne more biti del NEMŠKE spletne prodaje, lol.
Lp
Redkister ne ven, zakoj porogljivi ton?
zakoj bi kvalitetna slovenska firma nej mogla prodajati na nemškem spletu? lol
te je prekvalitetna za nemce? je samo za slovence dobra? ali so kakše druge omejitve, zakoj je tou recimo problem?
btw: probo gainer, pa mi je pregosti.
lp
@ AlanFord: v prejšnjem postu si me vprašal:
"če je tak dober, zakoj ga niti ena recimo nemška spletna trgovina ne odavle?"
In na svoj način, sem ti hotel s tem povedati, da je to vprašanje čudno - THE nutrition ima samostojno spletno trgovino in fizične trgovine, je torej prodajalec. Firma Nutrend je pa dobavitelj, njihove izdelke je možno dodati v spletne trgovine prodajalcev po vsej Evropi.
V bistvu pa nimam najmanjšega pojma kaj bi sploh rad dosegel s temi vprašanji =) The-Nutrition Sansport je franšizna trgovina, za vprašanja te vrste zakaj točno ne prodajajo še na Nemškem trgu, bi se moral obrniti na centralo.
Lp
Pozdravljeni,
delam za mariborsko trgovino s športno prehrano in prehranskimi izdelki The-Nutrition Maribor Sansport.
Vem, da je v Prekmurju manjša ponudba kakovostne športne prehrane in predvsem kolikor imajo po fitnesih in vam lahko dostavim proteine ter ostale izdelke, seveda z računom.
Ponudim vam lahko 9 okusov 100% sirotkinega koncentrata in sicer: čokolada, vanilja, lešnik, čoko-lešnik, jagoda, banana-jagoda, banana, malina, kokos. Lahko tudi čisto natural, brez arom, brez sladil.
Profil na 100g:
403 kcal
79,7g beljakovin
5,9g hidratov
6,7g maščob
Cena: 2 kg = 39,87 €
Če vas kaj zanima, prosim vprašajte, dostavim lahko tudi kaj drugega, proteini so pač neka osnova.
Če je kdo za, naj prosim napiše v komentarjih ali na zasebno sporočilo.
Sicer pa grem v soboto, 16.3. dopoldan, iz smeri Maribor -> Murska Sobota -> Lendava. V nedeljo popoldan se vračam na enak način.
Hvala,
Lp