Najem koče
Mogoče što zna, ge se da kakšna koča s piknik placon najeti v Prekmurji za den ali pa dva? Namreč san že bil na Dolenjsem in Koroškem na raznih rojstnih dnevih in smo bili v lovskih kočah ge se je dalo prespati. Jes bi zdaj isto naredo negi v prekmurji, tak da bi lidje iz ostalih delov Slovenije lejko prespali. Tan recimo za 20 lidij bi nucal.
Že v naprej se zahvaljujem za uporabne informacije.
Komentarji
probaj na občini Hodoš pijtati če je fraj karaula, odlična lokacija fajn urejeni dom , kuhinja, športna igrišča itd...
ali pa v Peskovcih ob glavni cesti maš eno žuto kučo kera se tudi v najem davle , samo za inf. ne ven što davle
ja kaj pa boš sem dekleta vozil za zabavo ali kaj da rabiš kočno za tako fešto
Delfin...da ti nebi skous mel nekše brezvezne pripombe...
Folk pride iz cele Slovenije in če kaj spijejo, je fajn da lahko kje prespijo.
kanžor
Vijdiš Delfin-ka ma posredovalnico za ženske ka pijta ka boš se vozo dekleta za zabavo ka ona tou tudi obvlada .
Či prijde kakši samski kolega ali kolegica te kontakteraj DELFINko ka ti zrikta kakšne gospode pa gospe ustreznih let.
Kak te ni sram že na tem forumu sploh še kaj objavlati!!!
Mislim za D E L F I N A !!!!
meni bole sliči na kita, kot delfina :P
V Brezovcih maš lovski dom, lepa lokacija, mesto za prespat, lepi piknik plac....
probaj na bukovniškem jezeru.pitaj tan gozdarja dušana,ali pa ge karte odavlejo,prek gozdarja je ta hiša,nevem čigava on verjetno ve,koča je čisto blizu jezera,lahko pa pitan brata kak ta stvar teče,on je že prej imel v najem te koče,lp
Koče ob bukovniškem jezeru baje ni možno ''več'' najeti
Prosim če se lahko pozanimaš in mi javiš na privat ali tu gor kako je dejansko s tem.ti bom zelo hvaležen.
LP
Mogoče što zna, ge se da kakšna koča s piknik placon najeti v Prekmurji za den ali pa dva? Namreč san že bil na Dolenjsem in Koroškem na raznih rojstnih dnevih in smo bili v lovskih kočah ge se je dalo prespati. Jes bi zdaj isto naredo negi v prekmurji, tak da bi lidje iz ostalih delov Slovenije lejko prespali. Tan recimo za 20 lidij bi nucal.
Že v naprej se zahvaljujem za uporabne informacije.