NAJ forumaš leta
Lejko bi meli kakšno glasovanje za najbole in najmenje priljubljenoga forumaša.
Pa ka se za künec letna čista ne spokolemo, bi lejko uredništvo kakšni obrazec napravilo ?! Ka pravite ?
Komentarji
Za slednjo si odgovor fčasi daubo.
šala. :P
Jaz se odločam med čevapčičem na ražnju in čričkom. Slednji vodi.
top 3:
1. čvap
2.čriček
3.nwm:)
Vsekakor zmaguje čriček, čevapčič se je nekam nazaj potegnil zadnje čase. ;)
robin hood
što koli, sam nej čvap
Jes prmišlavlen malo načik za čevpčiča ---> je neškodljiva in nikoli žaljiva vrsta drkađije, keri je že kar nekaj lejt püjsto tü gor. Jemlen ga kak pojav in nej breme ... je pa rejsan, ka ga dosta X preskočin pri branji.
Mijslin, ka ga je še nišče izmed nas, nej uspel sprovocejrati do te mere, ka bi bil enak nan ---> nestrpen, žaljiv, zbadljiv, zamerljiv etc..
Za Čričeka pa nen zgüblal besed, ka je zmagal v svoji kategoriji.
In ta kategorija je?@sobotašinfo.com
.... kategorija best of ...
kategorija best of svašta majka rodila...
LOV NA ČAROVNICE.
čriček pa slavko1958 in čevap - prva dva v negativnem smislu.
Chevapcic Himself
definitivno sobotašinfo :) kda se oglasi majo besede nekšo vrednost
(tudi zaradi razlage, ka si ta naslov zasluži čvapčič - lomilec src razočaranih gospodinj in poetični prepih pomurja)
Ne pozabte: nej je bistvo kelko povejš, nego ka povejš!
Čevapčič je car!! v pozitivnon smisli..tisti kerin van na živce ide pa ite na druge forume..
Chevapcic Himself
.. čevapčič na ražnje priporoča: .. beri sobotainfo.com ..
.. drugače pa .. tau sploj nema veze v spletnih skupnosti kak tvorbi, što je najbole inu najmanj priljubljene .. vsak ma pravico biti del te skupnosti, ne glede na lastnosti .. ale gre za osebo, ka je tečen, osebo, ka mimo mlati, osebo, ka si lajša jezo, osebo z intelektualnim udejstvovanjem, osebo z čist tretjim namenom .. vse je zgolj dejavnik pretence k nečemu etc., ..
skec si ti čapčič.....inu v prekmurščini???
Čevapčič je legenda, a zadnje čase se mu na pete obeša čriček, čeprav se mi zdi, da bo treba veliko vaje, dragi čriček, da boš vsaj približek čevapčiča. :)
Ka pa dean24 pa daniela blonde?
Njeva sta itak zmagala zadnji mesec. :D
Drago Balajc
Z daniela blonde sva izmenjala nekaj zasebnih sporočil; niso ji bili všeč moji komentarji (verjetno je pisala še komu). Zdi se mi, da je punca ko se umiri, čisto ok in realna. Se pa strinjam, da so njeni prispevki (posebej v seriji Jaz, lepa... vredni priznanja; mogoče ne forumaš leta pač pa v kaki drugi kategoriji - npr. fotogalerije.
[email protected] sem začel uporabljati internet in se učil pisati na računalnik, je bil januar letošnjega leta, do sedaj sem dosegel tisto kar sem, če bi bil mlajši bi bilo lažje tako kot je vam . Moj cilj je samo eden , druženje z vami , kako to sprejemate vi oz nekateri med vami je vsakodnevno razvidno iz komentarjev.Imam dosti prijateljev in vsak je po svoje del mene.Če me osebno vprtašate kdo si zasluži biti CAR, to je Čevapčič na ražnje, tudi sam sem mnenja sa je doprinesel levji delež k obiskanosti teh strani , za vas pa bom ostal še vedno ČRIČEK ,in to si tudi želim v bodoče.
Hvala čriček, ker me šteješ med mlade. Kaj piješ? Ko bom kaj tam naokoli, greva obvezno na kozarček.
Se strinjam, da je čevapčič zmagovalec, saj že par let "vedri" in "oblači" po teh straneh. Meni se zdi čisto fejst fant, čeprav nekaterim ni všeč, ampak vsake oči imajo svojega malarja.
Ti pa, čriček, kar s polno paro korajžno naprej.
AnaLiza@Povabilo velja, in hvala.,Pa še porcijo --čevapčičev ,
B3NC4K, true. Či gledamo aktualnost in provokativnost, kero jima je gratalo izzvati, sta rejsan največja zmaga, čigli sta nej gli forumaša in nemata nekšoga stasa. Sta pa za takše objave nedvomno "trufila" pravi forum ... hahaha.
Ge san na ton forumi od samoga začetka SIPa in kar lejko z gotovostjo trdin, je to, ka je to eden najbole unikatnih forumov v Sloveniji, či nej valda na svejti, lol. Mi smo npr. s kolegi zadnjič šteli tiste komentare na danieline slike in nej samo ka so slike smejšne zato, ker so same po sebi tak krneki ... kelko enoga smeja ti še pričarajo tisti komentari, ka vidiš kak se folk trga, pa vse to. Zabava na vrhunci. :))
Vse to se dogaja zaradi devetnajstih različnih generacij forumašov in njihove izobrazbene sestave, okolja s keroga izhajajo, itd. Glavno vse to pisano mejšanje da v to, ka zabava nemre nikak izostati. Keep it up! :)
Chevapcic Himself
Chevapcic Himself
.. mhm .. is it?
.. na začetku januarja spet nova sveža nadaljevanja 7. sezone House-a ..
.. Chevapcic joins the team .. ha ha ..
Pa vi eni ste zmešano no... Z vsebinskoga vidika gledano je čevapčič skoro nikdar nej napiso nika čednoga. Razen če si zasluži ta naziv zgolj zaradi spamanja in slinjenja pod slikami ''pičk''. In te bi njeme vi kar podelili naziv ''naj forumaš''??? Zakoj?? Razlog?
Nevem no. Razmo bi zadevo, če bi zbirali forumaše, keri pišejo tehtne in argumentirane replike itd... Ale imeti nekoga za naj forumaša samo zaradi toga ka se pri 30 letaj obnaša kak pubertetnik je, za mene, en velki nesmisel.
Evo, to je povprečni vzorec obnašanja našoga velecenjenoga NAJ FORUMAŠA:
.. no, saj ženske tudi rade vejkšoga vijdijo, kak pa premaloga, mhm, i guess .. ha ha .. ;DD
.. daaaaj, čevapčič, ne provoceraj .. nej resno .. mer si daj . .;DD
Mah zberite se!
Čevapčič, ti pa brez zamere ale mogo san napisati par dejstev.
No, po drugi strani mi je pa dejansko vseeno in se niti najmenje nemo obremenjuvo s tem, pa če tudi de naziv pripado uporabnici ''daniela blonde''
robin hood
bravo monteee
dobro si napiso
Lejko bi meli kakšno glasovanje za najbole in najmenje priljubljenoga forumaša.
Pa ka se za künec letna čista ne spokolemo, bi lejko uredništvo kakšni obrazec napravilo ?! Ka pravite ?