Nadležne reklame.
Čedalje več je nadležnih video reklam ,ki se avtomatski zrinejo in vklopijo ob ogledu določenih vsebin na forumih, če kdo ve kako se jih znebiti ?prosim za nasvet- hvala.
Komentarji
Tu se pa podpijšen ... sicer nej na forumih ampak kda kakšo novico odpreš .. annoying ..
+1
na ton sajti se najdejo samo še foto reportaže,tao je pač sobotainfo.obiskovalci so tu še samo zaradi foruma, kak de folk najšo novi forum,te de tej portal umrl.pa ka ne omenjam ka je portal slabo sprogramejrani,šteka vse živo.mogoče ma sajt malo upanja da de štihec zgubo oblast, pa ka se menjajo novinari pri soboških novicah,te do meli več cajta za sobotainfo.
Meni jih sicer samo doma kaže, v službi pa ne. Mi pa niso tako zelo nadležne. Pač kliknem tisti gumb zapri, pa imam potem mir. Dosti bolj so mi nadležne tiste za niveo, ki jih imajo na financah.
pač klikneš SKIP. Tak so pač tej portali. To je na dnevnik.si, pa na zurnal.si pa seposejdi pač.
bostjan1, you are shitting bricks.
No se mo popravo , nej na forumaj , nego ob ogledu določenih novic ali vsebin , @ maš prav tzizek, in ka me najbole moti in to zgleda ka je nova fora teh reklam , ka se ti izmika oz je takoj nemreš izklopiti ker ti enostavno vujde za neka sekund, razmim ka je to služenje tega portala sobotainfo.com da jim to plačajo ,ampak da z takšo galamo ta nadležna reklama začne svojo pot je že resan groza , in enostavno ne veš ge boš na njo naleto , tuj po drugij portalaj je nej nič bokše , ampak govor je za ta portal. izgleda da smo prisiljeni nekaj poslušati proti svoji volji, ka pa moreš višja sila.
@tinka78
Tij si poklicna bralka spletnih portalov?
Še dobro, ka maš v slüjžbi mer pred reklamami, pa ti več časa za šteti ostane.
Mislin ka je zadosta vseh ostalih bannerjov pa reklam razsipanih po celi strani ... tak ka ne ven če je tak velka potreba po ton ka se ti vedno reklama odpre prek cele novice. Pa še mogoče bi bilo za zdržati ja ... če nebi reklama s takšo galamo uletejla...
Tao je rejsan bedno.
Bedni so tudi določeni komentatorji (ala čriček) pa kaj čmo... Dejstvo je ka vsaka spletna stran košta... Dokleč nedo novice plačljive, tak dugo do reklame... Me zanima če bi rajši dau 1 evro za 24 urni dostop npr., kak pa prenašo reklame čriček...
annoying animated ads
software.informer.com/download/annoying-animated-ads.html
Zaj bar znate zakoj takši mediji obstajajo. Nej zaradi obveščanja, ampak za odavanje oglasnega prostora. Para vrsti gdje burgije ne može!
Popup Killer, Cookies Cleaner & Ads Filter. Deluje z vsemi brskalniki.
www.download25.com/publisher/killthepopupcom.html
sem za ukinitev tovrstnih reklam!
Erof@--Popuk Kiler sem namestil in dejansko deluje, priporočam tudi drugim, hvala.
Čedalje več je nadležnih video reklam ,ki se avtomatski zrinejo in vklopijo ob ogledu določenih vsebin na forumih, če kdo ve kako se jih znebiti ?prosim za nasvet- hvala.