Motocross v prekmurju

|

v tej smešnih časih,ko naj bi vladala recesija bi povabo vse ki majo cross motorje in niso bili še nikoli na pravi motocross progi na brezplačni trening v mačkovce in to 17.5.09.Cilj tega je da vam pokažem da se je dosti lepše in varneje pelati z cross motorjem po stezi,kot pa se preganjat po gozdovih in cestah in s tem razburjat lovce,sosede in naravovarstvenike.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Antonio Cairoli

v tej smešnih časih,ko naj bi vladala recesija bi povabo vse ki majo cross motorje in niso bili še nikoli na pravi motocross progi na brezplačni trening v mačkovce in to 17.5.09.Cilj tega je da vam pokažem da se je dosti lepše in varneje pelati z cross motorjem po stezi,kot pa se preganjat po gozdovih in cestah in s tem razburjat lovce,sosede in naravovarstvenike.

Antonio Cairoli

Zaradi suše in težke prevoznosti proge,ki je lahko nevarna za začetnike brezplačni trening 17.5.09 odpade.Prosimo za razumevanje,gre za vašo varnost
Lp.Morozov

Pero Detlič

Morozov, lep pozdrav, sva se danes srečala v Mačkovcih...... na žalost sem pozabil vprašat za ime...
lp

andrej kelahar

Morozov ke pa ti je sem si zrihtal dopust in prevoz
To je bila prava proga!

Ales Cerpnjak

Morozov evo ti deža ka ne boš tumbo o süši. Spravi se na bager pa mi spejglaj progo, ka mi trenutno grabe ne pašejo zarad prekomernega uživanja opojnih substanc in poležavanja v preteklih treh tednih. Pa prosin ka mi čestitaš ka san se oženo!

miki maus

Počasnež pa ti si tou resno napravo. Zdaj še ena poroka pri nas ali v eni državi kera je podpisnica Haške konvencije. Vseeno čestitke ka si se opogumo, zdaj boš vido kaj pomeni biti mož hehehe.......ode samski život tudi Heineken pa Cviček neta več tak tekla.

andrej kelahar

Počasen čestitke za poroko,samo moren omeneti ka se nej nika plačo o joj joj,Slaček ka pa tij znaš o tem kda si poročen?

Ales Cerpnjak

e Slaček, več me nika ne rejši. Ta poroka vala tudi pri nas. Mo pa organizejro eno redno fantovščino, nema veze če de po poroki glavno ka de žurka.
Morozov menjaj mi zračnico!!!!!!!!!

mako4

ka je pocasnezi.nete vec nika sinfali?

mako4

ja ta dirka je ze krepko za mano:P

idemo kaj v egervolgy trenerat?
tou leto iden na cesko v halo na trening.ide sto polek?

mako4

nejse je nej! za vikend ides koma?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet