Moški 2.0

|

Tip je doživel brodolom in se znašel na pustem otoku. Dojel je ,DA Ga NEBo nihče rešil in pričel graditi nekakšno kolibo.Nekega dne se je pred njim pojavila plavolasa ženska, vitka, privlačna,... In mu reče: " Pridi k meni, sem na drugi strani otoka."Prišla sta k njej in: lepa hiša, vse urejeno, .Vidiš, vse to semPobrala z ladje, preden se je potopila...Gresta notri, ona Ga lepo postreže, mu pove, DA se lahko stušira ... KerOna ima tudi toplo vodo .In res, ko tip pride iz kopalnice, ženska sname modrček, pa hlačke .InMu reče:" Sedaj pa it bom dala tisto, kar čakaš že šest mesecev ..." Tip pa jireče: " Pa NE, DA imaš tudi Internet? "

.. zmaga ..

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

Tip je doživel brodolom in se znašel na pustem otoku. Dojel je ,DA Ga NEBo nihče rešil in pričel graditi nekakšno kolibo.Nekega dne se je pred njim pojavila plavolasa ženska, vitka, privlačna,... In mu reče: " Pridi k meni, sem na drugi strani otoka."Prišla sta k njej in: lepa hiša, vse urejeno, .Vidiš, vse to semPobrala z ladje, preden se je potopila...Gresta notri, ona Ga lepo postreže, mu pove, DA se lahko stušira ... KerOna ima tudi toplo vodo .In res, ko tip pride iz kopalnice, ženska sname modrček, pa hlačke .InMu reče:" Sedaj pa it bom dala tisto, kar čakaš že šest mesecev ..." Tip pa jireče: " Pa NE, DA imaš tudi Internet? "

.. zmaga ..

Martina Horvat

S pravim pristopom je čisto vsak moški lahko krotek kot koker španjel. Potrebno je edino pravilno pristopiti. Tako ali tako pa se vzgoja mora že od samega začetka zveze delat, pa potem ni težav z moškim 2.0.

S pravim pristopom je čisto vsak moški lahko krotek kot koker španjel

.. tau me malo skrbi .. no, ali ka mo se sekejro .. ženske ste pač rojene za vedo imenovano psihologija, mate naravni talent za tau in zakoj bi se onejali .. naj bau ..

Profile picture for user slavko1958 Slavko Šebjan

"Direktor tajnici: a bi šla z mano v posteljo?
tajnica: ne, možu sem obljubila, da ne grem z drugim v posteljo
tajnica: ampak poskusiva stoje!"

dupont

dva računalničara
prvi: zadnjič san bil z eno babo, dobro porihtana
drugi: aha aha
prvi: ideva k njoj domov, se začne slačiti
drugi: uf!
prvi: naga pred menov stoji pa jo zgrabin pa se sejde na računalniško mizo
drugi: čakaj, ona ma računalnik? kakši procesor pa ma?

mislec

Zgleda, da res moški o ženskah govorijo kar hočejo, ženske pa z moškimi delajo kar hočejo.

.. ^^ .. he he .. tome pa se pravi bobu bob ..  

.. tau je sigurno nej napijso ded, ded kaj takšnoga nemre pogruntate v svojen življenje, kak tau ide, oseba pod psevdonimom @mislec je sigurno ženska .. no, hvala za nasvet .. 

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet