Morje?

|

Ali lahko priporočilo, kam iti na Hrvaškem na morje? Nas 7 najboljših prijateljic načrtujemo oddih na morju, zanima me lokacija kjer ni veliko ljudi iz Slovenije? To mi največ paše…Prav tako, da ima dovolj mest za nočne izlazke, da je dobro nočno življenje in tudi partiji na plažah so tudi zelo dobro došli! Ali lahko od vas dobim nekaj informacij, če kdo ve tudi glede nastanitve in lokacije itd… 

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Morgony

Ali lahko priporočilo, kam iti na Hrvaškem na morje? Nas 7 najboljših prijateljic načrtujemo oddih na morju, zanima me lokacija kjer ni veliko ljudi iz Slovenije? To mi največ paše…Prav tako, da ima dovolj mest za nočne izlazke, da je dobro nočno življenje in tudi partiji na plažah so tudi zelo dobro došli! Ali lahko od vas dobim nekaj informacij, če kdo ve tudi glede nastanitve in lokacije itd… 

Danilo Kozar

Ojla, največji žuri so na otoku Pagu - Zrće,,,stanovat pa najbolje v Novalji, ali kampu Straško.  Nikakor pa ne prenočevat v naselju Gajac, ki je pretežno družinsko naselje oziroma apartmani.

alan ratnik

povdarek na "ni veliko ljudi iz SLO", ti njoj pa omeniš lokacijo, ge je samo iz Prekmurja polovica tan:))

x y

delovno mesto :P

mogoče rovinj

dobermangirl

Mene pa zanima, da ne bom nov forum odpirala, če ima kdo kakšno priporočilo za Italijo na morje ?
Hvala.

only12345

vodice 

samo ka na hrvaškon neboš najšla slovenca? skoro misija nemogoče... če mybe te čim bole daleč... :) ali pa kakšna črna gora bi znala biti brez slovenaca :)))

saša fartek

only12345,greška :-) črna gora brez slovencev uf še kelko jih je tan,san bil v Sutomoru bilo nas je samo prek relxa za dva avtobusa v tistoj izmeni ,ka nemo o Budvi,Bečiči...

mig50

ite v petrčane tna neven če glij kakšnoga prekmurca najdete.

Tadeja Ferbežar

@dobermangirl: vsekakor severni del jadranskega morja Italije - Lido di Jesolo, Lignano, Grado, Bibione - krasne plaže, nočno življenje, čisto morje, cenovno zelo dostopno.. v bistvu idealno tako za družine kot pare ali pa samo žurerje

Ninna

V Italiji definitivno Rimini! :D

Anwel

Najbolj znano mesto po meni in najbolj za vse kar si naštela je Umag, ampak zdaj ti ne morem garantirati da nima naših ljudi, verjetno jih ima :) tam je lahko veliko ljudi, ampak mislim da ti to ne more predstavljati problem, nastanitev poglej prek interneta na tej strani . Verjetno vas 7 bo moralo polovica v en in druga polovica v drugi apartma, vendar spet poskusite kombinirati nekaj, ampak defitivno za zabavo in počitek obenem Umag je odlična destinacija!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet