Montaža klime
Pozdravljeni,
Priporočala bi se za kontakt od kakšnega klima mojstra za montažo klime. Klima je že kupljena, montiralo bi se v MS.
Hvala.
Komentarji
To najbokse ka pozoves neksno firmo ali dveh tri stiri pa das delati z racunon. Nan so vsi susmari sceli isto kak je scel Tratnjek z racunon. Pa kda mas racun lejko zadevo vsaj reklameras. Susmari so gratali predragi ka bi se splacalo se ka kole delati brez racuna
Rajši se rastopin na 40+, kak pa Tratnjeka lažnivoga zoven!!!
Nam Tratnjekovi delajo servis (in tudi montažo so naredili oni) že cca 17 let, pa ni bilo nobenega problema do zdaj.
Točno tak šušmar ma isto ceno ka kakšna firma . Najbokše je ka vzameš vse prek majstra pa maš nižji ddv za material pa garancijo cena je na konci ista kak z šušmarom.
031 607 190 dober siguren in pošten garantiram 100 %
Samo tega ne
Samo Tratnjeka ne.
Servis klime so mi potrdili 14. junija 2019, ponavljam 2019.
Seveda jih ni bilo.
Ne vem. Nam Tratnjekovi vedno naredijo kot smo zmenjeni. Res pa, da servis naredimo v aprilu. Servisirati klimo junija, je neumnost, ker so takrat res vsi zasedeni na polno. Res pa, da bi lahko pošteno povedali, da ne bodo imeli časa in si poiščite drugega.
Oni so določili datum in uro servisa (naročil sem ga v začetku aprila)…
Pa si sel do njih in jim to povedal?
Nisem šel tja, ker bi se verjetno kaj zgodilo…
Poklical sem po telefonu, kjer so se sprenevedali, da o tem ne vejo nič. Niti opravičili se niso.
Seveda sem jih poslal v rodni kraj in odložil.
Tudi pri popravilu CD snemalnika nekaj let nazaj (bili so edini pooblaščeni servis za Samsung), so mi hoteli zaračunati kompletno menjavo snemalne glave, Čeprav je bil aparat v garanciji.
Toliko o Tratnjeku…👎🏻👎🏻👎🏻
Janič 041343565
Főldi tij samo delaj z Janjičom .
Dalec najhujsi pa so tisti ka majo pogodbo s Telekomom ( nege iz Beltinec ale tan poleg ) Narocis klimo prejk Telekoma pa oni prvo pridejo 2-4x zadevo gledat, te pa iscejo samo ka lejko dodatno coj skaserajo. pridejo pa tak nikder nej dejansko monterat. So me tak dugo vlekli pa me meli za budalo, ka san skenslo celo zadevo. Samo so mi brezveze cas kradnoli z ogledami… Lekar resno nega v Prekmurji niksnih normalnih klima montazerov. Te pa zakoj firme propadajo pa nikome nika nejde… Te pa san naroco klimo z montazo v Harveyi, pa so prisli v enon kedni neksni serviseri iz Celja pa naredili zadevo cas posla. Pa njin nej trbelo prvo par krat oditi na ogled, pa menjavat cevi, pa vlecti dale cev, pa delati vse na novo pa neven ka vse bi ovi marki delali…
Nam je klimo delo šušmar en. Se pa strijnjan ka bi pomoje cenovno isto prišlo če bi mi Tratnjek delo recimo. Dragi so tudi šušmari. Mi je pa napravo ok. Je pa resan ka si leko bole zgučiš. Ker zaj si že malo pozna za klimo za to poletje.
San zazavo firme in privatnike, nisce nej bil resen, razen apolis, dobil predracun in prisli v roku 2 tedna kot obljubljeno. Ostali so vsi govorili vsaj en mesec, celo privatniki, san mel obcutek da jih moras prosit da pridejo. Predracun pa tak prevec za ene, vse so cemerni bli kda san proso
In kelko sce za montazo? Ce jo zemes v trgovini je montaza cca 300€
tristi......... Če si kupiš sam klimo bo teško ,da ti kdo zmaontira ker ne radi dajo garancijo .Montaža je nekje od 240 € naprej .
Meni je delo Apolis iz Rakičana, Mitsubishi,fejst zadovolen,1.liga
Kakor ,koli tej ,ki se ukvarjajo z klimami je eden nej resen .Kolegu je odpovedala zunanja enota .Posredoval sem mu številke mislim ,da od enajstih monterjev .Razmim ,da je sezona klim ampak od teh enajstih je telefon dvignil baje eden ali dva .Ali res imajo toliko ,dela ali pa njim ni za delo .Čudno ,da spolh tel. ne dvignejo
To ni samo problem pri klima mojstrih, ampak pri mojstrih v pomurski regiji nasploh.
Pa se štoj pita zakoj je tak.
Tak je zato ka jih je premalo pa ne ladajo delati stranke pa pritiskujejo pa izsiljujejo.
Te pa več niti telefonov ne zdigavajo če ne poznajo številke pa če poznajo isto ne zdigavajo. Je pa še eno če se pokaže bokše delo te slabo dale rivajo.
Tratnjek je PIČKIN DIM IN LOPOV!!!!
Priporočam Sečko Jani --- morski s.p. montira vse klime in ukvarja se tudi z urejanjem okolice . Dober monter ampak teško ga dobiti ker ima dosti dela .
Pa pozabo si povedati ka se ukvarja z pridelavo zelenjave v prostem času pa polaga keramiko.😂🤣
ge enga poznan ja monterja klime franc buzeti
Ta de teška novembra decembra .
Dobri majstri so do konc leta zasedeni.