Montaža & izbira klime

|

Katero znamko priporočate, izkušnje z monterji?
Iščem invertersko, minimalno a/a, hlajenje okrog 60m^2.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
S 2

Katero znamko priporočate, izkušnje z monterji?
Iščem invertersko, minimalno a/a, hlajenje okrog 60m^2.

S 2

argumenti?:)
Dobil sem par sporočil in dva komentarja in vsaki priporoča drugo znamko.

vegi

montažer absolutno ouček jože veščica,kero ščeš meti de ti on svetuval,majstor na svojen području že 30 let

janja žalik jerebič

se strinjan z  elanino: Kolbl (oz. APOLIS) Rakičan...
Apolis d.o.o., Panonska 36, Rakičan, 9000 Murska Sobota  |   Telefon: +386 252 616 62, +386 252 616 63  |   Faks: +386 252 616 64  |   E-pošta: [email protected]

dupont

tij idi majstre pijtaj, ge so nazadnje montejrali pa idi k tistin pijtat za mnenje. nešče što že 30 lejt dela, ga lejko tehnologija že za par krogov prehitevle. nešče što je še friški v ton, je pa prenaiven. ovak pa doktor za hladilne naprave pri nas (klime, vitrine, hladilniki itd.) je simon serdt, LTH servis iz markišavcov.

dupont

aja, meni je za razliko od vas nej nika montejro niti popravlo, ka se razmimo. znan pa kak dela(jo), ker njin saki keden pod prste gledan pa vidin, ka so daleč najbole kompetentni od velkih izvajalcov v sloveniji (npr. petek)

Peter Jagodič

slučajno sem tudi jaz v fazi nakupa klimatske naprave. Malo prebiram forume, vendar nič pametnih- koristnih informacij.

Ogledal sem si klimo od mitsubishija LUXURY https://svet-klime.si/klimatska-naprava-mitsubishi-msz-ln-luxury/

Jo ima že kdo? Kontaktiral sem tudi SVET KLIME, kjer so mi dobro razložili prednosti te klime ter kako poteka montaža. Mislim da so od nekaj poslanih povpraševanjih cenovno ugodni in predvsem strokovni.
Uporaben mi je bil tudi članek ko sem izbiral klimo, ki ga svetujem vsakemu da ga prebere
https://svet-klime.si/najboljse-klimatske-naprave/

klimko

Pozdravljeni.
Pišite na [email protected] in izbrali bomo pravo klimo za vašo potrebo.

bale

definitivno znamko Samsung. So mi zmonitirali Tratnjek klima center in sem zelo zadovoljen. Top cena, odzivnost, natančnost, čistoča.. zastonj ogled in redni servisi.. več kot zadovoljni smo z njimi!

maliiii

samsung ova ka ne fuda psloj, wind free al ka je

Piko56

Ge zoven vedno Tratnjeka, v nulo napravijo
Lp

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet