Močne osebnosti in ljudje ki razmišljajo z svojo glavo

|

Pozdravljeni!
Mene nekaj zanima in sicer, se dejansko eni ljudje bojite močne osebnosti in pa ljudi keri razmišljajo z svojo glavo in se zavedajo svoje vrednosti? Sploj ka se tiče žensk: samostojno, uspešno, kera dela na kerieri,kera se zna zboriti za sebe in se ne preda ne glede na vse- tudi če ji eni tupijo ka ne dela prav na konci pa dokaže ka ma prav.....včasih vrača tudi milo za drago (kak z njo tak kontra...), jo je nej strah pokazati moških atribut - se lejko kosa z moškimi pri vseh moških opravilih, če je drugačna tudi to mnenje pove, vedno se gor postavi za slabše pa če prav jih recimo 80% lidi obrne hrbet....kljub teme, ka zna ka de mogla preoditi določeno pot kera neje lejka....
poleg vsega pa še skrbi za svoj videz...ker ji neje vseeno kak vo vide
Torej ne leti ta tema na mene, ampak nasplošno...
Sama znan ka močne moške osebnosti obstajajo...zanima pa me, kak gledate na ženske močne osebnosti...

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
rocknroll

Pozdravljeni!
Mene nekaj zanima in sicer, se dejansko eni ljudje bojite močne osebnosti in pa ljudi keri razmišljajo z svojo glavo in se zavedajo svoje vrednosti? Sploj ka se tiče žensk: samostojno, uspešno, kera dela na kerieri,kera se zna zboriti za sebe in se ne preda ne glede na vse- tudi če ji eni tupijo ka ne dela prav na konci pa dokaže ka ma prav.....včasih vrača tudi milo za drago (kak z njo tak kontra...), jo je nej strah pokazati moških atribut - se lejko kosa z moškimi pri vseh moških opravilih, če je drugačna tudi to mnenje pove, vedno se gor postavi za slabše pa če prav jih recimo 80% lidi obrne hrbet....kljub teme, ka zna ka de mogla preoditi določeno pot kera neje lejka....
poleg vsega pa še skrbi za svoj videz...ker ji neje vseeno kak vo vide
Torej ne leti ta tema na mene, ampak nasplošno...
Sama znan ka močne moške osebnosti obstajajo...zanima pa me, kak gledate na ženske močne osebnosti...

Dogzilla

Nič neman proute takšen ženskan absolutno nič ampak kar se tiče privatnoga življenja san siguren ka so zdaleč nej tak srečne pa zadovoljne z sebof kak tou glejdaš npr. na fox life kanale v nadaljevankaj. Nej je videz pa pejznez vse naš, zdaleč zdaleč nej. Nika je nej slaboga se zavedate svojih vrednosti ampak, če pa tou preraste že v nadvlado pa grata problem in tou fejst velke. Še sploj, če zna samo komandejrate pa larmate pa če je bože nedaj mouž istoga profila kak ona. Gda pa ji kijanco pa pisker omejneš pa jo ica polije pa nevej kak be se cuj spravila. Ka boš z takšno žensko navsezadnje? Sodobne, emancipirane ženske so lejko občudovanja vredne ampak žal le redkim uspe si zgraditi in povezati poslovno in zasebno življenje. Zatou pa je v zahodnon svejte ogromno poslovnih žensk samskih lezbijk. Dobesedno. lp

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. tole vse skupaj postaja malo zaskrbljujoče, mhm .. no, naj drugi odločijo .. 

Zima Bela

"Močna ženska osebnost", a veš, da se "razmišlja S svojo glavo" ne Z svojo glavo.
Ja, v glavi pa predvsem mora nekaj biti!

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. glede teme - tak na hitro: pa čista vseeno je, če si v življenje samozavesten ali nej - tau je površinska fama, ka jo mi človeški živelj tiramo - ena molekula more biti, ka je lejko druga molekula - sonaravna odvisnost, ostalo je filozofiranje o družbenom ustroje, ge že hitro lejko v eni teoriji o definiciji samozavesti in moči prikažeš povejmo temu milosrdne paradokse, ka bi lejko teorija resneje vzdržala   .. 

.. samovesten/nesamozavesten, močen, nemočen - vse en pa isti kurec, en od drugoga smo odvisno, ka živa tvorba lejko obstaja in to je to .. 

.. ajde, iden jaz na čokolado pa na sprehod .. 

Tipach

Teta tij rejsan tak fejst nucaš pozornost ali ka?

rocknroll

Ne leti na mene, nasplošno ;) neje povezano nič z meuf....pač zanimle me in san pitala za Vaše stališče;)

Stefan Stefanic

Poznan kakšno takšno močno žensko osebnost in neman nič proti - seveda pod pogojon, ka so nej hudobne.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet