Mladiči belega dihurja

prodam mladiče belega dihurja. za več informacij 040416813

[url=http://www.Slikomat.com/slika/3898047.htm][img]http://www4.slikomat.com…]

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Aleksandra Tina Küplen

večina ljudi jih ima prosto v stanovanju in nimajo problemov z smradom. beli dihurji naj nebi smrdeli. imajo svoj vonj tak kot macke in psi.... smrdijo le v času gonjenja (1x na leto) se jih pac da kastrirat in potem s tem ni problema.

>

kolko pa stane??

lara_croft

Daj naloži prosin  kakšo sliko ka mi v slikomati ne odpre!

Aleksandra Tina Küplen

cena: 100€  še trije so nerezervirani. v petek do vsi oddani tak ka ce je što zainterisejrane...naj čimprlej javi...ker me zovejo iz ljubljane dosti ges bi jih pa rajsi kama v prekmurje oddala.

Direktna Direktna

se da dihura vzgojiti, ka prijde k tebi, ka jo maš recimo pri hiši in se svobodono potepa naokoli ampak prijde domov? pa ka jo pozoveš in prijde k tebi? tak kak mačka recimo, ali moreš to meti notre v stanovanji?

Aleksandra Tina Küplen

pomojem se jih nebi dalo tak vzgojit saj ma pomoje malo močnejši nagon po naravi kak mačka in bi odišo v naravo. dajo se pa oprsnice za dihure kujpete in jih lejko na sprehod vozis :D

Janez Kranjski

Pravzaprav bi mel enga dihurčka, ampak (na žalost) nemren, ker pričakujemo enga človeškoga v bližnji prihodnosti.

valterh

O dihurčkih namreč nimam pojma glede na to da pa imam rad živali bi ga pa rad imel

Zanima me higiena in družabnost do drugih živali imam namreč tudi kužkka ki je civiliziran igriv star sedem let odraščal je z muco tako da je živali okoli sebe navajen

dihurji 2021

pozdravljeni, vem da je minilo že kar nekaj let od prodaje dihurjev, a me vseeno zanima, če jih še vedno vzrejate :)

Anja100

Zanima me cena

Urh

Kupil bi bele dihurje zanima me cena, in koliko jih jese

how much the cost?

Nik123

Imate trenutni kaksnega? Sem vam poslal tudi sms na vaso stevilko ce jih imate... kje se pa nahajate in kaka je cena

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet