MIŠJA MRZLICA SPARTACUS?
Neuradni viri poročajo, da je nekdo od zaposlenih s Spartacusa zbolel za mišjo mrzlico. Baje,...pišem baje, ker je zadeva nepreverjena in bi me zanimalo, ali to drži? Ali je res, da je skladišče Spartacusa polno miši?
Tou so moja pitanja, na kere bi fajn bilou, ka nešče kaj povej. Če je tomi tak, je tou nej glij preveč fajn, ka ne ukrepajo pristojni organi.
l.p.
Komentarji
tudi moje uho je že slišalo nekaj o tem... ne vem pa, če to res drži.
tou je tema pogočavanja v Soboti,marsekaj se čuje, ges praven ge je dim je tude ogen...sicer so pa že ob vstope v spartacus čudne vonjave
Zdravo.Ges osebno van lejko poven ka je tou rejsan,zatou ka delan v rakičane pa mamo nekšoga kelnara iz Spartacusa pa ma tou mišjo mrzlico pa me zanima me če je tou tude všteto v viske cene "full in" lokala v m.s(SPARTACUS)
party_beybe ti si še nej čula za poklicno molčečnost?
Meni je vsako nedeljo malo čudno kda pridem domov s Spartacusa... samo doma pravijo, ka je to bole maček kak pa miš :))
Mah prvo kak prvo je ta mišji drek lahko staknil kjerkoli.... aja, no zdaj se en naj najde ka napijše "jeb*eš spartacus, od zdaj naprej mo odili v super li-e"... lol.
Vij se sekirate za lokale kje se streže pijača, ne pijtate se pa kakšne kuhinje imajo nekateri "fini" lokali v prekmurju. Ka ti na bruhanje ide... ka človek ponavadi vidi le tisto, kar ti na krožnik postrežejo, ne vidi pa v kaki svinjariji je to pripravljeno.
Moj nasvet: pijte dele jack kolo pa boste 100% varni pred betegom :) ps. ministerstvo za zdravje svetuje, da je pitje alkohola škodljivo :)))
ges pa moje kolegice v spartacus nejdemo več- ziher ka nej... sramouta ka se tou lejko zgodij, pa nišče ne reagejra... sicer pa mogouče bi bilo fajn ka se lokal preimenuvle v Misjo mrzlico"... če nejse mačka- tačke fkraj od toga objekta
Lara_Croft, očitno je nekak od Spartacusa tudi nej spoštoval poklicne molčečnosti, ali ka si naj mislim???
Vej pa što v skladišče lejko prijde? Pa saj je tou tak, na konci nišče nede kriv, ka je nekak betežen za mišjo mrzlico. Mišja mrzlica - pa tu ti lejko celi organi odpovejo. Saj pa zatou se ide.
Nikaj takšnoga, trij osebe (party bejbe, ADOLF, rožicačrna) , ka so se na sobotainfo prijavili gnes v razmaku pol vore so se odloučile, ka do malo vrgle slabo luč na spartakus, ker......... :D
ge san pa čul od mojoga kolega maminoga loverboja strijca brata ka je tou od vojske dobo kera dela poskuse na bereke. baje... zna što ka več o ton?
Kak pravi ballack, uporabniki keri se logerajo in te začajo srati v določeni temi so meni nekak nej kredibilni.
mah boli mene za mišjo mrzlico pa za Spartacus ka tak ta ne oden- Adolf san tebi kaj pravla?viden ka ne razmiš ka ščen pravte.
Direktna verjetno so od kakšega konkurenčnoga lokala, ali?? :D
ballack, iskreno povedano, mi je čista vseeno. opažam pa, ka še eni očitno itak ne vejo ka se ne posluje tak ka drüge dol sereš (s tem si -z mojoga vidika - delaš grozno antireklamo), ampak ka si tij sam odličen.
Isto je tüde ka se tiče "reklameranja" določenega lokala tü na forume, ker je nej na nivoji.
neven zakoj mate takše probleme z temi miši-mi pa verjamite ka je tudi pri vsaki hiši kakšna miš doma tak ka neven kakše panike zavolo toga je nej smiselno delate, miši so vseposede, in tudi miši morejo nekje živete, sami pa morejo poskrbete ka se miši znebijo, saj poglente poleg je kanal ge je sama nesnaga notri, prek je saubermacher bil tak ka se nika ne čudujen ka so kakše miši v skladišče prišle,
naj rajši cene doj spistijo pa do miše tudi vujšle,....
Lara...razmin te, saj je istina ka si pravla, ges san samo primerjavo dal, ka so poklicne molčečnosti nej spoštovali tudi zaposleni v S. nej, ka samo od tu je leko se to vo prišlo.
Kak koli, za bolezen je dobrodošlo s keroga koli vira pride kaj vo, ka se zna.
lara croft prav maš. pa te takšne delajo v bolnice.
ges san se odloučila povedati resnico, tisto ka san zavohala, vijdla...j... se meni, če njin je higiena tuja, je nej moja krivda...če pa tebi paše plesati med mišmi, izvoli. što ti brani
kjhgfd pa to gli ščen nekome dopovedati:)
rožicačrna tij si ob vstopu zavohala mišjo scalnico? pa te prijde, ka te jes zaposlin, ka boš mi miši iskala po skladišče, očitno maš vrhunske nos. Mogoče se tvoje spremljevalke/spremljevalci bojijo žajfe pa vode, pa si to zavohala?
:D:D:D:D:D:D Direktna zaj znan zakoj si direktna:D:D
ka vi se to malo hecate al resno mislite gelde spratakusa ker ge to ne vrvlen ;) ale
lara_croft izpitni sindrom me ma prek (se pravi vse bole zanimijvo kak pa knjige :D)
Direktna je zmagala z izvajo
Ups, nešče je vzel osebno... resnica bolij! Fala na ponudbi za službo, ne žele si ka me dobiš...delan samo v higiensko neoporečnih prostorih... sicer pa ka se buniš, vsak ma svoje mnenje, sploj pa nej bilou tebe namenjeno, razen,,,,
Ka te tumi ka je v bolnici pa ma mišju mrzlicu na čeli piše gje dela pa gje se je zarazu?i bi tou bilou resan bi Spartacus biu zaj zapreti.E zaj pa što je najbližje naj preveri či je al pa ne
ges lejko tou potrdin, ka mi je clovik sam pravo ka dela eti v spartacuse, nika san ge nej slaboga sčela, ges san samo pravla, zatou ka nije tou šala, ges ne pravin ka se trebej spartacus zaprejti, ges san vas ščela samo opomniti, zatou san se tujdi prijavla, ges neman nika proti nikom, al osebno nejdem v spartacusa,
pa ka mo se ge štukala eti z tebof, vepa idi v bolnico pa preveri!!!
Velka razlika je gje dela pa gje je fasau mrzlicu.Sam pravim ka či je zbolo na delovnom mesti te se zna ka ga je trebe zapreti(lokal).Sam to tui kakši je te tokelner ka si rok ne mujvle?
Dugo se je cinclalo se pa ta, što je petardo vrgo v Cuboji, pa je vo prišlo. Na konci koncov te se vo pride. Tudi če je istina ali nej. No ali nej je to tako mala stvar, če ma kdo mišjo mrzlico. Dečko de valjda znal ge je najverjetneje se okužo. No pa je valjda sam kaj izjavo, ali kako?
Za okužbo z mišjo mrzlico je nej musaj, ka je Spartakusovo skladišče zamazano. Artikli, ka so ta prišli, so mogoče bilij že ge indri skladiščeni, pa je okužba bijla možna tudi prek "posredno" okuženoga predmeta.
Party_beybe, tebi pa samo telko v vednost; ta tvoja pojasnjevanja na ton forumi bi mogoče koga službe koštala. Vupan, ka tebe bar do disciplinske pripelajo, če rejsan delaš v bolnici, v koj močno dvomin in vupan, ka ne delaš, ka de prejk tebe pol Prekmurja znalo, ka komi je , pa zakoj je v bolnici, pa še po forumaj boš razpravlala o ton. Šče ednok si DOBRO prešti kodeks etike zdravstvenij delafcof, pa te se tijče vsej, što je na kakši koli način povezani z delon v zdravstvi. Samo sran te je lehko, pa Boga moli, ka to ne prijde do tvojij predpostavlenij. Pa lep dan ti želim!
Čestitam!
Še ena brezplačna reklama za Fucckerja in njegov SuperLi !!
So "kšenki" hamburgeri, pice pa hotdogi bar dobri bili ?
čudno, da Hijena še ni te teme zavohala - pa bi glede na nick morala imeti dober nos
man ges dva mačka doma šteriva sta non stop lačniva....en keden v skladišče pa nede nite ene miše več.... ;)
ena_ viš o tun san gučala! Čista se strinjan s tebof! Bravo!
ena_ bravo za komentar
sicer pa, kje so dokazi, da se je okužil v spartacusu???
če je tip tam zaposlen, še ne pomeni, da se je tam okužil!!
zaj se pa oglašate eni ka ste bili 3x v spartacusi pa ste najbole pametni...bravo!
neka se vam je zamerilo in zaj tej osebne zamere ščejte rešavati prek interneta. pohvala za velka jajca.
čudno ka san še ge nič nej dobo, pa san vsaki vikend tan... pa še seveda glavno nagradno vprašanje za pametnjakoviče: kak znate ka je to bolezen dobo v spartacusi????
saki vikend v iston pajzli wanna be disko?.... pa ge bi se obeso, če bi mel takšen beden lajf :S
ena_ pa matt !!!
No, ge san nekaj časa delala tan, pa mislin, ka v skaldišče brez problema pride kakšna miš notri (tak kak v kerokoli hišo). samo san nikoli nej nindri vidla, ka bi ge karkoli sumljivega bilo.
glede toga ka smrdi, pa po mojem smrdi po čem drugem - dim, švič, polita pijača ...ne pa po mišji scalini ...
Pozdrav.Vsem skupaj bi napisal ,da se naj preneha to tukaj ,če je le mogoče. Nima smisla to vse skupaj. Vem da ni nobenemu lepo,če nekdo piše slabo o njegovem lokalu itd. Sam poznam tud šefa iz spartacusa in sva v dobrih odnosih.Tudi zame je njegov lokal lepo porihtan,je lepši kot moj.Zato bi vas res vse skupaj lepo prosil,da se neha pisat o tem,ker res ni prijetno.Pa saj je tudi sploh vprašanje kako je z tem.Pa saj lahko delamo v dobrih odnosih.Tisti ki pa vedno ogovarjajo pa pač naj.Še enkrat vas vse skupaj prosim da,če je le mogoče da se neha vse skupaj.Lp.
Fuccker to se nede nigdar končalo, brezveze se trgati. Prekmurci smo/so takši narod, ka bi rad sakši sakšomi oči vo skopo od nevoščljivosti.
Narod je pač takši ka nikomi nika ne privošči. Če ide meni slabo naj ide tudi tebi. Takša je naša mentaliteta ;) Pač neman 20e ka bi rundo plačo, pa mo šao zato šimfat na sobotainfo, čegli san nej tan bil. Glavno ka se sere po vsen ka se naredi.
Za brezveze nekomi ugajaš. Če boš to naredo, nede dobro. Če boš vači naredo, tuj nede dobro. Če boš na trejči način naredo, te tuj nede dobro! Dale do te šimfali. Če pa ponudiš tistomi ka te šimfa, ka naj san naredi, pa nede mel pojma kak. Ali šimfati pa znajo vsi.
San delo v klicnon centri enoga izmed ponudnikov interneta in san mel klice s cejle slovenije in lejko poven ka je prekmurje najbole izstopalo po gluposti. Prekmurje je Azijski del Slovenije.
:)
5450 po tvojem pisanju mi deluješ normalen , pa drugačen kot si napisal da ste prekmurci.Pa verjami mi nekaj,nikoli nebom nikogar ogovarjal ,mu slabo zelel.Verjemi mi gostinsvo v danasjnem času je velika borba.Upam pa da bom lahko pridobil neko mesto me vami ,pa čeprav nisem iz prekmurja.K vam se prišel z namenom ,da naredim eno dobro zivljensjko zgodbo pri vas z vami.Če me ne boste sprejeli ,bom to sprejel po človeško , mislim pa niti malo nikogar blatit.Pa če imaš kdaj kaj časa pa želje pridi na kako kavo,te z veseljem počastim.Pa lp.
tak je, prav maš.
5450 poslušajte!
Zelel sem napisat, ne mislim pa niti malo nikogar blatit.
fuccker, ti pa si zapomni, da se NIKOLI ne smeš podcenjevati !
Vse lepo in prav, da gledaš na stvari realno, in se ne pustiš obremenjevati, če te ljudje (v tvojem primeru) Ëne sprejmejoË, ampak eno samospoštovanje pa vseeno drži ;)
Glede nevoščljivosti... Tega bo na žalost čedalje več. Časi niso lahki, vsakdanjik imamo skoraj vedno naravnan po prehitrem in stresnem tempu, ampak verjamem, da se vseeno da.
ZDRŽIMO! :)
Malička ma ne.Če me boš kdaj spoznala boš ocenila kak človek sem.Lp
Poskušam razbrati že s tvojih postov...
Poštenjak verjetno, ampak premalo samospoštovanja imaš. Pazi, da te le to ne hecne! :)
fuccker msn maš? :)
Saj san nej nika takšoga napiso :)
Če bi superli mel kakši ljubljančan, ali pa spartacus... narod bi se ta meto od veselja, pa se njemi v rit vlejko... samo ka nema što domači haska od toga, ampak nešče drugi. Če bi superli bil isti kak je zdaj, pa bi ga mel ljubljančan, bi to bil najbokši lokal ka obstaja v Prekmurju. Če bi mel spartacus ljubljančan, te teme sploj ne bi bilo, edino mogoče kakša tema kak je pa te vikend zakon bilo v spartacusi :)
Zato pa smo prekmurci tan ge smo. Bože nedaj ka štoj domači kaj zasluži. Gda pa pride Gospoda iz Ljubljane pa bi njemi vse v rit potisnoli. Milan Kučan je bil prekmurec, za nas je napravo en velki drek. Ali glavno ka je bil prekmurec!! ka se prekmurci lejko pohvalijo ge koli ka je kÜčan prekmurec ;) ali nažalost je v prekmurje odo samo gejst pa pit pa v roke segat pa v muro oblačit (zašenki) :) sicer malo izven konteksta teme, pa vseeno :)
Kolegi iz drugih koncov so mi gučali (v trgovskon posli) ka z prekmurcami nikak nemreš skup priti ka samo svoje tupijo pa si ne dajo nika valati. Prekmurce označuvlejo kak glupi narod. Ges san se sigdar gor vužigo na njih ka so oni kmeti in nej mi. Ampak san izkuso na lastni koži kak je narod zabiti prinas. Tak ka man zdaj isto mnenje.. :) Tak ka se v prekmurje le za vikend vračam, ka kakšo kavico spijen ger, malo večer vö.. svoje prihodnosti pa tan ne vidin :)
No pa pol pridi k meni na kavo,pa kako rečeva.Poznam dobro drug del slovenije,pa vem kako je.Samo jaz sem se odločil da bom vse naredil , da nebo to tako veljalo za ljudi iz prekmurja.
bravo 5450!
Issa mam msn,zakaj?
spartacus je zakon..dale mo žurali tan :D
Po televiziji so že povedali, ka je v soboški bolnici bolnik z mišjo mrzlico.
5450 tak se guči!
enim je pač življenski moto vse doj posrati pa pošimfati!
začali so s črtijon, te luco, zaj super li... hm.. ka je naslednje na vrsti? moj komentar nej?
miic.. se strinjan-dobro napisano.. kak jin ne pašeš pa se ti še takoj na komentar spravijo.
Svaka čast 5450, bole nebi mogo trufiti tej naše mizerije kak si!!!!!
Šinfanje pa faušija je vseposede, kama koli prijdeš najdeš lidij keren ne paše tej drugen pa pač druge. Tak se je pokazalo tude tu gore, mene če nikak ne paše pač ta nejden pa je tau tau.
Ka bi pa bili lidgej v prekmurje tak slabe se pa ne strinjan nikak! San oden po cejloj Slovenije pa poznan lidij vseposede zatau znan kak je drugje situacija. Bi pa pravo ka je dosta takšnih ka svojo prihodnost ne vijde svojo prihodnost doma v prekmurje, samo ges mijslen ka je glih tau najslabše za naš kraj. Nišče nebi nika napravo za svoj kraj pa okolico samo bi rad kaj gejmo, pa ne obtožujen nikoga samo se pač s ten ne strinjan.
LP
5450 in tij se maš za prekmurca???? Lastni "narod" označüvleš za zabitoga! Glavno ka so v LJ vsi najbole pametni! Ges pa delan dosta z osatlimi po SLO pa ti lejko tou ka tvoji kolegi gučijo za prekmurce poven z istimi besedami za ljubljančane... vzvišeni snobi... keri že po defaulti ostale (najbole pa prekmurce pa korošce) označüvlejo za zabite, nevedne in zaostale! Nevoščljivost je nacionalni šport vseh slovencov in nej samo Prekmurcov.... snobovstvo pa je šport edijno ljubljančanov! Ne boj tak kak oni!
...inouk , kake 3 leta nazaj san bila priča enih izletnikov iz osrednje Slovenije. Vej točno ne ven, ka je bilo za dogodka. So na enon cilji, ge jih je počako pač eden od vodilnih Prekmurcev...saj nej važno što pa ge, bili postreženi z domačim kruhom in domačo šunko. Moren povedati, ka sve s kolegico tou takrat delile, ej van poven, na začetki so se tak fini delali, "ma ne hvala, oh vegetarjanka sem, pa ne bom dieto mam..." Pozneje, ko si se pa vstran obrnil, pa so tisti kruh in šunko kar basali v usta, pa v vse žepe in torbe zlagali. Ko je treba plačat, majo diete, pa ne vem kaj, ko pa je "šenki" pa žrejo kak vuk, žedni so pa kak sahara. To more človek doživeti in videti...telko o snobovstve. Poven leko telko, ka v Prekmurji še človek kaj dobij, je pa vprašanje če indri po Sloveniji?
Prekmurci, bojmo na sebej ponosni, kakršni koli smo!
Ajda: bravo, samo naj te dopolnim : tudi Prekmurci/Pomurci smo točno točno takšni!
Fuccker: daj povej, kdo si (nisi Prekmurec); npr. za Lucoja točno vemo kdo je - h komu hodimo, ti si pa nekaj kao fuccker ? ? BTW: malo nerodno si sam pričel - s tistimi reklamami a-la "kšenki gesti". Prekmurci nismo še tako sestradani, da bi na te fore padali. Recimo - mene taka reklama dobesedno odbija. V prekmurščino si jo prevajam tako: "prijte, pa se nažrite". Pa časti ti občasno svoje stalne goste, s katerimi se najbrž že tudi osebno poznaš, ostale pa privabi z neko drugo foro - pa se naj dober glas širi sam od sebe. Rabiš koga za marketing?
No ja pać nej so vsi dobri, niti so nej vsi slabi. Vseposedi mamo pa kakše ka iztopajo neglede če so prekmurci, štajerci ali pa gorenci.
5450 je nej mislo ka smo vsi slabi pa te fore, pač pravo je kak je z nevoščljivostjo in temi stvarmi. Ne mečimo si peska v oči, lidje. Resnično je tak. Ge san ponosna ka san prekmurka, man naše prekmurje najraje čeprav znan ka smo nej tak perfect (što pa je?!) pa ka ma 5450 v bistvi prav.
off topic
Lp.no jaz sem štajerec.Glede raklame je pa tako. Naprimer v mb, je par prijatlov,ko so odpirali kaj,vedno na otvoritvi dali zastonj ali pijačo ali hrano.V tem mislim da ni nič slabega.Vem da tu ljudje niso sestradani,saj imate več zemlje in kmetijstva kod kje koli drugje v slo. Tako da ne razmisljaš v tej smeri. Lp
Ne razmišlaj v tej smeri...
Zima .Bela, znaš ka ti ges predlagam, ka ideš do Fucckera, pa san čistak ziher ka ti nede žal. Ti pa poven, ka boš pri njemi dobo piti, če boš pravo, ali pa nej što se. Ti pa poven, ka kelko ga poznamo, je niti malo nej bil njav namen naj pridemo šenki gejst. Če pa maš na marketingu izkušnje...ge ti poven, ka de jih un fejst poslujšo. Ges mislin, ka mo si kaj od toga meli, če mo si dobri, ka praviš?
Ajda, maš prav, samo glej:
zima.bela :: fuccker
(bitanga i princeza - ooooo- ne ide to)
Kaj pa veš?
Mislim, da smo temo izčrpali in se tudi daaaaaaaaaleč oddaljili od naslova teme. Gremo drugam!
zima.bela boukše ka prešaltaš na temo svojoga izvora... možgane se ti že talijo...spitavlen se samo ge pa v kakšne obliki se boš spet pojavo, od samoga dugoga časa se pojavlaš na forume, pa šimfleš tisto ka je najboukše v soboti; moj predlog: ob svojon naslednjon nastanke si vključi več realne razsodnosti - moto- če ne znaš pohvalite- te šinfle tude nej. Razmisli prlej kak koga žališ!!!!!
Pa koje fore mate. Kelnar iz Spartacusa ma mišjo mrzlico. Pač jo ma. Če je gi napisano, ka bi zej mogla nastopiti sanitarna inšpekcija te pač nej nehče pošlje email, pa bo sanitarna naredla svojo. Če ne pa pač ne.
Če pa kome zej zaradi tega neje za iti v Spartacusa pa pač nej ne hodi. Če mu Super Li ne paše, pa nej gre nekam vun iz Sobote, ker drugega podobnega lokala pač nega.
Ke se drkate brezveze, kam kdo hodi...meni tudi Lucojov Spartacus ne paše, pa kej? Pač ne grem tja pogosto....
rožicačrna: sama milina te je!
žalim ? Naj se javi tisti, koga je Zima žalila !
Sicer pa ponavljam: temo smo izčrpali, gremo drugam.
Tam san zasledil ka se je še hijena nej oglasila. Oglašam se z zamudo, pa ka vijden tu napijsan nik fucker,ajda .....me tau vse povej-oni kak lastniki in delavci najverjetneje od konkurence tu gor nebi smeli kaj pisate, kajti če v njihovem lokalu inšpekcija vzeme brise de joj, pa če baje sploh nemajo stroja za kozarce prate , baje nekšega staroga mešičovoga keri ne dela-tak ka vse na rokau perejo(je včeraj razlagala njihova študentka ki tam dela telko ka je pa nej znala ka san ges za sosednjo mizo pod nikom hijena), tak ka da oni morajo vložite šehudo dosta ka de tan čisto pa urejeno.
Gledej špartakusa pa ka ne gučimo o čistoči ka san bil parkrat tan ka so študentje po tri ure čistili lokal po zaprtju ka je tan čistoča resan tak kak morebite spucano v nulo, pa znan ka so poleti še vsaki vikend s kerheron prale teraso,ka me je kelnar še škropil ka san tan venej zavero.Pa ka da nemajo dela njin LUCO pravi danega dela ima ka se puca. Dva kelnara ka pa tan delata pa stab tak oba z goričkoga polek gozdov doma tak ka je ta trditev o tej miki miški zgolj teorija kakše konkurence, in tej iformacije z bolnice prišle po kakših ajda in fucker vejzah-zatau se pa zdaj tak lepiva delata tu na tem forumu-ŠE SE BOM OGLASO
PA ŠE TAU ADOLF-kak se se prijavo tak se dau zdraven tau temo pa trdil ka vse ta super miki miška povzroča, pa ka je dobro ka se tau zna -z kakšnem namenom -pa upam ka znaš ka so tau hude obtožbe katere so niti malo nej dokazane zaradi katerih te lasnik lejko da kazensko preganjati
Pa ta miki miška bolezen je nej glij tak pretirano nevarna, razen zadnji stadij te jelko organe odpovejo, neven pa kak se te nej znau razložite tej trij stadije, ka se glij zadnjega gor dau ka nej prvoga z zvišano temperaturo in slabostjo
SUMLIVA JE MENI TA NAUVA KONKORENCA PA TAU REDNO SUMLIVA
pa naj prlej svoj lokal pometejo pa te drugoga
Hijena tebi samo to.Ti si bolan , pa čeprav se sam niti ne zavedaš.Bluziš brezveze.Kje pa si ti videl ,da sem jaz kaj o konkurenci kdaj pisal.To pišeš le ti. Pa da ti bo jasno nekaj,poznam lucuja pa midva si sploh nisva neka konkurenca. Pa lepo te prosim,nehaj bluzit ,ker ti ne mislim več pisat.čao
Pa te mi ne pijše nišče te ne sile -ge san te nej krijf ka te resnica bolij-samo pa man svoj ponos ka te ne žalen nej san slabič kak tij ka nite en stavek nemreš brez žalitev napijsate
Pa kot je zima.bela napisal ,gremo drugam.Hijena tema je izčrpana,ne vračaj vedno nazaj kaj je končano. Pa naj ti bo najlepše ,kjerkoli že boš , jaz ti v glavnem več ne odpišem.
hijena.. tij se kak stare lidgej pri mlejki.. samo nakladaš pa nakladaš... ge je što pijso kaj o konkurence? Če se te ne vijde ite v en lokal ali drujgoga te nejdi.. ali pa če te vaši doma ne pistijo te ti nej narod krijf ka neka samo šinfaš pa blodiš na forume... Če pa si že tak glasen te pa tij neka odpri pa mo te vidli kak de ti šlo.... maš puno lokalof po Slo. pa ide.. Skratka bv guča o takši zadevaj..
Vej te pa nišče ne sile ka odpišavle pa li pijšeš pa ge je tu zdrav razum
Hijena ide jutri vgojno na tržnico, pa pitaj če razum odavlejo. Ka si tij edini tu keri ga nema.
Dajte, ka ga serete zdaj tu s ten? Naj saki pred svojen pragon pomete, pa te se naj na drugoga sprave! Kak so že napisale o Prekmurcaj.. Resan je problem tu, ka so špotlive,... Vse je resan! Je pa resan tude to, ka drugje je narod še hujše, samo je problem, ka se ne pokaže tak hitro kak tu. Fovšija je pa itak prisotna v celoj SLO ("bog ne daj, ka bi sosed mel bokše avto kak mi,...").
San že malo starejše, pa san gor prišo, ka se narode več nika ne vide! Zaj je nej dobro, ka so cene pijač takše, kakše so (mogoče so resan malo previsoke, glede današnjeh plač, ampak, če narod ne bi mel penez, ne bi odo pit..). Po drugoj strane, če bi pa koštale (pijače) kakšeh 0,50€, bi pa pa pravle, ka to tak fal, naj bi te z enen šenke bilo.. Če bi pa šenke bilo, bi pa gučale, ka če mislijo ka smo srmake,...
Skratka, nikome se več nika ne vide! Ovak pa znan kak so druge, kda pridejo k nan z drugih regij, pa so tuj nej bog vej. Saki po svoje! Se pa vide, kere je bole razgledane, ka je takoj obnašanje drugo - ampak nej pri vseh.
hijena. daj ju3 se nege dobijva v ms ka boš vido kak v vijde kda pička s tebof pometej! pa koj kuraac si ti ka si tu neka dovoliš takše stvari,. pa naš ka če bi te ges v superlije zaodla bi ti vsako rebro ekstra preštejla. .mah tak si dosaden ka se sploj ne zavedaš. . tu neka pametuvleš kak to pa to pa to. . daj goni se nekan . .ka si resno prvovrsten *žaljiva vsebina je bila odstranjena*!
maw3rick, ne filozofiraj prosim. Nihče neje komentira cene pijač do zadnje podražitve. Ker zej pa so resen cene jako visoke, posebej za Pomurje.
Nekej de Super Li zagotovo pridoba na tem, ka ma nižje cene pijač....mogoče de tudi Spartacus kej več zasluža, sej si te venda telko vejo vun zračunati, če se jim splača zdigniti al ne....
Mene pa je najbolj v vsem tem otročjem prepiranju zmotil edino komentar o prekmurcih.Sama nisem prekmurka in tukaj res ne komentiram dosti, a to pa moram napisati.Prekmurci ste res eni ZELO fajn ljudje.Delala sem po celi Sloveniji, a najbolj sem se počutila ravno v Prekmurju.Spoznala sem ene zelo dobre, iskrene in odprte ljudi ravno v Prekmurju.
Sram je lahko prekmurca, ki po svojih ljudeh, o kraju od koder je, tako grdo piše.Zabiti, faušni ljudje pa so vsepovsod, ne le v Prekmurju.
Se strinjan z Majo.Hijena ti pa se strejle v glavo že ednog ka te nišče več nemre poslušate
Pa daj Hijena spakivaj se ka samo sranje delaš pa takše nvmesne pišeš ka nemajo nige mesta.
Zakoj si sploj prijavleni ka lidi zajebavaš?
ajde mrš ka te ne vidin!
Malo prebiram ka pišete in san se odločila ka vam nekaj napišen...Če je to vse rejsan ka pišete se brez problema lejko jutri zjutraj sejdete v avto odpelate do Kopališke ulice v Murske Sobote,vstopite v Spartacusa natakara prosite naj van pokliče Šefa...Luco de se rade volje sedo z vami in van objasnil stvari vam tude dokazo z dokazilom in potrdilih če se skrivajo tej popularne Miki Miške pri njem ali ne :D pa de glatko zadeva rejšena...dokler pa ni nič uradno,bi se pa ge na vašem mestu malo bojala pisate določene obtožnice....ker dan danes te lahko ena beseda stane par let dela za druge...tak ka zdaj se pa malo zamislite(tisti kere tu pluvate vse povprek) ka je primerno za pisate pa ka nej....pa lep večer še naprej :D
kak ste dosadne...boli me k...... ci je tan mrzlica....ge glavno v soboto pa iden v spartakus......sto pa nesce pa naj ide v vuko jebeno:)
hijena je žepa eden/ena izmed tistih ka mislijo ka so duhovite s svojimi komentarami in opazkami... saj si hijena ... NATTT! ;D to so ovi wanna be ježek teka teka ala 2ur.com
ali naš ka je problem pr toj zadevi, če ščeš kaj glupoga ali sarkastičnoga napisati, ka de smešno ve spadnilo moreš inteligenten bite... to pa vrvli ka si nej ;)
matt haha.
točno tak kak si pravo!
mah hijena že slovi po tem, ka pokvari čist vsako debato!
House mouse tremor VS Spartak. David VS Goljat. :):):)
bravo larue, sploj se več nejsan ščela vmešavate, ale da takše štejn od nekše kao hijene, ka dejansko pojma nema ka mele, je moja dužnost ka se oglasen. koji k....zagovarjaš tej jebene spartacus, pa šefa (izkoriščevalca), delala san ges v tej mišji luknji, poznan ga , znan s čim se bave, ka pouleg miši še pleše tan, če kaj povejš- pa grožnja- najprlej odteglaje od plače, te...na konce pa sake normalen človek vujde prle kak stekne kakšen beteg...sicer pa hijena ime maš pravo, predlagan ka se srejčava, te pa boš še izglejdo kak se imenuvleš..............Garantejran ti ka de tou tvoj zadnje mišji parti v spartacuse, nite čelava sapramiška te nede mogla pomagati.
Dobro, dobro, sega dosta se je napisalo. Vej pa zaj itak ne ven, ali je bolnik, ker je betežen za "mišjo mrzlico" kelnar v Spartacusi?
Je ali nej? Ka leko štoj napiše?
rožicačrna...močne besede(ne zagovarjan nikoga) ale zamisli se če je tau pravo mesto za takše izjave,ker če be rejsan tak dobro poznala Šefa(Lucoja)bi se nej drznila tau pisate pa či je resnica ale nej...brez zamere ale dobro namerni nasvet...
ha,ha...nega stvari na ton svejte ka se je ges ne bi drznila
Ka pa ti še pleše v Spartacusi poleg miši? Ka nesmejš povedati?
@Adolf : Nika takšnoga. Malo se pleše, dosta pigej, na velko se bejlo snifa in cejlo leto se eni pa isti komadi vrtijo. Se pravi, vse po staron in brez posebnosti. :):):)
Ges san baje nerazgledane neumnež, in še in še...
Što ste pa vij keri me šinflete, ges nobenenoga ne šinflen pa ne ne spotikan z žaljivkami pa se ne spuščan v debate ka be nekoga osebno šinfo pa v lokal v keroga zahajan že 6-7 let pa san tan pusto en kup svojih mladostniških dogodivščin pa najverjetneje lejko zagovarjan , saj vaših komentarof sploh ne gemlen resno kajti en kateri konča vsaj osnovno šolo nemre prek nekših medijov pijsati takše nevmeste žaljivke.
KA ME PA MORETE-EN VELKI DREK
no te je pa hijena gospod Luco saj te najn je pa jasno zakoj takšo šinfanje prejk Sja
GOSPOD LUCO ma svoj nik luco pa še svojo sliko polek pa se pogledni v debati ZAPIRANJE GOSTINSKIH LOKALOV V M.SOBOTE , pa je eden od ta pa metnejših šefof ka ne pijše na raznih portalih ka zna ka je tau nej njegovo delo ka ma najverjetneje več pametnejšega dela in se stem ne dela nekšo slabo samopodobo pa še dejte mora večer pazite, pa najverjetneje rajše stvarij rešuje po pravni poti - tak ka se zamisle ka se tu napijso ime lucu, malo se pozanimaj kakše so pravne posledice
Daj hijena piši razločno, tak ka te mo mi normalni ljudje lejko dohajali.
Mij normalni ljudje....hahahaaaah.....
Square
Mah, hijena za pravne posledice se še dobro pozanimaj ker členi v pravnem statutu RS za omenjeno dejanje ne obstajajo, sicer nevem zakoj se postavljaš v obrambo enega izmed najbolje razupitih gostincov v pomurju in samo če tebi ni jasno da je konkurenca zdrava zadeva (ah sem pozabil sta v sorodstvu).
O pa obstajajo pa si jih še enkrat prešti, pa boš vido ka obstajajo. Konkurenca, ge pa što, še je po mojem nega v soboti ka be bil konkurenca, ka tej občasne lokale ka se neka coj spravlajo .......
V sorudo-škoda ka sva nej-mislem pa ka svoje osebno stališče lejko vedno zagovarjam tak kak tij svoje, kajti del svoje mladosti ob vikendih san preživo tan zatau ka mi je bilau tan fajn pa ka tak porihtanoga pa spucanoga lokala nega v sobote pa ka gledej kadilnece ne gučin
Square
Še enkrat preštej podakte, kar se rihtanja in pucanja tiče pitaj omenjenega gospoda kdo,kako in zakaj puca ter če nucaš bolje detaljne informacije o zamazaniji ti samo pitaj in ti na PM pošljem natančne detalje in lokacije samega gostinskega obrata ter vseh pripadajočih prostorov.
hijena pa ka skačeš ges san samo pitala mater kda mačke na rep stopeš zacvile
Daj pošle
Še meni pošlji, me zanima. :)
Pa ka še neboš poslo, ali ka se zdaj gor prišo ka lažeš.
Ja pa ges san eto enkrat tude stakno neka takšoga pa mislen ka je nej bil maček ampak BENGALSKE TIGER
Ges man dosta deeeela, pa znaš, nemren nikak zastoupiti, kak je človek tak glupi, ka ne skapera, da ga si zabijejo?! Ges san mislila ka si se samo z menoj zakačo, pa si se semi. Edino ti DOBESEDNO šinfaš, na drugostrani pa Lucoja braniš. Pa ka maš od toga? Pa daaaaaaj dobesedno so ti že si trotlne stalali. Leko si Luco? Ah menej en velki drek zanima un. Tij pa je pitanje, glede na pisanje, ka si po izobrazbi. Inouk v A delaš, ...te si doma, vej pa tij se se razmiš...v bistvi pa nika. Takših ludi je škoda za po dvej nogaj, ka so za v štalo k pujčan. Pa še tej so bole inteligentne...
ka ste vi nej normalni???????? pa ka tej narod v ms nema drugoga dela?????
ge san sigurna ka ste vi miši pa podgane!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LP :-)
Hijena misli ka je center vesolja, na žalost pa je samo delček spartacusove (m....) celote.Konkurenco pa maš, pa še kakšno.....ti poven, ka je napad nej sikdar najboukša obramba,,,,,,,,,,,,,,,
aleksandra..........je tebe što proso za mnenje?
HIJENO PREDLAGAN ZA "SLOVENIJA IMA TALENT". tej de dobo,mo bar Prekmurca meli za super talent v ven j.....U Gnes de se pokazo.
BRAVO Aleksandra :D
Rožicačrna : Mislin ka je tej forum javen!!!! Pa lejko vsaki napiše svoje mnenje!!!!!!!
Aleksandra
V regisrru na internetu je prijavljena firma MEMORIA doo poslovna enota SUPER LI M.SOBOTA sedež pa je na ptuju neki vinski trg direktor firme Martina Lisjak Zdaj pa te vijdimo ka je nej lastnik tej gospod faker ampak nam tu trose laži da je on šef oz lastnik-KA GA JE NEJ SRAN
PREJŠNJE KOMENTAR SPADA POD SUPER LI-san se zmejšo
hijena tij li maš probleme sten super lijon :D, malo bi se lejko zaj že zmejro, ka si dosaden že :D ;)
hijena maš praf ampak to je prejšnje lastnik super lija v ms kerome tude pripada ptujske. Ampak zdajšen lastnik pa je fucker le da table ni spremenil kar pa očitno prejšnjega lastnika ne moti saj je to njemu reklama taka še te kaj zanima? številka copatof morbit?
pa če te že glede lastnika zanimle što je, se lejko pred super li odpelaš pa tan je napisano što je lastnik ;) pa, če se že tak ka se bole doma pred računalnikom dosta pa lejko tudi na ajpes pogledneš
rožicačrna: ka je z tebof kaj nej vrejde maš motnje??? :-) direkt smejšna si hehehehehehehehehehe ka takšne brezvezne vo mečeš
ja san pogledno ka je je tau poslovna enota, lastnik Martina lisjak kot firma doo ustanovljena pod memoria leta 1990----nega tu drugeh lastnikov ostalo vse so lažij, pa na table more bite napijsane dejanske lastnik oziroma šef tak ka je lasnik še vedno iste kak je prej bil potem takem-same lažij
@hijena ge neven če si tij tak pahnjene ali se delaš tak noroga. Pa ka te briga tej super li telko, njaj ga namere. Meni pa pač spartacus ne paše pa san še enga posta nej napiso proti spartacuse. Lp
TheOne
Vse skupaj je že smešno! Najprej Cubo, Maximus, Super Li, Spartacus... Vse ste že "pošinfali", tak da enostavno skoraj nič v MS ne ostane. Čakam samo še debato o Kegel City-u.
hijena ka je tebe človek??? si čista nore ali samo malo vej pa henjaj že enok pa ka te briga što je lastnik pa ka??? samo resno neven če se nej Luco? ka njega ponavadi motejo vsi lokali okrog in okrog. In sere o vsakem pa po saken. Pa nej mi zdaj s ten vo prite ka ma on svoj profil pa sliko, glej ka si ges napraven še en mail pa njegvo imej pa sliko in san lejko tude ges Luco taka s ten sva zaključela nej tak dečko. Če se pa nej omenjene gospod tepa si mogo od njega ali keroga kole neka dobiti no povej za kelko si se odo ka Lija šinfaš 10€ ale 20€ ? Šinfo si ga še prvej kak se je odpro taka neven ka si naj človek pri tebi misle, pa še eno ka trdiš ka si tij nej g.Luco pa ajde ka nesi vrede. Te pa me povej KA BOŠ MEL OD TOGA KA LI DOL SEREŠ ali pa če bi ga dol zapro????????? KA??? taka zjasne pa ne skače kak v tvojen sakon poste.
Človek dela neka za nas ka mo meli kama ite se počutete zaželenoga vij pa šinfate in šinfate pa šinfate namesto ka bi pravle fala neka ste napravele za nas. Rejsan je nej glih najbokše ampak če te dol srale pa tak dale nede bokše. Pokažete človeke ka ste vsaj malo za novoste pokažete njeme podporo ka de mel volo izbokšate lokal ka de vido ka ga podperate pa ka je zaželene lokal. Ide spij eno rundo za kero ne nucaš več kak 5€ pa še tu nazaj dobiš. Evo to je napravo za nas odpro lokal v keroga lejko stopemo VSI tude tiste z bole tenko denarneco, taka si lejko vsake privošči eno kavo ali pa pivo.
Kak vas je nej sran šinfate gor pa dol nikoli van nič ne paše ali je odprejto ali zaprejto ama VSE čist VSE ka je v sobote trbej pošinfate??
BOJTE HVALEŽNI KA LEJKO KAMA IDETE!!!!! KA SE NEKA DELA ZA VAS!!!!!! narod nehvaležen sran vas naj bo
ja audo san se za 7500,oo evrof pa sake vikend 1 liter vodke pa 10 efectof med kednom šenki fitnes karta, pa še malico me domau voze pa z njegveme autojame se vozen okaule pa vse ka se zaželin mi kujpe... PA TAK DALE
SE ZDAJ SREČNA
hijena nej nejsan ide sa za tvoje obnašanje ka je nite malo nej človeško?
telko penez pa samo to napraveš eeeeeeeeeeeh slab posel
ok nema šale
ej mene se spartakus ne vide ampak ne odpren teme gnili spartakus pa ne šinfan nej? smo ljudje ali nej pa roko na srcej rajše san v fuckerovoj kože kak pa v lucojove ka če tej merno spi san ges etek nuna.
Mislen...pa ka ste normalne.... zaključte že enkrat tej brezvezne teme,ker tak nikole nete do konca prišle....ker vsak glejda drugače in to je to... Pustite lastnike,naj delajo ka delajo,mislen ka so vsi zadosta stare ka vsake za sejbe zna ka lejko pa ka nej....in mislen ka nišče od nas na ton portale nema pravice nikoga obsojate in sodite...postavte se malo v kožo lastnikov in se zamislite,če bi Vam bilo lepo odpreti nekše portal in be gor najšle stvari,ge vas nešče nonstop gule pa vlači po zobaj,vi pa se recimo trujdite ponujdete dobro zabavo. Rokau na serce mislin ka nebe nikome bilo lepo...So kar so,lejko smo rade ka vsaj neka mamo v sobote ka lejko idemo,pa neglede kdo je Lastnik...mislin ka se vsi idemo pač zabavat koma nan paše,ker nišče nikan nikoga ne vlečej,če pa pač mate slabe izkušnje ge kole,se lejko tau tude na lepše način napiše,nej pa trbej cejle lokal,personal in seveda lastnika popluvate do mrtvoga. Pa lep zabavni vikend...ite se zabavat nej pa ka zajebavate lidij....uživajte življenje,nej ka se z drujgeme trgate,ker kar koli te napisale spremejnilo se nede nigde...
@cura1316
Se podpišem pod to... debata je totalno neplodna, vsak vličej na svojo stran... ponavadi tak nikole vkup ne prideš... kar bi pa naj bil cilj debate...
Totalno ste doj s teme odišli.
Je pa s tejn tak, ka je dejstvo, kak san že zasledo napijsano, ka pijača ne prijde s traka ge jo točijo, na šank v ednon dnevi. Ka se pa vmes kota po raznij skladičaj, kletaj na tovornjakaj pa te nazadnje tudi skladiščaj od lokalov, taka neje tou nikaj čudnoga, ka nendri tu vmes nebi prišla kakša miš kcuj. Sploj se ne zavedamo ge se je vse glaž kotau prlej kak smo ga doubili na sto, pa kak je lejko nesnajžen. Če bi si kda roke povohali po tiston da glaž v rokaj mamo, bi nas marsigda vse mijnolo, samo se s tejn nišče ne obremenjuvle ka bi se tou zmislo. Taka do toga lejko prijde gekoli, nejpa te zaj ka bi tou striktno lokali bilij krivij, ali pa tudi, što je pa pravo ka se je v lokali okužo?
Trbej si pač roke prati... :)
Neuradni viri poročajo, da je nekdo od zaposlenih s Spartacusa zbolel za mišjo mrzlico. Baje,...pišem baje, ker je zadeva nepreverjena in bi me zanimalo, ali to drži? Ali je res, da je skladišče Spartacusa polno miši?
Tou so moja pitanja, na kere bi fajn bilou, ka nešče kaj povej. Če je tomi tak, je tou nej glij preveč fajn, ka ne ukrepajo pristojni organi.
l.p.