MIKK LAN#2
Pozdrav vsem skupaj!!
Mene se zdi ka je zaj že zadosti časa minilo od prejšnjoga LAN Party-a.
Taka san se odločil ka de MIKK-LAN#2. In sicer v soboto 20. februarja v Mikke. Promocija še sledi!!!
Isto kak na prvon LAN-e bi proso za predloge ka bi se špilalo.
Ka se pa tiče prijav in kak de san LAN poteko mo še vse sprote objavlo kak mo mel informacije.
Drugače pa za vprašanja mo pa spremljo foruma.
Zaenkrat je to vse in se vidimo na MIKK LAN#2
Komentarji
to je tisto :)
moje predloge: fifa,cod2,cod4
isto kak na prvon + prijavnina + nagrade
cs, csp, css .. kakoli ka ma cs not ;/ cod4 ali 6, fifo, UT3, kakšo strategijo..
Blaž Grabar
cod6 bi se tuj lejko špilalo :)
Pong na izločanje
Pa pride kaki old school fanatik, pa nas vse premaga.
sevedaaaaaaaaaaaaaaaaa:) 20.2 kak pa te:S se van ne zdi ka je datum bole tak? začetek počitnic, prljavo v nedeljice...:)
glede igric pa; fifa, cod2, cod4 ;)
isto kak na prvon fifa cod2 cod4 drujgo pa nej trbej xD
Če de koga zanimalo van prilagan stran našoga klana keri po novon LAN PARTY prireja vsaki mesec.
www.allamater.pcstil.si/
cod2 cod 4 fifa, mogoče mw2 ( 1v1, 2v2 ), prijavnina, boljše nagrade :)
fifa, cod , cod4 + prijavnina
rokhorvat, takše amaterske lan party.e, ge se deadmatch špila pa teamdeadmatch je bv sploj kaj komenterate ;)
San napiso če de koga zanimalo. ;)
tou je najbl bv na svetu pa vendar najbolše kaj premorete v ms
Kolko dni?
gorgona ajde madžar što te kaj pito?
Poldi malo si mi poslo par emajlov nej? :)
Eko 5 dni al kelko hehehe :P
cs, css, csp, cod4, cod6, dow, wc3 ....
1 teden
samo CoD 2 nej pa de vse vredi
noben cod pa de vse ok
CS!!
te cs je redno lesena igrica ... :S
mislo si legendarna pravti ali? saj se vsi na trenutke zmotimo..
Pozdrav vsem skupaj!!
Pogovarjali smo se ka bi mogoče bila prijavnina in to zarade dveh razlogov:
bolše nagrade in ker je so mi na prejšnjon LANe pomagale prostovolci jih nebe rad šeenkrat proso brez vsega ker so se potrudile
Prijavnina bi bila max. 10€
LAN party bi trajo isto kak lani in sicer od sobote 20,2 zjutraj do pondelka 22.2. večer!!
cJEgan se opravičujem za par mailov san ščel poslate samo enoga.
Ovače pa z predlogame kar dale!!
isto de kak na mikk lan party#1? 1 den fifa? 2 den cod2? 3 den cod4?
Bar en counter strike bi se lejko spilo, nej pa 2 coda ...
Pokazte jaJca codasi.
fah AhiL.. neven što si tij, ali že zaj si mi zakon :o
lane je blo...1 den fifa, 2 den cod4, 3 den cod2 :)
pa lejko bi blo v kakšon vekšon prostore...ka či de prijavnina, se zna zgodite, ka bi tude kakše drujge klane iz slovenije prišle na te lan :)
Ok, se vidimo, najsi bo CoD2, CoD4, CS:S, 1.6, ali kera kombinacija teh. San san še itak najbole za cod2 + cod4 + fifa 10 combo, ka je najbole pogosti vseposede.
Kakše CS kelko de te ekip če de 3v3? Ka o 5v5 nemo gučo resno
pa ka mate telko prote csji
Nemamo nika (vsaj ge nej) ali mislin ka nega zadosta lidi/playerov/klanov/igralcov...Če se motin se pa lejko špila no problem....
do pač prisiljeno špilali >_>
Torej rok ... what?
Fajn naraji Žanček :D
That ass
Vacik pa:
Bar en counter strike bi se lejko spilo, nej pa 2 coda ...
Pokazte jaJca codasi.
Rokič
Špilajte ka zaradi mene :D Te mo ga še ge hahahha
Mi mo tak ale tak spilali. Ale fajn bi se bilo nagrado dobiti ;)
Tak ka votaj za cs pa ne blodi. :P
Tak boš zadnji :P:P:P:P
nede, ka mo ges za njega špilo
Da, on ma 3 jajca.
Ka WoW Areno naredete pa bo ;)
cs 1.6 bi dejansko lejko izvedli :P cod 2 in cod 4 nas je kar neka spilalo ker so pac drugi. Cas je ka te cod 2 in cod 4 igralci igrali cs 1.6 za spremembo.
hm...za cs ali css bi pomoje malo ekip prišlo...Biu san zdaj že 2 Grand lanoma(največjima lanoma v SLO), pa bi pravo ka CS ekip nega dosta, neman pa nika prote či bi se v mikke špilala...:)
ete van dan primer oz. link prijavljenih ekip iz Grand lan #3:
http://www.team-imex.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1…
Lp
Chevapcic Himself
.. uf, dobro ste njeme dale .. močen odziv .. .. lovely ..
Čevapačič treniraš že? :)
Chevapcic Himself
.. nej san jes za igre, že dugo lejt več nej, tak ka ge bi pa rejsan pogrno na Lan Party-e za hasek, nega pomoči za menej .. .. podpejran pa te zadeve, dosta pejnaz se obrne v ton worldwide, delnice v tej panogi se dobro držijo ..
Chevapcic Himself
tinyurl.com/yempnu3
.. by Eko ..
Vejpa lejko vi CS spilate zakoj bi mi codasi mogli CS? Če de palik 1 game 1 den te tak recimo 20.2 COD 21.2 CS 22.2 COD pa lejko saki se špila
Čevap tinyurl.com/ylzh74z
Dosta ge toga :)
cJEgan zato, ka mo mi CSjasi tuj mogli vaš COD. Drugače pa tak bi najbokše bilo..
1. den CS
2. den COD
3. den nekša strategija
Mogli?
ti samo povej JA pa to je to.
JA! :)
Ravno zaradi takšnih stvari je vedno CS problematičen..ker se povsod neki glasovi virtualno nabirajo, da bi se naj CS igral. Potem pa na Lanu dejansko vse propade, ker noben ne igra oz. je udeležba minimalna zaradi izraženih želj, ki niso realne.
To se dogaja že standardno zadnji dve leti povsod na CS področju...
ce pa so pGji enjali, codasi pa so no0bi v csji:) cs ftw!
moj vote je za css!
strategija pa supreme commander!
pa naj se špila cs, samo je naj cuj cod4 pa smo kolege :)
Fora je v ton, ka glede na tao kak je lane bilo, je bilo dosta časa vmejs fraj (noč pa tao :D). Tak ka pomoje sploj nebe bil problem več iger v en den not spravite, sicer pa se itak lejko večer špila reden del tude.
se strinjan z Joezekon:
cJEgan zato, ka mo mi CSjasi tuj mogli vaš COD. Drugače pa tak bi najbokše bilo..
1. den CS
2. den COD
3. den nekša strategija
za strategijo pa bi lejko napravili anketo ali neka ka nemo na lani roke zdigavali ka mo dejansko sploj spilali zrihtamo igrice pred lanon, ka nemo palik na lani iskali DLjali pa de opet zmesnjava :P na vsakon lani do zaj tak bilo :P
sicer pa je tega dosti strategij:
Warcraft III
Age Of Mythology
Starcraft
pa se bi nasteval ;D se mi neda
lp
Finally some action! :D
Chevapcic Himself
.. ^^ ..
Maximsi kakšna zmešnjava? Kar se tiče Mikka so se tista tekmovanja, ki so se napovedala pred pričetkom so se tudi odšpilala. Kar se pa poleg ËuradnihË tekmovanj špila na lanu je pa je drugo.
Drugače pa moj predlog, namesto strategije pride not Fifa.
to zdaj nima veze. :D v glavnem :D CS Cod 2 ali cod 4 in neko strategijo jebes fifo -.- mores biti nageekani :D fifo smo tak ali tak ze spilali in cas je za spremembe. Fife smo telko prespilali pa se polovica neje spilala :D nebi blo slabo meti kasne strategije
Torej ne piši stvari na pamet, ki ne držijo...
Drugače pa poglej nazaj, pa boš vido, da je po predlogih Fifa celo pred CS-jom in daleč pred strategijami...
Strategije so dobre ja samo ne za lan ul..... FIFA je pa itak zakon če te što pita :)
''Fife smo telko prespilali pa se polovica neje spilala''
Ka ONLINE pro SLOVENSKO ligo ka se prijavi 1337 igralcov pa jih špila 0,1%?
v glavnen ka de se CS spilo za ostalo pa mi je vseeno ka me nede cuj :P
ka če bi pa špilali GTA San Andreas multiplayer?
Joey? Keri Joey si ti , mogoče J.R. codename mohito horse sanchez?
Zdravo tudi iz moje strani :)
Za vse, keri mate namen priti na MIKKLAN#2, mi povejte, kak se van zdi, ce bi se naprimer fifa spilala na konzoli in prek projektora na velko platno? al pa ce bi kaksen wii bil tan malo za rekreacijo? mogoce tudi kaksen mini turnircek/turnircki v ton?
tak bi se v primeri prostorske stiske prisparalo malo vec mesta za streljacine.
LP
to sta 2 različni fifi keri nimata nič skupnega isto kot če bi cod igrali na konzoli.
za fun ja...turnir pa nima smisla na konzoli
Nekak nima smisla, ker vprašanje, kdo bo prišel na 3dnevni lan party in bo dejansko odigral kakšno tekmo na vsakih nekaj ur, ko bo prišo na vrsto? Kaj bodo pa vmes delali?
hmm tnx za feedback. ocitno je konzola za tekmovanje bad idea :)
bi pa blo zanimivo meti kaj taksnoga tan za sprostitev...
LP
Wii je se najbokša za sprostitev... pa par igric cuj... :)
Pa COD dajte tudi na platno ne pa kak lani ka ste samo fifo dali ccc :P
Tan final cod 21:19 pa nej :DDD Te pa stogijo za menof pa mi coj motajo :)
Wiii kar prinesi če maš možnost ja :))
cJEgan fifa je bla na platni ker itak oba igralca lejko vidita vse. kak bi te to naj pri COD finkcionejralo? že lani je bil problem ka so si igralci baje gledali v monitore...
LP
Platno bi moglo bite nendre pač ka ga ove ka špilajo tan finale nebi vidli...nvn al pregrada al neka...
Na teh LAN-aj se špila kakši Duke nukem, Dune 2000 ali pa Cabal online?
najbokse ka bi meli vne to platno fajn pili pa gledali :D
maximsi nej slaba ideja :D
pa nekšo gretje pa to je to :)
hja... :P za zunaj bo problem samo ce si oblecen je ok. za notri pa bodo mašine segrevale prostore xD
za sprostitev in zabavo bi biu absolutno najboukši guitar hero!!!
guitar hero!
Prineste PS3 pa nekši Tekken ali Mortal Kombat, ka mo špilali te kda mo fraj :3
Aj zaj se pa zresnite fajn pomale...;D;D Če je lan naj je lan nej pa se čuda bi vi špilali. Konzole, strategije, guitar heroje vse....To lejko špilate pač kda nede tekmovalni del vači pa cod2 ali cod4 (oboje :P) pa še nekše cs jin dajte ka do srečni pa fifo xD...nvn odločte se
Je pa fajn tak malo dregati kaj (xbox,ps) ali nvn če de to šlo
vse de to šlo. CS obvezno more biti... namesto Fife pa lejko kakšo strategijo :P
Call of Duty 2 + Call of Duty 4 ter FIFA10
~ predlagam da se igra 5na5 ali 3na3 (rajši 5na5)
~veliko platno na katerem bi spremljali tekme
~kakšna konzola za sporstitev ( PS3: WII)
~nagrade , vstopnina
PA NAJ PREKMURJE ZAŽIVI NA LAN SCENI
z vsen se strinjan, samo namesto CoD2 more biti CS, Fifo pa zavolo mene lejko, pa še kakšo strategijo cuj :P pa te do pač 4 igrice
strinjan se z tebov med0x samo namesto enga coda rajše CS pa namesto fife nekšo strategijo ale pa kar vse
Opa to san čako, pa mijslen ka tude dosta drujgeh lidij :)
Fejst se mi zdi zanimijvo pa fajn od organizatorof, ka se spomnijo tude na to vrsto sprostijtve oz. športa pa ga tude promovejrajo po enoj strane.
Ges sn zatau ka bi se na lane špilale obej najbole popiularneve cod streljačine (cod2/4), fifa stoposto pomoje ka je glih v našon dele Slovenije največ odličneh playerof, če de se pa špilo tude kakšen cs/css/kakše strategije me pa tude nič ne maute naj na vrsto prijdejo tude tiste kere pač takšen tip igre bole zanijmle pa uživajo v njen. Konec koncof je tau glij tisto ka nas ''gejmere'' povezuvle. Tekmovalni duh, zajebancija, ka koga nauvoga spoznaš pa tak dale...
Kar se pa drujgoga dela tijče, dolžine lana itd.. pa san ges osebno zatau, ka bi se nj pobejrala prijavnina kakšeh 7,10 eur odvisno od porabe pa zahtev to organizatore najbole znajo :) glede na dolžijno samoga lana, pa se mi zdij ka je mikklan#1 biu čist zadosta duge se pravi ka pomoje trije dnejvi folgajo za popolno gejmersko uživancijo.
Glavno kak do prijavnice vne tak se včasek PRIJAVIN!
Še inauk puno sreče pri izvedbi admine, prejšnji mikk je biu zakon. lp
Ti boš gučo ka si v finalaj zaspo hahaha :D
Pa dobro no, če san prlej telko več z sebej dau. Vej zaj nemo ka mo zmejs več spau .. haha :D
dobri spomini :P
neksni wannabe PCji :D mogli bi napraviti dosti vec slik :P
Bilo je cca 330 slik...Na lanu me spomni pa boš dobo, kere hočeš :)
mogli skoraj stran napraviti Mikk Lan Party gor pa Koledar z datumi kda de se lan :D
man cuden obcutek ka de zaj dosti vec lidi tak ka mo nucali vec placa :P
odvisno od reklame :D drugace pa za slike mo spomno :)
Slike? Bilo jih je preveč...Eko nemate vi na EG strani več?
Pozdrav vsem skupaj!!
Mikk Lan Party stran je v delu!
Ka se tiče velkoga platna smo že lane ščele samo smo mele že brez platna zadosta problemov skrijvate igralce med sebof, ka bomo pa letos tude probale izbolšate.
Glede večjega placa je zaenkrat nemogoče ker predstavla prevelke stroške in lane smo nej čistak izčrpale kapacitete mikka.
Prijave do se začnole zbirati kakšnih dva tedna pred začetkon lan-a.
Slike man ge tude in če što nuca se lejko oglase!!
Glede špilof pa prosen ka kar nadaljujete z komentarji!!
Cs, cod, ...
Ce nede cs-ja, baje neksen pozigalec .. mikk .. pa take fore ..
CSpromode bo že? Baje da 31.1 izide beta :D
Tako je.
Pojđe!
Lejko še kakše Tetris, Mario date cuj med igrice;) dajte no neje to nekše pcstill amater lan party v Krncaj:) Taka ja če se že dela lan party se naj naprave kak se dela, večino lan party.ov (fifa,cod2/4, css, cs16)
afna cu -.-
Opala, to bi pa lejko bilo, CS promod, ka še nedo te telko nagikane te css pa cs1.6 playere, ka te vačik šans nemamo :P
Vačik pa mislen ka 5v5 za kerokole od serij, najsi to bo cod al pa cs nega šans ka je v mikke zadosta placa, zato bi bilo najbokše kak lani 3on3 CoD2, CoD4, FIFA10 pa še te CS promod + ostale postranske stvari, takak poker, guidar hero, za kere so kakše sponzorske nagrade... Glavno ka dogaja...
@geek ''Lejko še kakše Tetris, Mario date cuj med igrice;) dajte no neje to nekše pcstill amater lan party v Krncaj:)''
haahahahahahahahahahahahahahahaha zaj si jin dau nej?:D
Ka če bi probali free for all z perkami (cod4) pa što večkrat avijon pozove je zmago? !:D:D:
cjegan, sarcasm detektor se ti pokvaro?
Ka ne razmiš samč...
ah nika, ciganček^^
ka neva offtopic mlatila, idemo dale z temo...
Zaj si kumaj skapejro nej? HAHAHHAHAHAHA
Kakšo temo vejpa se zna vse ka more biti
3v3 pa cod4,css,cod2, fifa zaj pa zberite...
CSP, CoD4, Fifa
CSP, keri koli CoD, fifa vseeno :D
RESNO KAKŠI POKER BI SE LEHKO ŠPILAL pač kaka mini nagrada za zvečer
pocasi... na Lan partyi se spilajo igrice na PCji drugace pa poker, Šnops mate za prosti cas :D
KA pa kakše need for speed nebe špilale???
lejko bi travian špilali....
Blaž Grabar
naj je fajn kak mikk lan party 1 pa de vse ok
cJEgan ti tuj travian dregas? :D se malo spilan na speed.travian.si :P
nekoč san ga ja zaj pa več nej :D
Za dirkačine je na Mikk lanu 1 zanimanje pokazal samo Krvolok s svojim volanom :)
Lipou, ka se v prekmurje neka dogaja! Mikk lan party, super ideja! Amapak 1× ali 2× na lepo je dosta premalo, ka be zadovoljilo potrebe prebivalcov najlepšoga dela Slovenije. Zatou se je nekaj zanesenjakov združilo v klan AllAmater, štere de vsaki mesec organiziro lan party na področji cejloga prekmurja. Podpejrajo nas že nekatere računalniške trgovine v Pomurje, tak ka nagrade tudi mamo fajne. Ene pač nemajo časa, ka bi lejko bili prisotne 2 ali pa 3 dni, zatou organizejramo enodnevne dogodek in tou vsake mejsec. Slučajno je zdaj naletelo, ka mamo isti datum kak Mikk. Ale nika za tou. Nas de zadosta.
P.S.
Se pa priporoučamo za naslednje lan party. Več o ton si pa lejko preštejte na našoj spletnoj strane.
http://www.allamater.pcstil.si/
Za vse tiste, ki pa znate samo šinfate, pa predlagan, ka same prevzemete organizacijo, pa te ka vas vijdemo!
Lep pozdrav!
AllAmater čakamo vas v mikk#2 ka mo na LAN.e špilale DM, TDM!
epic
Daj ne reklamejraj toga allamater lana saki den no....Če že delaš delaj takak tribej nej pa ka je playerov za prste na eni rokej te pa se špila 1v1 oziroma nekše TDM-je pa DM-je pa bog zna ka vse....
Lepo ka delate ali če že delate te delajte neka normalnoga/dobroga/zanimivoga/kvalitetnoga. Ka de mi lan vsaki mejsec na keron mo špilo 1v1....Sicer je pa lanov zadosta po Slovenije (krmelj,mikk,grand-lan) tak ka če mo že kama šau mo prvo šau na keroga izmed teh ge se vsaj ekipno špila + bokše igralci pa tak dale...
Pa če te vi meli nagrade mikk pa jih nede meu mo še vseeno šau v mik dokler nete meli normalen lan party kak se spodobi.... Nemreš tu nekše homemade lanpartye delati. Pa seveda ka vas je zadosta če vas je v klani 100 pa se te od 8 prijavljenih 8 prijavi z vašoga klana :)
Prite vi fajn na mikk pa tan odšpilamo neka al pa kontaktejrajte organizatore pa delajte vkuper lane pa de bokše nej pa ka ma saki za sebe te pa še na isti den date. Itak pa znate ka de 99,9% lidi šlo v mikk.
Pa ka neboš pravo ka šinfan zemi to kak dobro namerno kritiko pa probaj lan samo izbokšati. Kak ga pa izbokšaš pa tak znaš če to delaš ali?
Vupan ka razmeš ka ti ščen prafte pa brez zamere
ha ha Samek :D
"Opala, to bi pa lejko bilo, CS promod, ka še nedo te telko nagikane te css pa cs1.6 playere, ka te vačik šans nemamo :P"
saj csjeri tudi nejsmo bli nageekani cod 2 in cod 4 vecina nas je 1. spilala te igrice
sebe nemo vkljucuvo ka san totalno Failo. drugace pa san se udelezo.
isto te se vi udelezili ce ste telko fer, pri Csji samo mores znati meriti v glavo pa poslusate. Pa mas ze "skill". nej ka bi se zaj samo CS promod spilo ka te smo palik tan ge skoraj vsi nemamo skilla ceprav se cs promod naj nebi razlikuvo prevec od cs 1.6, ges predlagan ka si vi vzemete 1 od naslednjih ali Cod 2 ali pa Cod 4 ka je pac popularnejse mi pa CS 1.6 ali pa promod pa Fifa pa strategijo.
ka nemo palik telko Codov spilali ce de prislo do cod 8 mo valda 4 code spilali na lan partyijah ze 2x cod je prevec 1 je cist zadosti za telko dni kak lan party traja...:)
:P
recimo... glij gnes se je z lan party 1 zanimo igralec zmagovalne ekipe Cod 2 ali Cod 4 neven ge so ze zmagali :D v glavnon me je pito ce de se CS tuj spilo san pravo ja
in je pravo ka to sce sprobati vi se bi tuj lejko vsaj malo zainteresirali ne pa geekali Cod.
csjeri no vsaj tej ka njih ge poznan pa kelko poslusan glede na to ka san skoraj vsaki den celi den na pcji ne spilajo skoraj nika csja, tak ka naj van je to v inspiracijo ka smo dejansko sploj nej nageekani ce nan je se kaj ostalo je znanje :P
alo majstri, vsaka van čast ka se malo zdige Lan zadejva v regiji...samo kak je že bilou povejdano...AllAmater ma sakše mejsec v eni gostilnice lipou, cejli den fajn špilaš se malo zajebavleš, geste ti cuj nosijo, pijačo ti cuj nosijo...pa je meni čista se eno, či eden obvladad v nulo npr. CoD4 ali CoD2, glavno ka se fajn maš....sicer pa je cca 20 lujde za idnouk zadosta....
maximsi zmagovalec ekipe cod2 sigurno nej :)
vidis, to ti bom pisal ko vas CS stepemo na 0. ste vi imeli zabavo v cod 2 k sem ne igral 3 leta in nato naenkrat spet totalno brez skilla, ko bo 3 lan bom jaz gorovoril cJEgan zmagovalec ekipe CS sigurno nej :)
vse se vraca :D kdo se zadenj smeje se najslajse smeje mauahah :D
ka ti neje jasno? ge ti samo praven ka te je zmagovalec ekipe COD2 nej pito če de CS......
znan, samo ce me je pito neven zakoj bi lago pa neven po cem bi ti domneval da lazem
nebi nic pisal ce me nebi vprasal, vglavnon ka bos cs spilo :)
nejsan pravo ka lažeš pravin samo ka nemre biti igralec zmagovalne ekipe cod2....zakoj nej si pa lejko misliš :D cs mo pa špilo ja bmk malo za fun
COD4
CS 4, pa CoD 1.6 :o
Kda se že na tek9 neka malo o mikke piše te si nore :)
Dirkačine:
- Richard Burns Rally, GT Legends, TOCA Race Driver 3, GTR2
Streljačine:
- UT2004, Quakeworld
Strategije:
- Supreme Commander, Total Annihilation, Kohan, Homeworld 2
špile so vrejde kelko telko soam problem je v ton ka tej gejme se v slo/tu prinas ne odzovejo dobro na lanaj etc..
Če bi že dirkačine blej, bi se znankar največ zanijmanja pokazalo: nfs pa trackmania
Streljačine:Cod2/4, CS/CSS
Strategije: se ne razmin glih v tej špile, pa mi glij tude nejdejo glij od rauk tu more nešče drujge napisate ka se po vejčeh lanaj za strategij špila ka ges neven glij, če lejko se štejemo WoW pa Doto te je pomoje to to..
Aja pa še eno vprašanje man ka mo ga zraven tu pijto.. dva sošolca se ščejta prijavite na mikk#2 ka bi špilala.. pa jiva zanijma če de možno kak na mikk#1 ka si na samon dogodke najdeš team.. nejsta glih neven kak dobriva, radiva pa bi se udeležijla zarade zajebancije druženja itditd.., pa tude malo kompetivnoste čepraf špilata telko glij ka se tome lejko špilanje povej :D
mah mi je vseeno ka se bo špilalo glavno ka bo CS1.6 ale CSP
Aloha lanaši.
Ge opet skromno dodajan, ka bi se mogouče špilo tudi PES 10. Ker ge san v FIFI preci nekonkurenčen (na primorskon se še vedno pretežno špila PES ...) ...
Pa kar se tijče predloga Sadhu Sequencera podperan predvsem rally (či glij ga san ne špilan preveč, oz. mogoče kakšo drujgo d(i)rkačino), pa tudi Warcraft 3 (oz kakšo drujgo strategijo ala Age of Empires 2, ali Age of Mythology ...)
Nekateri ste že omenjali tou, ka bi se komot špilalo 4 (ges mijslin ka cilou še več) špile, še posebej či se naredi dober urnik pa razporedi ...
Wii-ja bi bilou za sporstijtev, pa za malo stretchinga prilično lipou meti. Pa coj kakše Wii sports, pa Wii Sports resort, Top spin 3, pa New Super Mario bros, ali Mario and Sonic at winter olympics ... Pa se ga mogoče dene v malo računalnico ali kaj takšoga.
Tuj FIFA oz. PES prej konzole (ali tudi prejk računala) na velkon zasloni pa s padami mi je preci všečen predlog. Se mi zdij bole družabno ... Mogoče bar nadaljevalni boji ... Ali pa dodatno tekmovanje na takši način.
Prijavnino načeloma podpejran, vzpodbujan pa tudi pospešeno iskanje sponzorov (mimovrste, big bang, comshop, si mobil, mobitel idr ...), pa naj dajo kakše promocije, pa kakše nagrade, ki do tudi njin koristile (ala vrednostne bone za nakupe ...), pa kakšoga zastopnika za Wii (npr. http://www.goblin.si/ ...) bi se lejko probo kontaktejrati za sponzora pa bi dal kakšoga Wiija za promocijo na izposojo ...
Telko zaidnauk.
p.s. V cod pa itak razturamo Oldtijmeri (nabijemo vse po vrsti; nemate šans :) lol)
Menje kak 1 mejsec do lana, pa še nika nevejmo drugoga kak to ka de v MIKKe pa 20-23. februara. Absurd?
Ka bi pa rad znau? Ta pridi 20 februara pa comp prinesi pa je :))))
ej oldtajmeri (torej Zec, Voogy pa ges či se ne motin ...) moremo pa biti ekipa ... :) Vupan ka ta kaj trenejrala ... :)
Samosim84 se že resno pripravlja na Fifo :)
Ej fantje nuco bi tretjoga igralca za cod4 ekipo za te mikk lan. ges pa pajdaš nejsva nekšiva profija (ideva na lan tak bole 4fun) nejsva pa tuj totalniva nooba (znava kelko telko špilate), tak ka če što ma volou, bi ga lepo proso, če se nama joina.
moj e-mail: [email protected] ali pa x-fire: mattkowich (za morebitne zainteresirance)
LP
Dajte fajn tak kak lane...
fifa | cod2 | cod4|
+ css
+csp
ajde ajde ka zaj? bo kaj?
Sem tudi za Fifo, cod2 in 4.
cas bi bil za tocen datum uro pa igre kmalu :D vsak dan se blizamo lani :)
Evo če mene za cs 1.6 jes poznan še ene 3-4 ka bi prišli z menov pa či nebi bilo potrjena igralnost se lejko tak dobimo 4 fun nekše male lotiček nan date pa mij špilamo 1 vs 1 ali 2 vs 2 ali kelko kole pač
cs playere dodajte :
steam :sandi94
xfire : sandi94
Pozdrav vsem skupaj!!
Mene se zdi ka je zaj že zadosti časa minilo od prejšnjoga LAN Party-a.
Taka san se odločil ka de MIKK-LAN#2. In sicer v soboto 20. februarja v Mikke. Promocija še sledi!!!
Isto kak na prvon LAN-e bi proso za predloge ka bi se špilalo.
Ka se pa tiče prijav in kak de san LAN poteko mo še vse sprote objavlo kak mo mel informacije.
Drugače pa za vprašanja mo pa spremljo foruma.
Zaenkrat je to vse in se vidimo na MIKK LAN#2