Michael jackson

|

Na 24ur san vido ka je umrl legenda michael jackson.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
piksi0

Na 24ur san vido ka je umrl legenda michael jackson.

Tadej Kreft

Ma zdaj bodo vsi pametovali kak je škoda ka je umrl, bla bla bla.... gda je pa žijf bil pa so ga vsi poprek pluvali. Dečko je verjetno bil najbole tragična oseba v zgodovini popa. Nikaj njemi je nej šlo kak bi njemi moglo. Ločitve, bolezen, sodišča,.... zdaj pa še smrt (sicer je še nej uradno objavljeno).
Škoda mi ga je no...

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. ges bi pravo, ka je prava legenda pa King  vseeno bil Elvis Presley ..
.. drugače pa .. Jackson je bil ok, ne ven sicer, zakoj potreba po teh vizuelnih spremembah videza pa take fore in potem obstranski dejavniki vsega tega skozi leta etc. .. 
.. mi je pa tej komad od njega prec všečen ..

//swfobject plugin

/*Get the Flash Player<\/a> to see this player.<\/div>');
var params={};
var attributes={};
var flashvars = {};
params["play"]="true";
params["menu"]="true";
params["loop"]="true";
params["allowfullscreen"]="false";
swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/CXl-4kyP2LU", "flash20095268224", 370, 270, "7.0.0", false, flashvars, params, attributes);
/*]]>*/

.. ne bi njemi sicer trbelo mrejti, ale vprašanje, ka se je kaj z njin medicinsko dogajalo zadnjih 10 let napram vsemu .. ale pa je vseeno biu brezhibno zdrav in kljub temu nenadna odpoved srca .. se dogaja sicer to vsakodnevno ..

Grega šmid

po mojen je un sploh ne mrtev ON ŽIVI NAPREJ samo zaj je pa črne nazaj. zaj de služo, ka je mrtev. R.I.P MIHAEL

vejpa ge san tude ob 1 vgojno malo kanale skouz šou,pa vijden na CNN, ka prej Jacko mrau
prej ka je črni nazaj :)
vejpa tau ga je glih pokopalo ka ščel biti bele, vače bi še un en čas zdržo, pa dečke izpod 10 let vrejd gemau, gnoj eden. sicer nebe nika prote njeme mel, alo tau pedofilstvo, tou pa je že stvar slaboga zelo okusa!!!!
pa nigdar nemo pozabo kak je popejvo "no matter if you`r black or white", očitno ka njeme nej bilau vseeno!!!!

Majkel Đekson

še dobro ka so jemi kdaj kaj dokazali
hehe, glede na to ka je on bil, je bilo enostavno si zmisliti ka je nekoga nevem ka, pa ga malo tožiti na podlagi iz riti potegnjenih dogodkov.
saj se to nej samo njemi dogajalo, tudi drugi zvezdniki so meli podobne probleme (bryant na primer).
lol, pedofilstvo prej

Tadej Kreft

Dvomim ka je Jackson mel telko operacija zaradi toga ga bi ščel biti bejli. Mislin ka je mel nekšno bolezen.

Tadej žižek

R.I.P. Jacko! eno komadi so resnične legende gratali... u know what i mean :) thriller, black or white, billy jean ... :)

Tadej Kreft

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090323202152AAlFb2y
No tu je malo razloženo zakaj je bejli. Bolezen se imenuje Vitiligo... na kratko pa je to... what is vitiligo? Vitiligo (vit-ill-EYE-go) is a pigmentation disorder in which melanocytes (the cells that make pigment) in the skin are destroyed. As a result, white patches appear on the skin in different parts of the body. Similar patches also appear on both the mucous membranes (tissues that line the inside of the mouth and nose), and the retina (inner layer of the eyeball). The hair that grows on areas affected by vitiligo sometimes turns white.... no več je v linki zgoraj!

5450

Man zadosta svojih problemov, nej pa ka bi se še za njega sekero....

>

R.I.P.

michael jackson will not be cremated since he is 99% plastic. instead they will melt him down and turn him into lego so the kids can play with him for a change
michael jackson is not going to be buried or creamated but recycled into shopping bags so he can remain white, plastic,and still be dangerous for kids to play with

Bonifacij Rumpelstilski

davidp, jacksoni so nigdar pedofilstvo nej dokazali zatou ka so se njegovi odvetniki sigdar prlej zgučali z domnevnimi žrtvami in njihovin staršon plačali masne pejneze ka so postopek umaknili. Tü se je gučalo o miljonaj dolarov... dvomin ka bi keri ka je nej krijv šou v takše izvensodne poravnave. Šlovik je meo telko pejnez ka bi njegovi odvetniki na sodišči sakšoga lažnivca v petih minutaj raztrgali. Resnica zdaj verjetno nigdar nede znana... zdaj ka je mrtev do itak njegovo življenje predstavljali skouzi špekulacije.... tüdi tou s pedeofilstvon je špekulacija... ali jebat ga.... kak pravijo.... ge je dim tan je tüdi ogenj!

Roman Hozjan

Dobro, da sem izvedel komaj zdaj, sicer ne bi tako dobro spal kot sem. Štekate?

Profile picture for user sobočanka29 Brigita Kozar

Ma zdaj bodo vsi pametovali kak je škoda ka je umrl, bla bla bla.... gda je pa žijf bil pa so ga vsi poprek pluvali. Dečko je verjetno bil najbole tragična oseba v zgodovini popa. Nikaj njemi je nej šlo kak bi njemi moglo. Ločitve, bolezen, sodišča,.... zdaj pa še smrt (sicer je še nej uradno objavljeno).
Škoda mi ga je no...
GE SE S TEBOV ČISTO STRINJAN
KAK KOLI KA JE MEL DOSTI PEJNEZ,PO MOJON MIŠLJENJI JE NIKOLI NEJ ZLORABLO DECE,KA ČE SMO TAK MALO SPREMLJALI PO TV,JE VEDNO DECI POMAGO,SKRBO ZA SRMAŠNO DECO ITD....MISLIN KA JE DECO MEL PREVEČ RAD,ZATO DVOMIN KA BI JIH GDA ZLORABLO,ZATO PA SO NJEMI NIKOLI NEJ MOGLI DOKAZATI KA JE TO RESNO DELO....PRINAS V SLO.BI SE STRINJALA KA NJEMI NEBI DOKAZALI KA NAŠI ZA TO NEJSO NITI SPOSOBNI,TAN PA MISLIN KA SO GLEDE TAKŠNIH STVARI BOLE STROGI PA PROTI TOMI....REJSAN JE MEL BEDEN LIVE,TÜDI MENI GA JE ŠKODA,ČE GLIH SAN NEJ BILA NEVEN KAKŠNA NJEGOVA OBOŽEVALKA,KOMADE PA MA DOBRE,TAKA MICHAEL R.I.P.

Petra Verzel

Eh kaj je toti človek v svojen živote vse mogo prestati... Neven, če je to s pedofilijo res al ne, seveda bi si želela, da ne, ampak če je, pa mi tudi nebi blo čudno, saj pa kaj so mogli tudi Jackson deca vse prenašati... že od malega jih je foter na oder tiral pa reza pa neven kaj vse...te pa ni čudno, če mu na psiho vdari...pa tisti njegovi izpadi z lastno deco... Mah zaj tak več nema veze...kak je neše reka...zaj se lahko še samo špekulira...mislin ka do še dugo to premlevali...možno ka se še pa kaka mamica najde s svojin otrokon pa proba kaj pokasirati na račun pedofilije...pa pizdo, človek najnč mreti nemre v mire... meni je vedno bija bomba, pa vedno mi bo...že celo večnost poslušan njegovo muziko in nikoli se je nebom naveličala...edino kar mi je škoda, je to, da nikoli nisem mela priložnosti doživeti kak njegov koncert...
R.I.P Jacko!

Roman Hozjan

"Jacko", je bil že za časa življenja predmet številnih podtikanj medijev in skorajda že fetiš množicam, ki so se SM naslajale nad vsako pikantno podrobnostjo iz njegovega (hahaha) privatnega življenja.
Mater, je plačal hudo ceno za svojo slavo. Pa je to želel? Ali pa je to želela diskografska (Sony, Warner Music) založba, ki je tržila njegovo delo in pobirala masten dobiček.
Škoda, da se ni spomnil in bi raznim paparacem in obrekljivcem vrnil udarec na isti način. Toliko denarja je že imel, da bi si lahko privoščil par fotografov in novinarjev, ki bi zalezovali paparace in jim dal na lastni koži čutiti medijsko izpostavljenost zasebnega življenja. Pod kožo smo vsi krvavi; vsi imamo svoje lastne male "perverzne" užitke.
No in njegova fama bo živela dokler bodo lahko založbe zaslužile na njem. Čakajmo poplavo raznih posthumno izdanih kompilacij (best of, the very best, rare, še ne slišano). In naslednjih medijsko obarvanih bitk o delitvi preostalega premoženja in tantiem.
Drugače pa ja; njegov spot in glasba komada Thriller mi bosta verjetno ostala v spominu.

Majkel Đekson

dexter: mja, po drugi strani so se pa izvensodno prvič poravnali, ker je michael nej štel ka se po sodišči to vlači pa njegovo dobro ime (status, ki ga je 1993 mel) očrni. če je nekdo bil zlorabljen bi že raje naj konkretno prišlo do sojenja, nej ka te "ok te pa plačaj pa nede nikaj" odstopi izven sodišča. drugič pa je pred očmi celoga sveta znamo ka bilo, ko so si "priče" premislile tekom sojenja. tebi je to spet podkupnina, meni pa nabijanje takoimenovanih "žrtev", mediji so pa k temu primogli (zdaj ga pa kujejo v nebesa).
vsakomur svoje, kar se mene tiče je nej bil nikdar nič obsojeni (v bistvi je rejsan nej bil) in je bil žrtev lidij, keri so v njen vidli easy zaslužek.

je pa bil alfa in omega kar se tiče šovbiznisa, kapo dol. na konci pride do toga, da je sam dobesedno djal v žep celotno industrijo (ok, "sam" je bila metafora za njega in njegovo skupino, ka nede što pa popizdaval pa dlakocepo...dlakecepo?) in so njegovi nasprotniki / ljudje, ki so ga nej prenesli zmeraj meli sam bedne izpade v stilu pedofil / črnec keri je postal belec. naj uživajo v tem, vsaj njegove glasbene "prisotnosti" jemi nemre nišče očitati/zanikati.
in v ton je bil tekom svoje aktivne kariere rejsan Kralj.
Kak sta bila samo še Elvis pa Mercury - bigger than life.

Vesna Dolšak

Tisti, ki je napisal, da je bil najbolj tragična oseba show biznisa, ima prav. Res je bil.

Bonifacij Rumpelstilski

davidp, vej san ti pa napijso ka so tou vse špekulacije pa ka resnico nigdar nemo izvedli... ali pa tüdi mo negda... pa de nas vse presenetila!

Roman Hozjan
qbase.

citiram: KAK KOLI KA JE MEL DOSTI PEJNEZ,...  24 milionov dolarov v minusi... to pomeni ka je mel menje penaz kak štokoli tu med nami.. telko  o ton kak je bil bogati

Bonifacij Rumpelstilski

Biu je bogati... pa tou prav nesramno!  Že samo avtorske pravice za vse pesmi od The Beatles so njemi na leto nosile takšne pejnaze ka bi lejko financejro proračun kakšne menše države... pa te še prihodek od avtorskih pravic od njegovih pesmi... tou so bajni pejnezi. Problem je ka je biu dečko malo preveč zapravljivi... zapravo je več na leto kak je pa zaslüjžo... tou pomejni ka je trošo staro zalogo. Stvari kere so ostale za njin - nepremičnine in avtorske pravice so pa vrejdne telko ka je groza... telko o ton kak je bil bogati!

Vesna Dolšak

Ma dexter, ti si mi pa res pametn. Ne bi si človek mislil. Bravo ti!

drejco

samo zej provijo neke ka nej nebe sploh mrtev bija,ka bi ga nej vidle v en kombi vstopite..pa pogreba se blo neje ale?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet