Mcdonalds murska sobota

|

Zadnje čase opažan ka se je po Sobote pojavilo dosta Mekoveh reklam. Od dosta lidi tuj čujen ka kao že tiste plac ge je bil stare Muller prenavljajo pa ka naj bi bil notre Mek. Je to kaj rejsan?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Dary

Zadnje čase opažan ka se je po Sobote pojavilo dosta Mekoveh reklam. Od dosta lidi tuj čujen ka kao že tiste plac ge je bil stare Muller prenavljajo pa ka naj bi bil notre Mek. Je to kaj rejsan?

lethal lexi

Ja samo je redno brezvezna ta finta ka je reklama za Meka kere je najbliže v MB v kon jin je sploh štos enostavno ne razmen

Marduk zakoj vupaš ka nej saj se pa sake posameznik odloče če de šel ali nej. Pa če nejme odgovarja ali ne. 

dupont

MCD je nej nika slabši od pajdoja, kebaba, bureka itd. največkrat ide folk ta zaradi luštof, največ prometa pa po moje napravijo z BD partyjami za deco. v ms je že nekaj otroških igralnic kere tou nudijo, mislin ka bi MCD rad to bole izkoristo. sobota ne zmore takše količine obiska kak recimo mb pa lj ge je dece menje kak odraslih.
deca so tudi eden od razlogov zakoj se more iti v MCD in nej v mlinopek na ocverkovo pogačo npr :D

Grega šmid

Včaseh lušt premaga pamet taka upan ka ga nede v Sobote :)

Rok Petje

Nekaj novih delovnih mest in oživitev centra mesta je dobrodošlo.

uiui uiuiui

Nika je nej slabo pa ka koli napravijo. Saki se pa sam odloči če de šau al nej. Taka naj samo čimveč stvari napravijo ka tak nika nemamo :) 

Profile picture for user black panter robin hood

samo naj pridejo,mislin ka je kvaliteta pa čistoča na vekšon nivoji,kak pri pajdoji in ostalih.
de pa teško to uresničiti,ka je šiptarski lobi močen

Janez Belić

Mc ziher plača več davka kak ti zamazanci pri nas od kebapov in hamburgerov tak da bi bilo pametno pripelati MC v MS ka v končni fazi je nej zdravo ne eno in ne drugo imamo pa več haska oz. Janša ima več haska nego da oni pošiljajo dol svojim...pa možno ka bi se rešili nekaj drhali v našem malem mestu ka jih je vedno več tak so kak miši!

BuLsHiT

in tak smo prisli na glupe nacionalisticne izpade idjotov

Profile picture for user BB Branko Boldižar

Kar je res ,je res...

Zakoj mislijš ka se blagajne ne koristijo glij preveč dosta pri določenih lokalih? Šparajo paper? Nej, nej, šparajo oni doooosta €

@BuLsHiT:  Tij sploj znaš odkejc državi pejnezi?

Neglede na nacinalistično ali komunistično glejdanje majo pravico tüdi oni plačüvati kak mi ostali državljani...

BuLsHiT

to se da nacik resiti, nej tak ka nekomi talas zamazance pa podobne bedarije  

Janez Belić

Bulsiht nick ti prav paše ... kda si dobo nazadnje pri šiptare račun? Če ga en naš ošterjaš ne da ga včasi kačijo oni pa lejko kar tak kak njin paše! Služijo pa na nas pa kupujejo nepremičnine tak ka pomali več nede Slovenska ulica nego Šiptarska! Pa zdaj zbrodi kama smo prišli pa što je *žaljiva vsebina je bila odstranjena* ? Kak kaže ti ali si pa tij tudi kakšen muslič 

Roman Hozjan

Ta zadnja o "lobiju"je rejsan premisleka vredna - ampak res. Nekdo, kakorkoli se bo že razpletlo bo nekaj dobil pod mizo. In to je najbolj obsojanja vredno!
Saj, vsaki se odloči kaj bo jedel in kje - vem to. Naj pišem, že spet, zakaj sem proti McDonaldsu (korporativno gledano ali osebni razlogi)? Res? Dosti o tistem prebranem sem že pozabil od takrat...
Pa tudi bedno se mi zdaj "hinaviti", ker ja, sem kljub temu nekajkrat že tudi sam podlegel in jedel tam. Že dolgo in res 3-4x (preveč).
"Aktivizem" ali karkoli že, pa tudi ni več kar je nekdaj bilo - celo, ko sem v sredo videl letak za novačenje plačanih Greenpeacovih aktivistov. Se je že tudi ideja sfižila in prerasla samo sebe in je postala mastodont, ki troši več kot naredi haska (so se poistovetili, prilagodili taktiko nasprotnikom).
V tem primeru mi je že bolj domač in prvinski pojem, "terorizem".
Sam prostor, nekdanjega Muellerja je zadetek v črno. Glede tega ni dvoma. Samo še vedno ni jasno, če je to zdaj potrjena informacija ali ne. Ali je spet "raca", kot še vsako leto doslej?
Aja, če bi inšpekcijske službe delovale tako kot je treba, ne bi bilo za nobenega slaščičarja; prodajalca kebabov, burekov, pekarnarjev..., nič drugače pri vseh pravilih, kot je pri MCDonaldsu, ki odpira svoje franšize širom "galaksije".
Aha in na Kitajskem, ter recimo v nam bližnjem Balkanu se strogo držijo vseh pravil - že zaradi imena. A delajo pa tam lokalni ljudje ali pa "McKlovni" ali kaj? Papir vse zdrži...  Najpomembnejši faktor pa je še vseeno človeški - tako pri zaposlenih, kot pri internem/eksternem nadzoru.
Pač ne maram njihove filozofije in ogromno ostalih, s tem povezanih dejavnikov - to je vse... Ali pa lahko napišem cele litanije, pa potem vi kontra in je to potem škoda  moje energije in časa...
Đizs, pa take "naj firme", to še vedno deluje? Znamke? NO LOGO!

BuLsHiT

belic si kar tij idjot...

racuna san pa ze resan dugo nej dobo, to pa zato ka san ze resan dugo nej pri niti enon nej biu 

Roman Hozjan

Ej, belic34. Bravo ti si zgleda pravi "pasemski" primerek slovenca. Maš potrdilo? Za kelko rodov nazaj? Si nej slučajno član kake ogrožene, t.i. "izvoljene skupine", nekam dosta te skrbijo denarne zadeve...
Narodnosti so konstrukt. Kot vse drugo na tem svetu... Iluzija - zato pa se telko kregamo za vsak, svoje sanje in "prav".
Dosta heca!
Če si narodno zaveden in to vse za kar se izdajate, boš poskrbel: kot  zaveden državljan, da boš dobil račun, kot drugo pa boš lahko podal kako prijavo. Ali poskrbel kako drugače, da se inšpekcija zgane in da v primeru nepravilnosti pride do odpovedi delovnega razmerja ali ovadbe "umazanega/nedejavnega inšpekcijskega nadzora". Krivi smo vsi, ampak  vseeno "čisti" le dokler nas za to ne obligira nek arbitrarno sprejet sporazum neke tvorbe pod okrilje katere se prištevamo.
Torej bodi aktiven v tem smislu! Ja, tudi jaz bi lahko bil, pa se mi zdi vse to skupaj ničevo.
Mir s teboj ...

Roman Hozjan

Pa, po pokajenem cigaretu: belic, oprosti - nisi ti kriv, McDonalds pa...argh!
Moj problem, v glavnem. Sami rešujemo svoje frustracije mar ne? Ali pa vedno čakamo in se opiramo na druge.

Janez Belić

Mam potrdilo ... pa nisem član nobene ogrožene.... Če bi vas pametne skrbele denarne zadeve 10let nazaj mogoče ne bi prišli tak daleč kak smo... Kar se pa tiče pa bi lahko bili vsi malo bolj zavedni Slovenci ne ka nam vladajo šiptarji, bosanci pa nevem še kdo ne ... Raztirati bando hudičevo pa to je to... pa resno me ne zanimajo vajini komentarji na moj račun vedno več bi nas moglo biti tistih, ki vemo od kod prihajamo ne pa da nas je vedno manj! Marduk spakivaj dol nekam pa tam živi če so ti tak všeč... lp

BuLsHiT

ti kar pisi, de bar se vec lidi vidlo kak si bogi v glavej 

Profile picture for user black panter robin hood

belic34,se strinjan s tebov

tij drekaš,pa ne seri,če za šiptara povejš ka je šiptar si včasi nacionalist,tij seronja

BuLsHiT

uuu black panter uuu fejst se te bogin ja :D  

dupont

eni akteri so predvsem žalostni že, nej več smešni. doj mi visi kelko pajdo državo za davek okrog prinesej. saki drujgi keramičar, parketar, zidar, avtomehanik dela brez računa.

kda se ide za "šiptare" ka so kiosk peki se takoj davkarijo naprej prinese, kda pa maš novo kuplungo za menje kak 200 eur zmontejrano brez računa pa te boli kita, nej?

Dary

dajte enjajte se pričkate pa rajše idemo nazaj na temo.
glede teh reklam od meka ka so se zaj pojavili v sobote... razmo bi, če bi bil ge v sobote, nej pa v mbje kere je od sobote oddaljene 60km.

Janez Belić

dupont žalosten san kda preberem od nekoga kot si ti tako nebolozo! si slovenec ali ne? že maš prav kar si napisal ampak naši šušmari pri nas zapravijo oni pa pošlejo dol! Pa kda de pri nas pizdarija do spizdililo dol v svoje brloge pa do živeli iz denarja ki ga zaslužijo pri nas mi pa bomo kaj? Mater res nas je lahko sram ka se ne znamo postaviti zase pa držati skupaj resno ni čudno ka je taksna situacija kakšna je!!! Prav je tak kak je da bi bilo še slabše možno ka te te začeli razmišljati...

Martina Horvat

Dvomim, da bo to držalo, vsaj kar se tiče prostorov bivšega Mullerja. Ta prostor je v dveh nadstropjih in je ogromen. Tako velike McDonaldse imajo v velikih evropskih prestolnicah, ne pa v mestecih, kot je Murska Sobota. Tu enostavno ni dovolj ljudi, da bi se jim splačalo tako velik prostor imeti. Če že, bi prej verjela, da bo McDonalds odpiral v BTCju ali Maximusu.
Glede kakovosti hrane, pa se strinjam s KIRO.

BuLsHiT

belic hahahahaahhahaahahahahhaah srsly kak je kda zives v takson carno/belo svejti? :D  

jože kuplonga

black panter, se popolnoma strinjan s teboj!Gnesden nesmiš šiptari šiptar prafte, cigani nej cigan, črnci nej črnec, indijanci nej indijanec.. Kama ide tej svejt???fčasi si rasist, nacionalist... eh bv.. Je dejstvo ka bi že Mc donalds v MS daven den stao, samo je šiptarski lobi premočen. Tao je istina, druga istina je pa ta in neman nikaj proti njin ka se zelo redko mujvajo. Ge v mojon posti ne vijden nikši nacionalizem, tao so vse dokazana dejstva!!

Darjan Mencigar

Šiptarski lobi je vplivnejši od yankee korporacije. Aha seveda, saj kaj pa so USA v primerjavi z Albanijo in Kosovim?

Apfelstrudel

Kosovo sliči na ameriško kolonijo sredi Balkana. Če je što bil v Prištini, zna o kon gučin. Tak ka povezava med yankeeji in šiptari je nej tak zanemarljiva :)

Spy

Vsaka drujga ulica v Prištini je poimenuvana po Clintoni in ostalih ameriških politikih... Zakoj že? Zato ka so ZDA glavni krivec ka se je tej del zemlje vkradno Srbiji - del zemlje na keron so Srbi zgodovinsko, tisočletja nazaj, živeli... Mislin pa ka je marsišteromi šiptari že žau ka so se osamosvojili glede na razmere tan (brezposelnost 51% itd...)  
Pardon, odišo san z teme :D

Vači pa : McDonalds, ja! San ne gen toga sranja, san pa zagovornik pestre ponudbe :)  Za vsakoga nekaj.

Spy

Saj san pa nej pravo ka kaj drugoga nesmi biti. Mene ja pač glavno ka je pestra ponudba in ka vsaki leko zeme tisto ka njeme paše. Ge ta itak nemo hodo gejst pa če de mcdonalds ale kaj drujogoga... :)

Glede prazne kitajske pa tak pravin. Če bi meli približno normalno ceno bi bila bole puna. Za primerjavo: v MB majo kitajske v primerjavi z tisto na Lendavski v MS cene nižje za okole 20-30%. V MB nižje cene kak v MS! In večino tejh kitajskih v mb je stalno nabito punih.  Pa še gesti v večini teh kitajskih v MB mi je baukše kak v kitajski na lendavski.
Ova drujga kitajska pri BTCji je pa fejst dobra. Enok san bil, pa san bil zadovolen :)

stane durič

."spy"-na podlagi enoga obiska še nemreš oceni ,če je tak fejst dober,ali??
Pa te meli konjsko meso!

Spy

Jah glej zmagovalec... to ka san ge đo in mojiva dva kolega je bilo super. Vse menuje san pa resno nej probo :)

niXie

san čujla ka nekaj de s toga. mek. si išče plac v sobote, samo dvomen ka de to stare muler. (kolegica dela v maribore v mek. in je šefa pitala. )

melita dervarič

nazadnje de ta stari MÜller pa kakšen špajz grato,neka časa de laufalo,te do pa pa zapirali.dajmo se presenetiti.

BuLsHiT

mi lejko nesce razlozi tau fascinacijo nad mekon?? resan van gesti tan tak dogaja ali ka? 

D33D

Namesto staroga Mullera, nede McDonaldsa po mojij informacijaj.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet