Mala raziskava
Torej malo me zanima, kak je kaj stanje v našon okoliši glede grafičnih oblikovalcev? Kelko jih je, ge se "skrivajo" ta bolši in koga predlagate sami?
Lp
Komentarji
Grafično oblikovanje in izdelava spletnih strani
www.cm-oblikovanje.com
hm.. ok vredik, lepo, vij ste verjetno lastnik te firme.
Mene pa zanima izključno mnenje ljudi in njihove izkušnje s katerim od oblikovalcev!
Moj kolega preci dobro dizajnera (če je to prava beseda) spletne strani, ovak kak grafika za kakšne igrice pa to, to pa neman pojma.
POMURSKI TISK D.O.O -*žaljiva vsebina je bila odstranjena*.št. neven pijtaj info
Pomurski tisk je že leta v stečaju...
Ovačik pa dela tou tudi Inqua....
dosti dobrih grafičnih oblikovalcof je v prekmurje,če ščejte dobre mojstrovine natisnjene na kakšikoli materijal,tu je Tiskarna Klar pa Dado tisk,pa ka nemo naštevo še druge,vglavnon dosta jih je...
kar se tiče grafičnih oblikovalcev...jih je kar puno...vse kar je do zdaj našteto so firme oz podjetja kera se med drugen ukvarjajo z grafičnin oblikovanjon...če te zanimajo konkretne osebe piši na zs. odvisno ka nucaš...
V teh firmah ali podjetjah so tudi zaposleni konkretni grafični oblikovalci,tak ka se nej trbej kaj dosta obotavlate glede toga.
Torej malo me zanima, kak je kaj stanje v našon okoliši glede grafičnih oblikovalcev? Kelko jih je, ge se "skrivajo" ta bolši in koga predlagate sami?
Lp