Luči na avtu

|

Zanima me če kdo ve kako je z pozicijskimi lučmi pri avtu.
Zamenjal sem namreč žarnice za modre.
Ali moram to homologirat in ali je kaznmivo imeti modre?
Hvala  lp

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Kiki Kikinjo

Zanima me če kdo ve kako je z pozicijskimi lučmi pri avtu.
Zamenjal sem namreč žarnice za modre.
Ali moram to homologirat in ali je kaznmivo imeti modre?
Hvala  lp

Marko Kepe

oboje... moreš iti homologerat pa neboš dobo homologacije pa te stavijo pa kazen plačaš. Samo 417 EUR je tak ka se ne sekeraj.
Pa vupan ka čim hitreje to vo zemeš... v MB pa LJ jih znan za kar nekaj ka plave posvejte terejo kda jih vidijo. Prav je tak.

Marko Kepe

Aja pa vupan ka nejsi slučajno ti tisti s starin čarnin golfon ka si je v haubo dal plave posvejte pa se vozi z diskolighton po MS pa šminkera, te pa ide v gostilno pa naroči deci juica deci vode, pa ka odi na MOL tankat za 5 eur, ker si več nemre privoščiti.

Matej Ficko

Apachi, ko bomo rabili (in si lahko privoščili) raziskovalnega novinarja, te kontaktiram ;)

Marko Kepe

zakoj že?
Če pa se resno par dni nazaj pojavo v MS en čaren golf (mislin ka 3) keri ma plave lučke spredaj pa je zadnjič na MOLi tanko za 5 EUR... prišo je za menof pa tankal prek od mene... pa mi čudno blo ka se meni pol rezervoara neje nafilalo on pa že gotov bil :)

Takšne težko spregledneš :)

Dani Smej

"pa ka odi na MOL tankat za 5 eur, ker si več nemre privoščiti."

Ležejši je avto, menje troši. Mogoče je pa tou njegov moto :D Ali se njemi pa kaka prodajalka tam vijdi pa se rad pogosteje stavi.

5450

Apachi je že vse povedo ka je za povedati...

Je pa rejsan ta stvar preci grda. Ajde ges san en čas mel bele ledice za osvetlitev tablice, ampak san tuj rajši nazaj đao normalne žute... ka ne bi bv za to kazen plačuvo :)

Kiki Kikinjo

Apachi ge san samo pito či je dovoljeno taka ne paradejraj, prosen!
Či te pa že zanima man pa plavoga golfa 4 in san trenutno nej meo žarnic nikšeh kak plaveh pa san si mislo proban kak v vide.Stvar pa je v ton ka dobro v vide samo jih vseeno menjan
tnx

lokal patriot

Apachi je ščeu povedati ka un več kak za 5 € tanka, ker ma cash... sodeč po pisarijah na forumu mu manjka kaj drugega :(

Janez Kranjski

In ka je narobe če avto za 5€ tankaš ?
Ne vem. Eni pač majo takšne in drugačne komplekse. Bencin je tan naprodaj, pa či ga odpelaš 1 ali 1000 litrov. Šenki ga ne dobi nišče.

piksi0

Sakši tanka kak zmore jebiga nej smo vsi pod okriljem mamice kak eni kase sminkerajo ovačik pa nemajo za burek če jin mati ne da pejnez  .....

miic miic

v glavnem na avtoji nesmeš meti nič več kot le tisto kar je predpisano za ovezno opremo.
homologerati pa te zadeve tudi nemreš...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet