Ljubezen je cool

|

.. no, ge san samo ščeu napijsate, ka je ljubezen cool in to je to in jap, je nekaj na tem in prav cool je, kak je ljubezen lejko močna sila samih od sebe se razvijajočih občutjih med zavednim in nezavednim, predvsem takrat, ko gre za močno ljubezen ..

.. torej, se strinjamo?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. no, ge san samo ščeu napijsate, ka je ljubezen cool in to je to in jap, je nekaj na tem in prav cool je, kak je ljubezen lejko močna sila samih od sebe se razvijajočih občutjih med zavednim in nezavednim, predvsem takrat, ko gre za močno ljubezen ..

.. torej, se strinjamo?

Dominik Ficko

Ne smeti toga foruma lepo te prosim in ne odpiraj nepotrebnih tem!

sebeborszag

tij boš gučo ka še v živote ene babe nejsi meu. Vaj da mi takši na k**** idejo...

Marjetica Marjet

Glej čevapčič, ge mislim ka se mi vsi tu strinjamo, ka se ti moraš čim prej poseksati, pa ka de mer s takšnimi in drugačnimi temami.

Spy

Tomi človeke več nega pomoči majkemi. Pa daj PROSIM ne utorujaj nas s tvojimi neizpetimi fantazijami/sanjami ka nas (vaj mene) boli ku*ac če si še nej pi*ke povoho. S takšimi pristopi kak jih uprizarjaš tu na forumi, je niti nikdar neboš...

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

Druga plat ljubezni ..

Boleči razhodi
Obdobje razhodov, ki so na vsak način boleči, je tisto, ki bi mu morali posvečati večjo pozornost. Sprva so v zvezi močna čustva; pripadnosti, ljubezni, zaupanja... Ko ta minejo, se običajno tiho ali glasno prikradejo nova; razočaranje, bes, ljubosumje, osamljenost, maščevanje, jeza... Če tega ljudje ne predelajo, lahko pride do dogodkov, ki jih nikoli ni mogoče v celoti predvideti, v nekaterih primerih pa jih storilcem ni mogoče niti pripisati. Kajti mnogi ne poznajo niti sebe, kaj šele drugih," pravi Vlasta Nussdorfer.

www.dnevnik.si/novice/kronika/1042452807

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet