Ljubezen je cool
.. no, ge san samo ščeu napijsate, ka je ljubezen cool in to je to in jap, je nekaj na tem in prav cool je, kak je ljubezen lejko močna sila samih od sebe se razvijajočih občutjih med zavednim in nezavednim, predvsem takrat, ko gre za močno ljubezen ..
.. torej, se strinjamo?
Komentarji
Chevapcic Himself
Ne smeti toga foruma lepo te prosim in ne odpiraj nepotrebnih tem!
tij boš gučo ka še v živote ene babe nejsi meu. Vaj da mi takši na k**** idejo...
Ka nej če pa je z Tanjo Zrinskejovo biu !!!
Glej čevapčič, ge mislim ka se mi vsi tu strinjamo, ka se ti moraš čim prej poseksati, pa ka de mer s takšnimi in drugačnimi temami.
Tomi človeke več nega pomoči majkemi. Pa daj PROSIM ne utorujaj nas s tvojimi neizpetimi fantazijami/sanjami ka nas (vaj mene) boli ku*ac če si še nej pi*ke povoho. S takšimi pristopi kak jih uprizarjaš tu na forumi, je niti nikdar neboš...
Chevapcic Himself
Druga plat ljubezni ..
Boleči razhodi
Obdobje razhodov, ki so na vsak način boleči, je tisto, ki bi mu morali posvečati večjo pozornost. Sprva so v zvezi močna čustva; pripadnosti, ljubezni, zaupanja... Ko ta minejo, se običajno tiho ali glasno prikradejo nova; razočaranje, bes, ljubosumje, osamljenost, maščevanje, jeza... Če tega ljudje ne predelajo, lahko pride do dogodkov, ki jih nikoli ni mogoče v celoti predvideti, v nekaterih primerih pa jih storilcem ni mogoče niti pripisati. Kajti mnogi ne poznajo niti sebe, kaj šele drugih," pravi Vlasta Nussdorfer.
.. no, ge san samo ščeu napijsate, ka je ljubezen cool in to je to in jap, je nekaj na tem in prav cool je, kak je ljubezen lejko močna sila samih od sebe se razvijajočih občutjih med zavednim in nezavednim, predvsem takrat, ko gre za močno ljubezen ..
.. torej, se strinjamo?